Pulsar Kodi kiegészítő: Mi ez és mi kell telepíteni?

A Kodi Pulsar kiegészítő kissé különbözik a legtöbbtől. A P2P hálózatokat használja a torrent keresésére és letöltésére közvetlenül a Kodi-ba. Nézzük meg, hogyan működik, ha telepítenie kellene, milyen kockázatokkal jár, és vannak-e jobb alternatívák.


Kodi pulsar

A Kodi egy ingyenes, nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely minden eddiginél könnyebbé teszi a házimozi rendszer létrehozását. A Kodi egyik legnagyobb húzása a sokoldalúsága - számos eszközre telepíthető, beleértve a PC-t, a Roku, az Apple TV-t, az Amazon Fire TV-t vagy a Firestick-t, iPhone-t, USB-meghajtót és a Raspberry Pi-t. A legjobb dolog a Kodi-nál, hogy általában nincs funkcionális különbség a hagyományos számítógépen történő telepítés és a mobil eszköz között.

A médiához a Kodi-on belül kétféle módon férhet hozzá. Az első nagyon egyszerű: A Kodi lehetővé teszi a közvetlenül a készüléken tárolt zene- és videofájlok lejátszását. Korlátozott az, hogy mennyi tartalmat tárolhat, különösen a hordozható készülékeken. Ezen a helyen jönnek be a kiegészítők. A kiegészítők olyan bővítmények, amelyek hozzáférést biztosítanak az online médiakönyvtárakhoz..

A legtöbb Kodi-kiegészítő egyszerűen megtalálja a tartalomra mutató hivatkozásokat, és továbbítja azokat a felhasználónak, de néhányuk, például a Pulsar-kiegészítő, peer-to-peer (P2P) hálózatokat használnak. Ezek lehetővé teszik a felhasználó számára, hogy közvetlenül a Kodi böngészésével töltse le és töltse le a torrenteket. Ebben a cikkben elmagyarázzuk, mi a Pulsar kiegészítő és hogyan működik. Azt is leírjuk azokat a biztonsági kérdéseket, amelyek között minden Kodi-bővítmény megosztott, legyen az hivatalos vagy harmadik fél, linkkaparó vagy P2P-alapú.

A Kodi használata teljesen legális, és legutóbbi hírhedtsége abból a tényből fakad, hogy egyes harmadik féltől származó kiegészítők szerzői joggal védett tartalmakat kínálnak. Hasonlóképpen, a torrenting nem eredendően illegális, de a torrent webhelyek által üzemeltetett tartalom nagy része engedély nélküli. Ezért elengedhetetlen, hogy a Kodi-felhasználók tanulmányozzák az országuk törvényeit a tartalom online közvetítéséről, mielőtt megkísérelnék a Kodi-ot erre a célra használni..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Manapság az emberek mindent használnak, a szocializációtól az üzleti életig, következésképpen az online adatvédelem a legfontosabb. Ennek ellenére azokat az embereket, akik virtuális magánhálózatot (VPN) használnak böngészési előzményeik vagy forgalmuk bizalmas kezelésére, gyanakvással tekintik. Az igazság az, hogy számos jó oka van annak, hogy valaki VPN-t használjon, különösen, ha Kodi-felhasználó.

Például sok internetszolgáltató (ISP) figyelemmel kíséri felhasználói tevékenységeit, és ismertek, hogy szándékosan korlátozzák az online tartalmat közvetítő ügyfelek sebességét. Nincs ok arra, hogy minden hónapban pénzt kell fizetnie az al-par szolgáltatás eléréséhez, és a VPN segíthet megakadályozni az internetszolgáltató automatikus fojtószelejét azáltal, hogy titkosítja az összes forgalmat, és kevésbé nyilvánvalóvá teszi, hogy online videókat néz..  

Az internetszolgáltató nem egyedüli, aki szemmel tarthatja tevékenységeit. Nincs olyan Kodi kiegészítő, amely áthatolhatatlan a támadáshoz, és míg a hivatalos kiegészítőket alapos biztonsági ellenőrzéssel hozzák létre, a harmadik féltől származó kiegészítők általában nem. Ez azt jelenti, hogy a támadó több sebezhetőséget is élvezhet, és ha ez történne, akkor a merevlemez tartalmától az online bejelentkezési hitelesítő adatokig mindenhez hozzáférhet..

Természetesen a védelme csak annyira jó, mint a társaság számára, amely felkínálja. Számos dokumentált eset fordul elő, hogy az ingyenes VPN-k rosszindulatú programokat tartalmaznak, ezért a választott VPN-nek megbízhatónak kell lennie a magánéletével és az adataival..

Javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók használják az IPVanish alkalmazást. Minden kipróbált kiegészítővel funkcionális, és mivel a vállalat saját kiszolgálóit karbantartja, az IPVanish gyors és stabil kapcsolatot képes biztosítani, sok VPN-vel szemben, amelyeket teszteltünk. Ez a stabilitás azt jelenti, hogy az IPVanish csökkentheti a tartalom pufferelését és javíthatja a Kodi általános tapasztalatait.

Az IPVanish emellett nem tárolja a böngészési előzmények naplóit, és VPN-je telepíthető egy Amazon Firestick-re és egy sor más eszközre. Soha nem szabad elfelejtenie a magánélet kényelmét, és nem kell aggódnia az internetszolgáltató szippantása miatt az internetes böngészési szokásokban.

Olvasó üzlet: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél.

Mi a Kodi Pulsar kiegészítő??

pulsar 2
A Pulsar egy harmadik féltől származó Kodi-bővítmény, amely P2P-hálózatokat használ a filmekhez és TV-műsorokhoz való hozzáférés biztosításához a Kodi-on. Megtalálja a fájlokat a világ legnagyobb torrent webhelyeiről, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy ezeket a fájlokat letöltés közben tovább folytassa. A hagyományos streaming webhelyekkel ellentétben a P2P hálózatok mindenkor hozzáférhető tartalmat kínálnak. Mivel a tartalom több példányban található több felhasználó számítógépén, a nagy forgalom miatt a tartalmat nem lehet offline állapotba hozni.

Számos hibája van ezzel a kiegészítővel. Először: a torrent webhelyek által üzemeltetett média túlnyomó része engedély nélkül van, vagyis a legitim tartalmat kereső felhasználóknak név szerint kell keresniük az egyes címeket, ha azt remélik, hogy megtalálják.

Másodszor, a Pulsar használatához a Kodi felhasználóknak lehetővé kell tenniük a külső eszközök számára a számítógépük elérését. Ennek oka az, hogy a torrentekkel a többi felhasználó letölti tőled egy fájl szegmenseit, amikor valahol másról letölti. Ez komoly biztonsági aggodalomra ad okot: korlátozott számú hatékony módszer használható arra, hogy korlátozza ezt a hozzáférést a hálózat többi felhasználójától; általában egész vagy semmi.

Harmadszor, a Pulsar nem tartalmazza a szolgáltatók listáját. Ezeket egy másik, harmadik féltől származó kiegészítőbe csomagolják, és ezek mindegyike telepítve növeli annak valószínűségét, hogy az egyiket eltérítik. Sőt, ami még rosszabb, mivel a SuperRepo tárolójának verziója nemrégiben nem vált elérhetővé, bíznunk kell a nem ellenőrzött és potenciálisan nem biztonságos tükröket kínáló webhelyeken, ha azt telepíteni szeretné..

Ezen felül sok internetszolgáltató figyeli a P2P hálózatokat és a torrent webhelyeket. A torrent letöltése vagy vetése után az IP-cím láthatóvá válik a hálózat többi tagja számára. Ez megkönnyíti a szerzői joggal védett tartalom tulajdonosának az megtalálását, és esetleg peres eljárással is fenyeget.  

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Pulsar segítségével.

A Pulsar kiegészítő alternatívái

A P2P Kodi kiegészítők sok további kockázatot igényelnek a felhasználó részéről, miközben nagyon kevés előnnyel járnak. Számos hivatalos kiegészítő működik, amelyek hivatalosan licencelt tartalmat kínálnak anélkül, hogy a felhasználónak távoli hozzáférést kellene engedélyezniük számítógépükhöz. A hivatalos kiegészítők ugyanolyan minőségű tartalmat kínálnak, és úgy gondoljuk, hogy a legtöbb Kodi-felhasználó jobb lenne, ha ezeket használja.

YouTube Kodi-kiegészítő

pulsar kodi kiegészítő

A YouTube a világ legnagyobb online videómegosztó platformja, tehát nem meglepő, hogy van egy Kodi kiegészítő. Büszkélkedhet egy olyan tartalomkönyvtárgal, amelynek több ezer évbe telik a befejezése, és folyamatosan bővül új videók.

A Kodi kiegészítő valójában néhány különböző módon javítja a weboldalt. Először a videókat már nem szakítják meg a hirdetések. Ez azt jelenti, hogy bármilyen videót megnézheti anélkül, hogy részben kivágná őket. Sajnos ez azt jelenti, hogy a tartalom készítői nem fognak pénzt keresni az Ön nézetei alapján, de ha rosszul érzi magát ezzel kapcsolatban, akkor sok más módon is támogathatja őket.

