Pelisalacarta Kodi addon: jogszerű? Biztonságos a használata?

Érdekli a Pelisalacarta Kodi kiegészítő? Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a Pelisalacarta, hogyan működik, és ha ez jó választás az Ön számára. Azt is megvizsgáljuk, vajon törvényes-e használni, és vannak-e jobb alternatívák.

Pelisalacarta Kodi addon

A Kodi olyan szoftver, amely nagyon egyszerűvé teszi saját otthoni médiaközpontjának beállítását. A Kodi egyik legnagyobb előnye a hordozhatóság. telepíthető a legnépszerűbb platformokra, beleértve a PC-t, az Apple TV-t, a Roku-t és az iPhone-t.

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Pelisalacarta Kodi kiegészítőt. Az átfogó értékelés elkészítése előtt figyelembe vesszük a tartalom könyvtárat, a funkcionalitást és a könnyű használatot. Ez a cikk rávilágít arra a magánélet kockázatára is, amelyet minden Kodi-kiegészítés megoszt, függetlenül attól, hogy hivatalos vagy harmadik fél-e.

A Kodi használata teljesen legális, de gyenge hírnevet szerzett az engedély nélküli tartalmat kínáló kiegészítők miatt. Erősen ösztönözzük olvasóinkat, hogy használják hivatalos kiegészítőket, és keressenek megfelelő licencű tartalmat. Ez nemcsak csökkenti a jogi kérdések kockázatát, hanem lehetővé teszi a szervezetek támogatását is, amelyek elsősorban lehetővé teszik ezt a tartalmat.  

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Fontos: Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány ember virtuális magánhálózatot (VPN) alkalmaz, hogy elrejtse a nem hivatalos adatfolyamot az internetszolgáltatójától (ISP). Ugyanakkor a VPN-ek felelősségteljes használata esetén sok szempontból hasznot húzhatnak a törvényt betartó Kodi felhasználók számára.

A VPN-k titkosítják a hálózati forgalmat, így a külső megfigyelők számára olvashatatlanná teszik. Ide tartozik mindenki, aki megpróbálja használni a Közép-ember támadást, de az Ön ISP-jét is. Ez különösen azért fontos, mert az internetszolgáltatók megengedhetik, hogy eladják felhasználói böngészési szokásaikat és fojtsák a hálózati kapcsolataikat.

Nem minden VPN azonos, azonban a megfelelő választás elengedhetetlen. Egyesek a vártnál sokkal lassabb böngészési sebességet kínálnak, míg mások részletes naplót vezetnek a tevékenységeiről. Ez azt jelenti, hogy a valóságban sokkal kevésbé anonim lennél, mint gondolnád.

Javasoljuk az IPVanish használatát. A legtöbb VPN-szolgáltatótól eltérően az IPVanish fenntartja saját szerverinfrastruktúráját, lehetővé téve számukra gyorsabb, következetesebb kapcsolatok nyújtását. Az IPVanish ezen felül az egyik legegyszerűbb VPN, amelyet mobil platformon, például Androidon vagy az Amazon Fire Stick-en lehet telepíteni. Ez szintén nem naplózza a VPN-t, így a magánélet jó kezekben van.

  Adresa URL-ului Kodi lipsește sau nu se va descărca? Iata de ce

OLVASÓ OLDAL: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél.

Mi a Pelisalacarta addon??

Pelisalacarta Kodi addon menü

A Pelisalacarta egy harmadik fél, spanyol nyelvű Kodi kiegészítő, amely különféle webhelyeket bont meg és tartalmát egy helyre csoportosítja. Sajnos a Pelisalacarta nem kínál hivatalos tartalomforrást. A tesztünk során nem találtunk egyetlen közkincsű filmet sem, még akkor sem, ha spanyol címeket használták. Ennek eredményeként a Pelisalacarta nem kínál semmit azoknak a Kodi felhasználóknak, akik megfelelő licenccel rendelkező tartalmat keresnek. Egyes felhasználók a szerzői jogokat sérthetik meg.

Van néhány furcsa dolog erről a kiegészítőről. Először is, hogy a főoldal angol nyelven, míg a többi spanyol nyelven található. Ezenkívül az addon beállításai a két nyelv keverékében vannak. Ez egy kis panasz, ám érdekes kérdéseket vet fel a Pelisalacarta kialakításával kapcsolatban. Úgy tűnik, hogy kizárólag a kétnyelvű felhasználókra irányul, így azoknak a felhasználóknak, akik csak egy nyelvet beszélnek, előfordulhat, hogy bizonyos lehetőségeket meg kell keresniük bizonyos szavakat, hogy megváltoztassák a lehetőségeket..

