Placenta Kodi Addon: Mi az a Placenta? Biztonságos és törvényes a használata?

Placenta Kodi addonHa ingyenes TV-műsorokat és filmeket keresett, akkor hallhatott már a Placenta Kodi kiegészítőről. A Placenta támogatói azt állítják, hogy a tartalom hatalmas változatát kínálja ingyen. Kíváncsi lehet azonban, hogy ez a tartalom legális-e, vagy a Placenta biztonságosan telepíthető-e eszközére.

Ebben a cikkben azt vizsgáljuk meg, hogy mi a Placenta Kodi kiegészítő, és milyen kockázatokkal járhat annak telepítésekor. Javasolunk továbbá néhány alternatív kiegészítést, amelyeket használhat, ha nem akarja vállalni ezeket a kockázatokat.

Mi az a Kodi??

A Kodi egy olyan szoftver, amely lehetővé teszi szinte bármilyen média lejátszását PC-n vagy mobil eszközön. Ez az Android vagy iOS alapú TV-készülékeken is működik, mint például az Amazon Fire Stick, az Apple TV és az Nvidia Shield. A Kodi „kiegészítők” nevű alkalmazásokat futtat, amelyek lehetővé teszik a videó streamingjét az internetről. Ez a szolgáltatás népszerűvé tette azokat a „kábelvágókat”, akik a Kodi használatával igyekszik menekülni a kábel- vagy műholdas szolgáltatások magas költségeiből az ingyenes online tartalom elérése érdekében..

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi kalózkodásra történő felhasználását.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Amikor a Kodi-t videóinak streaminghez használja az interneten keresztül, a magánélet és a biztonság védelme érdekében mindig használjon VPN-t. Ha nem használ VPN-t, az streaming webhelyek tudni fogják, hol található, és megpróbálhatják megakadályozni, hogy az adott hely alapján megtekintsék a tartalmat. Például az amerikai hálózati csatornák gyakran blokkolják az Egyesült Államokon kívüli nézőket a tartalom megtekintésétől, míg az Egyesült Királyság csatornái gyakran blokkolják az Egyesült Királyságon kívüli nézőket. A VPN használata általában megakadályozza, hogy ez megtörténjen, mivel nem teszi lehetővé a streaming video-helyek számára a tartózkodási hely megismerését.

A VPN használata megvédi a hackerek támadásait és az ISP sebességfojtása által okozott pufferelést is..

Nem minden VPN jó a Kodi felhasználók számára. A legtöbb országban nincsenek olyan alkalmazások olyan népszerű TV-készülékekhez, mint az Amazon Fire Stick, ami megnehezíti a Kodi-felhasználók telepítését. Az összes VPN egy kicsit lelassítja a sebességet, de sok olyan lassú, hogy folyamatosan pufferolnak, amikor nagyfelbontású videókat próbálnak továbbítani. Néhányan nyilvántartást fog vezetni az Ön tevékenységéről, új adatvédelmi kockázatot okozva.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Ez egy natív alkalmazás az Amazon Fire Stick és az Nvidia Shield számára, elég gyors volt, hogy 1080p-es videókat közvetítsen tesztjeinkben pufferolás nélkül, és szigorú politikája van a naplók vezetése ellen. Kiváló módszer a Kodi-felhasználók számára magánéletük és biztonságuk védelmére.

KODI LEGJOBB VPN: Az IPVanish a legjobb választásunk. Nagy, túlterhelt szerverhálózattal rendelkezik, és jó sebességet ér el. Az erős biztonsági és adatvédelmi szolgáltatások teszik az IPVanish-ot kedvencévé a Kodi és az Amazon Fire TV Stick felhasználók számára. Próbálja ki kockázatmentesen a 7 napos pénz-visszafizetési garanciával.

Mi a Placenta Kodi addon??

A Placenta Kodi kiegészítő villája a népszerű Kodi kiegészítőnek, az úgynevezett villájának Szövetség, amely maga a korábbi addk nevű villája Kivonulás. Noha a Placenta-nak van néhány új funkciója, például egy felhasználóbarátabb menü, alapvetően ugyanaz az Exodus / Covenant kiegészítő átnevezve.

