Pluto.tv Kodi addon: Kako instalirati Pluto.tv na Kodi

Pluto.tv Zaslon s informacijama o dodavanju Kodi

Tražite besplatne TV kanale? Pluto.tv nudi preko 100 kanala, a sve u visokoj razlučivosti. Nijedan od njih ne naplaćuje pretplatu.

To postaje još bolje kada koristite Pluto.tv Kodi dodatak za kombiniranje usluge s vašim Kodi media playerom. Tada možete pristupiti svim kanalima Pluto.tv bez upotrebe zasebnog softvera.

Instalacija i uporaba dodatka Pluto.tv jednostavna je i laka. Ovaj članak će objasniti kako to učiniti.

Vidi također: Najbolji dodaci Kodi-ja za 2017. godinu

Što je Kodi?

Nekad je bilo komplicirano da se osoba riješi kabela i koristi usluge streaminga samo za sve potrebe za TV-om i filmovima. Korisnik je morao prebacivati ​​između nekoliko različitih web stranica i dijelova softvera kako bi strujao sadržaj s različitih kanala.

No, popularnost Kodi media playera promijenila je sve to. Kodi dozvoljava osobi da pristupi usluzi streaminga koju želi s jednog sučelja, a pritom ne mora imati različit softver.

Kodi je stvorio neprofitni razvojni tim nazvan XBMC Foundation. To je platforma otvorenog koda koja programerima omogućuje izradu i objavljivanje vlastitih dodataka. Upravo je ovaj aspekt kod Kodija jedna od njegovih najvećih prednosti. Budući da Kodi korisnici stalno stvaraju vlastite dodatke, popis usluga koji se mogu strujati preko Kodi-ja stalno raste.

Čitaj više: Što je Kodi?

Kako koristiti Kodi sigurno i privatno

Pluto.tv je službeni dodatak, ali nije bez rizika vezanih uz privatnost i strujanje. Dok se mnogi ljudi koji piratski sadržaj okreću virtualnoj privatnoj mreži (VPN) kako bi zaštitili svoju privatnost, čak i službeni dodaci mogu imati koristi od VPN-a..

Na primjer, Kodi ponekad ima problema s punjenjem, koji nitko namjerno ne uzrokuje. Ali ako osjetite značajno punjenje nakon što ste isprobali sve uobičajene strategije da ga smanjite, možda ste žrtva propucavanja brzine davatelja internetskih usluga. Davatelji internetskih usluga često to čine kako bi smanjili svoje troškove i promovirali vlastite pakete kablovske televizije. Verizon je već jednom uhvaćen u tome.

S VPN-om, kablovska tvrtka ne može koristiti vaše navike strujanja kao izgovor za smanjivanje propusnosti jer prvo ne zna da struji..

Nažalost, mnogi VPN-ovi su tako spori sami po sebi da ne pomažu mnogo u problemu s brzim zaustavljanjem. Pored toga, mnogi od njih vode zapise o aktivnostima svojih korisnika, što samo pobija svrhu u prvom redu VPN-a..

Zbog toga za Kodi korisnike preporučujemo IPVanish. IPVanish ima svoje poslužitelje i infrastrukturu. U našem testiranju otkrili smo da je brži od ostalih VPN-ova i omogućuje glatko iskustvo strujanja videa. Također ne čuva zapise, pa su vaši privatni podaci zaštićeni čak i ako je haker na neki način narušio sigurnost IPVanish-a.

Više o IPVanishu možete saznati u našem detaljnom pregledu.

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodija. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Vodič za instalaciju Pluto.tv Kodi addon

Da biste instalirali dodatak Pluto.tv Kodi, slijedite ove upute.

  • U glavnom izborniku kliknite "addons"
  • Dodaje izbor iz Kodi glavnog izbornika
  • Kliknite sliku otvorenog okvira u gornjem lijevom kutu.
  • Pluto.tv Kodi addon: Kako instalirati Pluto.tv na Kodi
  • Kliknite "instaliraj iz spremišta"
  • Instalirajte Kodi17 Krypton iz spremišta
  • Kliknite "Kodi addon repozitorij"
  • Službeno skladište dodataka Kodi17 Krypton
  • Kliknite "video dodaci"
  • Kodi17 Krypton video dodaci
  • Kliknite "Pluto.tv"
  • Pluto.tv addon izbor
  • Kliknite "instaliraj"
  • Pluto.tv Kodi addon: Kako instalirati Pluto.tv na Kodi

Kako koristiti dodatak Pluto.tv Kodi

Ako imate račun Pluto.tv i želite unijeti svoje podatke za prijavu, to možete učiniti u izborniku "postavki". Da biste to učinili, desnom tipkom miša kliknite dodatak Pluto.tv i odaberite "informacije". Kada se otvori zaslon s informacijama, kliknite "konfiguracija". Vidjet ćete mogućnosti za unos e-pošte, lozinke i zemljopisne regije. Međutim, nisam našao razliku u sučelju između korištenja moje prijave i prijave kao gosta.

