Openload Kodi addon: Ce este Openload și este legal și sigur de utilizat?

Openload Kodi addonDacă ați căutat filme și emisiuni TV gratuite, este posibil să fi auzit despre addonul Openload Kodi. Dar este legal și sigur de utilizat Openload Kodi addon?

În acest articol, vom discuta despre ce este suplimentul Openload Kodi, de ce este atât de popular și ce probleme poate avea. Vom discuta, de asemenea, unele suplimente alternative Kodi pe care le puteți utiliza pentru a obține filme și emisiuni gratuite, fără a utiliza Openload.

Vezi si: 14 cele mai bune suplimente de film Kodi

Ce este Kodi?

Kodi este un player de software gratuit, open-source, de la Fundația Kodi. Permite utilizatorilor să redea videoclipuri sau muzică stocată pe un dispozitiv sau transmisă de oriunde pe Internet. Kodi a devenit popular în rândul persoanelor care doresc să găsească alternative ieftine la serviciul TV prin cablu sau prin satelit. Poate fi instalat pe dispozitivul Apple TV, Android sau iOS, pe dispozitivul Amazon Fire TV Stick, Nvidia Shield sau pe orice computer care rulează Mac OS, Linux sau Windows.

Kodi a căpătat o reputație proastă pentru a fi folosit în piraterie. Cu toate acestea, există numeroase suplimente Kodi care transmit numai din surse licențiate, inclusiv toate cele recomandate în acest articol.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Oamenii care folosesc Kodi pentru a viziona fluxuri nelicențiate de emisiuni TV și filme utilizează adesea VPN-uri pentru a-și ascunde activitatea ilicită. Cu toate acestea, toți utilizatorii Kodi pot beneficia de o VPN, chiar dacă transmit doar surse oficiale.

Dacă transmiteți videoclipuri fără VPN, ISP-ul dvs. va ști că faceți acest lucru. Drept urmare, vă poate accelera viteza, provocând tamponare. ISP-urile fac uneori acest lucru pentru a împiedica streamerele video să blocheze o lățime de bandă prea mare în rețea. Dar are consecința nefericită că de multe ori îți poate strica plăcerea de un film sau un spectacol minunat. Utilizarea unui VPN ajută la reducerea acestei probleme, deoarece împiedică ISP-ul dvs. să știe că transmiteți videoclipuri.

Utilizarea unei VPN vă poate ajuta, de asemenea, să vă ocoliți de blocurile de conținut geografice puse la dispoziție de site-uri de streaming, cum ar fi Netflix, și vă poate îngreuna hackerii să efectueze atacuri om-la-mijloc împotriva dvs..

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru Amazon Fire Stick sau alte dispozitive TV populare. Mulți nu au servere în suficiente țări pentru a se deplasa în mod fiabil în geoblocuri. Unii păstrează jurnalele comportamentului online al utilizatorilor, creând date care ar putea dezvălui informații private dacă acestea se încadrează în mâinile greșite.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are servere în peste 60 de țări diferite, are o aplicație nativă pentru Amazon Fire TV, Fire Stick și Nvidia Shield și are o politică strictă „fără jurnaluri”..

MAI BUN VPN PENTRU Openload Kodi addon: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Ce este Openload Kodi addon?

Openload este un serviciu de găzduire și partajare fișiere. Utilizatorii pot încărca conținut la acesta și partaja aceste fișiere oferind altora link-uri către acestea. Acest lucru a făcut din Openload un loc popular pentru stocarea și partajarea videoclipurilor, incluzând copii ale unor filme de succes de la Hollywood și episoade populare de emisiuni TV.

Addon-ul Openload Kodi se conectează la acest serviciu și-i zgârie conținutul pentru a găsi tot ce caută utilizatorul. Din cauza catalogului uriaș de videoclipuri de pe Openload, adăugarea Kodi cu acest nume a devenit atât de populară.

Vezi si: Cele mai bune 112 Kodi de completare

Probleme cu addon-ul Openload Kodi

În ciuda acestei popularități, există mai multe probleme cu addonul Openload Kodi care poate cauza îngrijorare pentru unii utilizatori Kodi.

În primul rând, aproape tot conținutul de pe Openload provine din surse neoficiale. Cu alte cuvinte, conținutul său este în principal videoclipuri piratate care nu compensează deținătorii de drepturi de autor. Dacă sunteți în căutarea legal fluxurile de emisiuni și filme TV preferate, este puțin probabil să le găsiți pe Openload.

În al doilea rând, există câteva riscuri de securitate și confidențialitate pentru instalarea Openload. Inițial, acest addon a fost păstrat în repoziția Dandymedia. Dar acea repo a fost scoasă offline și nu mai există copii oficiale ale Openload disponibile de la dezvoltator.

Pot exista în continuare unele copii ale addonului Openload Kodi disponibile pe rețelele peer-to-peer sau chiar pe unele site-uri web, dar aceste copii ar trebui să fie vizualizate cu suspiciune. Întrucât nu sunt de la dezvoltator, acestea ar fi putut fi modificate pentru a conține malware.