Ezenkívül a Pelisalacarta-nak lehetősége van fájlok letöltésére peer-to-peer (P2P) hálózatokból. Ez egy olyan szolgáltatás, amely általában nem szerepel a hagyományos link-kaparó kiegészítőkben, és csak növeli azt a kockázatot, amelyet egy harmadik fél által létrehozott kiegészítő telepítése okoz. Ennek a szolgáltatásnak a használatához a Kodi felhasználóknak lehetővé kell tenniük a külső eszközök számára a számítógépük elérését, azaz kényelme érdekében kereskedelmet nyújtanak.

Nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsék a Pelisalacarta kiegészítőt, vagy streamingre használják.

A Pelisalacarta lehet egy harmadik féltől származó kiegészítő, amelyet nem ajánlunk, de nem képviseli az összes nem hivatalos kiegészítőt. Számos harmadik féltől származó Kodi-kiegészítő fejlesztő hozzáadott értéket képvisel a közösség számára a fejlett és egyedi kiegészítők révén. Néhány addon-fejlesztő azonban tudatosan rosszindulatú célokra használta fel addig a kiegészítőket, míg mások még saját célra is együttműködtek. Javasoljuk, hogy támaszkodjon hivatalos Kodi-kiegészítőkre és addon-forrásokra.

A legjobb Pelisalacarta alternatíva: PlayOn böngésző

Annak ellenére, hogy a Pelisalacarta-kiegészítő tisztességes méretű médiakönyvtárat kínál, nem használ hivatalos forrásokat. Meglepő módon nincs sok spanyol nyelvű Kodi-kiegészítő, és ezeknek csak kevés rendelkezik megfelelő engedéllyel. Vannak azonban számos hivatalos kiegészítők, amelyek spanyol nyelvű beállításokkal rendelkeznek, és ezek legjobbjait az alábbiakban fedjük le.

  Най-добрите Kodi добавки за Mac и как да инсталирате Kodi на Mac

PlayOn böngésző

Playon Kodi addon

A PlayOn egy olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a streaming előfizetési fiókok összekapcsolását és az összes tartalom egy helyen való figyelését. Azért javasoljuk, mert itt az egyetlen lehetőség a Netflix és az Amazon Prime Video megtekintésére harmadik fél által létrehozott kiegészítő telepítése nélkül. Mindkét szolgáltatás nagy választékú spanyol tartalommal rendelkezik, és angol nyelvű címeik támogatják a spanyol feliratokat.

A PlayOn böngésző műszakilag ingyenesen használható, de az ilyen tagság csak a maroknyi forrásból származó tartalmak megtekintését teszi lehetővé. A havonta 2,50 dollárba fizetett fizetett tagság lehetővé teszi további források hozzáadását, a tartalom rögzítését a helyi tárolóba és a hirdetések kihagyását. VPN-sel kombinálva a PlayOn böngésző még a Netflix spanyol verziójának megtekintését is lehetővé teszi, függetlenül attól, hogy hol vagy a világon..

A PlayOn böngésző megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Kapcsolódó: Hogyan nézhetem meg a Netflix Espana külföldön VPN nélkül

További alternatívák a Pelisalacarta számára

Szeretné kibővíteni a spanyol tartalom kínálatát? A következő kiegészítések kiváló alternatívái a Pelisalacarta Kodi kiegészítőnek.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn egy online szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élő TV-streameket nézzenek a világ minden tájáról. Ez természetesen magában foglalja a latin országokat, és valójában a FilmOn az egyik legnagyobb élő spanyol TV-gyűjtemény, amelyet láttunk. Két elérhető FilmOn-kiegészítő áll rendelkezésre: a FilmOn.TV, amely többet foglal el a fizetett FilmOn-tagok számára, és a FilmOn Simple, amely összesíti az összes ingyenes csatornát és eltávolítja a konfigurációs lehetőségeket.

A FilmOn Simple felhasználói felülete teljes mértékben angol nyelven található, de könnyű megtalálni, amit keres, mivel van egy menü, ahol a csatornák származási ország és műfaj szerint vannak felosztva. Érdemes megjegyezni, hogy a FilmOn Simple csak standard felbontású streameket kínál. Ez nem óriási probléma, de ha zavar téged, feloldhatja a HD streameket (és további csatornákat), regisztrálva a FilmOn fizetett tagságára.

