Pogledajte nogomet NCAA College na Kodiju, koji Add-ons najbolje radi

Nastavio se fakultetski nogomet u SAD-u. Nacionalna kolegijalna atletska asocijacija (NCAA) College Football svake godine stvara nogometni hype koji vjerojatno profesionalno nadmašuje Nacionalna nogometna liga (NFL) nogomet. Ove jeseni možete gledati NCAA College Football igre na Kodiu, kao i uživo putem drugih izvora. Zapravo ćete možda i vi moći koristiti nekoliko službenih dodataka Kodi-ju.

Kodi_NCAA_College_Football

NCAA žive igre započele su se ove godine u subotu, 25. kolovoza sa UMass vs. Duquesne, Riža vs. Prairie View, Colorado State vs. Havaji, i New Mexico vs. Vajoming.

Do sada se igre emitiraju iz raznih izvora, kao što su ESPN, CBS Sports, Stadion, Fox Sports, Pac-12 mreža, ACC mreža, Big Ten Network, i više. Različite usluge i pružatelji usluga također nose mreže koje su vam potrebne, a neki od tih pružatelja usluga imaju Kodi dodatke koje možete koristiti za gledanje igara.

Neki korisnici Kodi addon-a također mogu tražiti besplatne streamove dostupne od neslužbenih dodataka treće strane, poput Ultra IPTV, cCloud TV, SportsDevil, ili druge poznate dodatke. Ne preporučujemo ove opcije i raspravljat ćemo zašto kasnije.

Bilo da ste Kodi instalirali na Roku, Amazon Fire TV ili Firestick, Raspberry Pi, iPhone, Mac, Windows PC, Nvidia Shield, Apple TV ili Chromecast, moći ćete uhvatiti svoj NCAA na Kodi.

Najnovija stabilna inačica Kodija je Kodi v17.4 „Krypton“

Idemo kroz vaše mogućnosti hvatanja NCAA nogometa na Kodiju.

Vidi također: Kako gledati NFL na Kodi.

Pazite: Novi zakoni znače da davatelj internetskih usluga može prodavati i dijeliti svoje podatke o pregledavanju

Gubitak pravila o neutralnosti mreže znači da vaš davatelj internetskih usluga može filtrirati, prikupljati i prodavati vaše podatke o privatnom pregledavanju. Vaš davatelj internetskih usluga može prikupiti i prodati zarad, od onoga što gledate do mjesta na koje gledate.

To u konačnici znači da vaš davatelj internetskih usluga može vidjeti * sve * što radite na mreži i odabrati i prodati ili prijaviti. Dobra virtualna privatna mreža ili VPN, pak, kriptirat će vaš internetski promet iza privatnog tunela u koji čak ni vaš davatelj internetskih usluga ne može probiti i pogledati.

Testirali smo vrhunske VPN-ove za sigurnost i privatnost, a IPvanish je naš izbor broj 1 za Kodi streaming.

Zaobiđite ograničenja geografskog sadržaja na Kodiju

Jedna stvar koju možete pronaći kada upotrebljavate Kodi je da neki dodaci ne funkcioniraju za strujanje zbog vaše lokacije. Ostali dodaci također mogu predstavljati rizik za sigurnost i privatnost.

Neke od opcija koje ćemo u nastavku preporučiti, poput DAZN-a, u potpunosti su legalne i pouzdane za korištenje, ali mogu zahtijevati VPN za pristup NCAA College Football. Ostali dodaci koje biste mogli pokušati upotrijebiti mogli bi nositi zlonamjerni softver ili biti gateway za hakiranje kroz otmicu čovjeka u sredini. Bez obzira je li dodatak iz službenog ili neslužbenog izvora, svi Kodi dodaci omogućavaju pristup vašem sustavu, čineći sve dodatke rizičnim za korištenje.

Možete zaštititi svoje privatne streaming kanale i zaobići ograničenja geografskog sadržaja VPN-om. Preporučujemo IPVanish kao najbolju opciju za Kodi korisnike. IPVanish je optimiziran za Kodi streaming i zaštićen je vojnim standardima šifriranja. Također ima tisuće poslužitelja širom svijeta, što ga čini jednom od najboljih opcija za geo preskakanje i pristup Kodi addon struji bilo gdje.

Deo čitatelja: Ovdje uštedite do 60% na IPVanish planovima.

IPVanish je naša glavna preporuka, međutim, slobodno pregledajte cijeli popis preporučenih VPN usluga za Kodi kako biste dobili uvid u ono što je još.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Kako gledati nogometni koledž NCAA na Kodi: velike mreže

Sljedeće velike mreže emitiraju nogometne igre NCAA:

 • ESPN
 • ESPNU
 • ESPN 3
 • CBS Sports
 • FOX Sports
 • abeceda
 • Pac-12 mreže
 • ACC mreža
 • Mreža velikih deset
 • Stadium
 • Mreža SEC

Naći ćete i mješavinu drugih mreža koje nose igre tokom cijele sezone. Više detalja možete potražiti ovdje.

Internetski paketi za streaming ovih mreža često emitiraju i igre uživo. Takav je slučaj s WatchESPN-om. Zanimljivo je da će Facebook ove godine zapravo strujati nekoliko igara, kao i Twitter.

Kako gledati NCAA na Kodi: službeni dodaci

PlayStation Vue (PS Vue)

playstation vue

PS Vue je dodatak za Kodi koji korisnicima omogućuje pristup usluzi PlayStation Vue. Dostupna je u službenom skladištu dodataka Kodi.

Playstation Vue je Sonyjeva TV usluga uživo u streamu. Nudi pristup širokom rasponu kanala. Kanali poput ESPN i ABC koji prikazuju koledž nogometne igre dostupni su putem Vue. Usluga uključuje mogućnost DVR-a i mogućnost strujanja na najviše pet uređaja istovremeno.

Playstation Vue zahtijeva valjanu pretplatu i nudi se samo u SAD-u. Potpuno je legalna i nudi gledateljima alternativu tradicionalnoj TV usluzi. Ovo je prilično intrigantno s obzirom na Sonyjevu pozadinu igara.

ESPN 3

ESPN-u 3 može se pristupiti izravno putem Kodi-a pomoću ESPN 3 Kodi dodatka. Ako ste ljubitelj nogometa i želite uhvatiti nadolazeće igre, jednostavno provjerite raspored da biste vidjeli kada se prikazuje na ESPN 3.

Za pristup sadržaju putem ovog dodatka bit će vam potrebna aktivna pretplata putem vašeg davatelja kablovskih usluga.

ESPN 3 pruža zakonski pristup sportskom sadržaju i jedan je od naših preporučenih dodataka Kodi.

ESPN Player

Dodatak ESPN Player Kodi omogućava pristup istoimenom ESPN-ovoj usluzi streaminga. Osim dodatku Kodi, ovoj usluzi može se pristupiti na mobilnim uređajima kao i na računalima Mac i Windows.

ESPN Player dostupan je putem pretplate u Europi, na Bliskom Istoku, i Afrika.

ESPN Player potpuno je legalna opcija i omogućit će vam pristup vašim omiljenim igrama u koledžu sve dok ispunjavate uvjete usluge ESPN Player.

USTVNow

Kodi USTVNow Plus Addon Main

USTVNow Plus usredotočen je na one koji služe u američkoj vojsci, ali to puno ne sprečava druge da se prijave. Svojim besplatnim paketom omogućuje pristup nekoliko kanala. S osnovnom besplatnom uslugom imat ćete pristup ABC, CBS, My9, CW, Fox, NBC i PBS..

Ako želite više kanala, tada možete nadograditi na jedan od plaćenih paketa koji pružaju pristup više kanala. Međutim, nekoliko ćete koledžskih nogometnih igara moći uhvatiti sa pravednim abeceda na besplatnom paketu. Posjetite web stranicu USTVNow da biste dobili više informacija o plaćenim paketima koji počinju od 19 USD.

USTVNow pruža pristup sadržaju legalnim metodama. Možete ga pronaći u službenom skladištu dodataka Kodi. Ovo, međutim, nije najnovija verzija. Za najnoviju verziju, provjerite TVADDONS skladište adona. 

Vidi također: Kako instalirati USTVNow na Kodi.

Pac-12 Mrežni dodaci Kodi

Kodi dodatak Pac-12 Networks portal je za sve Pac-12 mreže. Mreže PAC-12 posvećene su prikazivanju sadržaja povezanih sa sportskim timovima konferencije NCAA Pac-12. To naravno znači da ćete ovdje uhvatiti nekoliko nogometnih igara.

