Noutăți Kodi addon: Cum să urmărești știri și clipuri live pe Kodi

Știri Kodi addons 2Dacă ați făcut recent trecerea la transmisia video, este posibil să vă întrebați cum să obțineți știri locale, naționale și mondiale fără servicii de cablu sau satelit. Acest articol vă va explica cum puteți obține toate noutățile dorite fără cablu sau satelit. Mai exact, va enumera cele mai bune suplimente Kodi pentru a urmări canale de știri în direct sau clipuri din ultimele știri.

Ce este Kodi?

Kodi este un player de media software revoluționar de la Fundația Kodi. Permite utilizatorilor să redea fișiere audio și video de pe un dispozitiv sau să transmită flux de conținut de pe Internet, eliminând nevoia de browsere web sau bucăți de software separate pentru a gestiona diferite surse media. De asemenea, blochează reclame de pe unele site-uri de streaming video.

Kodi poate fi instalat pe Nvidia Shield, PC, Mac, Apple TV, Android sau telefonul iOS. Kodi a primit o presă proastă recent pentru că a fost folosit în pirateria online. Cu toate acestea, există numeroase suplimente Kodi care curg din surse autorizate, în special suplimentele de știri recomandate în acest articol.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

De ce ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Transmiterea video online poartă întotdeauna anumite riscuri de confidențialitate și securitate și puteți evita multe dintre aceste riscuri folosind întotdeauna un VPN. De exemplu, hackerii ar putea încerca să obțină informații personale de la dvs., ascultând pe datele care sunt trimise între dvs. și site-urile web pe care le accesați. Utilizarea unui VPN vă ajută să preveniți această problemă, deoarece criptează datele dvs., făcând foarte dificil pentru un hacker să obțină informații utile din aceasta.

Utilizarea unui VPN poate ajuta, de asemenea, la prevenirea accelerării vitezei ISP și de multe ori poate debloca conținut geoblocat.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt eficiente pentru streaming video. Unii nu au servere în suficiente țări pentru a debloca eficient conținutul sau nu au aplicații native pentru dispozitive TV populare.

Din aceste motive, sugerăm IPVanish ca soluție VPN pentru utilizatorii Kodi. IPVanish are o aplicație nativă pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, facilitând instalarea pentru utilizatorii de streaming video. Are servere în peste 60 de țări, permițând utilizatorilor să deblocheze cantitatea maximă de conținut blocat. Nu păstrează jurnalele. În general, este o VPN excelentă pentru utilizatorii care transmit video.

Pentru o listă de VPN-uri mai recomandate pentru utilizare cu Kodi, citiți ghidul nostru.

LECTURĂ DE CITIRE: Economisiți 60% pe IPVanish

Cele șaisprezece cele mai bune suplimente Kodi pentru știri live și alt conținut de știri

Următoarele șaisprezece suplimente oferă toate actualizări despre evenimente locale, naționale și mondiale. Unele dintre ele oferă canale de știri live, în timp ce altele furnizează doar clipuri. Cei mai mulți dintre ei nu au nicio taxă de abonament. Toate, cu excepția unuia, sunt disponibile din depozitul oficial Kodi addon.

newsy

Newsy Kodi addon

Newsy este un site web gratuit care produce videoclipuri cu știri de formă scurtă. Aceste videoclipuri sunt utile în special dacă nu aveți mult timp pentru a viziona televizorul, dar doriți să vă informați rapid despre ceea ce se întâmplă în lume. Newsy oferă, de asemenea, un canal gratuit de știri prin cablu de 24 de ore, cu un accent „minimalist” în care analiza și opinia sunt limitate pentru a vă concentra asupra faptelor..

Adăugarea Newsy Kodi vă oferă acces atât la clipuri de pe site, cât și la canalul live gratuit. Acesta poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Newsmax TV

Newsmax TV Kodi addon

Newsmax TV este un alt canal gratuit de 24 de ore în direct prin cablu. A fost creat ca un offshoot al site-ului de știri conservator, Newsmax.com. Unele dintre cele mai populare emisiuni ale sale sunt În spatele cortinei cu Jack Burkman, Conversații cu Nancy Brinker, și Newsmax Prime.

Adăugarea Newsmax TV Kodi vă oferă acces la acest canal, plus clipuri selectate de emisiuni.

