Прави дебрид на Кодију? Да ли то заиста ради? Постоје ли боље алтернативе?

Шта је Реал Дебрид за Коди


Да ли сте заинтересовани да користите Реал Дебрид на Коди-ју? У овом делу истражујемо шта је Реал Дебрид, како функционише ова услуга и да ли је Реал Дебрид прави за вас. Такође ћемо погледати како можете да побољшате стриминг без плаћања плаћања за Реал Дебрид.

Коди је софтверски пакет који поједностављује процес стварања кућног медијског центра. Једна од највећих предности Кодија је та што је изузетно преносив и може се инсталирати на најпопуларније платформе укључујући ПЦ, иПхоне, Андроид, Амазон Фире ТВ и Фирестицк, Року, Нвидиа Схиелд и УСБ флеш уређај.

Будући да додаци трећих страна користе неслужбене везе до извора, њихов се садржај често споро учитава или је доступан само слабог квалитета. Реал Дебрид жели то променити нудећи приступ неколико додатних хост датотека. У овом ћемо чланку објаснити шта прави Реал Дебрид и нека од питања која он поставља за Коди кориснике.

Треба напоменути да се Реал Дебрид користи само у комбинацији са додацима других произвођача. Ови додаци често омогућавају неограничен приступ лиценцираном садржају и доприносе негативној перцепцији Кодија као целине. Охрабрујемо наше читаоце да користе званичне изворе изнад свих других и да истражују законе у вези са стримингом у својој земљи пре него што користе Коди у ову сврху..  

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни фондација Коди, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратство.

Важно: Увек користите ВПН уз Коди

Виртуелне приватне мреже (ВПН-ови) често се користе за скривање нелиценцираног стриминга од Коди-овог добављача интернет услуга (ИСП), али постоји много начина на које ВПН може да користи и легитимним корисницима..

ВПН шифрира ваш интернет саобраћај и чини га нечитљивим за било које спољне посматраче. То помаже у спречавању већине напада Ман-ин-Миддле-а и спречава да ваш ИСП продава ваше податке или гаси везу на основу ваших активности.

Док ће сви ВПН-ови до одређене мере успорити вашу брзину интернета, неки имају већи утицај од других. Стреаминг видео је веома интензиван и као резултат, важно је пронаћи ВПН који има што мањи ефекат на ваше брзине. Неки ВПН провајдери такође воде детаљне записе ваших активности, тако да је вредно проверити њихове смернице пре пријављивања.

Препоручујемо употребу ИПВанисх-а. Нуди брзе, доследно стабилне везе са серверима широм света. ИПВанисх не води евиденцију вашег промета и један је од најлакших ВПН-ова за инсталирање на мобилним платформама попут Амазон Фирестицк-а.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите 60% на годишњем плану ИПВанисх овде.

Шта је Реал Дебрид?

Прави дебрид за Коди

Реал Дебрид је услуга претплате која својим корисницима пружа приступ додатним хостерама за датотеке. Претплате почињу од 4 € (4,64 УСД) месечно, а док је на располагању бесплатна верзија, она ради само између 6 и подне.

Када Коди корисник одабере нешто за гледање, Реал Дебрид пружа додатне везе од својих 56 подржаних домаћина. Како се ове везе рјеђе користе од заданих оних које је исписао већина додатака трећих страна, вјероватно ће се учитати с мање пуњења и чак ће понудити ХД верзије одабраног наслова.

Међутим, од 56 домаћина, мање од пет пружа само легитиман садржај, а неки од њих, попут ИоуТубе-а, Вимеа и Даилимотион-а, већ имају на располагању званичне Кодијеве додатке. Остали домаћини укључују озлоглашену Мега платформу, наследницу Мегауплоад-а, услуге коју је због кршења ауторских права зауставило америчко Министарство правде.

Проблеми са Реал Дебридом

Постоје два велика проблема са Реал Дебридом. Прво, нуди минималне предности за Коди кориснике који користе званичне изворе, али награђује оне који траже материјал заштићен ауторским правима.

