NHL.tv Kodi addon: Как да инсталирате NHL.tv за Kodi

NHL.tv Kodi addon

Ако сте любител на хокея и искате да гледате много игри на NHL, може да е трудно да намерите всички игри, които искате да видите онлайн. Именно тук добавката на Kodi NHL.tv може да помогне.

NHL.tv е платена услуга за стрийминг, предлагана от Националната хокейна лига. Тя ви позволява да гледате NHL игри, които не се пренасят от местните телевизионни станции. Приставката NHL.tv Kodi ви позволява да получите достъп до тази услуга чрез вашия Kodi, точно както бихте искали друго съдържание за стрийминг.

Тази статия ще обясни как да инсталирате и гледате NHL на Kodi.

Вижте също: Как да гледате NHL на Kodi за пълен списък с опции.

Какво е Коди?

Kodi е безплатен медиен плейър, който можете да използвате за гледане на онлайн телевизионни предавания, филми, спортни събития и други програми на вашия компютър. За разлика от много алтернативи, които могат да се използват за стрийминг на съдържание, Kodi има интуитивен интерфейс, който е подобен на използването на кабелна кутия или DVD плейър.

Той може да бъде контролиран чрез приложение за смартфон или RF дистанционно и може да интегрира голямо разнообразие от поточно съдържание в един софтуер. Това не позволява да превключвате между различни приложения и уеб браузъри всеки път, когато искате да гледате нещо ново.

Поради тези причини Kodi стана много популярен с „режещите кабели“ или хората, които търсят онлайн алтернативи на кабелната телевизия.

Kodi може да се добави към почти всяко евтино стрийминг устройство, като Roku Box, Amazon Fire TV и Apple TV, или да се изтегли на всяко устройство с Windows, iOS, Mac OS или Android.

Наскоро Kodi получи известно негативно медийно внимание, тъй като се твърди, че е инструмент за достъп до пиратско съдържание. Въпреки че е вярно, че Kodi може да се използва за тази цел, има и много легитимни програми, които са достъпни и за него.

  Openload Kodi addon: Mi az Openload, és jogszerű és biztonságos-e használni?

Има някои рискове за поверителност и сигурност при използване на Kodi, но те могат да бъдат сведени до минимум с подходящите предпазни мерки.

Как да използвате Kodi безопасно и насаме

Добавката NHL.tv е част от официалното хранилище Kodi. Това означава, че е преминал по-строг процес на проверка от повечето добавки на трети страни. Въпреки това, той все още има някои рискове за поверителност.

Например, много потребители на Kodi са имали проблеми с буферирането при опит за възпроизвеждане на видеоклипове. В повечето случаи тези проблеми са причинени от напълно нормални проблеми като бавна скорост на връзката, проблеми с мрежовото свързване или размер на кеша, който не е оптимизиран. В някои случаи обаче потребителите са имали този проблем, дори когато са изключени всички обичайни обяснения. Ако това се случи с вас, това може да означава, че вашият интернет доставчик умишлено намалява скоростта си, тъй като не ви харесва поточно видео, а не да се абонирате за кабелна телевизия.

Един от начините за справяне с този проблем е използването на VPN. VPN маскира данните, които изпращате, и маскира вашия IP адрес. По този начин вашият интернет доставчик може да каже само, че изтегляте много данни, но не и защо го правите.

За съжаление повечето VPN услуги не са създадени за хора, които предават видео. Някои от тях наемат сървъри, които са остарели и не могат да бъдат в крак с голямото количество данни, необходими за видео с висока разделителна способност. Други поддържат журнали за активността на потребителите, оставяйки лични данни за вашите навици за поточно предаване на разположение на решителни хакери и други злонамерени лица да придобиват.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Той осигурява собствена физическа инфраструктура, така че да може да поддържа високите скорости на данните. Това помага да се премахне този досаден проблем с буферирането. Той също така не поддържа дневници, така че можете да спите здраво през нощта, знаейки, че личната информация за вас не попада в грешни ръце.

  Mi a Kodi és hogyan kezdheti el használni?

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

NHL.tv Ръководство за инсталиране на Kodi addon

NHL Kodi добавката може да бъде инсталирана от официалното хранилище Kodi. Ето как да го направите.

