Placenta Kodi Addon: Što je placenta? Je li sigurna i zakonita za upotrebu?

Placenta Kodi addonAko ste tražili besplatne tokove TV emisija i filmova, možda ste čuli za dodatak Placenta Kodi. Pristalice Placente tvrde da ona nudi ogromnu raznolikost sadržaja besplatno. Ali možete se zapitati je li sav ovaj sadržaj zakonit ili je Placenta sigurno instalirati na vaš uređaj.

U ovom ćemo članku istražiti što je dodatak Placenta Kodi i koji biste rizici mogli preuzeti ako ga instalirate. Predlažemo i neke alternativne dodatke koje možete koristiti ako ne želite preuzeti ove rizike.

Što je Kodi?

Kodi je dio softvera koji vam omogućuje reprodukciju gotovo bilo kojeg medija na PC-u ili mobilnom uređaju. Također radi na Android uređajima koji se temelje na Androidu ili iOS-u poput Amazon Fire Stick-a, Apple TV-a i Nvidia Shielda. Kodi pokreće aplikacije nazvane "addons" koje omogućuju strujanje videa s Interneta. Ova se značajka učinila popularnom kod "rezača kabela" koji žele pobjeći od visokih troškova kablovskih ili satelitskih usluga pomoću Kodija za dobivanje besplatnog sadržaja na mreži.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Kad god koristite Kodi za streaming videozapisa putem Interneta, uvijek biste trebali koristiti VPN kako biste zaštitili svoju privatnost i sigurnost. Ako ne upotrebljavate VPN, web stranice za streaming znat će gdje se nalazite i možda će vas pokušati blokirati u gledanju sadržaja na temelju te lokacije. Na primjer, mrežni kanali u SAD-u često blokiraju gledatelje koji se nalaze izvan SAD-a da gledaju njihov sadržaj, dok kanali iz Velike Britanije često blokiraju gledatelje izvan Ujedinjenog Kraljevstva. Korištenje VPN-a obično sprečava da se to dogodi jer ne dopušta streaming video web lokacijama da znaju vašu lokaciju.

Korištenje VPN-a također će vam pomoći da zaštitite od napada čoveka u sredini od strane hakera i međusobnog punjenja uzrokovanog prebacivanjem brzine ISP-a..

Nisu svi VPN-ovi dobri za Kodi korisnike. Većina nema aplikacija za popularne TV uređaje poput Amazon Fire Stick-a koji Kodi korisnicima otežavaju instalaciju. Sve VPN-ove malo će usporiti vašu brzinu, ali mnogi su toliko spori da se prilikom pokušaja strujanja videozapisa visoke razlučivosti neprestano spremaju u spremnik. Neki će zadržati zapise vaše aktivnosti, stvarajući novi rizik privatnosti.

Iz tih razloga, preporučujemo IPVanish za Kodi korisnike. Ima izvornu aplikaciju za Amazon Fire Stick i Nvidia Shield, bila je dovoljno brza za streaming 1080p videozapisa bez punjenja u našim testovima i ima strogu politiku protiv vođenja dnevnika. To je odličan način za Kodi korisnike da zaštite svoju privatnost i sigurnost.

NAJBOLJI VPN ZA KODI: IPVanish je naš top izbor. Ima veliku nepropusnu mrežu poslužitelja i postiže dobre brzine. Snažne značajke zaštite i privatnosti čine IPVanish favoritom za korisnike Kodi i Amazon Fire TV Stick. Isprobajte bez rizika uz 7-dnevnu garanciju povrata novca.

Što je dodatak Placenta Kodi?

Dodatak Placenta Kodi vilica je popularnog naziva Kodi addon savez, koja je sama od sebe vilica prethodnog naziva odlazak. Iako Placenta ima neke nove značajke, poput prilagođenijeg izbornika, u osnovi je isti dodatak Exodus / Covenant rebranded.

Placenta je popularna jer nudi veze do širokog spektra igranih filmova, uključujući filmove koji su tek izašli ili su još uvijek u kinima. Omogućuje pristup i najnovijim epizodama premium emisija s kanala poput HBO i Showtime. Uz to, Placenta ne naplaćuje naknadu za pretplatu za pružanje ovog pristupa, što mnoge korisnike Kodija rado koristi.

Vezani članak: Što su Kodi Exodus vilice i možete li im vjerovati?

Problemi s dodatkom Placenta Kodi

Unatoč toj popularnosti, postoji nekoliko značajnih problema s Placentom. Prvo, potoci koje Placenta stavlja na raspolaganje gotovo su iz neslužbenih izvora.

Kad gledate Game prijestolja na primjer, na Placenti ne povezujete se s HBO.com ili bilo kim povezanim s HBO-om. Prenose se s web stranice koju je netko postavio na Internet u svrhu pružanja piratskih kopija Igra prijestolja i drugi sadržaj.

Dakle, ako je ono što tražite pravni pristup najboljim TV emisijama i filmovima, nećete pronaći ono što tražite na Placenti.

Drugo, trenutnu verziju Placente nudi anonimni koder koji je poznat samo pseudonimom, Gospodine Blamo. Ovo predstavlja sigurnosni rizik za Kodi korisnike. U prošlosti su neki anonimni programeri kreirali Kodi dodatke koji su instalirali zlonamjerni softver na računalima korisnika, uključujući verziju Exodusa koja je mogla natjerati korisnike da se uključe u DDoS napade protiv neprijatelja programera..

Bilo je čak i jednog koji je oteo uređaje korisnika i natjerao ih da miniraju bitcoin za programere. Iako nije pronađeno da Placenta nosi takav zlonamjeran kôd, ona bi se mogla dodavati u budućnosti ažuriranjima, često bez znanja korisnika prije nego što se šteta napravi.

