Петте най-добри добавки Наскар Коди и едно, което трябва да се избягва

NASCAR Kodi добавкиАко скоро преобразувате в движение за рязане на кабели, може би се чудите как да гледате NASCAR без кабел. Тази статия ще проучи как да гледате предварително записани или на живо състезания, квалификации, тренировки и друго съдържание на НАСКАР онлайн чрез Kodi. По-конкретно, тя ще обсъди петте най-добри добавки на NASCAR Kodi. Той ще обсъди и един добавка на NASCAR Kodi, който смятаме, че трябва да се избягва.

Какво е Коди?

Kodi е медиен плейър с отворен код, разработен от фондацията Kodi. Той изпълнява приложения, наречени „addons“, които позволяват на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове от всяка точка на Интернет. Той може също да възпроизвежда файлове, съхранявани на компютри, смартфони и телевизионни устройства, което позволява на потребителите да интегрират всичките си медийни източници в един интерфейс.

Kodi може да бъде инсталиран на компютър, Mac, Android или iOS смартфон, Nvidia Shield или Apple TV. Въпреки че не може да бъде инсталиран на Roku, е възможно да се реши решение за възпроизвеждане на видеоклиповете му към Roku чрез смартфон.

Kodi понякога се свързва в медиите с онлайн пиратството. Въпреки това, има много законни приложения за Kodi, включително добавките NASCAR, препоръчани в тази статия.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Защо VPN винаги трябва да се използва с Kodi

Предварително записаното или видео на живо носи някои рискове за поверителност и сигурност и потребителите на Kodi могат да помогнат да се защитят от тези рискове, като използват VPN.

Например, интернет доставчик може да дроселизира скоростите на поточното видео по много различни причини. Понякога потребителите изпитват това като буфериране, много досаден проблем, който може да съсипе насладата на човек от иначе добра програма. Използването на VPN не позволява на вашия интернет доставчик да знае от кои сайтове предавате потоци и често ви позволява да избягвате от този проблем.

Сайтовете за поточно видео могат също да блокират съдържание въз основа на вашето местоположение. VPN помага да се спре това, като не позволява на сайта да знае къде се намирате. VPN също помагат да се предотвратят атаки на човек от средата на хакери.

Някои VPN мрежи обаче не са много ефективни за потребителите на Kodi. На много от тях липсват родни приложения за стрийминг устройства като Nvidia Shield или Amazon Fire Stick. Някои са твърде бавни, за да поточно HD видео. Има и някои VPN, които водят регистрации на поведението на потребителите, създавайки риск за поверителност.

Препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Тя има родно приложение за телевизори устройства Amazon Fire и Nvidia Shield, достатъчно бързо е да обработва видео с 1080p и има строга политика за „без регистрация“.

ЧЕТЕН СНИМКА: Спестете 60% IPVanish планове

За повече опции за VPN вижте нашата статия за най-добрите VPN за Kodi.

Петте най-добри добавки Наскар Коди

Следващите пет Kodi добавят всички потоци от официални източници, санкционирани от NASCAR и други създатели на съдържание. Те осигуряват отлична картина и звук с малко до мъртви връзки. Смятаме, че всеки от тях би бил добър вариант за поне някои фенове на NASCAR, които са потребители на Kodi.

Revved Up

Revved Up Kodi addon

Revved Up предава съдържание от официалната страница на YouTube НАСКАР. Това съдържание включва резюмета на всяко състезание на Monster Energy Cup и Xfinity Series, епизоди на NASCAR Tech Talk и пълни повторни състезания на всяка серия Xfinity и състезание Monster Energy Cup, които се връщат в началото на 2016 г. Ако работите в неделя и трябва да пропуснете състезание, обикновено можете да го гледате, като използвате Revved Up в рамките на няколко дни до седмица от него, излъчващи се по телевизията.

Най-големият проблем при Revved Up е, че той не е надежден начин да гледате събития в NASCAR на живо. Въпреки че в миналото NASCAR е предавал някои раси в NASCAR на своя канал в YouTube, той не е заявил официална политика, която да казва, че ще продължи да го прави и в бъдеще. В допълнение, главното меню Revved Up посочва, че неговите събития на живо „наближават скоро“, така че разработчикът не смята състезанията на живо за актуална функция на добавката.

Друг проблем с Revved Up е, че той не може да се използва за гледане на квалификационни, практически или новинарски предавания като NASCAR RaceDay или NASCAR Victory Lane.

Въпреки това Revved Up предоставя голямо разнообразие от безплатно съдържание, на което много фенове на NASCAR ще се радват.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрият Kodi repos

USTVNow

USTVNow_Lineup

USTVNow е услуга от най-високата телевизия, насочена към американски военни, живеещи в чужбина, и други бивши жители на САЩ, които искат да гледат американска телевизия. Всеки обаче може да се запише за него. Той предлага основна услуга, която предоставя на мрежовите канали безплатно: NBC, ABC, CBS, FOX, My9, The CW и PBS. Тъй като почти половината от състезанията на NASCAR Monster Energy Cup се провеждат или на FOX, или на NBC, безплатната версия на USTVNow може да осигури много полза за феновете на NASCAR, които не искат да плащат за премиум услуга.

