Openload Kodi addon: Какво е Openload и законно и безопасно ли е да се използва?

Отворете Kodi addonАко сте търсили безплатни филми и телевизионни предавания, може би сте чували за добавката Openload Kodi. Но законният и безопасен ли е за употреба Openload Kodi addon?

В тази статия ще обсъдим какво представлява добавката Openload Kodi, защо е толкова популярна и какви проблеми може да има. Ще обсъдим и някои алтернативни добавки на Kodi, които можете да използвате, за да получавате безплатни филми и предавания, без да използвате Openload.

Вижте също: 14 най-добри добавки за филми на Kodi

Какво е Коди?

Kodi е безплатен софтуерен медиен плейър с отворен код от Фондация Kodi. Тя позволява на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове или музика, съхранявани на устройство или стриймирани от всяка точка на Интернет. Kodi стана популярен сред хората, които искат да намерят евтини алтернативи на услугата кабелна или сателитна телевизия. Може да се инсталира на мобилно устройство Apple TV, Android или iOS, Amazon Fire TV Stick, Nvidia Shield или на всеки компютър, който работи с Mac OS, Linux или Windows.

Kodi се сдоби с лоша репутация за това, че се твърди, че е използван в пиратството. Въпреки това, има много добавки на Kodi, които се предават само от лицензирани източници, включително всички препоръчани в тази статия.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Хората, които използват Kodi за гледане на нелицензирани потоци от телевизионни предавания и филми, често използват VPN, за да скрият незаконната си дейност. Въпреки това, всички потребители на Kodi могат да се възползват от VPN, дори ако текат само от официални източници.

Ако предавате видео без VPN, вашият интернет доставчик ще знае, че го правите. В резултат на това може да дроселизира скоростта си, което води до буфериране. Понякога интернет доставчиците правят това, за да не позволят на видео-стриймърите да прекалят прекалено голяма честотна лента в мрежата. Но има злощастната последица, че често може да ви съсипе насладата от страхотен филм или шоу. Използването на VPN помага да се намали този проблем, тъй като не позволява на вашия интернет доставчик да разбере, че предавате видео.

Използването на VPN може също да ви помогне да заобиколите блокове с географско съдържание, поставени от стрийминг сайтове като Netflix, и може да затрудни хакерите да извършват атаки срещу вас.

Не всички VPN са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за Amazon Fire Stick или други популярни телевизионни устройства. Много от тях нямат сървъри в достатъчно държави, за да могат надеждно да заобиколят geoblocks. Някои водят дневници на поведението на потребителите в интернет, създавайки данни, които биха могли да разкрият лична информация, ако попадне в грешни ръце.

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Той има сървъри в над 60 различни страни, има родно приложение за Amazon Fire TV, Fire Stick и Nvidia Shield и има строга политика за „без регистрации“..

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Openload Kodi addon: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво е Openload Kodi addon?

Openload е услуга за хостинг на файлове и споделяне на файлове. Потребителите могат да качват съдържание в него и да споделят тези файлове, като предоставят на другите връзки към тях. Това направи Openload популярно място за съхраняване и споделяне на видеоклипове, включително копия на хитови холивудски филми и популярни епизоди на телевизионни предавания.

Добавката Openload Kodi се свързва с тази услуга и остъргва нейното съдържание, за да намери всичко, което потребителят търси. Именно заради огромния каталог на видеоклипове на Openload, добавката Kodi с това име стана толкова популярна.

Вижте също: Най-добрите 112 Kodi добавки

Проблеми с добавката Openload Kodi

Въпреки тази популярност, има няколко проблема с добавката Openload Kodi, които могат да предизвикат безпокойство за някои потребители на Kodi.

Първо, почти цялото съдържание в Openload е от неофициални източници. С други думи, съдържанието му е предимно пиратски видеоклипове, които не компенсират притежателите на авторски права. Ако търсите правен потоци от любимите ви телевизионни предавания и филми, е малко вероятно да ги намерите в Openload.

Второ, има някои рискове за сигурността и поверителността при инсталирането на Openload. Първоначално този аддон е бил съхраняван в репото на Dandymedia. Но това репо е направено офлайн и вече няма официални копия на Openload, достъпни от разработчика.

Все още може да има някои копия на добавката Openload Kodi, достъпна в партньорски мрежи или дори в някои уебсайтове, но тези копия трябва да се разглеждат с подозрение. Тъй като не са от разработчика, те биха могли да бъдат променени, за да съдържат зловреден софтуер.