Pac-12 Networks korisnicima omogućuje pristup legalnim strujama. Može se pronaći u spremištu TVADDONS addon-a.

DAZN

Pogledajte nogomet NCAA College na Kodiju, koji Add-ons najbolje radi

DAZN će biti jedna od najboljih opcija morat ćete gledati NCAA College Football na Kodiju, ali postoji ulov. Jedina DAZN regija koja trenutno nudi NCAA sport je DAZN Kanada. Ako imate DAZN račun, možete pristupiti DAZN-u Kanada putem VPN-a.

Nakon našeg testiranja, VPN će vas uputiti pravo u DAZN Kanada, ali obično neće uspjeti ući u druge regije, poput SAD-a ili Njemačke. Pa ipak, ako već imate DAZN račun, DAZN Kanada se učitava u redu i možete lako gledati igre Pac-12 Networks..

Možete instalirati dodatak DAZN Kodi iz službenog skladišta Kodi Addons. 

Pluton TV

Pluto.TV Kodi addon

Besplatna IPTV usluga Pluto.TV u sebi ima skriveni dragulj: Stadium. Stadium je besplatni televizijski program uživo putem televizije koji tijekom sezone nosi veliku pregršt NCAA konferencijskih igara. Možete ga dobiti putem web stranice Watch Stadium ili gledati izravno putem dodatka Pluto TV Kodi. Stadion neće imati najviše dostupnih igara, ali dobra je opcija snimiti dobar broj igara tokom sezone.

Budući da je ovo potpuno legalna opcija, Kodi Addon možete pronaći u Pluto TV Kodi Addonu u službenom skladištu Kodi Addon. Ako ste izvan SAD-a, VPN poput IPVanish-a imat će pristup bilo kojem Pluton TV-u i stadionu.

Neslužbeni dodaci Kodi koji na Kodi nose NCAA Football

Iako ti neslužbeni dodaci omogućuju prijenos besplatnih očekivanih NCAA nogometnih igara, imajte na umu da nisu legalne. Korištenje ovih dodataka moglo bi vas dovesti u pravne probleme ili probleme s davateljem internetskih usluga. Struje iz tih dodataka također nisu tako pouzdane kao one koje se pružaju putem službenih dodataka. Korisnicima ne preporučujemo da se okrenu bilo kojem od ovih dodataka za NCAA nogometne streamove.

SportsDevil

sportsdevil

Što je? Kodi Sportsdevil dodatak nudi kolekciju strujanja s Interneta za različite događaje. Pored toga, kanali poput ESPN koji emitiraju nogomet u koledžu mogu se pronaći putem Sportsdevil-a.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Potoci koje pruža Sportsdevil piratski su i treba ih izbjegavati. Sportsdevil nije jedan od naših preporučenih dodataka.

Ultra IPTV

Što je? Ultra IPTV je dodatak TV internetskom protokolu koji nudi veliku biblioteku kanala, uključujući i mnoge koji će se baviti NCAA sportom. ESPN i druge opcije su dostupne preko dodatka.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? Mnogo je pitanja oko kojih Ultra IPTV emitira svoje tokove. Ne samo da je usluga jeftinija od svih zakonskih plaćenih IPTV usluga, već je dostupna i samo preko skiciranog neslužbenog skladišta dodataka. Kao takav, ne preporučujemo ovu mogućnost korisnicima Kodija.

cCloud TV

Što je? cCloud TV je IPTV usluga u zajednici koja korisnicima omogućuje pristup stotinama besplatnih TV streamova iz cijelog svijeta. Slučajno uključuje i strujanje u popularne mreže poput ESPN i FOX Sports.

Zašto biste ga trebali izbjegavati? cCloud TV odjavio se nekoliko puta u prošlosti. Aplikacija je sada dostupna samo putem slabo provjerenog spremišta i ne održava je izvorni autor. Može biti i davanje streamova bez prava emitiranja. Ne preporučujemo cCloud TV kao izvor strujanja za NCAA Football.

Instalacija Kodi dodataka

Da biste instalirali Kodi dodatke, potrebno je prvo instalirati potrebna spremišta. Tada se može tražiti i instalirati dodatak. Dodatno se dodaci mogu instalirati pomoću .ZIP datoteka.

Ako želite naučiti kako instalirati Kodi dodatna spremišta, slobodno pogledajte primjer ovog postupka ovdje.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 1 =

Adblock
detector