Proiectul Cypher Kodi este suplimentar sigur de utilizat? Există alternative mai bune?

Project Cypher este un foarte popular addon Kodi. Există o mare varietate de conținut care poate fi văzut prin intermediul acestuia: filme, TV în direct, concerte, chiar documentare. Cu toate acestea, este posibil să vă întrebați dacă este legal și în condiții de siguranță să utilizați addonul Project Cypher Kodi. Acest articol va răspunde la aceste întrebări și va explora câteva suplimente excelente.

Proiect Cypher Kodi addon

Ce este Kodi?

Kodi este un media player software open-source. Pentru a utiliza Kodi, tot ce ai nevoie este un dispozitiv care să-l ruleze. Funcționează pe PC-uri și Mac-uri Windows, scuturi Nvidia, smartphone-uri Android sau iOS, cutii Apple TV, Amazon Fire Sticks, chiar și cutii Roku.

Kodi nu găzduiește conținut în sine. Pur și simplu fluxul de conținut din orice sursă doriți. Această flexibilitate a făcut din Kodi un instrument puternic pentru tăieturile de cablu care doresc să-și integreze serviciile de streaming într-o singură platformă. Cu toate acestea, a făcut ca Kodi să fie controversat

pentru că mulți îl folosesc pentru a transmite conținut licențiat. Natura open-source a lui Kodi poate duce și la riscuri de securitate și confidențialitate.

În ciuda acestei controverse, există multe utilizări legitime pentru Kodi, iar riscurile de securitate pot fi reduse prin luarea precauțiilor corecte

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi folosesc suplimente terțe pentru a accesa site-uri care transmit conținut neoficial și fără licență. Acești utilizatori utilizează, în general, un VPN pentru a-și ascunde activitățile. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi care circulă doar din site-uri legitime vor considera că VPN-urile sunt utile.

Adoni Kodi sunt vulnerabili la hacking, deoarece sunt create de mici dezvoltatori independenți, care s-ar putea să nu-și permită funcțiile de securitate pe care le-ar avea o mare companie. Acest lucru face ca addonii Kodi să fie sensibili la atacurile omului în mijloc, unde escrocii monitorizează în mod discret activitatea utilizatorului și fură date. Prin criptarea datelor dvs., un VPN vă poate reduce foarte mult șansele să vi se întâmple acest lucru.

Un VPN poate ajuta, de asemenea, la prevenirea tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP și poate debloca blocuri de conținut geografic atunci când călătoriți.

Din păcate, multe VPN-uri sunt prea lente pentru a gestiona streamingul video de înaltă definiție. Acesta este motivul pentru care recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. IPVanish a transmis fluxuri video 1080p fără tamponare în testele noastre. Nu păstrează jurnalele de date ale clienților, astfel încât utilizatorii au liniște că informațiile lor nu vor fi transmise la terți. Are o aplicație nativă Amazon Fire Stick care ușor de instalat. În general, IPVanish este un VPN excelent pentru utilizatorii care transmit video.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru confidențialitate.

Care este Proiectul Cypher Kodi addon?

Project Cypher este un addon Kodi creat de Cypher Media. Vă permite să vizionați TV live, filme, evenimente din Legends Football League, documentare serial killer, concerte live și multe alte tipuri de conținut pe televizor gratuit.

Datorită gamei variate de conținut pe care îl pune la dispoziție, Project Cypher este un foarte popular addon Kodi.

Cu toate acestea, există câteva riscuri mari de a utiliza Project Cypher pentru a vizualiza acest conținut. Project Cypher folosește baze de date de pe site-uri precum DirectD1, 1Movies și DiziGold pentru a găsi link-uri la filmele pe care le caută utilizatorul. Acestea sunt baze de date cunoscute a fi utilizate în principal pentru găsirea fluxurilor piratate. Prin urmare, cea mai mare parte sau, probabil, întregul conținut pe care îl transmite Project Cypher nu este autorizat. În plus, nu există un proces de verificare utilizat de aceste baze de date pentru a proteja utilizatorii împotriva programelor malware. Legăturile lor ar putea duce la orice computer din lume. Acestea ar putea duce la servere nesigure vulnerabile la hacking sau chiar la propriul computer creat de un malware creat special pentru a atrage victimele cu filme gratuite.

Proiectul Cypher

Din aceste motive, nu recomandăm instalarea sau utilizarea addonului Proiect Cypher Kodi. În schimb, vă recomandăm să folosiți alternativele enumerate mai jos.

Alternative la Proiectul Cypher Kodi addon

Fiecare dintre suplimentele enumerate mai jos transmite furnizori legitimi de conținut care respectă legea drepturilor de autor. Drept urmare, acestea sunt semnificativ mai sigure decât Project Cypher.

pârâi

Crackle Kodi addon

Pentru filme și televiziune gratuite, nu puteți greși cu Crackle. Are emisiuni TV populare precum The Tick, The Shield, Huff și Heroes Reborn, alături de filme clasice precum Shaun of The Dead, Frica și dezgustul în Las Vegas, și Tipul de cablu. Serviciul este plătit cu publicitate.

