Pluto.tv Kodi addon: Cum se instalează Pluto.tv pe Kodi

Ecranul de informații de la Pluto.tv Kodi addon

Căutați canale TV gratuite? Pluto.tv oferă peste 100 de canale, toate în înaltă definiție. Nici unul dintre ei nu are o taxă de abonament.

Devine și mai bine când utilizați addonul Pluto.tv Kodi pentru a combina serviciul cu playerul dvs. media Kodi. Puteți accesa apoi toate canalele Pluto.tv fără a fi necesar să folosiți o piesă software separată.

Instalarea și utilizarea addonului Pluto.tv este simplă și ușoară. Acest articol vă va explica cum să o faceți.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi din 2023

Ce este Kodi?

Era dificil pentru o persoană să scape de cablu și să utilizeze doar servicii de streaming pentru toate nevoile televizorului și filmelor. Un utilizator a trebuit să comute între mai multe site-uri web diferite și piese de software pentru a transmite conținut de pe diferite canale.

Totuși, popularitatea playerului media Kodi a schimbat toate acestea. Kodi permite unei persoane să acceseze orice serviciu de streaming pe care dorește să îl facă dintr-o interfață, dispensând nevoia de software diferit.

Kodi a fost creat de o echipă de dezvoltare non-profit numită Fundația XBMC. Este o platformă open-source care permite dezvoltatorilor să-și creeze și să își publice propriile addonuri. Acest aspect pentru Kodi este unul dintre cele mai mari atuuri ale sale. Deoarece utilizatorii Kodi își creează constant propriile suplimente, lista serviciilor care pot fi transmise prin Kodi este în continuă creștere.

Citeste mai mult: Ce este Kodi?

Cum să folosiți Kodi în siguranță și în privat

Pluto.tv este un addon oficial, dar nu este lipsit de confidențialitate și riscuri legate de streaming. În timp ce multe persoane care piratează conținut apelează la o rețea privată virtuală (VPN) pentru a-și proteja confidențialitatea, chiar și suplimentele oficiale pot beneficia de o VPN.

  Puteți viziona Canelo vs. Golovkin (GGG) pe Kodi?

De exemplu, Kodi are uneori probleme de tamponare care nu sunt cauzate în mod deliberat de nimeni. Dar dacă întâmpinați o tamponare semnificativă după ce ați încercat toate strategiile obișnuite de a o reduce, puteți fi o victimă a accelerării vitezei ISP. ISP-urile fac deseori acest lucru pentru a-și reduce costurile și a-și promova pachetele de televiziune prin cablu. Verizon a fost deja prins când face asta.

Cu un VPN, compania dvs. de cablu nu vă poate folosi obiceiurile de streaming ca o scuză pentru a vă accelera lățimea de bandă, deoarece nu știe că veți transmite streaming în primul rând.

Din păcate, însă, multe VPN-uri sunt atât de lente, încât nu ajută prea mult la problema accelerației vitezei. În plus, mulți dintre ei păstrează jurnalele activităților utilizatorilor lor, ceea ce înfrânge scopul de a avea VPN în primul rând.

Acesta este motivul pentru care recomandăm IPVanish pentru utilizatorii Kodi. IPVanish are propriile servere și infrastructură. În testarea noastră, am constatat că este mai rapid decât alte VPN-uri și oferă o experiență de transmisie video fără probleme. De asemenea, nu păstrează jurnalele, astfel încât datele dvs. private sunt protejate chiar dacă un hacker ar încălca cumva securitatea IPVanish.

Puteți afla mai multe despre IPVanish în recenzia noastră detaliată.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ghid de instalare Pluto.tv Kodi addon

Pentru a instala addonul Pluto.tv Kodi, urmați aceste instrucțiuni.

  • Din meniul principal, faceți clic pe „addons”
  • Selectarea suplimentelor din meniul principal Kodi
  • Faceți clic pe imaginea unei casete deschise din stânga sus.
  • Pluto.tv Kodi addon: Cum se instalează Pluto.tv pe Kodi
  • Faceți clic pe „instalați din depozit”
  • Kodi17 Krypton se instalează din depozit
  • Faceți clic pe „Kodi addon repository”
  • Depozitul oficial suplimentar Kodi17 Krypton
  • Dați clic pe „suplimente video”
  • Kodi17 Componente video Krypton
  • Faceți clic pe „Pluto.tv”
  • Selectarea Pluto.tv addon
  • Faceți clic pe „instalați”
  • Pluto.tv Kodi addon: Cum se instalează Pluto.tv pe Kodi
  Как установить VPN на Android TV box или Kodi Box

Cum se utilizează addonul Pluto.tv Kodi

Dacă aveți un cont Pluto.tv și doriți să introduceți informațiile dvs. de conectare, puteți face acest lucru în meniul „setări”. Pentru a face acest lucru, faceți clic dreapta pe addon Pluto.tv și selectați „informații”. Când se deschide ecranul de informații, faceți clic pe „configurație”. Veți vedea opțiuni pentru introducerea e-mailului, a parolei și a regiunii geografice. Cu toate acestea, nu am găsit nicio diferență în interfața dintre utilizarea loginului și conectarea mea ca invitat.

Setări pentru addon TV Pluto

Dacă nu aveți un cont Pluto.tv sau nu doriți să îl utilizați pe cel pe care îl aveți, puteți lăsa numele de utilizator și parola necompletate. Acest lucru va face ca addon să vă solicite și să vă întrebe dacă doriți să vă conectați ca invitat. Faceți clic pe „da” pentru a merge direct la meniul canalului.

Dacă doriți un cont Pluto.tv și nu aveți încă unul, vă puteți înscrie aici.

Prezentare generală Pluto.tv Kodi addon

Pluto.tv are o mare varietate de canale TV. Aceste canale sunt grupate în genuri pentru a facilita navigarea către ele. Există 11 genuri în total. Fiecare dintre ele este listat mai jos, împreună cu o descriere generală a canalelor care sunt incluse în ea.

Liniștește-te.

Chill out este o colecție de canale menite să joace în fundal în timp ce faci alte lucruri. Acesta include Internet Gold, Vibes, Monster Cat TV, THC, Eye Candy, NatureVision TV, Slow TV și 4KTV. Fiecare dintre aceste canale prezintă videoclipuri despre natură, desene animate amuzante, femei frumoase, muzică psihedelică și alt conținut destinat vizionării pasive.

Comedie

Genul de comedie include opt canale: Funny AF, Jashed, Stand-up TV, MST3K, Rifftrax, FailArmy, The Onion și Cracked. Conținutul de pe aceste canale rulează gama de la stand-up comedy până la schițe scurte până la videoclipuri amuzante de casă. Dacă vrei ceva care să te facă să râzi, acesta este meniul la care să apelezi.

  Коди Адон: Не е сигурен законно и безопасно ли е за употреба?

Curiozitate

Curiosity este o colecție de canale dedicate documentarelor despre natură și știință. Acesta include canalul NASA, Docu TV, Science TV, Xive TV și Funky Vids.

Divertisment

Divertismentul pare a fi grupul în care Pluto.tv pune toate canalele în care nu aparțin nicăieri altundeva. În grup există peste 12 canale. Include un canal pentru bărbați, numit „Man Up”, precum și cele dedicate criminalității adevărate, bârfe de celebritate, divertisment LGBT, programare de desene animate și copii, precum și spectacole muzicale live.

Geek + Jocuri

Dacă vă plac produsele tehnologice, anime-urile și jocurile video, acesta este un grup pe care poate doriți să-l explorați. Include IGN, CNET, MinecraftTV, Anime All Day, The Feed, Hive, Geek and Sundry și Nerdist.

Viață + stil

Life + Style include canale dedicate noutăților celebrității, decorului pentru casă, gătitului și călătoriilor. PopSugar, People TV și Food TV sunt doar câteva dintre canalele disponibile.

Filme

Dacă căutați filme gratuite, acesta este grupul de selectat. Include un canal pentru filme horror, clasice și filme kung fu. Are chiar și un canal proiectat de creatorii Sharknado, în special pentru fanii filmelor cu buget redus.

Vedeți și: Cum să vizionați filme pe Kodi

Muzică + Radio

Acest grup conține 32 de canale diferite care redă muzică non-stop. Are stații pentru rock, rap, muzică 80, muzică 90, country, drum & bass, punk rock și totul între ele.

Știri

Unele dintre cele mai populare canale Pluto.tv sunt în acest grup. Acesta include Bloomberg, CBSN, RT America, Sky News, Newsmax TV și multe altele. În total sunt 14 canale.

Sport

Acest grup include canale dedicate artelor marțiale mixte & box, luptă de impact, kickboxing și World Poker Tour. De asemenea, include opt canale care poartă jocuri sportive în direct la colegiu.

Deși aceste canale oferă mult conținut, este posibil să doriți în continuare mai multe filme gratuite, emisiuni TV, evenimente sportive și alte videoclipuri. Dacă da, puteți instala suplimente suplimentare precum Crackle, DailyMotion și USTVNow pentru a obține un conținut și mai gratuit.

Vezi si: Cum să te uiți la sport pe Kodi

About the author

Comments

 1. a utiliza orice addon Kodi sau de a transmite conținut ilegal.

  Romanian: Pluto.tv este o opțiune excelentă pentru cei care caută canale TV gratuite. Cu peste 100 de canale, toate în înaltă definiție și fără taxă de abonament, Pluto.tv este o alegere excelentă pentru cei care doresc să scape de cablu și să utilizeze servicii de streaming. Adaugarea addonului Pluto.tv Kodi face ca serviciul să fie și mai ușor de utilizat, permițând accesul la toate canalele Pluto.tv fără a fi necesar să folosiți o piesă software separată. Instalarea și utilizarea addonului Pluto.tv este simplă și ușoară, iar acest articol vă va explica cum să o faceți. Este important să utilizați un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și a evita problemele de tamponare și accelerare a vitezei ISP. IPVanish este o opțiune excelentă pentru utilizatorii Kodi, oferind o experiență de transmisie video fără probleme și protejând datele dvs. private.

 2. Nu pot să cred cât de ușor este să găsești canale TV gratuite cu Pluto.tv! Am descoperit că acest serviciu oferă peste 100 de canale, toate în înaltă definiție și fără taxă de abonament. Și cu addonul Pluto.tv Kodi, este și mai ușor să accesezi toate aceste canale direct de pe playerul tău media Kodi. Instalarea și utilizarea addonului Pluto.tv este simplă și ușoară, iar acest articol explică totul în detaliu. În plus, recomandarea de a utiliza IPVanish pentru a proteja confidențialitatea și a evita problemele de tamponare este foarte utilă. În general, Pluto.tv și Kodi sunt o combinație excelentă pentru a obține acces la conținut TV gratuit și de înaltă calitate.

 3. folosi Kodi sau orice addonuri pentru a transmite conținut. Cu toate acestea, dacă sunteți în căutarea unui serviciu de streaming TV gratuit, Pluto.tv este o opțiune excelentă. Cu peste 100 de canale, toate în înaltă definiție și fără taxe de abonament, Pluto.tv este o alegere populară printre utilizatorii Kodi. Adăugarea addonului Pluto.tv este ușoară și vă permite să accesați toate canalele Pluto.tv direct din interfața Kodi. În plus, dacă sunteți preocupat de confidențialitatea și securitatea dvs. online, recomandăm utilizarea unui VPN, cum ar fi IPVanish, pentru a vă proteja datele private și pentru a evita problemele de tamponare și accelerare a vitezei ISP.

Comments are closed.