Например, някои скорошни добавки на Kodi съдържаха секретен код, който принуждаваше компютрите на потребителите да добиват биткойни и да го изпращат на разработчика. Въпреки че оригиналният аддонамент на Openload не съдържа такъв код, нищо не пречи на разработчик на трети страни да вмъква такъв код в неофициални копия, когато оригиналният разработчик е излязъл офлайн.

Поради този проблем със сигурността и защото Openload съдържа предимно нелицензирани потоци, не препоръчваме да инсталирате Openload Kodi addon. Вместо това препоръчваме да използвате по-безопасните, законни добавки, споменати по-долу.

Свързана статия: Истински дебрид на Kodi: Действа ли в действителност?

Най-добрата алтернатива на Openload: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Най-добрата алтернатива за получаване на безплатни предавания и филми на Kodi е добавката Tubi TV Kodi. Tubi TV е безплатна поточна видео услуга, финансирана от реклама. Рекламите обаче не се появяват, ако гледате телевизия Tubi само с добавката Kodi.

Tubi TV има над 50 000 заглавия и твърди, че има най-големият каталог на всяка безплатна услуга за стрийминг. Той носи наградени филми като Истински грит, Хотел Руанда, Ничия земя, и войн, както и популярни телевизионни драми като чучулигар, Hollyoaks, и Вълча кръв.

Част от съдържанието на Tubi TV е блокирано за потребители извън различни страни. Наличният каталог варира в зависимост от вашето местоположение. Въпреки това, VPN може лесно да заобиколи тези блокове и да отключи целия каталог.

Tubi TV е в репото Kodi1. За пълно ръководство за инсталиране и използване на Tubi TV за Kodi, кликнете тук.

Други алтернативи на Openload

В допълнение към Tubi TV, ето още няколко страхотни добавки на Kodi, които могат да се използват за получаване на безплатни телевизионни предавания и филми.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

FilmRise е телевизионна и филмова компания за разпространение на авторски права върху хиляди заглавия. Компанията предостави много от тези заглавия на YouTube безплатно. Добавката FilmRise Kodi ви позволява да разглеждате тези безплатни видеоклипове с помощта на просто меню.

Каталогът включва филми на ужасите, документални филми, истински криминални предавания, романтични филми, класическа борба, британска драма и др. Има нещо за почти всички на FilmRise.

Добавката FilmRise Kodi може да бъде намерена в официалното репо за Kodi addon. Ето пълно ръководство за инсталиране и използване на FilmRise за Kodi.

Филми за големи звезди

Филми на BigStar и TV Kodi addon

Big Star Movies е друг уебсайт за безплатни потоци, който носи голямо разнообразие от игрални филми и телевизионни епизоди. Въпреки че сайтът се финансира чрез реклама, никоя от рекламите не се появява, стига да използвате само добавката Kodi, за да преглеждате съдържанието на Big Star Movies.

Big Star Movies носи наградени независими филми като Чарли Казанова, Buffalo Girls, Градски Трафик, и смачкан, както и филми на ужасите, детски и семейни шоута, исторически документални филми, трилъри, научнофантастични и фентъзи филми и други.

Филми с големи звезди могат да бъдат намерени в официалното хранилище на добавки Kodi. За да инсталирате, започнете от главното меню на Kodi. След това щракнете addons → изтегляне → video addons → Big Star Movies → инсталирайте.

Вижте също: Най-добрите добавки на Kodi за легално гледане на безплатни филми

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е друг уебсайт за безплатни поточни видеоклипове, поддържан от реклама. Както при другите в този списък, видеоклиповете на Crackle не се прекъсват от реклами, ако ги гледате само с добавката Kodi. Crackle носи голямо разнообразие от заглавия, включително комедии, екшън филми, аниме, трилъри, спортни филми, научнофантастични и други жанрове. Той е чудесно допълнение към библиотеката на добавки на всеки потребител на Kodi.

Crackle е в репото на eracknaphobia. Ето ръководство за инсталирането и използването му.

Viewster

Информация за Kodi Viewster

Viewster е поредната поддържана от реклами видео стрийминг услуга, чиито реклами са блокирани от добавката Kodi. Той носи голяма колекция от аниме и игрови заглавия, както и филми за престъпления и гангстери, корейски драми, детски филми, мюзикъли и друго съдържание.

Viewster е в официалното хранилище на Kodi. Ето инструкции как да инсталирате и използвате Viewster за Kodi.

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за добавката Openload Kodi за полезно. Ако искате повече информация за това как да използвате Kodi за намиране на най-добрите предавания и филми, прочетете някои от другите ни ръководства за Kodi, включително 15-те най-добри коди коди, как да инсталирате YouTube за Kodi и най-добрите добавки на Kodi за телевизия на живо.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

25 + = 32

Adblock
detector