A YouTube legtöbb funkcionalitása azonban változatlan marad. A belépés után megtekintheti az összes előfizetését, lejátszási listáját és ajánlott videóit, valamint kereshet konkrét tartalmat. Van még egy külön rész az élő videók számára, ahol mindent megtalálhat a hírlevelektől a jótékonysági élő közvetítésekig.

A YouTube Kodi-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

Playon Kodi kiegészítő

játszani

A PlayOn olyan szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen több nagy streaming szolgáltatás tartalmát nézzék meg. A Kodi kiegészítő használatához regisztrálnia kell egy 2,50 dolláros havi PlayOn előfizetést. Abban az esetben is előfizetésre van szüksége, hogy legalább egy támogatott szolgáltatást megkapjon, például a Netflix vagy a Hulu. Van egy 30 napos garancia, tehát ha nem tetszik, akkor mindig visszatérítheti pénzét.

De nagyon tetszik. Ha Windows PC-jével rendelkezik, a PlayOn lehetővé teszi a tartalom rögzítését a széles körben használt MP4 formátumban. Ezenkívül minden felhasználó automatikusan kihagyhatja a hirdetéseket.  

A PlayOn olcsó és teljesen legális módszert kínál különböző forrásokból származó tartalmak gyűjtésére. Mivel nincs hivatalos Kodi Netflix vagy Hulu kiegészítő, ez felbecsülhetetlen értékű.

A PlayOn Kodi kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

FilmRise - Youtube Kodi kiegészítő

filmrise

A FilmRise független filmek forgalmazója, és két Kodi kiegészítő van, amelyek hozzáférést kínálnak tartalmukhoz. Az első FilmRise névvel rendelkezik, és fél tucat TV-műsorot tartalmaz, a második pedig a FilmRise - Youtube, sokkal jobb.

Amint számíthatott rá, a FilmRise - Youtube a MediaRise YouTube-fiókjaiból származó összes médiát tartalmazza. Több száz engedéllyel rendelkező film van itt, és mindegyik szabadon megtekinthető. Noha ezeknek a filmeknek talán nem volt a legnagyobb költségvetése, ezek a filmek általában jól készültek, és mindegyik műfaj szerint kategorizálva van a könnyebb megtekintés érdekében.

Sajnos egy adott címet nem lehet keresni, de mivel ez a kiegészítő többnyire kevéssé ismert filmeket tartalmaz, nem vagyunk biztosak abban, hogy a keresés képessége.

A FilmRise - Youtube Kodi kiegészítő megtalálható az Indigo kiegészítő telepítőjében vagy a MetalChris lerakatban..

iPlayer WWW

iPlayer

Az iPlayer WWW egy hivatalos Kodi kiegészítő, amely összegyűjti a tartalmat a népszerű iPlayer streaming platformon, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közvetlenül a Kodi-n keresztül nézzék meg. Élő és igény szerint TV-műsorokat, filmeket és rádióállomásokat kínál.

Ez a kiegészítő szabadon használható, és nem igényel regisztrációt, bár érvényes TV licencre van szüksége, ha az Egyesült Királyságban található. Ez jogi követelmény, de nem túl drága, és az év folyamán eloszthatja a költségeket.

Az iPlayer régió lezárja tartalmát, tehát ha érvényes TV licence van, akkor szüksége van egy VPN-re az Egyesült Királyságon kívüli hangoláshoz. Csak annyit kell tennie, hogy csatlakoztassa a VPN-t egy brit szerverhez, és az összes tartalom hozzáférhető lesz.

Az iPlayer WWW Kodi kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Pulsar első pillantásra vonzónak tűnik, de végül túl sok kockázattal jár, hogy érdemes legyen. Igaz, hogy a torrentek bizonyos tényezőkkel szemben ellenállnak, amelyek hozzájárulnak a tartalom elérhetetlenségéhez (DMCA eltávolítási kérelmek, túlterhelt szerverek), de a számítógéphez való távoli hozzáférés engedélyezésével nem kell veszélyeztetni személyes adatait..

Nincs ok, amiért a Pulsar szolgáltatóit nem lehetett volna belefoglalni a kiegészítőbe. A harmadik féltől származó kiegészítők már érzékenyebbek a támadásokra, mint a hivatalos kiegészítők, és többük telepítése, miközben lehetővé teszi a távoli hozzáférést, csak csábító sors.

Az elérhető legális streaming lehetőségekkel valóban nincs szükség kockázatos P2P kiegészítő telepítésére. Függetlenül attól, hogy filmeket, TV-műsorokat, zenét vagy sportot keres, elérhető egy jobb, biztonságosabb, hivatalos alternatíva.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 2 =