Планет ММА Коди аддон: Треба ли га инсталирати, да ли је то сигурно?

Планет ММА Коди аддон

Тражите додатак Планет ММА Коди? Овај водич води поглед на додатак Планет ММА Коди и његове алтернативе.

Коди је бесплатни софтверски пакет који вам омогућава брзо и лако постављање кућног медијског центра. То је опен соурце, респонзиван и најбоље од свега, свестран. Коди се може инсталирати на неколико најчешће коришћених платформи, укључујући Виндовс, Мац или Линук рачунаре, иПхоне, Аппле ТВ, Року, Амазон Фире ТВ, Фирестицк, Распберри Пи, или чак на једноставан УСБ флеш уређај.

Наравно, медијски центар нема користи без било каквог садржаја за репродукцију. Коди пружа два начина увоза медија. Први је проналажење свих видео или аудио датотека које имате у складишту вашег система. Други је инсталирањем додатних додатака, који се називају и "аддонс". Ови додаци проналазе везе до садржаја који је домаћин на мрежи и испоручују их кориснику..  

Један од тих додатака носи назив Планет ММА (претходно познат као УФЦ Финест). У овом ћемо чланку објаснити шта је додатак Планет ММА и како функционише. Такође ћемо покрити нека питања везана за безбедност и приватност које деле сви званични и трећи страна Коди додаци.

Коди је недавно прихватио доста негативних штампи, упркос томе што их је у потпуности легално користио. Већи део овога произилази из чињенице да су неки додаци трећих страна пружали приступ нелиценцираном ауторском праву. Оно што је легално на једној локацији можда није на другој, и из тог разлога је неопходно да истражите законе у вашој земљи пре него што покушате да користите Коди за пренос садржаја на мрежи.

Цомпаритецх не одобрава или не подстиче било какво кршење ограничења ауторских права, укључујући илегални стриминг кроз Коди. Коди се може користити у многе одличне, легалне сврхе стриминга на мрежи. Обратите пажњу на закон, жртве и ризике од пиратерије пре преузимања или стримовања материјала заштићеног ауторским правима без дозволе. Увек поседујте истраживање пре него што приступите било којем Коди додатку, току или складишту.

Како користити Коди сигурно и приватно

Многи Коди корисници користе ВПН да сакрију нелегитимне стреаминг активности, међутим ВПН може помоћи корисницима легитимних Коди додатака на неколико начина.

Сваки Коди додатак, било да је званични или трећи страна рањив за напад. Једном када буде угрожен, мало је тога што злонамерна трећа страна не може учинити вашем систему. Они би могли пресрести сву вашу комуникацију, украсти акредитиве за вашу мрежну пријаву или чак инсталирати даљи злонамерни софтвер на рачунар у нади да ће вас натерати да платите новац за његово уклањање.

Хакери нису једини људи које занимају ваше навике прегледавања. Неколико великих ИСП-ова су признали или су намерно ограничени за брзину мреже својих корисника који плаћају. То се често врши аутоматски када корисник стримује видео на мрежи и може се догодити без обзира колико новца платите.

ВПН може да вас заштити од ове обе претње шифрирањем целог саобраћаја на и са рачунара. Свако страно лице које погледа видјело би само бесмислен низ шифрираног промета. То вас штити од хакера који користе Ман-ин-тхе-Миддле (МитМ) нападе, а како ваш ИСП не може бити сигуран да ли струјате или не, мање је вероватноћа да аутоматски умањују брзину ваше мреже..

Препоручујемо употребу ИПВанисх-а. Ради са сваким Коди додатком који смо икада тестирали и пружа брзу и стабилну мрежну везу. Ово може помоћи у смањењу проблема са пуњењем и муцањем и тако побољшати ваше искуство гледања.

ИПВанисх веома поштује приватност корисника, због чега не воде евиденцију о промету корисника или историји прегледа. Можете чак да га инсталирате на Амазон Фирестицк да бисте остали заштићени када нисте далеко од куће.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите 60% на годишњем плану ИПВанисх овде.

Шта је додатак Коди Планет ММА?

Планет ММА мени

Планет ММА је Коди додатак треће стране који нуди приступ садржају који се односи на мешовите борилачке вештине (ММА). То је оно што је познато као скрепер за везу - додатак који сакупља везе до садржаја из више извора и представља их кориснику ради лакшег приступа.

Најочигледнији проблем овог додатка је тај што он нуди приступ нелиценцираном садржају, посебно борбама са плаћањем по приказу. Не постоји начин да се онемогуће нелегитимни извори и нема начина да се пријавите на званичног провајдера. Као такав, овај додатак не нуди ништа Коди корисницима који желе да легитимно гледају ММА.

Да бисте могли да гледате било који догађај уживо, такође треба да инсталирате и ажурирате СпортсДевил. Ово је још један додатак треће стране са сличним фокусом на незваничне изворе. Сваки додатак који инсталирате мало повећава ризик да ће један од њих бити отет, а пошто постоји више званичних начина да се гледају догађаји уживо, овај ризик је у потпуности непотребан.

