Pravi debrid na Kodi? Radi li se zapravo? Postoje li bolje alternative?

Što je Real Debrid za Kodi


Želite li koristiti Real Debrid na Kodi? U ovom djelu istražujemo što je Real Debrid, kako funkcionira ova usluga i je li Real Debrid pravi za vas. Također ćemo pogledati kako možete poboljšati strujanje bez plaćanja Real Realbridgea.

Kodi je programski paket koji pojednostavljuje proces stvaranja kućnog medijskog centra. Jedna od najvećih prednosti Kodija je ta što je izuzetno prenosiv i može se instalirati na najpopularnije platforme, uključujući PC, iPhone, Android, Amazon Fire TV i Firestick, Roku, Nvidia Shield i USB flash pogon.

Budući da dodaci trećih strana koriste neslužbene veze na izvore, njihov se sadržaj često sporo učitava ili je dostupan samo u nekvalitetnoj kvaliteti. Real Debrid želi to promijeniti tako što nudi pristup nekoliko dodatnih domaćina datoteka. U ovom ćemo članku objasniti što radi Real Debrid, kao i neke od problema koje on postavlja za Kodi korisnike.

Treba napomenuti da se Real Debrid koristi samo u kombinaciji s dodacima treće strane. Ti dodaci često nude neograničeni pristup licenciranom sadržaju i pridonijeli su negativnoj percepciji Kodija kao cjeline. Potičemo naše čitatelje da koriste službene izvore prije svega druge i da istraže zakone koji se odnose na strujanje u njihovoj zemlji prije nego što koriste Kodi u tu svrhu..  

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) često se koriste za skrivanje nelicencirane struje od dobavljača internetskih usluga Kodi korisnika (ISP), ali postoji mnogo načina na koje VPN može koristiti i zakonitim korisnicima..

VPN kriptira vaš internetski promet i čini ga nečitljivim vanjskim promatračima. To pomaže u sprječavanju većine napada Man-in-Middle-a, a također sprečava da vaš davatelj internetskih usluga prodaje vaše podatke ili gasi vezu na temelju vaših aktivnosti.

Dok će svi VPN-ovi do određene mjere usporiti brzinu vašeg interneta, neki imaju veći utjecaj od drugih. Streaming videozapisa je intenzivan zbog podataka i kao rezultat toga važno je pronaći VPN koji ima što manji učinak na vaše brzine. Neki davatelji VPN-a također vode detaljne zapise vaših aktivnosti, pa je vrijedno provjeriti njihove politike dnevnika prije prijave.

Preporučujemo upotrebu IPVanish-a. Nudi brze, trajno stabilne veze s poslužiteljima širom svijeta. IPVanish ne bilježi vaš promet i jedan je od najlakših VPN-a za instaliranje na mobilnim platformama poput Amazon Firestick-a.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish.

Što je Real Debrid?

Pravi debrid za Kodi

Real Debrid usluga je pretplate koja svojim korisnicima pruža pristup dodatnim hosterama za datoteke. Pretplate počinju od 4 € (4,64 USD) mjesečno, a dok je dostupna besplatna verzija, ona radi samo između 6 ujutro i podne.

Kad korisnik Kodija odabere nešto za gledanje, Real Debrid pruža dodatne veze od svojih 56 podržanih domaćina. Kako se ove veze rjeđe koriste od zadanih koje je većina dodataka treće strane strugala, vjerojatno će se učitati s manje punjenja i čak će ponuditi HD verzije odabranog naslova.

Međutim, od 56 domaćina, manje od pet pruža samo zakoniti sadržaj, a neki od njih, poput YouTubea, Vimea i Dailymotiona, već imaju službene dodatke Kodi. Ostali domaćini uključuju ozloglašenu Mega platformu, nasljednicu Megaupload-a, usluge koju je zbog kršenja autorskih prava zatvorilo američko Ministarstvo pravosuđa.

Problemi s Real Debridom

Postoje dva velika problema s Real Debridom. Prvo, nudi minimalne prednosti Kodi korisnicima koji koriste službene izvore, ali nagrađuje one koji traže materijal zaštićen autorskim pravima.

Drugo, to košta novca. To gura kupce Real Debrida u legalni sivi prostor, a iako Real Debrid tvrdi da se ne povezuje na datoteke koje krše autorska prava, nudi mnogo alternativnih izvora za filmove o blockbusterima. Ovo je potpuna suprotnost s kojom bi Kodi korisnici trebali biti svjesni da razmišljaju o plaćanju za Real Debrid.

