Puteți urmări Bellator 223: Mousasi vs. Lovato pe Kodi?

Puteți urmări Bellator 223 Mousasi vs Lovato pe Kodi

Titlul mondial cu greutate mijlocie este pe linie, dar poate noul venit Refael Lovoto Jr. să-l învingă pe campionul domnesc, Gerard Mousasi, foarte decorat? Veți dori să urmăriți fiecare parte din această luptă. Bellator 223 va avea loc pe 22 iunie pe SSE Arena din Londra. Puteți viziona Bellator 223: Mousasi vs. Lovato pe Kodi, atât în ​​SUA, cât și în străinătate folosind un VPN.

Notă importantă: Vă recomandăm mai jos suplimente oficiale Kodi. Bellator oferă doar evenimente cu difuzare limitată, de obicei prin servicii TV plătite. Acest lucru poate determina unii utilizatori Kodi să recurgă la fluxurile piratate de la suplimente Kodi terțe. Cu toate acestea, puteți accesa Bellator gratuit sau cu costuri reduse pe Kodi, fără a fi nevoie să folosiți suplimente de încredere. În acest ghid, explorăm toate opțiunile dvs. gratuite și low-cost pentru a obține Bellator 223 pe Kodi fără riscuri de confidențialitate.

Dacă doriți să urmăriți Bellator 223 în Canada, Marea Britanie sau oriunde în afara SUA, va fi necesară o VPN. Vom explica cum și care funcționează.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Cum să urmăriți Bellator 223 pe Kodi cu un VPN

Locuitorii americani circulă pe Bellator 223 prin DAZN sau Paramount Network. Din păcate, DAZN nu are proces gratuit în SUA. Totuși, Paramount Network poate fi achiziționată printr-unul din mai multe servicii de streaming de internet TV, inclusiv Sling TV care are un supliment Kodi.

Cei din afara SUA ar putea să se înscrie pentru DAZN și să utilizeze o VPN pentru a avea acces la versiunea americană pentru Bellator 223. În mod alternativ, este posibil să vă puteți înscrie la Sling TV în afara SUA pentru a avea acces la Paramount Network și Bellator 223.

Pentru a începe cu VPN-ul dvs., efectuați următoarele:

 1. Înscrieți-vă la un serviciu VPN de încredere. IPVanish este serviciul nostru recomandat pentru utilizatorii Kodi, dar poate doriți și să încercați: ExpressVPN, NordVPN sau CyberGhost.
 2. Instalați aplicația VPN pe dispozitivul ales. Vrei să-ți instalezi VPN-ul pe același dispozitiv pe care intenționezi să-l folosești pentru streaming (laptop, desktop, Amazon Firestick etc.). Rețineți că în prezent nu există VPN-uri pe dispozitivele Roku.
 3. Conectați-vă la un server VPN din SUA. Conectați-vă la orice server situat în SUA înainte de a încerca să accesați serviciul de streaming ales.
 4. Instalați suplimentele Kodi, conectați-vă la contul dvs. de streaming și transmiteți fluxul Bellator 223.

Niciun addon Kodi nu funcționează perfect și niciun VPN nu va funcționa perfect cu fiecare addon sau serviciu de streaming. Nu vă putem garanta că veți putea accesa DAZN SUA sau Sling TV în străinătate. Din acest motiv, vă recomandăm să testați toate opțiunile de streaming și VPN înainte de începerea evenimentului din 22 iunie. Din fericire, toate VPN-urile recomandate vin cu garanții de înapoiere.

Puteți urmări gratuit Bellator 223: Mousasi vs. Lovato pe Kodi dacă utilizați câteva surse cheie. Vor fi necesare încercări gratuite pentru a obține evenimentul gratuit. Toate fluxurile de rețele DAZN și Paramount sunt blocate în regiune în SUA, deci o VPN va fi necesară pentru a avea acces în străinătate.

Cum să urmărești Bellator 223: Mousasi vs. Lovato pe Kodi

Există două opțiuni pentru a urmări Bellator 223 pe Kodi:

 • DAZN
 • Sling TV (Rețea principală)

DAZN costă 19,99 USD pe lună dacă vă înscrieți în SUA. Dacă sunteți în afara SUA, vă puteți înscrie la DAZN cu un proces gratuit (7-30 de zile, în funcție de țara dvs.). Cei din afara SUA ar putea, de asemenea, să poată accesa evenimentul Bellator 223 utilizând un VPN conectat la un server american.

DAZN are blocări VPN foarte extinse, dar am găsit unele VPN-uri care funcționează pentru a ocoli conținutul în trecut. Cu toate acestea, nu există nicio garanție, de aceea vă recomandăm să vă testați opțiunile VPN pentru a vedea dacă funcționează.