Друго, кошта новац. Ово гура купце Реал Дебридса у легалну сиву зону, а иако Реал Дебрид тврди да се не повезује на датотеке које крше ауторска права, нуди много алтернативних извора за филмове о блоцкбустеру. Ово је потпуна супротност с којом би Коди корисници требали бити свјесни да размишљају о плаћању за Реал Дебрид.

Једноставно, месечне накнаде могу се боље потрошити на претплату на једну од многих доступних висококвалитетних стреаминг платформи. Нетфлик, на пример, кошта само неколико долара више сваког месеца и потпуно је легитиман.

Из горе наведених разлога не препоручујемо Коди корисницима да се региструју или користе Реал Дебрид.

Побољшање квалитета стриминга без Реал Дебрид-а

Постоји неколико начина за побољшање квалитета стриминга без да се прибјегавате Реал Дебриду или сличним услугама. Решења у наставку могу се применити за неколико минута и за разлику од Реал Дебрида, ниједно од њих не кошта новац.

Користите званичне изворе

Ово је једноставно решење за неквалитетни стриминг. Званични извори обично пружају садржај високе дефиниције и с обзиром да су дизајнирани тако да досегну широку публику, обично има врло мало времена за пуњење.

Коди нуди јак избор званичних додатака и за многе од њих није потребна регистрација или чланство. Званични додаци попут Црацкле, Виевстер и ФилмОн.ТВ пружају све, од филмова до ТВ-а уживо - нешто што Реал Дебрид и најпопуларнији додаци трећих произвођача не подржавају..

Не само ово, већ и службени додаци подвргавају се ригорозном тестирању током развоја. То омогућава програмерима да пронађу и закрпе рањивости које би се могле користити да компромитују ваш систем. Из горе наведених разлога препоручујемо нашим читаоцима да користе службене изворе кад год је то могуће.

Тестирајте интернетску везу

Један од најчешћих разлога пуњења и дугог времена учитавања је тај што је ваша интернетска веза преспора. Нетфлик препоручује брзину од најмање 1,5Мбпс за садржај стандардне дефиниције и 5Мбпс за ХД.

Можете да тестирате брзину своје интернетске везе помоћу мрежне провере брзине. Ако установите да су вам брзине брже од очекиваних, постоји низ решења, као што су ресетовање рутера, побољшање домета вашег вифи-ја или надоградња широкопојасног пакета., .

Можда ћете открити да вам је глатко репродуковање видео записа смањењем резолуције. Ово није идеално решење, али је брзо решење и добар показатељ да је брзина ваше мреже један од фактора који доприносе лошој репродукцији.

За свеобухватнији водич за тестирање и решавање проблема са интернетском везом погледајте наш Коди чланак о пуњењу.

Користите ВПН да бисте избегли истицање ИСП-а

Познато је да су ИСП-ови ограничили брзину свог купца на основу њихових навика стриминга. Ово може смањити вашу брзину до тачке у којој видеозаписи бесконачно муцају или се тампонирају. Као што смо раније споменули, ВПН скрива ваше активности и чини мање вероватним да ће ваша веза бити угашена.

Ако имате довољно велике брзине, али и даље имате проблема када сте повезани на ВПН, можда ћете покушати да се повежете на други сервер. ИПВанисх вам омогућава да се повежете на било који сервер је најбоље у било којем тренутку. Будући да у већини земаља постоји више сервера, нећете морати да престанете да гледате садржај закључан у региону ако пронађете онај који ради.

Закључак

Реал Дебрид можда нуди додатне везе до садржаја, али долази по цени. Будући да кошта новац и задовољава само кориснике који точе из нелиценцираних извора, долази са истим ризицима као додаци трећих страна који имају премиум токове као што су Стреамхуб, Екодус, Цовенант и други.

Повезан: 105 најбољих Коди Аддонс-а 2017

Постоји неколико начина да доживите висококвалитетни стреаминг без давања новца за морално двосмислену услугу. Навели смо ове савете горе и уверени смо да ће вам они помоћи у решавању проблема за које вас највише иритира било да су у питању недостатак ХД садржаја или дуго време учитавања.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 16 = 18