Openload Kodi addon: Mi az Openload, és jogszerű és biztonságos-e használni?

Nyissa meg a Kodi kiegészítőtHa ingyenes filmeket és TV-műsorokat keresett, akkor hallhatott már az Openload Kodi kiegészítőről. De vajon az Openload Kodi-kiegészítő legális és biztonságos-e??

Ebben a cikkben megvitatjuk, mi az Openload Kodi addon, miért olyan népszerű és milyen problémákat okozhat. Megbeszéljük néhány alternatív Kodi-kiegészítőt is, amelyek segítségével ingyenes filmeket és műsorokat állíthat elő, az Openload használata nélkül.

Lásd még: 14 legjobb Kodi film-kiegészítő

Mi az a Kodi??

A Kodi egy ingyenes, nyílt forrású szoftver médialejátszó a Kodi Alapítványtól. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy videókat vagy zenét játsszanak egy eszközön tárolt vagy bárhol az interneten keresztül közvetített formában. A Kodi népszerűvé vált olyan emberek körében, akik olcsó alternatívákat akarnak találni a kábel- vagy műholdas TV-szolgáltatások számára. Telepíthető Apple TV-re, Android vagy iOS mobil eszközre, Amazon Fire TV Stick-re, Nvidia Shield-re, vagy bármilyen számítógépre, amelyen Mac OS, Linux vagy Windows fut..

Kodi rossz hírnevet szerzett az állítólagos kalózkodás miatt. Számos olyan Kodi-kiegészítés létezik, amelyek csak engedélyezett forrásokból származnak, beleértve a cikkben javasolt összeset is.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Azok az emberek, akik a Kodi segítségével televíziós műsorok és filmek engedély nélküli folyamát nézik, gyakran VPN-ket használnak tiltott tevékenységük elrejtésére. Ugyanakkor minden Kodi felhasználó részesülhet a VPN előnyeiből, még akkor is, ha csak hivatalos forrásokból származó adatfolyamból származnak.

Ha a videót VPN nélkül továbbítja, az internetszolgáltató tudja, hogy ezt teszi. Ennek eredményeként fojthatja a sebességet, pufferelést okozva. Az internetszolgáltatók ezt néha megteszik annak megakadályozása érdekében, hogy a videoszalagok túl nagy sávszélességet hoggessenek a hálózaton. Ennek azonban a szerencsétlen következménye, hogy gyakran tönkreteheti egy nagyszerű film vagy műsor élvezetét. A VPN használata segít csökkenteni ezt a problémát, mivel megakadályozza, hogy az internetszolgáltató tudja, hogy videót streaming.

  วิธีใช้ Trakt บน Kodi กับ Trakt.tv Kodi Addon

A VPN használata segíthet abban is, hogy megkerülje a streaming webhelyek, például a Netflix által felállított földrajzi tartalomblokkokat, és megkönnyítheti a hackerek számára, hogy közép-középre irányuló támadásokat hajtsanak végre ön ellen..

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. Legtöbbjüknek nincs apps az Amazon Fire Stick vagy más népszerű TV-készülékek számára. Számos országban nincs olyan kiszolgáló, amely elegendő országban rendelkezik a geoblokkok megbízható megkerüléséhez. Néhányan nyilvántartást vezetnek a felhasználók online magatartásáról, olyan adatokat hozva létre, amelyek feltárhatják a személyes információkat, ha rossz kezekbe kerülnek.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Szerverei több mint 60 különböző országban, natív alkalmazásuk van az Amazon Fire TV, Fire Stick és Nvidia Shield számára, és szigorú „nincs naplózás” politika.

Legjobb VPN az Openload Kodi kiegészítéshez: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi az Openload Kodi addon?

Az Openload egy fájltároló és fájlmegosztó szolgáltatás. A felhasználók tartalmat tölthetnek fel és megoszthatják ezeket a fájlokat, másoknak mutatva linkeket. Ennek köszönhetően az Openload népszerű hely volt a videók tárolására és megosztására, ideértve a találatos hollywoodi filmek és a népszerű TV-show epizódok másolatait.

Az Openload Kodi addon kapcsolódik ehhez a szolgáltatáshoz, és tartalmát lekaparja, hogy megtalálja azt, amit a felhasználó keres. Az Openload hatalmas videókatalógusa miatt a Kodi kiegészítés ezzel a névvel olyan népszerűvé vált.

Lásd még: A legjobb 112 Kodi kiegészítő

Problémák az Openload Kodi addonnal

E népszerűség ellenére számos probléma merül fel az Openload Kodi kiegészítéssel, ami néhány Kodi-felhasználó számára aggodalmat okozhat.

Először is, az Openload szinte teljes tartalma nem hivatalos forrásokból származik. Más szavakkal, tartalma elsősorban kalózvideók, amelyek nem járnak kompenzációval a szerzői jogok tulajdonosai számára. Ha keres jogi kedvenc TV-műsorai és filmjei, valószínűleg nem fogja megtalálni őket az Openload-on.

  Kako koristiti IMDb na Kodi

Másodszor, vannak biztonsági és adatvédelmi kockázatok az Openload telepítésében. Eredetileg ezt a kiegészítőt a Dandymedia repo-ban tárolták. Ezt a repót offline módban vették igénybe, és az Openload hivatalos példányai már nem érhetők el a fejlesztőtől.

Előfordulhat, hogy az Openload Kodi kiegészítő néhány példánya elérhető peer-to-peer hálózatokon vagy akár egyes weboldalakon is, de ezeket a gyanúval kell megnézni. Mivel nem a fejlesztőtől származnak, megváltoztathatták malware szoftvereket.