U normalnim okolnostima, potrošači su djelomično zaštićeni od zlonamjernog softvera prijetnjom tužbi protiv programera. Ali budući da je ovaj programer anoniman, ta zaštita nije dostupna. To je rizik kojeg Kodi korisnici moraju biti svjesni.

Zbog ovih problema, ne preporučujemo instalaciju ili upotrebu dodatka Placenta Kodi. Umjesto toga, preporučujemo legalne, besplatne i relativno sigurne Kodi dodatke navedene u nastavku.

Vidi također: Dodatak saveza ne radi? Evo zašto

Najbolja alternativa Placenti: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Najbolji Kodijev dodatak koji se koristi kao alternativa Placenti je Tubi TV. Za razliku od Placente, Tubi TV spaja se samo na službene streamove koji se nude na Tubitv.com. Na Tubi TV dostupno je više od 50.000 filmova i TV epizoda, uključujući drame, komedije, akcijske filmove, anime i popularne TV emisije poput heroji i Vučja krv. Tubi TV također ima 35 milijuna dolara ulaganja, što znači da će im dodavati još više sadržaja u budućnosti.

Unatoč toj ogromnoj kolekciji sadržaja, Tubi TV je potpuno besplatan. Ako gledate putem web-preglednika, svakih nekoliko minuta prekidat će vas reklama. Ovako se stranica plaća. Ali ako koristite dodatak Kodi, sve su reklame blokirane i možete ih gledati bez prekida.

Tubi TV nalazi se u repotu Kodi1. Evo potpunog vodiča za instalaciju i upotrebu Tubi TV-a za Kodi.

Druge alternative Placenti

Ako ste već dobili Tubi TV i želite vidjeti još, evo još nekoliko sjajnih alternativa Placenti.

Filmovi o velikim zvijezdama

Filmovi BigStar i dodatak za TV Kodi

Filmovi Big Star su web stranice posvećene neovisnim filmovima i emisijama. Nudi nagrađene filmove poput Djevojčica, Magda, i Urban Traffik, kao i neovisne emisije poput Besramno (Ujedinjeno Kraljevstvo), Usluga usana, i Koreja: zaboravljeni rat. Filmovi Big Star reproduciraju oglase ako ih gledate putem web-preglednika, ali Kodi dodatak blokira te oglase

Filmovi Big Star nalaze se u skladištu SuperRepo. Da biste instalirali, unesite Kodi i kliknite addons, zatim u gornjem lijevom kutu odaberite ikonu "instalacijski paket" koja izgleda kao otvoreni okvir. Odande odaberite instalirati iz spremišta → video dodaci → Big Star Filmovi i TV → instalirati. Ako još nemate instaliran SuperRepo, evo dva načina instaliranja SuperRepoa za Kodi.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms je još jedna web stranica koja nudi besplatne filmove i emisije. Ima afričke filmove, klasične filmove, bollywoodske filmove, maštarije i horor priče, korejske drame, ratne filmove i još mnogo toga. Na Snagfilmsu nema oglasa ako gledate dodatak Kodi.

Snagfilmi se mogu naći u službenom spremištu Kodi addon-a. Da biste je instalirali, počnite s glavnim izbornikom Kodi-ja. Odaberi addons → preuzmi → video addons → snagfilms → instaliraj.

Vezani članak: 15 sjajnih dodataka za TV i film koji i dalje rade

WNBC programi

WNBC programi Kodi addon

WNBC Programi povezuje se s NBC.com i prenosi najnovije NBC emisije, uključujući Zakon & Redoslijed: SVU, Sanjarenje, Superstore, i Američki talent.

WNBC Programi nalaze se u službenom Kodi addon repo-u. Da biste instalirali, kliknite addons a zatim iz glavnog izbornika odaberite preuzimanje → video dodaci → WNBC programi → instaliraj.

Vidi također: Najbolji VPN-ovi za NBC kako biste mogli gledati izvan Sjedinjenih Država.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Popcornflix je web mjesto za streaming video u vlasništvu Screen Media Ventures. Ima strane filmove, dokumentarce, vesterne i trilere, uključujući popularne filmove poput Taktička sila, Sleepaway Camp, i Teror Amityville. Također nosi reality emisije poput Obiteljske zatvore, Škola kuhara, i Vrhunsko borbeno iskustvo.

Popcornflix se nalazi u službenom skladištu dodataka Kodi. Evo kako gledati Popcornflix na Kodi.

Crno-bijeli filmovi

Crno-bijeli filmovi Kodi addon

Crno-bijeli filmovi pružaju tokove stotina klasičnih filmova u javnoj domeni od 1920-ih-1960-ih. To vam čak omogućava preuzimanje ovih filmova ako ih želite zadržati za izvanmrežno gledanje.

Crno-bijeli filmovi nalaze se u metalChris repozitorijumu. Najbolji način da nabavite ovaj repo i addon je instalirati ih putem programa Instago addon instalatora. U glavnom izborniku odaberite addons → Indigo → instalacijski dodatak → video addons → B → Crno-bijeli filmovi → instaliraj. Ako još nemate Indigo, evo upute za instaliranje i upotrebu Indigo Kodi dodatka.

Nadamo se da ste ovaj vodič za dodatak Placenta Kodi smatrali korisnim. Za više informacija o najboljim Kodi dodacima, pročitajte neke od naših ostalih članaka o Kodi-ju, uključujući 114 najboljih Kodi dodataka, kako instalirati YouTube Kodi dodatak i kako gledati FilmRise na Kodi-u, između ostalih.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector