Плацента Коди Адон: Какво е Плацента? Безопасна и законна ли е за употреба?

Плацента Коди аддонАко сте търсили безплатни потоци от телевизионни предавания и филми, може би сте чували за добавката Placenta Kodi. Привържениците на Placenta твърдят, че тя предоставя огромно разнообразие от съдържание безплатно. Но може да се чудите дали цялото това съдържание е законно или дали Placenta е безопасно да се инсталира на вашето устройство.

В тази статия ще разгледаме какво представлява добавката Placenta Kodi и какви рискове може да поемете, като я инсталирате. Ще предложим и някои алтернативни добавки, които можете да използвате, ако не искате да поемате тези рискове.

Какво е Коди?

Kodi е софтуер, който ви позволява да възпроизвеждате практически всяка медия на компютър или мобилно устройство. Той също работи на Android или iOS базирани телевизионни устройства като Amazon Fire Stick, Apple TV и Nvidia Shield. Kodi изпълнява приложения, наречени „addons“, които ви позволяват да предавате видео от интернет. Тази функция го направи популярна при „резачки за кабели“, които се стремят да избягат от високата цена на кабелни или сателитни услуги, като използват Kodi, за да получат безплатно съдържание онлайн.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Всеки път, когато използвате Kodi за поточно предаване на видеоклипове през интернет, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите вашата поверителност и сигурност. Ако не използвате VPN, сайтовете за стрийминг ще знаят къде се намирате и може да се опитат да ви блокират да гледате съдържание въз основа на това местоположение. Например мрежовите канали в САЩ често блокират зрителите, намиращи се извън САЩ, да преглеждат съдържанието им, докато каналите в Обединеното кралство често блокират зрителите извън страната. Използването на VPN обикновено не позволява това да се случи, защото не позволява на поточните видео сайтове да знаят вашето местоположение.

Използването на VPN ще ви помогне също така да ви предпази от атаки на човек-в средата от хакери и буфериране, причинени от скоростно заглушаване на ISP.

Не всички VPN са полезни за потребителите на Kodi. Повечето нямат приложения за популярни телевизионни устройства като Amazon Fire Stick, което затруднява инсталирането на потребителите на Kodi. Всички VPN мрежи ще забавят скоростта ви малко, но много от тях са толкова бавни, че буферират постоянно при опит за поточно видео с висока дефиниция. Някои ще водят дневници на вашата дейност, създавайки нов риск за поверителност.

  Най-добрите Kodi добавки за Mac и как да инсталирате Kodi на Mac

Поради тези причини препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. Тя има родно приложение за Amazon Fire Stick и Nvidia Shield, беше достатъчно бързо за поточно видео с 1080p без буфериране в нашите тестове и има строга политика срещу запазване на регистрационни файлове. Това е отличен начин за потребителите на Kodi да защитят своята поверителност и сигурност.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво представлява добавката Placenta Kodi?

Добавката Placenta Kodi е вилица на популярна добавка Kodi, наречена завет, което само по себе си е вилица на предишен призив, наречен масово изселване. Въпреки че Placenta има някои нови функции, като например по-удобно меню, това е основно същата добавка за Exodus / Covenant.

Плацентата е популярна, защото предлага връзки към голямо разнообразие от игрални филми, включително филми, които току-що са напуснали или все още са в театрите. Той също така осигурява достъп до най-новите епизоди на премиум предавания от канали като HBO и Showtime. В допълнение, Placenta не начислява такса за абонамент за предоставяне на този достъп, което прави много потребители на Kodi щастливи да го използват.

Свързана статия: Какво представляват вилите Kodi Exodus и можете ли да им се доверите?

Проблеми с добавката Placenta Kodi

Въпреки тази популярност, има няколко значителни проблема с Placenta. Първо, потоците, които Плацента предоставя на разположение, са почти всички от неофициални източници.

Когато гледате Gаме от тронове например в Placenta, не се свързвате с HBO.com или с някой, свързан с HBO. Предавате поточно от уебсайт, който някой е пуснал в Интернет с цел да предложи пиратски копия на Игра на тронове и друго съдържание.

Така че, ако това, което търсите, е правен достъп до най-добрите телевизионни предавания и филми, няма да намерите това, което търсите в Placenta.

Второ, настоящата версия на Placenta се предлага от анонимен кодер, който е известен само с псевдонима, Господин Бламо. Това крие риск за сигурността за потребителите на Kodi. В миналото някои анонимни разработчици създадоха Kodi addons, които инсталираха злонамерен софтуер на компютрите на потребителите, включително версия на Exodus, която би могла да накара потребителите да участват в DDoS атаки срещу враговете на програмиста..

  Cum se instalează un VPN pe Kodi

Имаше дори едно, което отвлече устройствата на потребителите и ги принуди да изкопават биткойн за разработчика. Въпреки че Placenta не е открил такъв злонамерен код, той може да бъде добавен в бъдеще чрез актуализации, често без знанието на потребителите, преди да се нанесе щетата.

При нормални обстоятелства потребителите са частично защитени от злонамерен софтуер от заплахата от съдебни дела срещу разработчици. Но тъй като този разработчик е анонимен, тази защита не е налична. Това е риск, с който потребителите на Kodi трябва да бъдат запознати.

Поради тези проблеми, не препоръчваме да инсталирате или използвате добавката Placenta Kodi. Вместо това препоръчваме законните, безплатни и сравнително безопасни добавки на Kodi, изброени по-долу.

Вижте също: Законът не работи? Ето защо

Най-добрата алтернатива на Placenta: Tubi TV

TubiTV Kodi addon

Най-добрият коди адон, използван като алтернатива на Placenta, е Tubi TV. За разлика от Placenta, Tubi TV се свързва само с официалните потоци, предлагани в Tubitv.com. В Tubi TV има над 50 000 филма и телевизионни епизода, включително драми, комедии, екшън филми, аниме и популярни телевизионни предавания като Heroes и Вълча кръв. Tubi TV също има инвестиции в размер на 35 милиона долара, което означава, че те ще добавят още повече съдържание в бъдеще.

Въпреки тази огромна колекция от съдържание, Tubi TV е напълно безплатна. Ако гледате да използвате уеб браузър, ще бъдете прекъсвани с реклами на всеки няколко минути. Така се плаща за сайта. Но ако използвате добавката на Kodi, всички реклами са блокирани и можете да гледате без прекъсване.

Tubi TV е в репото Kodi1. Ето пълно ръководство за инсталиране и използване на Tubi TV за Kodi.

Други алтернативи на Плацента

Ако вече имате телевизия Tubi и все още искате да видите повече, ето още няколко страхотни алтернативи на Placenta.

Филми за големи звезди

Филми на BigStar и TV Kodi addon

Big Star Movies е уебсайт, посветен на независими филми и шоу програми. Той предлага награди филми като Момиченце, Магда, и Градски Трафик, както и независими предавания от рода на Безсрамен (Великобритания), Устна услуга, и Корея: Забравената война. Филмите в Big Star възпроизвеждат реклами, ако гледате през уеб браузър, но Kodi addon блокира тези реклами

  Covenant Addon pentru Kodi: Ar trebui să-l instalați? Este sigur?

Филмите на Big Star са в хранилището на SuperRepo. За да инсталирате, заредете Kodi и щракнете добавки, след това изберете иконата за инсталиране на пакети в горната лява част, която изглежда като отворена кутия. От там изберете инсталирайте от хранилище → видео добавки → Филми на Big Star и телевизия → инсталирайте. Ако все още нямате инсталиран SuperRepo, ето два начина да инсталирате SuperRepo за Kodi.

Snagfilms

SnagFilms Kodi addon

Snagfilms е друг уебсайт, който предоставя безплатни филми и предавания. Той има африкански филми, класически филми, боливудски филми, фентъзи и истории на ужасите, корейски драми, военни филми и други. Няма реклами в Snagfilms, ако гледате през добавката на Kodi.

Snagfilms могат да бъдат намерени в официалното хранилище на добавки Kodi. За да инсталирате, започнете от главното меню на Kodi. Изберете addons → изтегляне → video addons → snagfilms → инсталирате.

Свързана статия: 15 страхотни добавки към телевизия и филм, които все още работят

WNBC програми

WNBC програми Kodi addon

WNBC Programs се свързва с NBC.com и излъчва последните предавания на NBC, включително закон & Поръчка: SVU, блян, Superstore, и Америка търси талант.

WNBC Programs е в официалното репо за Kodi addon. За да инсталирате, щракнете добавки от главното меню, след което изберете изтегляне → видео добавки → WNBC програми → инсталиране.

Вижте също: Най-добрите VPN за NBC, за да можете да гледате извън САЩ.

Popcornflix

Kodi Popcornflix addon main

Popcornflix е сайт за стрийминг на видео, собственост на Screen Media Ventures. Има чуждестранни филми, документални филми, вестерни и трилъри, включително популярни филми като Тактическа сила, Sleepaway Camp, и Терорът на Amityville. Тя също така носи риалити телевизионни предавания като Затворнически семейства, Готвач училище, и Превъзходен боен опит.

Popcornflix е в официалното хранилище на добавки Kodi. Ето как да гледате Popcornflix на Kodi.

Черно-бели филми

Черно-бели филми Kodi addon

Черно-белите филми предлагат потоци от стотици класически филми с публично достояние от 1920-те-1960-те. Той дори ви позволява да изтеглите тези филми, ако искате да ги запазите за офлайн гледане.

Черно-белите филми са в хранилището на MetalChris. Най-добрият начин да получите това репо и addon е да ги инсталирате чрез инсталатора на Indigo addon. От главното меню изберете addons → Indigo → инсталатор на добавки → видео addons → B → Черно-бели филми → инсталирате. Ако все още нямате Indigo, ето инструкции за инсталиране и използване на добавката Indigo Kodi.

Надяваме се, че сте намерили това ръководство за добавката Placenta Kodi за полезно. За повече информация относно най-добрите Kodi addons, прочетете някои от другите ни статии за Kodi, включително 114-те най-добри Kodi добавки, как да инсталирате YouTube Kodi addon и как да гледате FilmRise на Kodi, сред много други.

About the author

Comments

 1. При търсене на безплатни потоци от телевизионни предавания и филми, Placenta Kodi е една от най-известните добавки. Въпреки това, има рискове, свързани с инсталирането й, като законността на съдържанието и безопасността на устройството. Затова е важно да се използва VPN, когато се използва Kodi, за да се защити поверителността и сигурността. Ако не желаете да поемате тези рискове, има и други алтернативни добавки, като Tubi TV, Snagfilms, WNBC програми, Popcornflix и други. Но винаги трябва да се има предвид, че Kodi трябва да се използва само за законно съдържание.

 2. If you have been looking for free streams of TV shows and movies, you may have heard of the Placenta Kodi add-on. Placenta supporters claim that it provides a huge variety of free content. But you may wonder if all this content is legal or if Placenta is safe to install on your device. In this article, we will explore what the Placenta Kodi add-on is and what risks you may take by installing it. We will also suggest some alternative add-ons that you can use if you do not want to take these risks.

  Kodi is software that allows you to play virtually any media on your computer or mobile device. It also works on Android or iOS-based TV devices such as Amazon Fire Stick, Apple TV, and Nvidia Shield. Kodi runs applications called “add-ons” that allow you to stream video from the internet. This feature has made it popular among “cord-cutters” who seek to escape the high cost of cable or satellite services by using Kodi to get free content online.

  Warning: Kodi should only be used for content to which you have legal access. Neither the Kodi Foundation nor Comparitech endorse the use of Kodi for piracy.

  Whenever you use Kodi to stream videos over the internet, you should always use a VPN to protect your privacy and security. If you do not use a VPN, streaming sites will know where you are and may try to block you from watching content based on that location. For example, US network channels often block viewers outside the US from viewing their content, while UK channels often block viewers outside the country. Using a VPN usually prevents this from happening because it does not allow streaming video sites to know your location. Using a VPN will also help protect you from man-in-the-middle attacks by hackers and buffering caused by ISP throttling.

  Not all VPNs are useful for Kodi users. Most do not have apps for popular TV devices like Amazon Fire Stick, which makes it difficult for Kodi users to install them. All VPN networks will slow down your speed a bit, but many of them are so slow that they constantly buffer when trying to stream high-definition video. Some will log your activity, creating a new privacy risk.

  For these reasons, we recommend IPVanish for Kodi users. It has a native app for Amazon Fire Stick and Nvidia Shield, was fast enough for 1080p streaming without buffering in our tests, and has a strict no-logging policy. This is an excellent way for Kodi users to protect their privacy and security.

  The Placenta Kodi add-on is a fork of a popular Kodi add-on called Exodus, which itself is a fork of a previous add-on called Genesis. Although Placenta has some new features, such as a more convenient menu, it is essentially the same add-on as Exodus/Covenant.

 3. r и предоставя безплатен достъп до телевизионни предавания и филми. Въпреки че много хора я използват, за да получат безплатно съдържание, трябва да знаете, че използването на Placenta Kodi може да бъде незаконно и да постави вашето устройство в риск от вируси и хакерски атаки. Проблеми с добавката Placenta Kodi Въпреки че Placenta Kodi е много популярна, тя има някои проблеми, които трябва да знаете. Първо, много от съдържанието, което предоставя, е незаконно. Това означава, че ако го използвате, можете да нарушите авторските права и да бъдете подложени на правни последици. Второ, Placenta Kodi може да постави вашето устройство в риск от вируси и хакерски атаки. Трето, Placenta Kodi може да бъде блокирана от интернет доставчици и да не работи. Най-добрата алтернатива на Placenta: Tubi TV Ако не искате да поемате рисковете, свързани с Placenta Kodi, има много алтернативни добавки, които можете да използвате. Една от най-добрите алтернативи на Placenta е Tubi TV. Това е безплатна добавка, която предоставя безплатен достъп до много телевизионни предавания и филми. Туби ТВ е легална и безопасна за използване, така че няма рискове от правни последици или хакерски атаки. Други алтернативи на Плацента Освен Tubi TV има и други алтернативни добавки, които можете да използвате, ако не искате да поемате рисковете, свързани с Placenta Kodi. Някои от тях включват: Филми за големи звезди, Snagfilms, WNBC програми, Popcornflix и Черно-бели филми. Всички тези добавки са безплатни, легални и безопасни за използване. В заключение, ако търсите безплатни потоци от телевизионни предавания и филми, има много алтернативни добавки, които можете да използвате, вместо да рискувате с Placenta Kodi. Независимо от това коя добавка изберете, винаги трябва да използвате VPN, за да защитите вашата поверителност и сигурност.

Comments are closed.