Haystack.tv

Haystack.TV Kodi addon

Haystack.TV este un agregator de știri care găsește știri la modă dintr-o mare varietate de canale YouTube și Vimeo. Conținutul său este clasificat în titluri în trend, știri, știri de divertisment, știință & tehnologie, afaceri & finanțe, știri despre jocuri video, emisiuni nocturne și remorci de filme. Videoclipurile sale au de obicei două-trei minute, așa că acesta este un alt addon excelent pentru a obține un rezumat rapid al diferitelor evenimente care se întâmplă în lume.

VEZI SI: Cele mai bune 109 suplimente Kodi

Sky News

Sky News Kodi addon

Dacă locuiți în U.K. sau sunteți pur și simplu interesat de politica și cultura din U.K., Sky News Kodi addon este o modalitate excelentă de a primi știri din acest domeniu. Acesta poartă atât fluxul live al canalului Sky News, cât și ultimele clipuri de pe news.sky.com. Conținutul său este disponibil fără geoblocuri și complet gratuit.

Fox News

Fox News Kodi addon

Canalele de cablu Fox News și Fox Business News în general nu sunt disponibile fără a plăti un serviciu de streaming premium, cum ar fi PS Vue. Totuși, Fox News menține un canal și un site YouTube care oferă clipuri gratuite ale programării sale. Puteți accesa toate aceste clipuri cu ajutorul suplimentului Fox News Kodi.

Componenta Fox News conține patru secțiuni. Primul dintre acestea oferă clipuri ale emisiunilor Fox News, organizate de spectacolul special. Al doilea oferă clipuri de știri organizate pe categorii, inclusiv politică, sănătate, tehnologie, știință, călătorii, lume și altele. A treia și a patra secțiune conțin clipuri Fox Business News organizate, de asemenea, pe spectacole sau categorii.

CBC.ca

CBC.ca Kodi addon

Adăugarea Kodi CBC.ca oferă cele mai noi clipuri de știri de la Canadian Broadcasting Corporation. Dacă locuiești în Canada sau te interesează altfel de știri canadiene, acest addon este o modalitate excelentă de a obține știri din perspectivă canadiană.

Citeste mai mult: Cum se instalează Sportsnet Now Kodi addon

Pluto.tv

Pluto.TV Kodi addon

Pluto.tv este un serviciu TV gratuit de top care oferă peste 100 de canale, inclusiv peste 13 canale de știri. Acesta poartă cea mai bună poveste de astăzi, știri 24/7, știri NBC & MSNBC, Cheddar, CBSN, TYT Network, RT America, Business News 24/7, Bloomberg TV și versiunea europeană a CNBC. Acesta oferă, de asemenea, fluxurile live de Newsy, Sky News și Newsmax TV, deși veți avea nevoie în continuare de suplimentele individuale ale acestor rețele pentru a avea acces la clipurile lor..

Transmitere live

Addon Kodi în direct

Toate suplimentele de mai sus sunt grozave dacă doriți să urmăriți știri naționale sau mondiale. Dar dacă doriți să vă țineți la curent cu evenimentele care se petrec în propriul oraș sau stat? De aici vine addonul Livestream Kodi. Multe stații de știri locale folosesc software Livestream pentru a-și transmite emisiunile de știri pe Internet, iar suplimentul vă oferă acces la aceste fluxuri, precum și multe altele. Există peste 250 de aceste fluxuri disponibile, din orașe din întreaga lume.

PS Vue

PSVue Kodi addon

În timp ce restul suplimentelor de pe această listă sunt gratuite, unii utilizatori Kodi pot prefera să-și scoată știrile de pe canalele care se taxează pentru a-și vedea fluxurile live, cum ar fi versiunea americană a CNBC, Fox Business News și Fox News. Dacă da, adăugarea PS Vue Kodi vă va permite să vedeți aceste fluxuri contra cost. Prețurile pachetelor variază de la 39,99 USD la 74,99 dolari, în funcție de canalele non-știri la care doriți să accesați. De asemenea, vă permite să adăugați emisiunile dvs. de știri preferate într-o listă care trebuie înregistrată și stocată în cloud, o caracteristică utilă dacă sunteți uneori prea ocupat pentru a le urmări când apar prima dată.

Articol conex: Adon-uri live TV Kodi care funcționează de fapt

Newson

Noutăți Kodi addon

NewsON este o altă știre Kodi addon axată pe canalele locale. Acesta transportă peste 180 de stații pe 90 de piețe de canale locale diferite. Spre deosebire de Livestream, NewsON poartă doar emisii de știri din Statele Unite. Dacă locuiți în Statele Unite și nu vă puteți găsi canalul local de știri pe Livestream, poate doriți să încercați NewsON. La testare, am constatat că NewsON a funcționat uneori, iar alte fluxuri nu au reușit să se încarce. Totuși, nu ar trebui să te împiedice să descarci și să încerci singur NewsON. Când funcționează, NewsON are o bibliotecă impresionantă de fluxuri de știri live.

New York Times Video

New York Times Video Kodi addon

New York Times Video vă oferă acces la acoperirea video de sănătate, alimente, călătorii, știință, sport, imobiliare, afaceri și tehnologie. Accentul se pune pe raportarea investigativă în profunzime cu cinematografie și muzică de înaltă calitate, mai degrabă decât pe o simplă declarație a faptelor. Dacă apreciați videoclipurile de știri cu un fler mai artistic, vă puteți bucura de conținutul oferit de acest addon Kodi.

Știri Blender

Știri Blender Kodi addon

News Blender oferă videoclipuri dintr-o varietate de surse, inclusiv Bloomberg, Business Insider, Forbes, CNBC, Australian Financial Review, Die Zeit, The Wall Street Journal și multe altele. Dacă doriți să obțineți perspective diverse despre ceea ce se întâmplă în lume, News Blender are ceea ce aveți nevoie.

Citeste mai mult: Cum să urmărești documentare despre Kodi

NHK Live

NHK Live Kodi addon

NHK World este transmisia internațională a companiei publice de radiodifuziune din Japonia. Conținutul său este în engleză. Din această cauză, a devenit popular în rândul oamenilor din întreaga lume care doresc să fie la curent cu ceea ce se întâmplă în Japonia sau despre evenimentele mondiale din perspectivă japoneză. Adăugarea NHK Live Kodi oferă utilizatorilor acces la fluxul live al acestui canal.

The Wall Street Journal Live

Wall Street Journal Live Kodi addon

Componenta Kodi Wall Street Journal oferă videoclipuri de pe canalul YouTube al WSJ. Oferă știri despre toate aspectele legate de afaceri, inclusiv piețele financiare, practicile de management, evoluțiile tehnologice, cultura, politica și multe altele. Conținutul este organizat în 33 de categorii diferite, ceea ce face ușor să găsiți ceea ce căutați.

CNN

CNN Kodi addon

În trecut, CNN Kodi addon a furnizat videoclipuri atât de la CNN.com cât și de la canalul oficial YouTube al CNN. Din păcate, porțiunea CNN.com a acestui addon nu mai funcționează așa cum era prevăzut. Secțiunea YouTube oferă totuși mult conținut. Dacă sunteți fan al jurnalismului CNN, această completare Kodi este încă un element indispensabil.

Articol conex: Cum să actualizați Kodi pe un Amazon Fire Stick

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un serviciu gratuit de televiziune gratuit. Poartă peste 600 de canale, inclusiv 21 de canale de știri. Ofera Buzz60 News, CCTV News, Job Channel Network, Newsmax, Newsy Politics, Press TV, Adevăr fișiere și altele. FilmOn Simple este un addon care vă oferă acces la aceste canale gratuite.

Adăugarea FilmOn Simple Kodi este singurul supliment din această listă care nu poate fi obținut prin intermediul depozitului oficial Kodi. Pentru a o instala, trebuie să instalați mai întâi TVAddons Repo, care poate fi găsit aici.

Concluzie

Dacă doriți să vedeți fluxuri de știri live sau clipuri din ultimele știri, Kodi vă poate ajuta. Fie că doriți știri despre sănătate, afaceri, politică, călătorii sau doriți doar să știți ce se întâmplă într-o anumită țară sau oraș, există un supliment care vă poate oferi conținutul pe care îl căutați.

Dacă informațiile din acest ghid Kodi sunt utile, poate doriți să răsfoiți unele dintre celelalte ghiduri ale noastre Kodi, inclusiv cele mai bune suplimente Kodi pentru a viziona filme, cum să instalați YouTube pentru Kodi și cele mai bune cinci sporturi Kodi addons.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 6 =

Adblock
detector