Pet najboljih Nascar Kodi dodataka i jedan koji treba izbjegavati

NASCAR Kodi dodaciAko ste se nedavno pretvorili u pokret za rezanje kabela, možda se pitate kako gledati NASCAR bez kabela. Ovaj članak će istražiti kako gledati unaprijed snimljene ili uživo NASCAR utrke, kvalifikacije, vježbe i drugi sadržaj putem Interneta putem Kodi-ja. Konkretno, raspravljat će se o pet najboljih NASCAR Kodi dodataka. Također će raspravljati o jednom dodatku za NASCAR Kodi za koji mislimo da ga treba izbjegavati.


Što je Kodi?

Kodi je medijski uređaj s otvorenim kodom koji je razvila fondacija Kodi. Trži aplikacije nazvane "addons" koje korisnicima omogućuju reprodukciju videozapisa s bilo kojeg mjesta na Internetu. Također može reproducirati datoteke pohranjene na osobnim računalima, pametnim telefonima i TV uređajima, omogućujući korisnicima da integriraju sve svoje medijske izvore u jedno sučelje.

Kodi se može instalirati na PC, Mac, Android ili iOS pametni telefon, Nvidia Shield ili Apple TV. Iako se ne može instalirati na Rokuu, moguće je zaobići svoje videozapise na Rokuu pomoću pametnog telefona.

Kodi se ponekad u medijima povezuje s internetskim piratstvom. Međutim, kodi Kodi ima mnogo legalnih načina korištenja, uključujući NASCAR dodatke preporučene u ovom članku.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Zašto se kodi Kodi uvijek treba koristiti VPN

Snimljeni snimljeni ili videozapisi uživo nose određene rizike u vezi s privatnošću i sigurnošću, a Kodi korisnici mogu se zaštititi od tih rizika pomoću VPN-a..

Na primjer, davatelj internetskih usluga može umanjiti brzinu strujanja videa iz više različitih razloga. Korisnici to ponekad doživljavaju kao punjenje, vrlo neugodan problem koji može pokvariti nečije uživanje u inače dobrom programu. Korištenje VPN-a sprječava vašeg davatelja internetskih usluga da zna s kojih web mjesta struji, što vam često omogućava da izbjegnete ovaj problem.

Web-lokacije za video-videozapise također mogu blokirati sadržaj na temelju vaše lokacije. VPN pomaže ovo zaustaviti sprečavanjem web lokacije da zna gdje se nalazite. VPN-ovi također pomažu u sprečavanju napada hakera u sredini.

Neki VPN-i nisu baš učinkoviti za Kodi korisnike. Mnogima nedostaju izvorne aplikacije za streaming uređaja poput Nvidia Shielda ili Amazon Fire Stick-a. Neki su prespor za streaming HD videozapisa. Postoje i neki VPN-ovi koji vode evidenciju ponašanja korisnika, što stvara rizik od privatnosti.

Preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Ima matičnu aplikaciju za TV uređaje Amazon Fire i Nvidia Shield, dovoljno je brza da radi s 1080p videozapisima i ima stroga pravila „bez dnevnika“..

PROČITANJE ČITAČA: uštedite 60% IPVanish planove

Više VPN opcija potražite u našem članku o najboljim VPN-ovima za Kodi.

Pet najboljih dodataka Nascar Kodija

Sljedećih pet Kodi dodava čitav izvor iz službenih izvora koje sankcionira NASCAR i drugi tvorci sadržaja. Pružaju izvrsnu sliku i zvuk s nekoliko do mrtvih veza. Mislimo da bi bilo koji od njih bio dobra opcija za barem neke NASCAR obožavatelje koji su Kodi korisnici.

Ponovno gore

Revved Up Kodi addon

Revved Up struji sadržaj s službene stranice NASCAR YouTube. Sadržaj uključuje prepravke svake utrke Monster Energy Cup i Xfinity Series, epizode NASCAR Tech Talk-a, cjelovite reprize utrkivanja svih Xfinity serija i utrka Monster Energy Cup koji sežu u početak 2016. Ako radite u nedjelju i morate propustite utrku, obično je možete gledati pomoću Revved Up-a u roku od nekoliko dana do tjedan dana kada emitira televiziju.

