Puteți urmări online ICC Cricket 2018 sau pe Kodi?

Cricket ICC

Ești un fan de cricket care caută meciuri ICC online? În funcție de țara în care locuiți, poate fi greu să găsiți informații cu privire la site-urile care transmit jocurile pe care le căutați. Dacă utilizați Kodi pentru a viziona televiziunea online, este posibil să nu știți care sunt suplimentele Kodi de care aveți nevoie pentru a urmări cricketul sau ce repertorii sunt.

Dacă aveți această problemă, citiți mai jos pentru a afla cum să urmăriți online ICC Cricket sau pe Kodi.

Ce este Kodi?

Kodi este un media player open-source care poate fi folosit pentru a viziona videoclipuri pe un dispozitiv sau pentru a transmite fluxuri de pe Internet. Permite utilizatorilor să-și integreze toate sursele media, simplificând experiența TV online. De asemenea, poate bloca majoritatea anunțurilor pe site-urile de streaming video. Kodi poate fi instalat pe Amazon Fire TV, Apple TV, PC, Mac sau telefon Android sau iOS. De asemenea, poate transmite videoclipuri către un Roku folosind un dispozitiv mobil.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Utilizați întotdeauna un VPN când vizionați televiziunea online

Ori de câte ori transmiteți video printr-un browser web sau Kodi, trebuie să utilizați întotdeauna un VPN pentru a vă proteja confidențialitatea și pentru a vă păstra dispozitivul în siguranță. Dacă nu utilizați o VPN, streamingul de site-uri video vă poate bloca vizionarea anumitor conținut în funcție de locația dvs. geografică. ISP-urile pot, de asemenea, să vă accelereze viteza de Internet dacă știu că transmiteți videoclipuri, în timp ce un VPN vă ajută să mențineți această activitate secretă. În plus, VPN-urile vă pot ajuta să vă protejați împotriva atacurilor provocate de hackeri.

Nu toate VPN-urile sunt utile persoanelor care se uită la televizor online. În timp ce toate VPN-urile vă vor încetini oarecum viteza, unele sunt atât de lente încât nu pot gestiona video HD fără buffering. Mulți nu au servere în suficiente țări pentru a trece constant prin geoblocuri. Majoritatea nu au aplicații pentru dispozitive TV precum Amazon Fire Stick. În plus, multe VPN-uri păstrează jurnalele activității online a utilizatorilor. Aceste jurnale ar putea compromite confidențialitatea utilizatorilor dacă ar cădea în mâinile greșite.

Din aceste motive, recomandăm IPVanish utilizatorilor care se uită la televizor online. În testarea noastră, IPVanish a permis fluxuri video de înaltă definiție fără buffering. Are servere în peste 60 de țări, ceea ce îl face un instrument eficient pentru a ocoli geoblocurile. IPVanish nu menține jurnalele care identifică utilizatorii și este unul dintre puținele servicii VPN cu o aplicație pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield..

Cea mai bună VPN PENTRU KODI: IPVanish este alegerea noastră de top. Are o rețea mare de servere necongestionate și atinge viteze bune. Funcțiile puternice de securitate și confidențialitate fac din IPVanish un favorit pentru utilizatorii Kodi și Amazon Fire TV Stick. Încercați-l fără riscuri cu garanția de returnare a banilor de 7 zile.

Cum să urmăriți online ICC Cricket 2018

În funcție de locul în care accesați internetul și cât sunteți dispus să plătiți, există mai multe opțiuni pentru a urmări online ICC Cricket. Iată câteva modalități de a urmări din India, Canada, Statele Unite și Marea Britanie.

HotStar

hotstar.com

Cea mai ușoară cale pentru majoritatea utilizatorilor de a urmări ICC Cricket este prin Hotstar.com. Hotstar este un serviciu de streaming video bazat pe indian, cunoscut pentru acoperirea excelentă a cricket-ului. Este disponibil gratuit și fără geoblocuri în India și în cea mai mare parte a Asiei de Sud-Vest și Europa. Este disponibil și în toată Canada.

Dacă încercați să accesați Hotstar din afara acestor zone, site-ul va produce un mesaj de eroare care spune că conținutul nu este disponibil în zona dvs. Cu toate acestea, acest geobloc poate fi evitat cu ușurință prin conectarea la un server VPN din India.

Site-ul Hotstar poate fi găsit aici.

VEZI SI: Cum să vizionezi filme și TV pe Kodi

Salcie TV

salcie tv

Dacă sunteți conectat la Internet din interiorul Statelor Unite, puteți viziona și meciurile ICC Cricket pe Willow TV. Costul este de 9,99 USD / lună. Abonarea la Willow TV necesită un card sau un cont bancar din SUA.

Site-ul TV Willow este la acest URL: www.willow.tv/

Sky Sports

sporturi de cer

Dacă locuiți în Anglia, Scoția, Țara Galilor sau Republica Irlanda, puteți urmări meciurile ICC Cricket pe SkySports.com. Veți avea nevoie de un abonament la canalul Sky Sports Cricket, care costă 18 GBP / lună. Dacă doriți să urmăriți și alte sporturi, vă puteți abona la toate cele șapte canale Sky Sports (Premier League, F1, Cricket, Golf, Fotbal, Acțiune și Arena) pentru un plus de 2 GBP / lună. Pentru utilizatorii care doresc să urmărească doar meciurile în valoare de o zi, Sky Sports oferă o „trecere de zi” pentru 7,99 GBP.

Abonarea la Sky Sports necesită un card de credit din U.K. sau Republica Irlanda. Site-ul oficial pentru Sky Sports poate fi găsit aici.

Citeste mai mult: Cum să urmărești BBC iPlayer pe Kodi

Nu există nicio modalitate de a urmări ICC Cricket 2018 pe Kodi

Am căutat un addon Kodi care să le permită utilizatorilor să urmărească ICC Cricket fără un browser web. Cu toate acestea, nu am putut găsi niciuna.

La început, am căutat un addon Hotstar Kodi. În timp ce am găsit unul, am descoperit că produce mesaje „eroare Hotstar” la fiecare videoclip.

Am încercat apoi să găsim un addon Kodi TV Willow care să permită utilizatorilor americani să urmărească jocurile ICC Cricket folosind Kodi. Din păcate, addon-ul TV Willow pe care l-am găsit nici măcar nu se va instala.

Deși sperăm că suplimentele Kodi vor fi dezvoltate în viitor, care vor permite utilizatorilor să urmărească jocurile de cricket ICC, trebuie să concluzionăm că în prezent nu este posibil prin metode legale..

Pentru utilizatorii care au un dispozitiv TV bazat pe Android, cea mai bună opțiune de a urmări ICC Cricket este să folosești un browser web compatibil, cum ar fi Chrome, Firefox sau Dolphin.

Sperăm că ați găsit acest ghid pentru vizionarea online a ICC Cricket 2018 și pe Kodi pentru a fi util. Dacă doriți mai multe informații despre cum puteți viziona televiziunile și filmele online, este posibil să doriți să citiți câteva dintre celelalte ghiduri ale noastre, cum ar fi cele 5 cele mai bune adăugări sportive Kodi, Cum să vizionați Premier League Online sau Cum să vizionați NBA Online sau Cu Kodi.

Imaginea de sus: „2015 CWC I împotriva Emiratele Arabe Unite 02-28 Kohli (11)” de Bahnfrend, licențiat în baza CC BY-SA 4.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

23 − 16 =

Adblock
detector