 • В главното меню изберете иконата на лупа в горния ляв ъгъл на екрана.
 • Коди
 • Кликнете върху „добавки за търсене“
 • NHL.tv Kodi addon: Как да инсталирате NHL.tv за Kodi
 • Въведете „NHL“ в полето за търсене и щракнете върху „OK“
 • Въведете
 • От списъка изберете „NHL TV“
 • NHL.tv Kodi addon: Как да инсталирате NHL.tv за Kodi
 • Кликнете върху „инсталиране“
 • NHL.tv Kodi addon: Как да инсталирате NHL.tv за Kodi
 • Ако имате инсталирани хранилища на трети страни на вашия Kodi, може да видите съобщение, питащо от кое хранилище искате да инсталирате NHL TV. Ако е така, изберете „Kodi addon repository.“ Ако нямате трети хранилища на вашия Kodi, той трябва автоматично да се инсталира от официалното хранилище.

Как да използвате добавката на Kodi NHL.tv

Преди да се опитате да възпроизведете видео от добавката NHL.tv, трябва да го настроите с помощта на менюто „конфигурация“. За достъп до това щракнете с десния бутон на мишката върху добавката и изберете „информация“, след това изберете „конфигурация“. Ще видите набор от раздели вляво с надпис „вход“, „визуални“ и „известия за оценка“. По подразбиране, разделът трябва да бъде настроен на „влизане“.

От менюто за вход кликнете върху „потребителско име“, за да въведете вашето потребителско име за NHL TV. Направете същото с полето „парола“, за да попълните идентификационните си данни за вход. Ако сте се абонирали за NHL TV чрез Akamai или Level 3, изберете вашия доставчик от менюто „CDN“. Ако сте абонат на Роджърс, изберете „Роджърс абонат.“ Ако сте се абонирали за NHL TV директно от уебсайта, оставете полето „CDN“, зададено на „без предпочитания“.

  Как установить VPN на Kodi

Кликнете върху раздела „визуално“, за да видите списък с опции за това как добавката ще покаже видео. Най-важната от тях е опцията „качество на потока“. Задайте това твърде високо и ще усетите буфериране. Задайте го твърде ниско и ще получите видео с ниско качество. Бих препоръчал да експериментирате, докато не намерите най-добрия битрейт за вашата система.

Разделът „визуално“ също ви позволява да превключвате дали да скриете или покажете резултати, да настроите любимия си екип и да покажете как се показва името на отбора, наред с други опции.

NHL.tv Kodi addon: Как да инсталирате NHL.tv за Kodi

Изберете „Известия за оценка“, за да кажете на добавката как да показва известия при отбелязани голове. Можете да контролирате колко секунди известието остава на екрана и дали целта е „описана“ или просто е посочена. Можете също така да изключите известията за цели изцяло, ако ги намерите за твърде разсейващи.

Общ преглед на NHL.tv

Ако сте фен на хокея, добавката NHL.tv е чудесно допълнение към приложението ви Kodi. Самата услуга може да бъде закупена за едва 111,96 долара на сезон, ако искате да следвате само един екип. Когато смятате, че хокейният сезон е дълъг девет месеца, това е 12,44 долара на месец. Ако искате да следвате всички отбори и да получите всички игри, това е все още само 139,96 долара на сезон, което се равнява на около 15,55 долара на месец.

Ако не искате да плащате за услугата, NHL.tv Kodi добавката може да се използва и за гледане на безплатно съдържание от NHL.com. Това се състои от кратки клипове от последните игри, новини и записи на класически игри от 1959-1993 г..

Един съществен недостатък на добавката е, че някои игри са затъмнени, ако правата за тяхното предаване са закупени от национални телевизионни канали като NHL Network или NBCSN. Ако не можете да видите играта, която искате да използвате добавката Kodi NHL.tv, прегледайте нашия списък с най-добрите добавки за гледане на NHL в Kodi. Възможно е да успеете да хванете играта, която търсите на една от тях.

Предложени статии:

 • Как да гледате NFL на Kodi
 • Как да гледате филми на Kodi
 • Най-добрите добавки на Kodi за спорт
 • Как да гледате NHL на Kodi

About the author

Comments

 1. Ако сте любител на хокея, то добавката на Kodi NHL.tv може да ви помогне да гледате много игри на NHL онлайн. NHL.tv е платена услуга за стрийминг, предлагана от Националната хокейна лига, която ви позволява да гледате NHL игри, които не се пренасят от местните телевизионни станции. Добавката на Kodi NHL.tv ви позволява да получите достъп до тази услуга чрез вашия Kodi. Kodi е безплатен медиен плейър, който можете да използвате за гледане на онлайн телевизионни предавания, филми, спортни събития и други програми на вашия компютър. Въпреки че Kodi може да се използва за достъп до пиратско съдържание, има и много легитимни програми, които са достъпни и за него. За да използвате Kodi безопасно и насаме, препоръчваме да използвате VPN като IPVanish, който осигурява собствена физическа инфраструктура и поддържа високите скорости на данните.

Comments are closed.