A Placenta népszerű, mivel linkeket kínál számos játékfilmhez, ideértve azokat a filmeket is, amelyeket éppen elhagytak, vagy amelyek még mindig mozikban vannak. Ezenkívül hozzáférést biztosít a prémium show-k legújabb epizódjaihoz olyan csatornákon, mint a HBO és a Showtime. Ezenkívül a Placenta nem számít fel előfizetési díjat az ilyen hozzáférés biztosításáért, ami sok Kodi-felhasználó számára örömmel használja azt.

Kapcsolódó cikk: Mik azok a Kodi Exodus villák, amelyekben megbízhat??

Problémák a Placenta Kodi addonnal

E népszerűség ellenére néhány jelentős probléma van a Placenta-val. Először is, a Placenta által elérhető források szinte mind nem hivatalos forrásokból származnak.

Amikor G-t nézeltrónok például a Placenta-nál nem kapcsolódik a HBO.com-hoz vagy bárkihez, aki kapcsolatban áll az HBO-val. Ön egy olyan webhelyről közvetít, amelyet valaki az interneten állított fel azzal a céllal, hogy kalóz példányokat kínáljon Trónok harca és más tartalom.

Tehát ha az, amit keres, az az jogi hozzáférést a legjobb TV-műsorokhoz és filmekhez, nem fogja megtalálni azt, amit keres a Placenta-on.

Másodszor, a Placenta jelenlegi verzióját egy anonim kódoló kínálja, akit csak álneven tudnak, Mr. Blamo. Ez biztonsági kockázatot jelent a Kodi-felhasználók számára. A múltban néhány névtelen fejlesztő Kodi kiegészítőket hozott létre, amelyek rosszindulatú programokat telepítettek a felhasználók számítógépére, ideértve az Exodus verzióját is, amely a felhasználókat a fejlesztők ellenségei elleni DDoS támadásokba vehette fel..

Volt még egy is, amely eltérítette a felhasználók eszközét, és arra kényszerítette őket, hogy engedjék el a bitcoint a fejlesztő számára. Noha a Placenta nem talált ilyen rosszindulatú kódot, a jövőben frissítésekkel bővíthető, gyakran a felhasználók tudta nélkül, mielőtt a kár megtörténik..

Normális körülmények között a fogyasztókat részben védik a rosszindulatú szoftverekkel szemben a fejlesztőkkel szembeni peres fenyegetés. Mivel ez a fejlesztő névtelen, ez a védelem nem érhető el. Ez egy olyan kockázat, amelyet a Kodi-felhasználóknak tisztában kell lenniük.

Ezen problémák miatt, nem javasoljuk a Placenta Kodi kiegészítő telepítését vagy használatát. Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​legális, ingyenes és viszonylag biztonságos Kodi kiegészítőket.

Lásd még: A szövetségi kiegészítő nem működik? Itt van miért

A Placenta legjobb alternatívája: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

A Placenta alternatívájaként használható legjobb Kodi kiegészítő a Tubi TV. A Placenta-tól eltérően a Tubi TV csak a Tubitv.com által kínált hivatalos közvetítésekhez kapcsolódik. Több mint 50 000 film és TV-epizód érhető el a Tubi TV-n, beleértve drámákat, komédiákat, akciófilmeket, anime-t és olyan népszerű TV-műsorokat, mint például Heroes és Farkas vér. A Tubi TV-nek 35 millió dollár befektetése van, ami azt jelenti, hogy a jövőben még több tartalmat fognak hozzáadni.

A hatalmas tartalomgyűjtemény ellenére a Tubi TV teljesen ingyenes. Ha webböngészővel néz, néhány percenként megszakíthatja a reklámot. Így fizetik a webhelyet. De ha a Kodi kiegészítőt használja, akkor az összes reklám blokkolódik, és megszakítás nélkül megnézheti.

A Tubi TV a Kodi1 repo-on található. Itt található egy teljes útmutató a Tubi TV for Kodi telepítéséhez és használatához.

A Placenta egyéb alternatívái

Ha már megvan a Tubi TV, és még mindig szeretne többet megnézni, íme néhány további kiváló alternatíva a Placenta számára.

