Pluto.tv Kodi addon: Как да инсталирате Pluto.tv на Kodi

Pluto.tv Информация за екрана на Kodi addon

Търсите безплатни телевизионни канали? Pluto.tv предлага над 100 канала, всички с висока разделителна способност. Нито един от тях няма такса за абонамент.

Става още по-добре, когато използвате добавката Pluto.tv Kodi, за да комбинирате услугата с вашия медиен плейър Kodi. След това можете да получите достъп до всички канали на Pluto.tv, без да се налага да използвате отделен софтуер.

Инсталирането и използването на добавката Pluto.tv е просто и лесно. Тази статия ще обясни как да го направите.

Вижте също: Най-добрите добавки от Kodi на 2017 г.

Какво е Коди?

Преди беше сложно човек да се отърве от кабела и да използва само поточни услуги за всичките си нужди от телевизия и филми. Потребителят трябваше да превключва между няколко различни уебсайтове и части от софтуер, за да предава съдържание от различни канали.

Популярността на медийния плейър на Kodi обаче промени всичко това. Kodi позволява на човек да осъществява достъп до каквато и да е поточна услуга, която желае от един интерфейс, освобождавайки се от нуждата от различен софтуер.

Kodi е създаден от екип за развитие на нестопанска цел, наречен фондация XBMC. Това е платформа с отворен код, която позволява на разработчиците да създават и публикуват свои собствени добавки. Именно този аспект на Kodi е една от най-силните му страни. Тъй като потребителите на Kodi непрекъснато създават свои добавки, списъкът на услугите, които могат да бъдат предавани чрез Kodi, непрекъснато нараства.

Прочетете още: Какво е Коди?

Как да използвате Kodi безопасно и насаме

Pluto.tv е официален аддон, но не е без рискове за неприкосновеността на личния живот и потока. Докато много хора, които пиратско съдържание, се обръщат към виртуална частна мрежа (VPN), за да защитят своята поверителност, дори официалните добавки могат да се възползват от VPN.

Например, Kodi понякога има проблеми с буферирането, които не са умишлено причинени от никого. Но ако изпитате значително буфериране, след като сте изпробвали всички обичайни стратегии за неговото намаляване, може да станете жертва на скоростно заглушаване на ISP. Интернет доставчиците често правят това, за да намалят разходите си и да популяризират собствените си пакети за кабелна телевизия. Веризон вече е хванат да прави това веднъж.

С VPN вашата кабелна компания не може да използва вашите навици за стрийминг като извинение, за да ограничи честотната си лента, тъй като не знае, че първо стриймирате..

За съжаление обаче, много VPN мрежи са толкова бавни сами по себе си, че не помагат много на проблема със скоростта. В допълнение, много от тях водят дневници за дейностите на своите потребители, което побеждава целта да имат VPN на първо място.

Ето защо препоръчваме IPVanish за потребителите на Kodi. IPVanish има собствени сървъри и инфраструктура. В нашето тестване открихме, че той е по-бърз от другите VPN и осигурява гладко преживяване на поточно видео. Освен това не съхранява регистрационни файлове, така че вашите лични данни са защитени, дори ако хакер по някакъв начин наруши сигурността на IPVanish.

Можете да научите повече за IPVanish в нашия подробен преглед.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Pluto.tv Ръководство за инсталиране на Kodi addon

За да инсталирате добавката Pluto.tv Kodi, следвайте тези инструкции.

  • От главното меню щракнете върху „addons“
  • Добавя селекция от главното меню на Kodi
  • Кликнете върху изображението на отворено поле в горния ляв ъгъл.
  • Pluto.tv Kodi addon: Как да инсталирате Pluto.tv на Kodi
  • Кликнете върху „инсталиране от хранилище“
  • Kodi17 Krypton се инсталира от хранилище
  • Кликнете върху „Коди хранилище за добавки“
  • Официално хранилище за добавки на Kodi17 Krypton
  • Кликнете върху „видео добавки“
  • Видео добавки на Kodi17 Krypton
  • Кликнете върху „Pluto.tv“
  • Избор на добавка за Pluto.tv
  • Кликнете върху „инсталиране“
  • Pluto.tv Kodi addon: Как да инсталирате Pluto.tv на Kodi

Как да използвате добавката на Kodi Pluto.tv

Ако имате акаунт в Pluto.tv и искате да въведете данните си за вход, можете да го направите в менюто „настройки“. За да направите това, щракнете с десния бутон върху добавката Pluto.tv и изберете „информация“. Когато се отвори екранът с информация, щракнете върху „конфигурация“. Ще видите опции за въвеждане на имейл, парола и географски регион. Въпреки това не открих разлика в интерфейса между използването на моя вход и влизането като гост.