A FilmOn Simple Kodi kiegészítő megtalálható a SuperRepo és a TVAddons lerakatokban.

Crunchyroll

Hivatalos Crunchyroll Kodi addon

A Pelisalacarta teljes kategóriája az anime szentelt, de a videók általában rossz minőségűek, és a látható műsorok nyomon követésére nincs mód. A Crunchyroll kiegészítés nemcsak HD anime stream-eket kínál a japán levegő után, hanem lehetőséget ad a felhasználók számára a megtekintési előzmények megtekintésére, a folytatott műsorok folytatására, és sorba rendezni a videókat későbbi megtekintésre..

  A hat legjobb kiegészítő, amely legális, ingyenes filmeket nézhet a Kodi-on

A kiegészítő használatához regisztrálnia kell egy Crunchyroll-fiókot, de az ingyenes tartalmak széles választéka elérhető. A prémium címeket testreszabott címkével is megjelölheti, hogy könnyebben megkülönböztesse őket.

A Crunchyroll még a nyelvi támogatás szempontjából is felülmúlja a Pelisalacarta-t, mivel legtöbb műsorának latin-amerikai és európai spanyol feliratokat kínál. Még ennél is jobb: a Crunchyroll teljesen legális, és annak használata elősegíti az anime ipar támogatását.

A feliratok spanyol nyelvre történő beállításához kattintson a jobb gombbal a Crunchyroll kiegészítőre, és válassza a lehetőséget Beállítások. Alatt Tábornok lapon kattintson a Felirat nyelve lehetőséget, és válassza a következőt: Español (LATAM) vagy Español (Espana) nyelvbeállítás.

A Crunchyroll addon megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms egy olyan szolgáltatás, amely több száz ingyenes filmet és TV-műsorot kínál. Noha ezek többsége angolul készült, kevés latin és spanyol nyelvű film található. Ezenkívül a címek elég jól ismertek ahhoz, hogy feliratozási fájlok álljanak rendelkezésre, ami a tartalom nagy részét szélesebb közönség számára nyitja meg.

A Snagfilms tartalma műfaj szerint van csoportosítva, és általában jól szervezett. Nincs teljes HD támogatás, de a legtöbb videó 720p felbontással érhető el, néhány standard meghatározási kivételtől eltekintve. Mivel ennek a kiegészítőnek nincs testreszabási lehetősége, nagyon egyszerű használni. Ez azonban azt jelenti, hogy nincs mód a tartalom nyelv szerinti szűrésére. Mivel a Snagfilms ingyenesen használható, és általában a hirdetések támogatják (amelyek nem szerepelnek a Kodi-kiegészítőben), a szolgáltatás nem fektet be sok olyan kiegészítő szolgáltatásba, mint például a nyelvfordítás.

A Snagfilms addon megtalálható a hivatalos Kodi addons lerakatban.

Következtetés

A Pelisalacarta semmit nem kínál a Kodi felhasználók számára, akik hivatalos tartalomforrásokat keresnek. Ennek ellenére, Kodi még mindig nagyon sokat kínál spanyol és latin felhasználók számára. A fent ajánlott kiegészítések kevesebb kockázattal járnak, mint a Pelisalacarta, és jobb, megbízhatóbb megtekintési élményt nyújtanak, így a vesztett képek elvesztésével nem veszíthet veszteséget.

Problémája van egy kiegészítő telepítésével vagy a Kodi futtatásával? Ne aggódjon, útmutatónk van a leggyakoribb Kodi problémák elhárítására és megoldására. Ha valami kicsit fejlettebbet keres, akkor egy cikkünkben elmagyarázza, hogyan lehet a Trakt-et integrálni a Kodi-val az Ön órájának automatikus rögzítéséhez..

About the author

Comments

  1. érdéses spanyol nyelvű tartalomra összpontosít, és nem biztosít semmilyen jogi védelmet a felhasználóknak. Ezért javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók keressenek olyan hivatalos kiegészítőket, amelyek biztosítják a megfelelő licencű tartalmat, és tiszteletben tartják a szerzői jogokat. A Pelisalacarta kiegészítő használata nem ajánlott, mivel nem biztosítja a jogi védelmet, és nem kínál megfelelő tartalmat. Az IPVanish VPN használata azonban ajánlott, mivel biztosítja a magánélet védelmét és segít elrejteni a nem hivatalos adatfolyamokat az internetszolgáltatóktól.

Comments are closed.