Jednostavno, mjesečne naknade mogle bi se bolje potrošiti na pretplatu na jednu od mnogih dostupnih visokokvalitetnih platformi za streaming. Netflix, primjerice, košta samo nekoliko dolara više svakog mjeseca i potpuno je legitiman.

Iz gore navedenih razloga ne preporučujemo Kodi korisnicima da se registriraju ili koriste Real Debrid.

Poboljšanje kvalitete struje bez Real Debrid-a

Postoji nekoliko načina za poboljšavanje kvalitete vašeg strujanja bez pribjegavanja Real Debridu ili sličnim uslugama. Rješenja u nastavku mogu se implementirati u nekoliko minuta, a za razliku od Real Debrida, niti jedno od njih ne košta novac.

Koristite službene izvore

Ovo je jednostavno rješenje za nekvalitetno strujanje. Službeni izvori obično nude sadržaj visoke razlučivosti i zato što su dizajnirani da dođu do široke publike, obično je vrlo malo vremena za punjenje.

Kodi nudi jak izbor službenih dodataka i mnogi od njih ne zahtijevaju nikakvu registraciju ili članstvo. Službeni dodaci poput Crackle, Viewster i FilmOn.TV pružaju sve, od filmova do TV-a uživo - nešto što Real Debrid i najpopularniji dodaci treće strane ne podržavaju.

Ne samo to, već i službeni dodaci podvrgavaju se rigoroznim testiranjima tijekom razvoja. To omogućava programerima da pronađu i zakrpe ranjivosti koje bi se mogle koristiti za kompromitiranje vašeg sustava. Iz gore navedenih razloga, našim čitateljima preporučujemo korištenje službenih izvora kad god je to moguće.

Testirajte internetsku vezu

Jedan od najčešćih razloga punjenja i dugog vremena učitavanja je taj što je vaša internetska veza prespora. Netflix preporučuje brzinu od najmanje 1,5Mbps za sadržaj standardne definicije i 5Mbps za HD.

Možete testirati brzinu internetske veze pomoću mrežne provjere brzine. Ako ustanovite da su vam brzine brže od očekivanih, postoji niz rješenja, poput resetiranja usmjerivača, poboljšanja dometa wifi-ja ili nadogradnje vašeg širokopojasnog paketa., .

Možda ćete otkriti da postižete glađu reprodukciju videa smanjujući razlučivost. Ovo nije idealno rješenje, ali brzo je ispravljanje i dobar pokazatelj da je brzina vaše mreže jedan od faktora koji pridonose lošoj reprodukciji.

Za sveobuhvatniji vodič za testiranje i rješavanje problema s internetskom vezom pogledajte naš Kodi članak o punjenju.

Upotrijebite VPN da biste izbjegli prigušivanje internetskih usluga

Davatelji internetskih usluga znali su ograničiti brzinu svog kupca na temelju njihovih navika strujanja. Ovo može smanjiti brzinu do točke u kojoj se videozapisi neprekidno mucaju ili spremaju. Kao što smo ranije spomenuli, VPN sakriva vaše aktivnosti i čini manje vjerojatnim da će se vaša veza ugasiti.

Ako imate dovoljno velike brzine, ali i dalje imate problema kada ste povezani s VPN-om, možda biste pokušali povezati s drugim poslužiteljem. IPVanish vam omogućuje da se povežete s onim koji je poslužitelj najbolji u bilo kojem trenutku. Budući da u većini zemalja postoji više poslužitelja, nećete morati prestati gledati sadržaj zaključan u regiji ako pronađete onaj koji radi.

Zaključak

Real Debrid možda nudi dodatne veze na sadržaj, ali dolazi po cijeni. Budući da košta novac i samo zadovoljava korisnike koji struju iz nelicenciranih izvora, dolazi s istim rizicima kao dodaci trećih strana koji imaju premium potoke poput Streamhub, Exodus, Covenant i drugih.

Povezano: 105 najboljih Kodi Addona 2017. godine

Postoji nekoliko načina da doživite visokokvalitetni streaming bez davanja novca za moralno dvosmislenu uslugu. Našli smo gore navedene savjete i uvjereni smo da će vam oni pomoći u rješavanju problema za koje smatrate da vas najviše iritiraju bilo da su u pitanju nedostatak HD sadržaja ili dugo vrijeme učitavanja.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 20 = 29