Настройки за добавяне на плутонов телевизор

Ако или нямате Pluto.tv акаунт или не искате да използвате този, който имате, можете да оставите потребителското име и паролата празни. Това ще доведе до добавката да ви подкани и попита дали искате да влезете като гост. Кликнете върху „да“, за да отидете направо в менюто на канала.

Ако искате Pluto.tv акаунт и все още нямате такъв, можете да се регистрирате тук.

Преглед на Pluto.tv Kodi addon

Pluto.tv има голямо разнообразие от телевизионни канали. Тези канали са групирани в жанрове, за да улеснят навигацията до тях. Има общо 11 жанра. Всеки от тях е изброен по-долу, заедно с общо описание на каналите, които са включени в него.

Успокой се.

Chill out е съвкупност от канали, предназначени да играят на заден план, докато правите други неща. Тя включва Internet Gold, Vibes, Monster Cat TV, THC, Eye Candy, NatureVision TV, Slow TV и 4KTV. Всеки от тези канали показва видеоклипове от природата, забавни анимационни филми, красиви жени, психеделична музика и друго съдържание, предназначено за пасивно гледане.

Комедия

Жанрът на комедията включва осем канала: Funny AF, Jashed, Stand-up TV, MST3K, Rifftrax, FailArmy, The Onion и Cracked. Съдържанието на тези канали управлява гамата от стендъп комедия до кратки скечове до смешни домашни видеоклипове. Ако искате нещо да ви разсмее, това е менюто, към което да се обърнете.

любопитство

Любопитството е колекция от канали, посветени на документални филми за природата и науката. Тя включва канала на НАСА, Docu TV, Science TV, Xive TV и Funky Vids.

забавление

Изглежда развлеченията са групата, която Pluto.tv поставя всички канали, които не принадлежат никъде другаде. В групата има над 12 канала. Тя включва канал за мъже, наречен „Man Up“, както и такива, посветени на истинското престъпление, клюки за знаменитости, LGBT развлечения, анимационни филми и детско програмиране и музикални изпълнения на живо.

Geek + Gaming

Ако харесвате технологични продукти, аниме и видео игри, това е група, която може да искате да проучите. Тя включва IGN, CNET, MinecraftTV, Anime All Day, Feed, Hive, Geek и Sundry и Nerdist.

Life + Style

Life + Style включва канали, посветени на новини за знаменитости, декор на дома, готвене и пътувания. PopSugar, People TV и Food TV са само част от наличните канали.

кино

Ако търсите безплатни филми, това е групата, която трябва да изберете. Тя включва канал за филми на ужасите, класика и филми по кунг-фу. Той дори има канал, проектиран от създателите на Sharknado специално за почитателите на нискобюджетни филми с рейтинг B.

Вижте също: Как да гледате филми на Kodi

Музика + радио

Тази група съдържа 32 различни канала, които възпроизвеждат нон-стоп музика. Има станции за рок, рап, музика 80, 90 музика, кънтри, барабан & бас, пънк рок и всичко между тях.

Новини

Някои от най-популярните Pluto.tv канали са в тази група. Тя включва Bloomberg, CBSN, RT America, Sky News, Newsmax TV и много други. В тази група има общо 14 канала.

спортен

Тази група включва канали, посветени на смесени бойни изкуства & бокс, борба с въздействието, кикбокс и Световния покер тур. Той също така включва осем канала, които провеждат спортни игри на живо в колеж.

Въпреки че тези канали предоставят много съдържание, все пак може да искате повече безплатни филми, телевизионни предавания, спортни събития и други видеоклипове. Ако е така, можете да инсталирате допълнителни добавки като Crackle, DailyMotion и USTVNow, за да получите още повече безплатно съдържание.

Вижте също: Как да гледате спорт на Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 88

Adblock
detector