Big Star filmek

BigStar Filmek és TV Kodi kiegészítő

A Big Star Movies egy független filmeknek és show-knak szentelt weboldal. Díjnyertes filmeket kínál, mint például Kislány, Magda, és Urban Traffik, valamint olyan független show-k, mint a Szégyentelen (Egyesült Királyság), Lip Service, és Korea: Az elfelejtett háború. A Big Star filmek hirdetéseket jelenítenek meg, ha egy böngészőn keresztül nézik, de a Kodi addon blokkolja ezeket a hirdetéseket

A Big Star Movies a SuperRepo tárolóban található. A telepítéshez töltse be a Kodi-t, és kattintson a gombra addons, majd válassza a bal felső sarokban a „csomagtelepítő” ikont, amely nyitott doboznak tűnik. Innentől válassza a lehetőséget telepítés a leraktárból → videó kiegészítők → Big Star filmek és TV → telepítés. Ha még nem telepítette a SuperRepo szoftvert, akkor a következő módon telepítheti a SuperRepo for Kodi szoftvert.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

A Snagfilms egy másik webhely, amely ingyenes filmeket és műsorokat kínál. Afrikai filmeket, klasszikus filmeket, Bollywood filmeket, fantasy és horror történeteket, koreai drámákat, háborús filmeket és még sok másot tartalmaz. A Snagfilms nincsenek hirdetések, ha a Kodi addon keresztül nézik.

A Snagfilmek a Kodi addon hivatalos lerakatában találhatók. A telepítéshez indítsa el a Kodi főmenüjét. választ kiegészítők → letöltés → videó kiegészítők → snagfilmek → telepítés.

Kapcsolódó cikk: 15 nagyszerű TV és film-kiegészítő, amelyek továbbra is működnek

WNBC programok

WNBC programok Kodi addon

A WNBC programok csatlakoznak az NBC.com-hoz, és közvetítik a legújabb NBC műsorokat, ideértve a Törvény & Rendelés: SVU, Álmodozás, superstore, és America's Got Talent.

A WNBC programok a Kodi addon hivatalos repójában találhatók. A telepítéshez kattintson a gombra addons a főmenüből, majd válassza a lehetőséget letöltés → videó kiegészítők → WNBC programok → telepítés.

Lásd még: A legjobb VPN-k az NBC számára, így az Egyesült Államokon kívül is megnézheti.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

A Popcornflix egy streaming video site, amely a Screen Media Ventures tulajdonában van. Van külföldi filmeket, dokumentumfilmeket, westernjeit és thrillereit, köztük olyan népszerű filmeket, mint például Taktikai erő, Sleepaway tábor, és Az Amityville-féle terror. Ugyancsak valóság TV-műsorokat hordoz Börtön családok, Szakácsiskola, és Végső harci élmény.

A Popcornflix a Kodi addon hivatalos lerakatában található. Így lehet nézni a Popcornflix-et a Kodi-n.

Fekete-fehér filmek

Fekete-fehér filmek Kodi addon

A Fekete-fehér filmek a 1920-as és 1960-as évek klasszikus, köztulajdonban lévő filmjeinek százai közvetítést nyújtanak. Még akkor is lehetővé teszi ezeknek a filmek letöltését, ha offline megtekintésre szeretné őket tartani.

A fekete-fehér filmek a MetalChris tárolóban találhatók. A repo és az addon lekérdezésének legjobb módja az, ha telepíti őket az Indigo addon telepítőjén keresztül. A főmenüben válassza a lehetőséget kiegészítők → Indigo → kiegészítő telepítő → videó kiegészítők → B → fekete-fehér filmek → telepítés. Ha még nem rendelkezik Indigóval, itt találhatók az Indigo Kodi kiegészítő telepítésére és használatára vonatkozó utasítások.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt a Placenta Kodi kiegészítő útmutatót. További információt a legjobb Kodi-kiegészítőkről olvassa el néhány másik Kodi-cikkben, köztük a 114 legjobb Kodi-kiegészítőben, a YouTube Kodi-kiegészítő telepítésében és a FilmRise-nak a Kodi-on történő nézésében, többek között.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 17 = 27

Adblock
detector