Placenta Kodi Addon: Ce este Placenta? Este sigur și legal de utilizat?

Placenta Kodi addonDacă ați căutat fluxuri gratuite de emisiuni TV și filme, este posibil să fi auzit despre addonul Placenta Kodi. Sustinatorii Placenta sustin ca ofera gratuit o varietate imensa de continut. Dar vă puteți întreba dacă tot acest conținut este legal sau dacă Placenta este sigur de instalat pe dispozitivul dvs..

În acest articol, vom explora care este suplimentul Placenta Kodi și care sunt riscurile pe care le puteți asuma instalându-l. Vă vom sugera, de asemenea, unele suplimente alternative pe care le puteți utiliza dacă nu doriți să vă asumați aceste riscuri.

Ce este Kodi?

Kodi este o aplicație software care vă permite să redați practic orice suport de pe un computer sau dispozitiv mobil. De asemenea, funcționează pe dispozitive TV pe Android sau iOS, cum ar fi Amazon Fire Stick, Apple TV și Nvidia Shield. Kodi rulează aplicații numite „addons” care vă permit să transmiteți fluxul video de pe Internet. Această caracteristică a făcut-o populară cu „tăietorii de cablu” care încearcă să scape de costurile ridicate ale serviciilor de cablu sau satelit folosind Kodi pentru a obține conținut online gratuit.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Ori de câte ori utilizați Kodi pentru a transmite videoclipuri pe Internet, ar trebui să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și securitatea. Dacă nu utilizați o VPN, site-urile de streaming vor ști unde vă aflați și pot încerca să vă împiedice vizualizarea conținutului pe baza locației respective. De exemplu, canalele din rețeaua americană deseori blochează spectatorii localizați în afara SUA de la vizionarea conținutului lor, în timp ce canalele din Marea Britanie blochează deseori spectatorii din afara Regatului Unit. Utilizarea unui VPN previne, de obicei, acest lucru deoarece nu permite fluxurilor de site-uri video să vă cunoască locația.

Utilizarea unui VPN vă va ajuta, de asemenea, să vă protejați împotriva atacurilor provocate de hackeri și de tamponarea cauzată de accelerarea vitezei ISP..

Nu toate VPN-urile sunt bune pentru utilizatorii Kodi. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV populare, cum ar fi Amazon Fire Stick, ceea ce le îngreunează instalarea utilizatorilor Kodi. Toate VPN-urile îți vor încetini puțin viteza, dar multe sunt atât de lente încât se tamponează constant atunci când încearcă să transmită un videoclip de înaltă definiție. Unii vor păstra jurnalele activității dvs., creând un nou risc pentru confidențialitate.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. Are o aplicație nativă pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield, a fost suficient de rapid pentru a transmite videoclipuri 1080p fără tamponare în testele noastre și are o politică strictă împotriva păstrării jurnalelor. Este o modalitate excelentă pentru utilizatorii Kodi de a-și proteja confidențialitatea și securitatea.

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Care este suplimentul Placenta Kodi?

Addon Placenta Kodi este o furculiță a unui addon popular numit Kodi Legământ, care este ea însăși o furculiță a unui addon anterior numit Exod. Deși Placenta are câteva caracteristici noi, cum ar fi un meniu mai ușor de utilizat, este practic același addon Exodus / Covenant rebranded.

Placenta este populară, deoarece oferă link-uri către o mare varietate de lungmetraje, inclusiv filme care tocmai au plecat sau sunt încă în teatre. De asemenea, oferă acces la cele mai recente episoade de emisiuni premium de pe canale precum HBO și Showtime. În plus, Placenta nu percepe nicio taxă de abonament pentru furnizarea acestui acces, ceea ce face mulți utilizatori Kodi fericiți să-l folosească.

Articol conex: Care sunt furculițele Kodi Exodus și puteți avea încredere în ele?

Probleme cu addonul Placenta Kodi

În ciuda acestei popularități, există câteva probleme semnificative cu Placenta. În primul rând, fluxurile pe care Placenta le pune la dispoziție provin aproape toate din surse neoficiale.

Când te uiți la Game de Tronuri pe Placenta, de exemplu, nu vă conectați la HBO.com sau la nimeni afiliat cu HBO. Sunteți transmis de pe un site web pe care cineva l-a pus pe Internet în scopul de a oferi copii piratate Urzeala tronurilor și alt conținut.

Deci, dacă ceea ce căutați este legal acces la cele mai bune emisiuni TV și filme, nu veți găsi ceea ce căutați pe Placenta.

În al doilea rând, versiunea curentă a Placenta este oferită de un codificator anonim care este cunoscut doar de pseudonim, Domnule Blamo. Acest lucru reprezintă un risc de securitate pentru utilizatorii Kodi. În trecut, unii dezvoltatori anonimi au creat suplimente Kodi care au instalat malware pe computerele utilizatorilor, inclusiv o versiune a Exodus care ar putea face utilizatorii să se implice în atacuri DDoS împotriva inamicilor dezvoltatorului..

A existat chiar unul care a deturnat dispozitivele utilizatorilor și i-a forțat să extragă bitcoin pentru dezvoltator. Deși nu s-a găsit că Placenta nu poartă niciun astfel de cod rău intenționat, acesta ar putea fi adăugat în viitor prin actualizări, adesea fără cunoștința utilizatorilor înainte de dauna.