Najveći problem Revved Up-a je što to nije pouzdan način gledanja NASCAR događaja uživo. Iako je NASCAR u prošlosti uživo prenosio neke NASCAR-ove utrke na svom YouTube kanalu, nije iznio nikakvu službenu politiku koja kaže da će to činiti u budućnosti. Pored toga, u glavnom izborniku Revved Up navodi se da njegovi događaji uživo "uskoro dolaze", pa programer ne smatra da su utrke uživo aktualna značajka dodatka.

Još jedan problem Revved Up-a je taj što se on ne može koristiti za gledanje kvalifikacijskih, trening ili vijesti poput NASCAR RaceDay ili NASCAR Victory Lane.

U skladu s tim, Revved Up pruža širok izbor besplatnog sadržaja u kojem će uživati ​​mnogi NASCAR-ovi fanovi.

VIDI TAKOĐER: Najbolji Kodi repos

USTVNow

USTVNow_Lineup

USTVNow je vrhunska TV usluga namijenjena američkom vojnom osoblju koje živi u inozemstvu i drugim bivšim stanovnicima SAD-a koji žele gledati američku TV. Ipak, svatko se može prijaviti na njega. Nudi osnovnu uslugu koja mrežnim kanalima nudi besplatno: NBC, ABC, CBS, FOX, My9, CW i PBS. Budući da se gotovo polovica utrka NASCAR Monster Energy Cup održava ili na FOX-u ili na NBC-u, besplatna verzija USTVNow-a može pružiti mnogo vrijednosti za NASCAR-ove obožavatelje koji ne žele platiti premijsku uslugu.

Nažalost, USTVNow ne nudi NBCSN ili FS1, pa se praksa i kvalifikacije ne mogu vidjeti na njemu. Pored toga, njeni su kanali dostupni samo u standardnoj definiciji na besplatnoj usluzi. Međutim, nadogradnjom na premiju od 19,00 USD mjesečno dobit ćete HD kvalitetu barem za utrke koje ima.

Pročitajte više: Kako instalirati USTVNow Kodi addon

PSVue

playstation vue

PS Vue je usluga struje koja je zamijenjena za zamjenu kablovske ili satelitske televizije. Nudi preko 40 kanala za 39,99 USD, uključujući FOX, NBC, FS1 i NBCSN. Budući da ima sva četiri navedena kanala, omogućava vam da vidite svaku utrku Monster Energy, Xfinity i Camping World Truck Series, plus kvalifikacije, vježbanje i emisije poput NASCAR RaceDay.

PSVue vam također omogućava da dodate bilo koju NASCAR seriju na svoj popis najdražih emisija i da se ona automatski snima i pohranjuje u oblak za kasnije gledanje. Ovo je korisno ako radite vikendom ili na drugi način ne možete uhvatiti utrke kad prvi put dolaze na zrak.

Dodatak PS Vue Kodi možete pronaći u službenom spremištu Kodi. Da biste ga instalirali, pokrenite glavni izbornik Kodi i kliknite addons → preuzmi → video addons → PSVue → instaliraj.

Čitaj više: Šest najboljih dodataka TV Kodi uživo

Fox Sports Go

Fox Sports Idi Kodi addon

Dodatak Fox Sports Go Kodi prenosi sadržaj sa službenog web mjesta za streaming tvrtke Fox Sports. U prvoj polovici sezone većina NASCAR treninga, kvalifikacijskih događaja i utrka može se vidjeti pomoću ovog dodatka. Da biste koristili ovaj dodatak, potrebna vam je pretplata na Foxove kanale putem nekog pružatelja usluga televizije, bilo da se radi o kablovskoj ili satelitskoj usluzi ili over-the-top usluzi poput PS Vue.

