Pelisalacarta Kodi addon: este legal? Este sigur de utilizat?

Sunteți interesat de Pelisalacarta Kodi addon? În acest articol vom explora ce este Pelisalacarta, cum funcționează și dacă este o alegere bună pentru dvs. Vom analiza, de asemenea, dacă este legal să utilizăm și dacă există alternative mai bune.

Pelisalacarta Kodi addon

Kodi este un software care face foarte ușor să-ți creezi propriul centru media casnic. Unul dintre cele mai mari avantaje ale Kodi este portabilitatea sa. acesta poate fi instalat pe unele dintre cele mai populare platforme, inclusiv PC, Apple TV, Roku și iPhone.

În acest articol vom examina suplimentul Pelisalacarta Kodi. Înainte de a oferi o evaluare generală, vom lua în considerare biblioteca sa de conținut, funcționalitatea și ușurința de utilizare. Acest articol va arăta, de asemenea, un pic de lumină asupra riscurilor de confidențialitate pe care le adaugă toți suplimentarii Kodi, indiferent dacă sunt oficiali sau terți.

Kodi este complet legal de utilizat, dar a câștigat o reputație slabă datorită suplimentelor care oferă conținut fără licență. Încurajăm cu tărie cititorii noștri să folosească suplimente oficiale și să caute conținut licențiat corespunzător. Aceasta nu numai că reduce riscul oricăror probleme legale, ci vă permite să sprijiniți organizațiile care fac acest conținut posibil în primul rând.  

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizează o rețea privată virtuală (VPN) pentru a ascunde transmisia neoficială de la furnizorul de servicii de internet (ISP). Cu toate acestea, VPN-urile, atunci când sunt utilizate în mod responsabil, pot beneficia de multe ori utilizatorii Kodi care respectă legea în multe feluri.

VPN-urile funcționează prin criptarea traficului de rețea, ceea ce îl face imposibil de citit de către observatorii externi. Aceasta include pe oricine încearcă să utilizeze un atac Man-in-the-Middle, dar și ISP-ul tău. Acest lucru este deosebit de valoros, deoarece ISP-urilor li se permite să vândă obiceiurile de navigare ale utilizatorului și să-și accelereze conexiunile la rețea.

Nu toate VPN-urile sunt egale, însă alegerea celui potrivit este vitală. Unii oferă viteze de navigare mult mai mici decât vă așteptați, în timp ce alții păstrează jurnalele detaliate ale activităților dvs. Aceasta înseamnă că, în realitate, ai fi mult mai puțin anonim decât ai crezut.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Spre deosebire de majoritatea furnizorilor VPN, IPVanish își menține propria infrastructură de server, permițându-le să ofere conexiuni mai rapide și mai consecvente. De asemenea, IPVanish este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat pe platformele mobile precum Android sau Amazon Fire Stick. De asemenea, este o VPN fără jurnal, astfel încât confidențialitatea să fie pe mâini bune.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Ce este addiția Pelisalacarta?

Meniul suplimentar Pelisalacarta Kodi

Pelisalacarta este o terță parte, spodiană Kodi addon, care desface diverse site-uri web și își grupează conținutul într-un singur loc. Din păcate, Pelisalacarta nu oferă nicio sursă oficială de conținut. În testul nostru, nu am putut găsi niciun film de domeniu public, chiar și atunci când au fost folosite titlurile lor spaniole. Drept urmare, Pelisalacarta nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care caută conținut licențiat corespunzător. Se poate ca unii utilizatori să încalce legile privind drepturile de autor.

Există câteva lucruri ciudate despre acest addon. În primul rând, pagina principală este în engleză, în timp ce restul acesteia este în spaniolă. În plus, setările adonului sunt într-un amestec dintre cele două limbi. Aceasta este o plângere mică, dar ridică câteva întrebări interesante despre designul lui Pelisalacarta. Se pare că se adresează exclusiv utilizatorilor bilingvi, astfel încât utilizatorii care vorbesc o singură limbă s-ar putea că trebuie să caute anumite cuvinte doar pentru a schimba opțiunile.

De asemenea, Pelisalacarta are opțiunea de a descărca fișiere din rețelele peer-to-peer (P2P). Aceasta este o caracteristică care nu se găsește, de regulă, în suplimente tradiționale de zgârieturi de linkuri și care compune doar riscul pe care îl are instalarea unui supliment terț. Pentru a utiliza această caracteristică, utilizatorii Kodi trebuie să permită accesul dispozitivelor externe la computerul lor, ceea ce înseamnă că tranzacționează securitatea pentru comoditate.

Nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze suplimentul Pelisalacarta sau să-l folosească pentru streaming.

Pelisalacarta poate fi un supliment terț pe care nu îl recomandăm, dar nu este reprezentativ pentru toate suplimentele neoficiale. Mulți dezvoltatori Kodi de la terțe părți adaugă valoare comunității prin suplimente bine dezvoltate și unice. Cu toate acestea, unii dezvoltatori de addon-uri și-au folosit suplimentar addon-urile în scopuri rău intenționate, în timp ce alții au cooptat chiar și suplimente pentru scopurile lor proprii. Vă recomandăm să vă bazați pe suplimente oficiale Kodi și surse de addon.

Cea mai bună alternativă Pelisalacarta: Browser PlayOn

Chiar dacă suplimentul Pelisalacarta oferă o media media decent, nu folosește surse oficiale. În mod surprinzător, nu există faptul că multe suplimente Kodi în limba spaniolă și chiar mai puține dintre acestea sunt autorizate corespunzător. Cu toate acestea, există mai multe suplimente oficiale care au o setare în limba spaniolă și am acoperit cele mai bune dintre acestea.

Browser PlayOn

Addion Playon Kodi

PlayOn este un serviciu care vă permite să vă conectați conturile de abonamente în streaming și să urmăriți întregul conținut al acestora într-un singur loc. Motivul pentru care îl recomandăm aici este pentru că oferă singurul mod de a urmări Netflix și Amazon Prime Video fără a instala un supliment terț. Ambele servicii au selecții mari de conținut spaniol și acceptă subtitrări spaniole pe titlurile lor în limba engleză.

Browserul PlayOn este liber din punct de vedere tehnic, dar acest tip de abonament vă permite doar să vizionați conținut dintr-o mână de surse. Calitatea de membru plătită, care costă 2,50 USD pe lună, deblochează posibilitatea de a adăuga surse suplimentare, de a înregistra conținut în spațiul de stocare local și de a omite anunțurile. Când este combinat cu un VPN, Browser-ul PlayOn vă permite chiar să urmăriți versiunea spaniolă a Netflix, indiferent unde vă aflați în lume.

Browserul PlayOn poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Înrudit: Cum să urmăriți Netflix Espana în străinătate fără VPN

Alternative suplimentare la Pelisalacarta

Căutați să vă extindeți gama de conținut spaniol? Următoarele suplimente sunt, de asemenea, alternative excelente la Pelisalacarta Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este un serviciu online care permite utilizatorilor săi să urmărească fluxuri TV în direct din întreaga lume. Desigur, aceasta include țările latine și, de fapt, FilmOn are una dintre cele mai mari colecții de TV spaniolă live pe care am văzut-o. Există două suplimente FilmOn disponibile, FilmOn.TV, care se referă mai mult la membrii plătite FilmOn și FilmOn Simple, care amalgamează toate canalele gratuite și elimină opțiunile de configurare..

Interfața FilmOn Simple este în întregime în limba engleză, dar este ușor să găsiți ceea ce căutați, deoarece există un singur meniu cu canale împărțite în funcție de țara de origine și gen. Este demn de remarcat faptul că FilmOn Simple oferă numai fluxuri de definiție standard. Aceasta nu este o problemă uriașă, dar dacă vă deranjează, puteți debloca fluxuri HD (și canale suplimentare) prin înregistrarea la un membru plătit FilmOn.

Adăugarea FilmOn Simple Kodi poate fi găsită în depozitele SuperRepo și TVAddons.

Crunchyroll

Adăugarea oficială a Crunchyroll Kodi

Pelisalacarta are o întreagă categorie dedicată anime-ului, dar videoclipurile sunt, în general, de calitate scăzută și nu există nicio modalitate de a urmări spectacolele pe care le-ați văzut. Adăugatorul Crunchyroll nu numai că oferă fluxuri de anime HD în ziua următoare după ce se difuzează în Japonia, dar oferă utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza istoricul vizionărilor, de a relua spectacolele unde au plecat și de a face videoclipuri pentru a fi vizionate ulterior..

Va trebui să vă înscrieți pentru un cont Crunchyroll pentru a utiliza acest addon, dar există o selecție puternică de conținut gratuit. Puteți chiar să marcați titlurile premium cu o etichetă personalizată pentru a le distinge mai ușor.

Crunchyroll chiar depășește Pelisalacarta în ceea ce privește suportul lingvistic, deoarece oferă atât subtitrări din America Latină, cât și din Spania Europeană pentru majoritatea emisiunilor sale. Mai bine, Crunchyroll este complet legal și utilizarea acestuia ajută la sprijinirea industriei anime.

Pentru a seta subtitrările la spaniolă, faceți clic dreapta pe addonul Crunchyroll și selectați Setări. Sub General faceți clic pe fila Limba subtitrare opțiune și alegeți fie Español (LATAM) sau Español (Espana) setari de limba.

Adăugarea Crunchyroll poate fi găsită în depozitul oficial de addon Kodi.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este un serviciu care oferă sute de filme și emisiuni TV gratuite. În timp ce majoritatea acestora sunt în engleză, există o mică selecție de filme în limba latină și spaniolă. În plus, titlurile sunt suficient de cunoscute pentru a avea fișiere de subtitrare disponibile, ceea ce deschide cea mai mare parte a conținutului pentru un public mai larg.

Conținutul Snagfilms este grupat pe gen și este, în general, bine organizat. Nu există suport HD complet, dar majoritatea videoclipurilor sunt disponibile la 720p, cu câteva excepții de definiție standard. Deoarece acest addon nu are opțiuni de personalizare, este foarte simplu de utilizat. Cu toate acestea, acest lucru înseamnă că nu există nicio modalitate de a filtra conținutul după limbă. Deoarece Snagfilms este liber de utilizat și de obicei este acceptat de anunțuri (care nu sunt prezente în addonul Kodi), serviciul nu investește în mai multe funcții suplimentare, cum ar fi traducerea limbii.

Adăugarea Snagfilms poate fi găsită în depozitul oficial de adăugări Kodi.

Concluzie

Pelisalacarta nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care caută surse oficiale de conținut. Acestea fiind spuse, Kodi mai are multe de oferit utilizatorilor spanioli și latini. Completele pe care le-am recomandat mai sus prezintă mai puține riscuri decât Pelisalacarta și oferă o experiență de vizionare mai bună și mai fiabilă, astfel încât nu este nimic de pierdut, oferindu-le o fotografie.

Aveți probleme la instalarea unui addon sau la rularea Kodi? Nu vă faceți griji, avem un ghid pentru depanarea și rezolvarea celor mai frecvente probleme Kodi. Dacă sunteți în căutarea a ceva ceva mai avansat, avem și un articol care explică cum să integrați Trakt cu Kodi pentru înregistrarea automată a istoricului dvs. de vizionare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 5

Adblock
detector