Nije siguran Kodi Addon: Nije siguran i siguran i siguran za upotrebu?

nije siguran kodi addon

Dodatak Not Sure Kodi postao je popularan način za Kodi korisnike da gledaju besplatne filmove i TV emisije. No, je li dodatak Not Sure Kodi zakonit? I je li sigurno instalirati na svoj uređaj?

U ovom ćemo članku objasniti što je dodatak Not Sure Kodi i koji biste rizici mogli preuzeti ako ga instalirate. Pružit ćemo i neke alternativne Kodi dodatke koje možete koristiti za gledanje besplatnih filmova i emisija ako ne želite preuzeti ove rizike.

Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj otvorenog koda za uređaje Amazon Fire Stick, Nvidia Shield, Apple TV, PC, Mac, Android i iOS. Korisnicima omogućuje reprodukciju videozapisa pohranjenih na svojim uređajima ili strimiranih s Interneta. Kodi je postao vrlo popularan kao način blokiranja reklama na streaming video web stranicama, pružajući korisnicima pristup bez prekida u ogromnom katalogu filmova i emisija.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kada koristite Kodi za streaming videozapisa na mreži, uvijek biste trebali koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost. Davatelji internetskih usluga ponekad će usporiti brzinu korisnika za koje znaju da struju videozapise. To čine da sačuvaju propusnost, ali to često uzrokuje međusobni međuspremnik videozapisa. VPN može pomoći u ovom problemu. To će šifrirati vaše podatke, sprečavajući vašeg davatelja internetskih usluga da zna da struji video.

VPN će vam također omogućiti da odaberete IP adresu iz neke zemlje koja nije u kojoj se nalazite. To će vam omogućiti da vidite sadržaj koji biste inače bili blokirani za gledanje, poput stranih TV emisija i filmova.

Nisu svi VPN-ovi dobri za Kodi korisnike. Većina nema aplikacija za popularne TV uređaje poput Amazon Fire Stick-a. Mnogi nemaju poslužitelje u dovoljno zemalja da odgovaraju potrebama video streama. Neki čuvaju zapise aktivnosti korisnika, stvarajući nove rizike u vezi s privatnošću.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Ima aplikaciju za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield, ima poslužitelje u preko 60 zemalja i ne drži zapisnike. To je sjajan način za Kodi korisnike da zaštite svoju privatnost tijekom streaminga.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što nije siguran Kodi addon?

Not Sure je popularan Kodi dodatak koji struji sadržaj s mnogih različitih web mjesta. Not Sure postao je popularan jer pruža pristup novijim filmovima koji su još uvijek ili su tek izašli iz kina. Omogućuje pristup vrhunskim sportskim kanalima uživo u Velikoj Britaniji, dječjim emisijama, radio stanicama i drugim sadržajima.

Problemi s Not Sure Kodi addonom

Unatoč ovom robusnom katalogu, postoje problemi sa Add Sure Kodi. Prvi je problem što je gotovo sav sadržaj koji pruža Not Sure iz neslužbenih izvora. Drugim riječima, to krši autorska prava. Ako tražite pravni videozapise koje biste gledali kroz Kodi, nećete ih naći baš mnoge koristeći Not Sure.

Drugi problem tvrtke Not Sure je taj što nosi brojne rizike po privatnost i sigurnost korisnika. Nije siguran da je izvorno pronađen u relativno nepoznatom Kodi repo nazvanom FireTVGuru. Taj repo održava anonimni programer koji je poznat samo po twitter ručici. Zbog anonimnosti programera, korisnici se ne bi žalili ako bi Fire TV Guru koristio svoj dodatak za instaliranje adwarea ili drugog zlonamjernog koda na korisnikovim računalima.

Iako još nitko nije pronašao takav kôd u ovom dodatku, moguće je da bi ga u budućnosti mogao dodavati ažuriranjem, a da ga korisnici nisu svjesni. Smatramo da bi Kodi korisnici trebali biti svjesni ovog rizika.

Ali postoji još značajniji problem sa Not Sure Kodi addonom: više nije dostupan čak ni sa FireTVGuru repoa. To znači da ne službeno postoje kopije Not Sure. Kao rezultat toga, jedini način za dobivanje kopije jest pokušaj pronalaska na mreži za dijeljenje datoteka peer-to-peer. Ovo je čak i rizičnije nego što ga dobijete od programera, jer zahtijeva da vjerujete i programeru i onome što vam slučajna osoba ponudi datoteku.

Jer emitira piratski sadržaj i nosi značajan rizik i sigurnost, ne preporučujemo instaliranje ili korištenje Not Sure Kodi addon-a. Umjesto toga, preporučujemo savršeno legalne i relativno sigurne dodatke navedene u nastavku.

Vidi također: Je li Kodi siguran i zakonit?

Najbolja alternativa Not Sure Kodi addon: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Najbolja alternativa Not Sure je dodatak Tubi TV Kodi. Ovaj dodatak struji iz TubiTV.com, legalnog web mjesta za streaming videozapisa koji ima katalog od preko 50 000 naslova. Tubi TV nosi popularne akcijske filmove, drame, dječje emisije, anime i mnoge druge žanrove televizije i filma. Najbolje od svega je što Kodi dodatak blokira sve reklame Tubi TV-a, omogućavajući vam gledanje bez prekida.