Sling TV poartă Paramount Network în pachetele lor de streaming și oferă o probă gratuită de 7 zile. Dacă sunteți în SUA, Sling TV este cea mai bună opțiune. Vă puteți înscrie pentru o încercare gratuită, conectați-vă prin aplicațiile Kodi pentru a transmite în direct evenimentul, apoi anulați abonamentul ulterior..

Cei din afara SUA ar putea totuși să folosească Sling TV. În mod normal, nu puteți accesa acest serviciu în afara SUA, deoarece necesită o metodă de plată din SUA. Cu toate acestea, dacă utilizați carduri cadou bazate în SUA de la MyGiftCardSupply, este posibil să vă puteți înscrie pentru un cont (cu VPN activat) și puteți urmări evenimentul din străinătate. Cardurile cadou pentru TV Sling sunt disponibile.

Rețineți că, dacă vă înregistrați la Sling TV din străinătate, va trebui să utilizați aceeași locație a serverului VPN la crearea contului și în streamingul Bellator 223.

DAZN Kodi addon - Proces gratuit disponibil în afara SUA

Puteți urmări Bellator 223: Mousasi vs. Lovato pe Kodi?

DAZN costă 19,99 USD pe lună în SUA. Costurile variază în alte țări, dar orice altă țară în care este disponibil DAZN vine cu un proces gratuit de șapte zile sau o lună.

Veți găsi suplimentul DAZN Kodi în depozitul oficial de adăugări Kodi.

După ce v-ați creat contul DAZN și ați descărcat suplimentul, introduceți adresa de e-mail și parola în setările addonului Kodi pentru a accesa fluxurile live.

Sling TV Kodi addon - Abonament de probă gratuit disponibil (SUA)

Sling TV kodi bellator 223 mousasi vs. lovato

Puteți obține Paramount Network prin Sling TV, înregistrându-vă la Sling Blue sau Sling Orange cu pachetul Comedy Extra.

Sling TV oferă o probă gratuită de 7 zile, dar nu veți obține proba gratuită dacă vă înscrieți folosind acordul de 40 la sută aferent publicității în prezent. Acest lucru a spus dacă utilizați un card cadou pentru a vă înscrie la Sling TV în străinătate, puteți utiliza această opțiune, întrucât ați plătit deja cardul cadou.

Suplimentul Kling TV Kodi este disponibil în depozitul oficial Kodi addon.

După ce v-ați creat contul Sling TV, puteți introduce adresa de e-mail și parola în setările addonului, apoi accesați evenimentul Bellator 223 din Paramount Network.

Bellator 223: Mousasi vs. Lovato carte de luptă și detalii despre eveniment

Bellator 223: Mousasi vs. Lovato are loc pe 22 iunie pe SSE Arena din Londra. Evenimentul preliminar începe la 18:30 EST / 11:30 GMT. Cartea principală de luptă începe la 21:00 EST / 2 AM GMT.

Cartea de luptă preliminară include următoarele lupte:

 • Chris Bungard vs. Charlies Leary (Lightweight)
 • Kevin Fryer vs. John Redmond (greutate medie)
 • Nathan Greyson vs. Frans Mlambo (Bantamweight)
 • Galore Bofando vs. Keith McCabe (Welterweight)
 • Walter Gahadza vs. Oliver Enkamp (Welterweight)
 • Terry Brazzier vs. Alessandro Botti (Lightweight)
 • Kate Jackson vs. Lena Ovchynnikova (Women’s Flyweight)
 • Nathan Rose vs. Luke Ord (Featherweight)
 • Justin Burlison vs. Wendle Lewis (Welterweight)
 • Denise Kielholtz vs. Bryony Tyrell (Women’s Flyweight)
 • Alfie Davis vs. Jorge Kanella (Lightweight)

Cardul principal include următoarele lupte:

 • Gerard Mousasi (c) vs. Rafael Lovato Jr. (titlu mondial cu greutate medie)
 • Paul Daley vs. Erick Silva (Welterweight)
 • James Gallagher vs. Jeremiah Labiano (Catchweight)
 • Melvin Manhoef vs. Kent Kauppinen (Greutate grea)
 • Michael Shipman vs. Costello van Steenis (greutate medie)
 • Fabian Edwards vs. Jonathan Bosuku (Greutate medie)
 • Charlie Ward vs. Justin Moore (greutate medie)
 • Aaron Chalmers vs. Fred Freeman (Catchweight)
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 51

Adblock
detector