Fox Sports GO posebno je koristan za NASCAR obožavatelje koji su pretplaćeni na DIRECTV NOW, Sling TV ili FuboTV. Ove usluge nemaju funkcionalne Kodi dodatke, tako da je Fox Sports GO jedini način gledanja Daytona 500 i ostalih zimskih i proljetnih NASCAR-ovih utrka kroz Kodi ako spadate u ovu kategoriju..

Dodatak Fox Sports Go Kodi možete pronaći u službenom skladištu Kodi. Da biste ga instalirali, pokrenite glavni izbornik Kodi i kliknite addons → preuzmi → video addons → Fox Sports Go → instaliraj.

VIDI TAKOĐER: Pet najboljih Kodi sportskih dodataka

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak

NBC Sports Live Extra službeni je streaming servis NBC-a. Kodi dodatak s ovim imenom može se koristiti za gledanje većine NASCAR sadržaja u drugoj polovici sezone, uključujući NASCAR doigravanje i utrku prvaka. Trebat će vam pretplata na NBC kanale putem nekog pružatelja usluga televizije da biste mogli koristiti ovaj dodatak. Kao i ranije spomenuti dodatak Fox Sports GO, NBC Live Extra je posebno koristan za pretplatnike vrhunskih TV usluga koji nemaju funkcionalni Kodi dodatak.

NBC Sports Live Extra Kodi dodatak može se naći u službenom skladištu Kodi. Da biste ga instalirali, pokrenite glavni izbornik Kodi i kliknite addons → preuzmi → video addons → NBC Sports Live Extra → instaliraj.

Čitaj više: 109 najboljih Kodijevih dodataka

SportsDevil: NASCAR dodatak za izbjegavanje

Iako svi gore navedeni dodaci pružaju izvrsnu sliku i zvuk s relativno malo rizika privatnosti i sigurnosti, postoji jedan dodatak koji se spominje na ostalim web lokacijama koje ne preporučujemo: SportsDevil.

SportsDevil je Kodi dodatak koji koristi P2P mreže za pronalaženje piratskih streamova sportskog sadržaja uživo. U prošlosti je nosio neke veze na neslužbene struje NASCAR-ovih utrka, a to je uzrokovalo da bude popularan kod nekih NASCAR-ovih obožavatelja koji su Kodi korisnici. Međutim, NASCAR-ov sadržaj na SportsDevilu uvijek je bio relativno slab u usporedbi s onim što je dostupno u gore spomenutim zakonskim dodacima.

Uz to, postoje i neki vrlo veliki sigurnosni rizici povezani s korištenjem SportsDevila. Za upotrebu njegovih P2P funkcija morate podijeliti svoje podatke i lokaciju s drugim korisnicima. Ovo mogu lako koristiti zlonamjerni programeri za instaliranje zlonamjernog softvera na vaš uređaj.

Zbog pruženog tankog sadržaja, sigurnosni rizici uključuju i činjenicu da on pruža piratske protoke, ne preporučujemo dodatak SportsDevil Kodi.

Vezani članak: Je li SportsDevil Kodi addon siguran? Postoje li bolje alternative?

Zaključak

Ako ste ljubitelj NASCAR-a koji želi gledati utrke kroz Kodi, na raspolaganju je mnogo opcija. Revved Up može se koristiti za gledanje cjelovitih repriza utrka, repriza i drugog sadržaja. USTVNow se može koristiti za gledanje utrka Monster Energy Cup. PS Vue, Fox Sports Go i NBC Sports Live Extra mogu se koristiti za gledanje svih glavnih NASCAR serija, plus vježbe, kvalifikacije i vijesti.

Ako vam se svidio ovaj članak i želite naučiti više o tome kako maksimizirati maksimum od Kodija, pogledajte neke od naših drugih vodiča poput gledanja HD filmova, kako gledati besplatne filmove ili pet najboljih Kodi daljinskih upravljača.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =