Pluto.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük a Pluto.tv fájlt a Kodi-ra

Pluto.tv Kodi addon információs képernyő

Ingyenes TV-csatornákat keres? A Pluto.tv több mint 100 csatornát kínál, mind nagyfelbontású. Egyiküknek sem van előfizetési díja.

Még jobb lesz, ha a Pluto.tv Kodi kiegészítőt használja a szolgáltatás kombinálásához a Kodi médialejátszóval. Ezután hozzáférhet a Pluto.tv összes csatornájához anélkül, hogy külön szoftvert kellene használnia.

A Pluto.tv kiegészítő telepítése és használata egyszerű és egyszerű. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan kell csinálni.

Lásd még: A 2017 legjobb Kodi kiegészítései

Mi az a Kodi??

Korábban bonyolult volt az a személy, hogy megszabaduljon a kábeltől, és csak streaming szolgáltatásokat használjon minden TV- és filmigényéhez. A felhasználónak váltania kellett több különböző webhely és szoftver között, hogy a tartalom különböző csatornáktól streamizálódjon.

A Kodi médialejátszó népszerűsége mindazonáltal megváltoztatta mindezt. A Kodi lehetővé teszi egy személy számára, hogy bármilyen streaming szolgáltatást elérhessen az egyik felületről, különféle szoftverek igénye nélkül..

A Kodi-t az XBMC Alapítvány nevû nonprofit fejlesztõcsoport hozta létre. Ez egy nyílt forráskódú platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy saját kiegészítőket hozzanak létre és tegyenek közzé. Kodi számára ez a szempont az egyik legnagyobb erőssége. Mivel a Kodi-felhasználók folyamatosan készítik saját kiegészítőket, a Kodi-on keresztül közvetíthető szolgáltatások listája folyamatosan növekszik.

Olvass tovább: Mi az a Kodi??

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

A Pluto.tv hivatalos kiegészítő, de nem rendelkezik adatvédelmi és adatfolyam-kezelési kockázatok nélkül. Noha sok ember, aki kalóz tartalommal rendelkezik, magánéletének védelme érdekében virtuális magánhálózathoz (VPN) fordul, még a hivatalos kiegészítők is profitálhatnak a VPN-ből..

Például Kodi-nak néha olyan pufferproblémái vannak, amelyeket senki sem okoz szándékosan. De ha jelentős pufferelést tapasztal, miután kipróbálta az összes szokásos stratégiát annak csökkentésére, akkor az ISP sebességcsökkentésének áldozata lehet. Az internetszolgáltatók gyakran ezt teszik költségeik csökkentése és saját kábeltelevíziós csomagjaik népszerűsítése érdekében. Verizonot már egyszer elkaptak ezzel.

A VPN használatával a kábelszolgáltató nem használhatja ürítési szokásait ürügyként a sávszélesség csökkentésére, mivel nem tudja, hogy elsősorban adatfolyamot közvetít..

Sajnos azonban sok VPN olyan lassú önmagában, hogy nem sokat segítenek a sebességszabályozás kérdésében. Ezen túlmenően sokan naplót vezetnek felhasználói tevékenységeikről, amelyek elsősorban a VPN megszerzésének célját képezik.

Ezért javasoljuk az IPVanish alkalmazást a Kodi felhasználók számára. Az IPVanish rendelkezik saját szerverekkel és infrastruktúrával. Tesztelésünk során azt találtuk, hogy gyorsabb, mint más VPN, és zökkenőmentes video streaming élményt nyújt. Ezenkívül nem tárol naplókat, így a személyes adatait még akkor is védik, ha a hackerek valamilyen módon megsértették az IPVanish biztonságát..

Az IPVanish-ról bővebben a részletes áttekintésben olvashat.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi.

Pluto.tv Kodi addon telepítési útmutató

A Pluto.tv Kodi kiegészítő telepítéséhez kövesse ezeket az utasításokat.

  • A főmenüben kattintson a „kiegészítők” elemre.
  • Kiegészítők kiválasztása a Kodi főmenüből
  • Kattintson a nyitott doboz képére a bal felső sarokban.
  • Pluto.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük a Pluto.tv fájlt a Kodi-ra
  • Kattintson a „telepítés a lerakatból” elemre.
  • Kodi17 Krypton telepítés a lerakatból
  • Kattintson a „Kodi addon repository” elemre.
  • Kodi17 Krypton hivatalos addon-tár
  • Kattintson a „video kiegészítők” elemre.
  • Kodi17 Krypton video kiegészítők
  • Kattintson a „Pluto.tv”
  • Pluto.tv addon kiválasztása
  • Kattintson az „install” gombra
  • Pluto.tv Kodi addon: Hogyan telepítsük a Pluto.tv fájlt a Kodi-ra

Hogyan kell használni a Pluto.tv Kodi kiegészítőt

Ha van Pluto.tv fiókja, és be szeretné adni a bejelentkezési adatait, akkor ezt megteheti a „Beállítások” menüben. Ehhez kattintson a jobb gombbal a Pluto.tv kiegészítőre, és válassza az „information” menüpontot. Amikor az információs képernyő megnyílik, kattintson a „configuration” elemre. E-mail, jelszó és földrajzi régió bevitelének lehetőségei láthatók. Ugyanakkor nem találtam különbséget a bejelentkezés és a vendégként történő bejelentkezés közötti felületen.