За съжаление USTVNow не предлага NBCSN или FS1, така че практика и квалификация не могат да се видят на него. Освен това каналите му са достъпни само в стандартна дефиниция на безплатната услуга. Въпреки това, надграждането до премиум за $ 19,00 / месец ще ви даде HD качество поне за състезанията, които носи.

Прочетете още: Как да инсталирате USTVNow Kodi addon

PSVue

playstation vue

PS Vue е услуга за стрийминг, предназначена да замени кабелна или сателитна телевизия. Той предлага над 40 канала за $ 39,99, включително FOX, NBC, FS1 и NBCSN. Тъй като разполага с всичките четири от тези канали, той ви позволява да видите всяко състезание на Monster Energy, Xfinity и Camping World Truck Series, плюс квалификации, практика и шоу програми като NASCAR RaceDay.

PSVue също така ви позволява да добавяте всяка серия NASCAR към вашия списък с „любими предавания“ и автоматично да се записва и съхранява в облака за по-късен преглед. Това е полезно, ако случайно работите през уикендите или по друг начин не можете да хванете състезания при първото им излъчване.

Добавката PS Vue Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище Kodi. За да го инсталирате, започнете от главното меню на Kodi и щракнете addons → изтегляне → video addons → PSVue → инсталирате.

Прочетете още: Шестте най-добри добавки на телевизия Kodi на живо

Fox Sports Go

Fox Sports Go Kodi addon

Добавката Fox Sports Go Kodi излъчва съдържание от официалния уебсайт за стрийминг на Fox Sports. През първата половина на сезона повечето NASCAR тренировки, квалификационни събития и състезания могат да се видят с помощта на този аддон. За да използвате този аддон, се нуждаете от абонамент за каналите на Fox чрез някакъв вид телевизионен доставчик, независимо дали това е кабелна или сателитна услуга или услуга на най-високо ниво като PS Vue.

Fox Sports GO е особено полезен за феновете на NASCAR, които са абонирани за DIRECTV NOW, Sling TV или FuboTV. Тези услуги нямат функциониращи добавки Kodi, така че Fox Sports GO е единственият начин да гледате Daytona 500 и други зимни и пролетни състезания на NASCAR през Kodi, ако попадате в тази категория..

Добавката Fox Sports Go Kodi може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi. За да го инсталирате, започнете от главното меню на Kodi и щракнете addons → изтегляне → video addons → Fox Sports Go → инсталиране.

ВИЖТЕ СЪЩО: Петте най-добри спортни добавки Kodi

NBC Sports Live Extra

NBC Sports Live Extra Kodi addon

NBC Sports Live Extra е официалната услуга за стрийминг на NBC. Kodi добавката с това име може да се използва за гледане на повечето съдържание на NASCAR през втората половина на сезона, включително плейофите на NASCAR и състезанието в шампионата. Ще се нуждаете от абонамент за NBC канали чрез някакъв вид телевизионен доставчик, за да използвате тази добавка. Подобно на споменатия по-горе добавка Fox Sports GO, NBC Live Extra е особено полезен за абонати на най-добрите телевизионни доставчици, които нямат функциониращ Kodi addon.

NBC Sports Live Extra Kodi addon може да се намери в официалното хранилище на Kodi. За да го инсталирате, започнете от главното меню на Kodi и щракнете addons → изтегляне → video addons → NBC Sports Live Extra → инсталирайте.

Прочетете още: 109-те най-добри добавки на Kodi

SportsDevil: NASCAR добавка, за да стои далеч от

Докато всички споменати по-горе добавки осигуряват отлична картина и звук със сравнително малко рискове за поверителност и сигурност, има един добавка, който се споменава в други сайтове, които не препоръчваме: SportsDevil.

SportsDevil е добавка на Kodi, която използва P2P мрежи, за да намира пиратски потоци от живо спортно съдържание. В миналото той е носил някои връзки към неофициални потоци от състезания по NASCAR и това е станало популярно сред някои фенове на NASCAR, които са потребители на Kodi. Съдържанието на NASCAR в SportsDevil обаче винаги е било сравнително тънко в сравнение с наличните от гореспоменатите законови добавки.

В допълнение, има някои много големи рискове за сигурността, свързани с използването на SportsDevil. За да използвате функциите си P2P, трябва да споделяте своите данни и местоположение с други потребители. Това може лесно да се използва от злонамерени програмисти за инсталиране на злонамерен софтуер на вашето устройство.

Поради предоставеното тънко съдържание, свързаните с това рискове за сигурността и факта, че осигурява пиратски потоци, не препоръчваме SportsDevil Kodi addon.

Свързана статия: Безопасен ли е SportsDevil Kodi addon? Има ли по-добри алтернативи?

заключение

Ако сте фен на NASCAR, който иска да гледа състезания през Kodi, има много опции. Revved Up може да се използва, за да видите пълни състезания, повторни казуси и друго съдържание. USTVNow може да се използва, за да видите състезанията на Monster Energy Cup. PS Vue, Fox Sports Go и NBC Sports Live Extra могат да се използват за да видите всички основни серии от NASCAR, плюс практика, квалификация и новини.

Ако ви хареса тази статия и искате да научите повече за това как да извлечете максимума от Kodi, разгледайте някои от нашите други ръководства, как да гледате HD филми, как да гледате безплатни филми или петте най-добри дистанционни Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

61 − 52 =

Adblock
detector