NHL.tv Kodi addon: Kako instalirati NHL.tv za Kodi

NHL.tv Kodi addon

Ako ste ljubitelj hokeja i želite gledati puno NHL igara, možda će biti teško pronaći sve igre koje želite vidjeti na mreži. Ovdje može pomoći NHL.tv Kodi addon.

NHL.tv je usluga s plaćenim streamingom koju nudi Nacionalna hokejaška liga. Omogućuje vam gledanje NHL igara koje ne prenose vaše lokalne TV stanice. Dodatak NHL.tv Kodi omogućava vam pristup ovoj usluzi putem vašeg Kodi-ja, baš kao i bilo koji drugi streaming sadržaj.

Ovaj članak će objasniti kako instalirati i gledati NHL na Kodi.

Vidi također: Kako gledati NHL na Kodi-ju za potpuni popis opcija.

Što je Kodi?

Kodi je besplatni medijski player koji možete koristiti za gledanje online TV emisija, filmova, sportskih događaja i drugog programiranja na računalu. Za razliku od mnogih alternativa koje se mogu koristiti za streaming sadržaja, Kodi ima intuitivno sučelje koje se čini slično korištenju kablovske kutije ili DVD playera.

Njime se može upravljati putem aplikacije za pametne telefone ili RF daljinskog upravljača, a može integrirati široku paletu strujnih sadržaja u jedan dio softvera. Na taj se način sprečava prebacivanje između različitih aplikacija i web-preglednika svaki put kad želite gledati nešto novo.

Iz tih razloga, Kodi je postao vrlo popularan kod "rezača kabela" ili ljudi koji traže internetske alternative kablovskoj televiziji..

Kodi se može dodati gotovo bilo kojem jeftinom streaming uređaju, kao što su Roku Box, Amazon Fire TV i Apple TV, ili preuzeti na bilo koji Windows, iOS, Mac OS ili Android uređaj.

Kodi je u posljednje vrijeme dobio negativnu medijsku pažnju jer se tvrdi da je to alat za pristup piratskim sadržajima. Međutim, iako je istina da se Kodi može koristiti u tu svrhu, također postoji i puno legitimnih programa koji su na raspolaganju.

Postoje neki rizici za privatnost i sigurnost prilikom upotrebe Kodija, ali oni se mogu umanjiti uz odgovarajuće mjere opreza.

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Dodatak NHL.tv dio je službenog skladišta Kodi. To znači da je prošao stroži postupak provjere od većine drugih dodataka. No, još uvijek ima određenih rizika privatnosti.

Na primjer, mnogi korisnici Kodi-ja imali su problema s međuspremnicima prilikom pokušaja reprodukcije videozapisa. U većini slučajeva ovi su problemi uzrokovani potpuno normalnim problemima poput male brzine veze, problema s mrežnim povezivanjem ili veličine predmemorije koja nije optimizirana. U nekim slučajevima, međutim, korisnici su iskusili ovaj problem čak i kada su isključena sva uobičajena objašnjenja. Ako vam se to dogodi, to može značiti da vaš davatelj internetskih usluga namjerno usporava vašu brzinu jer vam se ne sviđa tok videozapisa nego pretplata na kablovsku TV.

Jedan od načina rješavanja ovog problema je korištenje VPN-a. VPN prikriva podatke koje šaljete i maskira vašu IP adresu. Na taj način vaš ISP može reći samo da preuzimate puno podataka, ali ne i zašto to radite.

Nažalost, većina VPN usluga nije napravljena za ljude koji prenose videozapise. Neki od njih iznajmljuju poslužitelje koji su zastarjeli i ne mogu pratiti veliku količinu podataka potrebnih za videozapise visoke razlučivosti. Drugi vode evidencije aktivnosti korisnika, a privatni podaci o vašim navikama streaminga ostavljaju dostupnim određenim hakerima i drugim zlonamernim osobama.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Pruža vlastitu fizičku infrastrukturu tako da može održavati visoke brzine podataka. To pomaže u uklanjanju tog dosadnog problema s punjenjem. Također ne drži dnevnike, tako da možete i noću spavati čvrsto znajući da osobni podaci o vama ne dolaze u pogrešne ruke.

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

NHL.tv Kodi addon vodič za instalaciju

NHL Kodi dodatak može se instalirati iz službenog skladišta Kodi. Evo kako to učiniti.

 • U glavnom izborniku odaberite ikonu povećala u gornjem lijevom kutu zaslona.
 • kodi
 • Kliknite "search addons"
 • NHL.tv Kodi addon: Kako instalirati NHL.tv za Kodi
 • Upišite "NHL" u okvir za pretraživanje i kliknite "OK"
 • Unesi
 • S popisa odaberite "NHL TV"
 • NHL.tv Kodi addon: Kako instalirati NHL.tv za Kodi
 • Kliknite "instaliraj"
 • NHL.tv Kodi addon: Kako instalirati NHL.tv za Kodi
 • Ako su na vašem Kodi instalirana spremišta treće strane, možda će se pojaviti poruka koja vas pita iz kojeg spremišta želite instalirati NHL TV. Ako je to slučaj, odaberite "Kodi addon repozitorij". Ako na vašem Kodi nemate treća skladišta, ona se automatski instalira iz službenog spremišta..

Kako koristiti NHL.tv Kodi addon

Prije nego što pokušate reproducirati videozapis iz dodatka NHL.tv, morate ga postaviti pomoću izbornika "konfiguracija". Da biste pristupili tome, desnom tipkom miša kliknite dodatak i odaberite "informacije", a zatim odaberite "konfiguracija". Vidjet ćete skup kartica na lijevoj strani s oznakom "prijava", "vizualno" i "Obavijesti o rezultatima". karticu treba postaviti na "prijavu".

Na izborniku za prijavu kliknite na "username" kako biste unijeli svoje NHL TV korisničko ime. Učinite isto s poljem „lozinka“ da biste dovršili svoje vjerodajnice za prijavu. Ako ste se pretplatili na NHL TV putem Akamai ili Treće razine, odaberite svog pružatelja usluga iz izbornika "CDN". Ako ste Rogers pretplatnik, odaberite "Rogers pretplatnik". Ako ste se pretplatili na NHL TV izravno s web stranice, ostavite polje "CDN" postavljeno na "bez postavke".

Kliknite karticu "vizualno" da biste vidjeli popis opcija kako će dodatak prikazati video. Najvažnija od njih je opcija "kvaliteta kvalitete". Postavite ovo previsoko i osjetit ćete pufer. Postavite ga prenisko i dobit ćete video niske kvalitete. Preporučio bih eksperimentirati dok ne pronađete najbolji bitrate za svoj sustav.

Kartica "vizualno" također vam omogućuje prebacivanje sakrivanja ili prikazivanja rezultata, postavljanje vašeg omiljenog tima i prikaz načina na koji se prikazuje ime tima, između ostalih opcija.

NHL.tv Kodi addon: Kako instalirati NHL.tv za Kodi

Odaberite "Obavijesti o rezultatima" da biste dodali kako će prikazati obavijesti o postignutim golovima. Možete kontrolirati koliko sekundi obavijest ostaje na zaslonu i da li je cilj "opisan" ili je samo naveden. Također možete u potpunosti isključiti obavijesti o ciljevima ako ih smatrate previše motećim.

NHL.tv dodatak pregled

Ako ste ljubitelj hokeja, NHL.tv addon odličan je dodatak vašoj Kodi aplikaciji. Sama usluga se može kupiti za samo 111,96 dolara po sezoni ako želite pratiti samo jedan tim. Kad uzmete u obzir da je sezona hokeja duga devet mjeseci, to je 12,44 USD mjesečno. Ako želite pratiti sve timove i dobiti sve igre, to je još uvijek samo 139,96 USD po sezoni, što iznosi oko 15,55 USD mjesečno.

Ako ne želite platiti uslugu, NHL.tv Kodi dodatak također se može koristiti za gledanje besplatnog sadržaja s NHL.com-a. Sastoji se od kratkih isječaka nedavnih igara, vijesti i snimaka klasičnih igara iz 1959-1993.

Značajan nedostatak addon-a je to što su neke igre zatamnjene ako su prava na njihov stream kupila nacionalna televizijska kanala kao što su NHL Network ili NBCSN. Ako ne možete vidjeti igru ​​koju želite pomoću dodavanja Kodi NHL.tv, pregledajte naš popis najboljih dodataka za gledanje NHL-a na Kodi-ju. Na jednom od njih možete uhvatiti igru ​​koju tražite.

Predloženi članci:

 • Kako gledati NFL na Kodi
 • Kako gledati filmove na Kodi
 • Najbolji dodaci Kodi za sport
 • Kako gledati NHL na Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 + = 93

Adblock
detector