În condiții normale, consumatorii sunt parțial protejați de software-ul rău intenționat de amenințarea proceselor împotriva dezvoltatorilor. Dar, deoarece acest dezvoltator este anonim, această protecție nu este disponibilă. Acesta este un risc de care utilizatorii Kodi trebuie să fie conștienți.

Din cauza acestor probleme, nu recomandăm instalarea sau utilizarea Placenta Kodi addon. În schimb, vă recomandăm suplimentele Kodi legale, gratuite și relativ sigure enumerate mai jos.

Vezi si: Adăugarea la pact nu funcționează? Iata de ce

Cea mai bună alternativă la Placenta: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Cel mai bun supliment Kodi pe care îl utilizează ca alternativă la Placenta este Tubi TV. Spre deosebire de Placenta, Tubi TV se conectează numai la fluxurile oficiale oferite la Tubitv.com. Există peste 50.000 de filme și episoade TV disponibile la Tubi TV, inclusiv drame, comedii, filme de acțiune, anime și emisiuni TV populare precum Eroii și Sange de lup. Tubi TV are, de asemenea, investiții de 35 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că vor adăuga și mai mult conținut în viitor.

În ciuda acestei colecții uriașe de conținut, Tubi TV este complet gratuit. Dacă vizionați utilizarea unui browser web, veți fi întrerupt cu reclame la fiecare câteva minute. Așa se plătește site-ul. Dar dacă utilizați addonul Kodi, toate reclamele sunt blocate și puteți urmări fără întrerupere.

Tubi TV se află în repoziția Kodi1. Iată un ghid complet pentru instalarea și utilizarea Tubi TV pentru Kodi.

Alte alternative la Placenta

Dacă aveți deja Tubi TV și mai doriți să vedeți mai multe, iată câteva alte alternative excelente pentru Placenta.

Filme cu Big Star

Filme BigStar și TV Kodi addon

Big Star Movies este un site web dedicat filmelor și spectacolelor independente. Oferă filme premiate precum Fetiță, Magda, și Urban Traffik, precum și spectacole independente de genul Nerușinat (U.K.), Vorbe goale, și Coreea: Războiul uitat. Filmele Big Star redă reclame dacă vizionați printr-un browser web, dar addonul Kodi blochează aceste reclame

Big Star Movies se află în depozitul SuperRepo. Pentru instalare, încărcați Kodi și faceți clic pe addons, apoi selectați pictograma „instalator de pachete” din stânga sus, care arată ca o casetă deschisă. De acolo, selectați instalați din depozit → suplimente video → Filme Big Star și TV → instalați. Dacă nu aveți încă instalat SuperRepo, iată două modalități de instalare a SuperRepo pentru Kodi.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms este un alt site web care oferă filme și emisiuni gratuite. Are filme africane, filme clasice, filme Bollywood, povești de fantezie și groază, drame coreene, filme de război și multe altele. Nu există reclame pe Snagfilms dacă vizionați addonul Kodi.

Snagfilmele pot fi găsite în depozitul oficial Kodi addon. Pentru instalare, porniți de la meniul principal al Kodi. Selectați addonuri → descărcare → suplimente video → snagfilme → instalare.

Articol conex: 15 excelenți addonți TV și filme care încă funcționează

Programe WNBC

Programele WNBC Kodi addon

Programele WNBC se conectează la NBC.com și transmit ultimele emisiuni NBC, inclusiv Lege & Comanda: SVU, Reverie, Superstore, și America are talent.

Programele WNBC se află în repoziția oficială Kodi addon. Pentru instalare, faceți clic pe addons din meniul principal, apoi selectați descărcare → suplimente video → Programe WNBC → instalare.

Vezi si: Cele mai bune VPN-uri pentru NBC, astfel încât să puteți viziona în afara S.U.A..

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon principal

Popcornflix este un site de streaming video deținut de Screen Media Ventures. Are filme străine, documentare, westernuri și thrillere, inclusiv filme populare precum Forța tactică, Tabără Sleepaway, și Teroarea Amityville. De asemenea, poartă emisiuni TV la realitate Familii de închisori, Școala de bucătari, și Experiență de luptă finală.

Popcornflix se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi. Iată cum puteți viziona Popcornflix pe Kodi.

Filme alb-negru

Filme alb-negru Kodi addon

Filme alb-negru oferă fluxuri de sute de filme clasice în domenii publice din anii 1920-1960. Vă permite chiar să descărcați aceste filme dacă doriți să le păstrați pentru vizualizare offline.

Filme alb-negru se află în depozitul MetalChris. Cel mai bun mod de a obține acest repo și addon este să le instalați prin programul de instalare Indon Addon. Din meniul principal, selectați addon-uri → Indigo → instalator addon → addonuri video → B → Filme alb-negru → instalare. Dacă nu aveți încă Indigo, iată instrucțiuni pentru instalarea și utilizarea suplimentului Indigo Kodi.

Sperăm că ați găsit acest ghid pentru suplimentul Placenta Kodi. Pentru mai multe informații despre cele mai bune suplimente Kodi, citiți câteva dintre celelalte articole ale noastre Kodi, inclusiv cele 114 cele mai bune suplimente Kodi, cum să instalați addonul YouTube Kodi și cum să urmăriți FilmRise pe Kodi, printre multe altele.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 2

Adblock
detector