Postoji nekoliko različitih verzija kataloga Tubi TV. Oni uključuju američku, britansku, kanadsku i "međunarodnu" verziju. Svaka od ovih verzija geoblokirana je za korisnike izvan zemlje u kojoj je namijenjena. Stoga je potrebna VPN ako želite pristupiti svim naslovima web mjesta.

Evo kako instalirati i koristiti dodatak Tubi TV Kodi.

Druge alternative za Ne siguran

PopcornFlix

Popcornflix Kodi addon

Ako ste željeli dodatak Not Sure Kodi za gledanje filmova, PopcornFlix je odlična alternativa. Nema novijih filmova koji su tek izašli iz kazališta, ali ima obilje visoko ocijenjenih filmova poput Shutter Island (glumi Leonardo DiCaprio), Čovjek koji najviše traži (glumi Philip Seymour Hoffman), i dnevna svjetlost (glumi Sylvestera Stallonea). PopcornFlix Kodi addon ne prikazuje oglase, a web mjesto ne naplaćuje pretplatu.

Evo kako instalirati i koristiti Popcornflix za Kodi.

CW TV mreža

cw tv mreža kodi addon

Ako ste željeli Not Sure kako biste mogli gledati TV emisije na zahtjev, CW Network Kodi addon poslužit će kao dobra zamjena. Struja sadržaj s CWTV.com, uključujući epizode Doživotna kazna, Crna munja, nadnaravan, Super djevojka, i Originali. Iako će gledanje ovih emisija putem web-preglednika proizvesti reklame, Kodi dodatak omogućava vam da ih gledate bez oglasa.

CW Network dio je MetalChris repozitorija, ali je najlakši za instalaciju pomoću Addon instalatora u Indigo-u. Da biste instalirali CW Network, učitajte Indigo i odaberite program za instalaciju adona, zatim odaberite video dodaci → C → CW TV mreža → Instaliraj.

Ako Internetu pristupate izvan Sjedinjenih Država, trebat će vam VPN da biste koristili CW TV mrežu za Kodi.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za gledanje CW mreže u inozemstvu

PBS Kids

PBS Kids Kodi addon

Nije siguran Kodi addon poznat je po izboru dječjih predstava. Ako želite alternativni dodatak sa sličnim sadržajem, PBS Kids trebao bi učiniti trik. Prenosi popularne dječje emisije s PBSKids.org, uključujući Caillou, Clifford Veliki crveni pas, Znatiželjni George, i više.

PBS Kids dio je službenog skladišta Kodi. Da biste instalirali, kliknite addons iz glavnog izbornika Kodija. Zatim kliknite preuzimanje → video dodaci → PBS Kids → instaliraj.

Čitaj više: Najbolje emisije Kodi dodataka za djecu

Zattoo kutija

zattoo kutija kodi addon

Ako tražite sportski program uživo, dodatak Zattoo Box Kodi odlična je zamjena za Not Sure. Omogućuje pristup većini besplatnih kanala u Velikoj Britaniji, uključujući BBC, iTV, S4C, DAVE i druge. Na ovim kanalima često možete uhvatiti Premier ligu, golf, ragbi nogomet, utrke Formule 1 i druge sportske događaje.

Da biste koristili Zattoo Box za Kodi, najprije se morate prijaviti na račun na Zattoo.com. Nakon što to učinite, kliknite addons iz glavnog izbornika Kodija. Zatim kliknite preuzimanje → video dodaci → Zattoo Box → instaliraj. Zattoo Box dio je službenog skladišta Kodi.

Zattoo.com nalazi se u Švicarskoj i blokiran je svima koji nemaju švicarsku IP adresu. Ako se na Internet povezujete izvan Švicarske, trebat će vam VPN da biste pogledali Zattooov sadržaj.

Vezani članak: Kako gledati Svjetski kup na Kodi

USTVnow

USTVNow_Lineup

Još jedna odlična opcija za sportski program uživo je USTVnow za Kodi. Ovaj dodatak struji s watch.ustvnow.com. Svaki američki sportski događaj koji se emitira na većim mrežama uživo dostupan je na USTVnow-u, uključujući i mnoge NFL, NBA i MLB igre, kao i NASCAR utrke, NHL hokejske utakmice i još mnogo toga.

Evo potpunog vodiča za instaliranje i korištenje USTVnow za Kodi.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise je još jedan odličan Kodijev dodatak za pronalaženje filmova i TV emisija. Potiče iz kolekcije YouTube kanala FilmRise, uključujući FilmRise, FilmRise True Crime, FilmRise Horror i druge. Katalog uključuje dokumentarne filmove, kampirane horor filmove, klasično hrvanje, epizode iz forenzičkih spisa i nerazrijeđenih misterija, te ratne filmove poput pregrada, Torn Apart, i Bitka za Haditu.

Evo potpunog vodiča za instalaciju i upotrebu FilmRise za Kodi.

Nadamo se da ste ovaj vodič za Not Sure Kodi addon smatrali korisnim. Ako želite znati više o pronalaženju najboljih filmova i emisija pomoću programa Kodi, pogledajte naše članke o Kodi-ju, uključujući i najbolje dodatke za Kodi film, najbolje sportske dodatke Kodi i kako koristiti aplikaciju Kodi Android.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 4 =

Adblock
detector