Поред тога, иако је укључена функција претраживања, чини се да не ради. Како листа бораца садржи само осам уноса, корисници су принуђени да претражују по категоријама. Ове су категорије врло неорганизоване, с тим да се велики део садржаја појављује на више места и у мапама које су назване „Рандом ММА“. Ово доводи у питање поузданост целог додатка: чак и ако је Планет ММА понудио начин гледања садржаја из званичних извора , могло би проћи неко време да се пронађе наслов који тражите.

Из горе наведених разлога, не препоручујемо да Коди корисници инсталирају или струју садржај путем Планет ММА.

Алтернатива додатку Планет ММА

Већина додатака трећих страна има бар мали избор легитимног садржаја, али Планет ММА не нуди ниједан. То га чини неприкладним за људе који желе да емитују званично лиценцирани садржај. То, међутим, не значи да не постоји начин да на Кодију гледамо званично лиценцирани спортски садржај. Постоји неколико званичних алтернатива које нису само сигурније и поузданије, већ и потпуно легалне.

УФЦ Фигхт Пасс

УФЦ Фигхт Пасс Коди додатак

УФЦ Фигхт Пасс је службена услуга УФЦ претплате. Кошта 5,99 фунти месечно и пружа приступ више од 10 000 борби на захтев. Иако су једине доступне борбе уживо УФЦ Фигхт Пасс Прелимс и борбе из мањих лига, УФЦ догађаји са плаћеним прегледом додају се 30 дана након што емитују без додатних трошкова..

Додатак за УФЦ Фигхт Пасс креирао је програмер назван Портсе. За преглед већине његовог садржаја потребна је валидна адреса УФЦ Фигхт Пасс и лозинка, мада постоји врло мали избор бесплатних видео записа које можете гледати без претплате..

Иако се можете пријавити за УФЦ Фигхт Пасс изван САД-а, неки његов садржај је закључан у регији. Ово можете заобићи спајањем на један од америчких сервера вашег ВПН-а.

УФЦ додатак Код Фигхт Пасс-а може се наћи искључиво у Портсе-овом складишту.

Спортснет Нов

Како инсталирати Спортснет Нов на Коди

Спортснет Нов је претплатна услуга која нуди приступ хокеју уживо, бејзболу, кошарци, фудбалу, хрвању и још много тога. Иако није примарно фокусиран на ММА, доступан је ограничен избор УФЦ садржаја, са опцијом да се плати више за гледање утакмица са плаћањем по приказу уживо.

Овај додатак не пружа много у садржају на захтев. Доступне су само утакмице из претходног дана, након чега се уклањају. Као такав, више је фокусиран на људе који немају претплату за кабловску телевизију него на некога ко жели да је надокнади.

Будући да је Спортснет услуга са седиштем у Канади, у вашој земљи је неки садржај можда недоступан. Ово се може лако заобићи повезивањем ВПН-а са канадским сервером у региону тима који желите да гледате..

Спортснет Нов Коди аддон можете наћи у службеном складишту Коди аддон-ова.

Фок Спортс Го

Фок Спортс Иди на Коди аддон

Фок Спортс Го је претплатна услуга која нуди приступ широком спектру спортских догађаја уживо и на захтјев, укључујући УФЦ и боксерске мечеве. Укључује се без додатних трошкова уз сваку претплату на Фок Спортс.

Иако постоје Фок Спортс Го апликације за мноштво различитих уређаја, неслужбени Коди додатак омогућава вам да то још више проширите и гледате спорт уживо на било чему, од мобитела до Распберри Пи-а.

Додатак Фок Спортс Го не садржи ниједан садржај који је бесплатан за гледање и захтева од вас да се пријавите пре приказивања било ког видеа.

Фок је мрежа са седиштем у САД, и као таква већина његовог садржаја није доступна у другим земљама. Као и код осталих званичних спортских додатака, заобићи је то тако једноставно као повезивање ВПН-а са америчким сервером.

Додатак Фок Спортс Го Коди можете наћи у службеном складишту Коди адона.

Преглед и бриге о приватности

Планет ММА има велики избор садржаја, али ниједан од њих није званично лиценциран. Ако би сви гледали догађаје уз плаћање по приказу бесплатно, људи који стварају овај садржај не би имали подстицај за то, тако да употребом додатка попут Планет ММА-а можете наштетити индустрији као целини..

Пошто је то додатак треће стране, мало је вероватно да ће Планет ММА бити створен са истим строгим процесима осигурања квалитета и ригорозним процедурама тестирања од званичног додатка. Као резултат, може доћи до већег броја нераспакованих рањивости које би злонамјерна трећа страна могла да искористи за приступ вашем систему.

Показали смо да постоји неколико званичних додатака који нуде поузданији приступ истом садржају који ради и Планет ММА, али са далеко нижим ризиком. Такође нема шансе да њихов садржај буде укинут захтевом за кршење ауторских права, нити да бисте могли сами прекршити локалне законе о ауторским правима. Из тих разлога препоручујемо Коди кориснике који траже ММА садржај да користе једну од горе наведених легитимних алтернатива уместо Планет ММА.

Такође видети: Како гледати УФЦ на Коди-ју

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

38 + = 46

Adblock
detector