De exemplu, unele adonamente recente Kodi conțineau un cod secret care a forțat calculatoarele utilizatorilor să-mi extragă bitcoin și să-l trimită dezvoltatorului. În timp ce addon-ul Openload inițial nu conținea un astfel de cod, nimic nu împiedică un dezvoltator terț să introducă un astfel de cod în copii neoficiale atunci când dezvoltatorul inițial a ieșit offline.

Din cauza acestei probleme de securitate și pentru că Openload conține în majoritate fluxuri nelicențiate, nu recomandăm instalarea programului Openload Kodi addon. În schimb, vă recomandăm să folosiți suplimente legale mai sigure, menționate mai jos.

Articol conex: Debrid real pe Kodi: funcționează de fapt?

Cea mai bună alternativă la Openload: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Cea mai bună alternativă pentru a obține emisiuni și filme gratuite pe Kodi este suplimentul Tubi TV Kodi. Tubi TV este un serviciu video de streaming gratuit finanțat prin publicitate. Însă reclamele nu apar dacă urmăriți doar Tubi TV folosind suplimentul Kodi.

Tubi TV are peste 50.000 de titluri și susține că are cel mai mare catalog al oricărui serviciu de streaming gratuit. Poartă filme premiate precum Adevărat Grit, Hotel Rwanda, Țara nimănui, și Războinic, precum și drame TV populare precum Merlin, Hollyoaks, și Sange de lup.

O parte din conținutul Tubi TV este geoblocat pentru utilizatori din afara diferitelor țări. Catalogul disponibil variază în funcție de locația dvs. Cu toate acestea, un VPN poate ocoli cu ușurință aceste blocuri și debloca întregul catalog.

Tubi TV se află în repoziția Kodi1. Pentru un ghid complet pentru instalarea și utilizarea Tubi TV pentru Kodi, faceți clic aici.

Alte alternative la Openload

În plus față de Tubi TV, iată câteva alte suplimente grozave Kodi care pot fi folosite pentru a obține emisiuni TV și filme gratuite.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise este o companie de distribuție TV și film care deține drepturile de autor la mii de titluri. Compania a făcut ca multe dintre aceste titluri să fie disponibile pe YouTube, gratuit. Adăugarea FilmRise Kodi vă permite să răsfoiți aceste videoclipuri gratuite folosind un meniu simplu.

Catalogul include filme horror, documentare, adevărate emisiuni de crime, filme romantice, lupte clasice, drama britanică și multe altele. Există ceva pentru aproape toată lumea pe FilmRise.

Adăugarea FilmRise Kodi poate fi găsită în repo-ul oficial Kodi addon. Iată un ghid complet pentru instalarea și utilizarea FilmRise pentru Kodi.

Filme cu Big Star

Filme BigStar și TV Kodi addon

Big Star Movies este un alt site de streaming gratuit care poartă o mare varietate de filme și episoade de televiziune. Deși site-ul este finanțat prin publicitate, niciuna dintre reclame nu apare atât timp cât utilizați addonul Kodi pentru a vizualiza conținutul filmelor Big Star..

Big Star Movies poartă filme independente premiate precum Charlie Casanova, Fete Buffalo, Urban Traffik, și Zdrobit, precum și filme horror campy, spectacole pentru copii și familii, documentare istorice, thrillere, filme de ficțiune și fantezie și multe altele.

Filme Big Star pot fi găsite în depozitul oficial Kodi addon. Pentru instalare, începeți din meniul principal Kodi. Apoi apasa addon-uri → descărcare → suplimente video → Filme Big Star → instalare.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi pentru a viziona în mod legal filme gratuite

pârâi

Adăugarea oficială a Crackle Kodi

Crackle este un alt site de video gratuit, cu suport publicitar. La fel ca și în cazul celorlalte din această listă, videoclipurile lui Crackle nu sunt întrerupte de reclame doar dacă le vizualizați doar cu suplimentul Kodi. Crackle poartă o mare varietate de titluri, inclusiv comedii, filme de acțiune, anime, thrillers, filme sportive, sci-fi și alte genuri. Este o adăugare excelentă la biblioteca de completări de orice utilizator Kodi.

Crackle este în repoziția lui eracknaphobia. Iată un ghid pentru instalarea și utilizarea acestuia.

Viewster

Informații despre Kodi Viewster

Viewster este încă un alt serviciu de video streaming transmis de anunțuri ale cărui reclame sunt blocate de addonul Kodi. Poartă o colecție mare de titluri de anime și jocuri, precum și filme despre crimă și gangsteri, drame coreene, filme pentru copii, materiale muzicale și alt conținut.

Viewster se află în depozitul oficial Kodi. Iată instrucțiuni pentru instalarea și utilizarea Viewster pentru Kodi.

Sperăm că ați găsit util acest ghid al addonului Openload Kodi. Dacă doriți mai multe informații despre cum să utilizați Kodi pentru a găsi cele mai bune emisiuni și filme, citiți câteva dintre celelalte ghiduri ale noastre Kodi, inclusiv cele 15 cele mai bune skinuri Kodi, cum să instalați YouTube pentru Kodi și cele mai bune suplimente Kodi pentru TV live.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 5 =

Adblock
detector