Postavke dodatka za Pluton TV

Ako nemate Pluto.tv račun ili ne želite koristiti onaj koji imate, možete ostaviti prazno korisničko ime i lozinku. Zbog toga će vas addon upozoriti i pitati želite li se prijaviti kao gost. Kliknite "da" za kretanje izravno na izbornik kanala.

Ako želite račun Pluto.tv, a još ga nemate, možete se ovdje prijaviti.

Pregled Pluto.tv Kodi addon

Pluto.tv ima široku paletu TV kanala. Ti su kanali grupirani u žanrove kako bi im se olakšala navigacija. Postoji ukupno 11 žanrova. Svaki od njih naveden je u nastavku, uz općeniti opis kanala koji su u njemu.

Prohladiti.

Chill out je kolekcija kanala koja se žele igrati u pozadini dok radite druge stvari. Uključuje Internet Gold, Vibes, Monster Cat TV, THC, Eye Candy, NatureVision TV, Slow TV i 4KTV. Svaki od ovih kanala prikazuje video zapise iz prirode, smiješne crtane filmove, lijepe žene, psihodeličnu glazbu i drugi sadržaj koji je namijenjen pasivnom gledanju.

Komedija

Žanr komedije uključuje osam kanala: Funny AF, Jashed, Stand-up TV, MST3K, Rifftrax, FailArmy, The Onion i Cracked. Sadržaj na tim kanalima pokriva raspon od stand-up komedije do kratkih skica do duhovitih domaćih videozapisa. Ako želite nešto što će vas nasmijati, ovo je meni na koji se trebate obratiti.

Znatiželja

Znatiželja je zbirka kanala posvećenih dokumentarcima o prirodi i znanosti. Uključuje NASA kanal, Docu TV, Science TV, Xive TV i Funky Vids.

Zabava

Čini se da je zabava skupina koja Pluto.tv postavlja sve kanale u koji ne pripadaju nigdje drugdje. U grupi postoji preko 12 kanala. Uključuje kanal za muškarce koji se zove "Čovjek gore", kao i one posvećene istinskom zločinu, tračevima slavnih, LGBT zabavi, crtanim filmovima i dječjim programima i glazbenim nastupima uživo.

Geek + Gaming

Ako volite tehnološke proizvode, anime i videoigre, ovo je grupa koju biste željeli istražiti. To uključuje IGN, CNET, MinecraftTV, Anime All Day, Feed, košnicu, Geek i Sundry, i Nerdist.

Život + stil

Life + Style uključuje kanale posvećene vijestima o slavnim osobama, uređenju doma, kuhanju i putovanjima. PopSugar, People TV i Food TV samo su neki od dostupnih kanala.

Filmovi

Ako tražite besplatne filmove, to je grupa koju birate. Sadrži kanal za horor filmove, klasike i kung fu filmove. Čak ima i kanal koji su stvorili Sharknado posebno za ljubitelje filmova s ​​niskim proračunom, B-ocjena.

Pogledajte također: Kako gledati filmove na Kodi

Glazba + radio

Ova grupa sadrži 32 različita kanala koji reproduciraju non-stop glazbu. Ima stanice za rock, rap, 80-tu glazbu, glazbu 90-ih, zemlju, bubanj & bas, punk rock i sve između toga.

Vijesti

Neki od najpopularnijih Pluto.tv kanala nalaze se u ovoj grupi. Uključuje Bloomberg, CBSN, RT America, Sky News, Newsmax TV i mnoge druge. U ovoj grupi ima ukupno 14 kanala.

Sportski

Ova skupina uključuje kanale posvećene mješovitim borilačkim vještinama & boks, udarno hrvanje, kickboxing i World Poker Tour. Sadrži i osam kanala koji nose sportske igre uživo na faksu.

Iako ti kanali pružaju puno sadržaja, ipak možete poželjeti više besplatnih filmova, TV emisija, sportskih događaja i drugih videozapisa. Ako je to slučaj, možete instalirati dodatne dodatke poput Crackle, DailyMotion i USTVNow da biste dobili još više besplatnog sadržaja.

Vidi također: Kako gledati sport na Kodi

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 40 = 49

Adblock
detector