Például néhány nemrégiben alkalmazott Kodi-kiegészítés titkos kódot tartalmazott, amely arra kényszerítette a felhasználó számítógépeit, hogy engedjék el a bitcoint, és elküldjék a fejlesztőnek. Noha az eredeti Openload addon nem tartalmazott ilyen kódot, semmi sem akadályozza meg egy harmadik féltől származó fejlesztőt az ilyen kód nem hivatalos példányokban történő beillesztésében, ha az eredeti fejlesztő offline állapotba került.

Ez a biztonsági probléma miatt, és mivel az Openload többnyire engedély nélküli patakokat tartalmaz, nem javasoljuk az Openload Kodi kiegészítő telepítését. Ehelyett javasoljuk az alább említett biztonságosabb, legális kiegészítőket.

Kapcsolódó cikk: Igazi magyarázat a Kodi-ról: Valóban működik?

Az Openload legjobb alternatívája: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A legjobb alternatíva ingyenes műsorok és filmek megtekintéséhez a Kodi-on a Tubi TV Kodi-kiegészítő. A Tubi TV egy ingyenes streaming video szolgáltatás, amelyet reklám finanszíroz. De a hirdetések nem jelennek meg, ha a Tubi TV-t csak a Kodi addonnal nézik.

A Tubi TV-nek több mint 50 000 címe van, és állítása szerint az összes ingyenes streaming szolgáltatás legnagyobb katalógusa van. Díjnyertes filmeket hordoz, mint például Igaz Grit, Hotel Ruanda, Senki földje, és Harcos, valamint olyan népszerű TV-drámák, mint a Kis sólyom, Hollyoaks, és Farkas vér.

A Tubi TV egy részének földrajzi blokkolása a különféle országokon kívüli felhasználók számára történik. A rendelkezésre álló katalógus helyétől függően változik. A VPN azonban könnyen megkerülheti ezeket a blokkokat, és feloldhatja a teljes katalógust.

A Tubi TV a Kodi1 repo-on található. A Tubi TV for Kodi telepítésének és használatának teljes útmutatójához kattintson ide.

Az Openload egyéb alternatívái

A Tubi TV-n kívül néhány további nagyszerű Kodi-kiegészítő található, amelyek ingyenes TV-műsorok és filmek készítéséhez használhatók.

  Коди титлови: потпуни водич о томе како их инсталирати и користити.

FilmRise

FilmRise Kodi addon

A FilmRise egy televíziós és filmforgalmazó cég, amely több ezer cím szerzői jogát birtokolja. A társaság számos ilyen címet ingyenesen elérhetővé tett a YouTube-on. A FilmRise Kodi addon lehetővé teszi ezen ingyenes videók böngészését egy egyszerű menü segítségével.

A katalógus horror filmeket, dokumentumfilmeket, valódi bűncselekményeket, romantikus filmeket, klasszikus birkózást, brit drámákat és még sok másot tartalmaz. Mindenkinek van valami a FilmRise-n.

A FilmRise Kodi addon megtalálható a hivatalos Kodi addon repo-ban. Itt található egy teljes útmutató a FilmRise for Kodi telepítéséhez és használatához.

Big Star filmek

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

A Big Star Movies egy másik ingyenes streaming webhely, amely játékfilmek és televíziós epizódok széles választékát viseli. Noha a webhelyet reklámozással finanszírozzák, egyik hirdetés sem jelenik meg, amíg csak a Kodi kiegészítőt használja a Big Star Filmek tartalmának megtekintésére.

A Big Star Movies díjnyertes független filmeket hordoz, mint például Charlie Casanova, Buffalo lányok, Urban Traffik, és Szétzúzott, valamint campy horrorfilmek, gyermek- és családi show-k, történelmi dokumentumfilmek, thrillerek, sci-fi és fantasy filmek és még sok más.

A Big Star filmek a Kodi addon hivatalos lerakatában találhatók. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét. Ezután kattintson a gombra kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → Big Star filmek → telepítés.

Lásd még: A Kodi kiegészítők legálisan ingyenes filmek megtekintéséhez

Ropogás

Hivatalos Crackle Kodi addon

A Crackle egy másik hirdetés-támogatott, ingyenes streaming video-webhely. A listán szereplő többi szereplőhöz hasonlóan, a Crackle videóit sem szakítja meg a reklám, ha csak a Kodi addonnal nézi meg őket. A Crackle sokféle címet viselt, beleértve a vígjátékokat, akciófilmeket, anime filmeket, thrillereket, sportfilmeket, sci-fi-t és egyéb műfajokat. Nagyszerű kiegészítés minden Kodi-felhasználó kiegészítő könyvtárához.

A pattogás az epnapofóbia repójában van. Itt található egy útmutató telepítéséhez és használatához.

Viewster

Kodi Viewster információk

A Viewster egy újabb, hirdetéssel támogatott streaming video szolgáltatás, amelynek hirdetéseit a Kodi addon blokkolja. Nagy gyűjteménye anime- és játékcímeket, valamint bűnözésről és gengszterekről szóló filmeket, koreai drámákat, gyerekfilmeket, zenéket és egyéb tartalmakat tartalmaz..

A Viewster a hivatalos Kodi-tárolóban található. Itt található a Viewster for Kodi telepítésének és használatának útmutatása.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az Openload Kodi kiegészítő útmutatót. Ha további információt szeretne a Kodi használatáról a legjobb műsorok és filmek megtalálására, olvassa el néhány másik Kodi útmutatót, köztük a 15 legjobb Kodi bőrt, a YouTube telepítését a Kodi számára és a legjobb Kodi kiegészítőket élő TV-hez..

About the author