Crackle se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi.

Pluto.tv

Proiectul Cypher Kodi este suplimentar sigur de utilizat? Există alternative mai bune?

Când vine vorba de liber Trăi televiziune, Pluto.tv are multe de oferit. Are canale de știri foarte apreciate precum CNBC, Al-Jazeera, CBSN și Cheddar. De asemenea, are canale dedicate sporturilor de colegiu, anime, jocuri video, bârfe de celebritate și multe alte subiecte. În general, Pluto.tv are peste 100 de canale complet gratuite. Indiferent ce vă place să urmăriți, probabil că puteți găsi pe Pluto.tv ceva

Pluto.tv se află în depozitul oficial Kodi addon.

YouTube

YouTube Kodi addon

Dacă sunteți atras de secțiunea de concert live a Project Cypher, vă veți bucura de numeroasele spectacole live oferite de artiști gratuit pe YouTube. Cei mai mulți artiști populari au propriul lor chock canal Vevo plin de spectacole live ale celor mai populare piese. Chiar și muzicieni mai mici, mai independenți, au de obicei propriul canal oficial și vor împărtăși uneori videoclipuri ale concertelor lor postate de fani. Puteți obține multe ore de divertisment muzical live pe YouTube.

Adăugarea Youtube Kodi se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi addon

Proiectul Cypher a fost dezvoltat inițial în U.K., iar mulți adoptatori timpurii au făcut acest lucru pentru a urmări programele BBC prin Kodi. Cu BBC iPlayer, puteți viziona toate emisiunile preferate ale BBC Medic care, tachina, și eclipsat, dar fără toate riscurile proiectului Cypher.

Dacă locuiți în S.U.A. și doriți să utilizați addon BBC iPlayer Kodi, veți avea nevoie de o licență TV care costă în jur de 145,50 GBP / an. BBC iPlayer nu este disponibil pentru persoanele care locuiesc în afara U.K. Dacă locuiești în U.K. și călătorești în afara acestuia, va trebui să folosești un VPN pentru a debloca blocarea geo pe aceasta.

Acest addon este localizat în depozitul noobsandnerds.

PS Vue

PS Vue Kodi addon

Dacă opțiunile TV live și la cerere ale altor suplimente nu vă oferă conținutul dorit, poate doriți să luați în considerare abonarea la un serviciu TV plătit, cum ar fi PS Vue. Acesta oferă toate canalele obișnuite pe care le-ați primi dacă aveți cablu, dar fără a fi nevoie să închiriați o cutie de cablu. Pentru 39,99 dolari, PS Vue oferă toate canalele enumerate la „acces” pe această pagină. Cu aceste canale, puteți vedea orice conținut doriți: filme, sport, sitcom-uri, drame și multe altele. Există ceva pentru toată lumea.

Adăugarea PS Vue Kodi se află în depozitul oficial al addon-urilor Kodi.

CITESTE MAI MULT: Cele 105 cele mai bune suplimente pentru Kodi.

Adăugarea proiectului Cypher Kodi: Prezentare generală și Probleme privind confidențialitatea

Adaosul Proiectului Cypher Kodi oferă foarte mult conținut pentru utilizatorii Kodi. Cu toate acestea, riscurile de securitate și confidențialitate ale utilizării acestuia sunt semnificative. Ca doar un exemplu de ceea ce se poate întâmpla cu cineva care transmite conținut piratat folosind unul dintre aceste addonuri, luați în considerare ce s-a întâmplat cu Exodus. Timp de câțiva ani, Exodus a fost unul dintre cele mai populare adăugări din jur. Acesta a fost în permanență actualizat cu noi funcții și surse și atrăgând noi utilizatori.

Creatorul Exodus a apărut pe forumuri sub numele de cod „Lambda”. Deoarece nimeni nu știa identitatea sa, deținătorii de drepturi de autor nu au putut să depună un proces împotriva sa. Cu toate acestea, el a dezvoltat în cele din urmă dușmani care au amenințat să-și elibereze public numele real. În represalii pentru aceasta, el a adăugat în secret un cod aditional, care a fost apoi descărcat automat de majoritatea utilizatorilor Kodi care l-au instalat. Acest nou cod a transformat dispozitivele utilizatorilor săi în botnete care s-au angajat în atacuri DDoS împotriva inamicilor săi. Cei mai mulți utilizatori Kodi nu știau că se întâmplă acest lucru.

Din fericire, noul cod nu a afectat de fapt calculatoarele utilizatorilor, decât să le încetinească puțin. Cu toate acestea, acest exemplu arată cât de riscant poate fi utilizarea unor suplimente terțe care încalcă.

Cypher Media nu este, de asemenea, un dezvoltator complet de încredere. Dezvoltatorul ia adesea alte suplimente populare și își pune numele pe ele. Nu se știe ce s-a făcut cu aceste suplimente.

Având în vedere aceste riscuri, Proiectul Cypher Kodi addon este probabil că nu este cea mai bună modalitate de a viziona televizor sau filme pe Kodi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2

Adblock
detector