A Pluto TV addon beállításai

Ha nem rendelkezik Pluto.tv fiókkal, vagy nem akarja használni a meglévőt, akkor hagyja üresen a felhasználónevet és a jelszót. Ez azt jelenti, hogy a kiegészítő kérni fogja Önt és megkérdezi, hogy vendégként kíván-e bejelentkezni. Kattintson az „igen” gombra, hogy egyenesen a csatorna menübe lépjen.

Ha Pluto.tv fiókot szeretne, és még nem rendelkezik ilyennel, itt regisztrálhat.

A Pluto.tv Kodi addon áttekintése

A Pluto.tv TV-csatornák széles választékát kínálja. Ezek a csatornák műfajokba vannak csoportosítva, hogy megkönnyítsék a navigációt. Összesen 11 műfaj van. Mindegyiket az alábbiakban felsoroljuk, a csatornák általános ismertetésével együtt.

Nyugi.

A Chill out olyan csatornák gyűjteménye, amelyeket a háttérben játszani szeretnének, miközben más dolgokat csinálsz. Magában foglalja az Internet Gold-ot, a Vibes-t, a Monster Cat TV-t, a THC-t, a Eye Candy-t, a NatureVision TV-t, a Slow TV-t és a 4KTV-t. Ezen csatornák mindegyike videókat mutat be a természetből, vicces rajzfilmeket, gyönyörű nőket, pszichedelikus zenét és egyéb passzív nézésre szánt tartalmat..

Komédia

A komédia műfaja nyolc csatornát tartalmaz: Funny AF, Jashed, Stand-up TV, MST3K, Rifftrax, FailArmy, The Onion és Cracked. Ezen csatornák tartalma a stand-up komédiától a rövid vázlatokig a vicces házi videókig terjed. Ha azt szeretné, hogy valami nevetjen, akkor erre a menüre kell fordulnod.

Kíváncsiság

A Curiosity a természettel és a tudományos dokumentumokkal foglalkozó csatornák gyűjteménye. Ide tartozik a NASA csatorna, a Docu TV, a Science TV, a Xive TV és a Funky Vids.

Szórakozás

Úgy tűnik, hogy a szórakozás az a csoport, amelybe a Pluto.tv az összes csatornát belehelyezi, és nem tartoznak sehova másutt. Több mint 12 csatorna van a csoportban. Ez magában foglalja a „Man Up” nevű csatornát a férfiak számára, valamint a valódi bűncselekményekre, a hírességek pletykálására, az LGBT szórakozásra, a rajzfilmekre és a gyermekek programozására, valamint az élő zenei előadásokra..

Geek + Gaming

Ha szereti a techno- lógiai termékeket, az anime-t és a videojátékokat, ezt egy csoportot érdemes felfedezni. Ez magában foglalja az IGN-t, a CNET-t, a MinecraftTV-t, az Anime All Day-t, a takarmányt, a kaptárt, a geek és egyéb eszközöket, valamint a Nerdistot..

Élet + stílus

Az Élet + Stílus csatornákat tartalmaz a hírességek híreire, az otthoni dekorációra, a főzésre és az utazásra. A PopSugar, a People TV és az Food TV csak néhány a rendelkezésre álló csatornák közül.

Filmek

Ha ingyenes filmeket keres, akkor ezt a csoportot kell kiválasztania. Ez egy csatornát tartalmaz a horror filmekhez, a klasszikusokhoz és a kung fu filmekhez. Még egy csatornával rendelkezik, amelyet a Sharknado alkotói terveztek, különösen az alacsony költségvetésű, B besorolású filmek rajongói számára.

Lásd még: Hogyan lehet filmeket nézni a Kodi-n

Zene + Rádió

Ez a csoport 32 különböző csatornát tartalmaz, amelyek non-stop zenét játszanak. Van állomásai rock, rap, 80-as évek zenei, 90-es évek zenei, ország, dob & basszus, punk rock és minden, ami köztük van.

hírek

Néhány a legnépszerűbb Pluto.tv csatornák közül ebben a csoportban. Ide tartozik a Bloomberg, a CBSN, az RT America, a Sky News, a Newsmax TV és még sokan mások. Ebben a csoportban összesen 14 csatorna található.

Sport

Ez a csoport a vegyes harcművészeteknek szentelt csatornákat foglalja magában & boksz, Impact birkózás, kickbox és a World Poker Tour. Nyolc csatornát is tartalmaz, amelyek élő egyetemi sportjátékokat közvetítenek.

Noha ezek a csatornák nagyon sok tartalmat biztosítanak, érdemes még ingyenes filmeket, TV-műsorokat, sporteseményeket és egyéb videókat. Ha igen, telepíthet további kiegészítőket, például a Crackle, a DailyMotion és az USTVNow, hogy még több ingyenes tartalmat szerezzen..

Lásd még: Hogyan nézhetem a sportot a Kodi-n?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

74 − = 66

Adblock
detector