Puteți viziona UFC 228 Woodley vs. Till în direct pe Kodi?

Programat pentru 8 septembrie 2018, următorul eveniment major în MMA va fi UFC 228: Woodley vs. Till. Cartea de luptă pentru UFC 228 este destul de extinsă, peste peste o duzină de meciuri ducând la evenimentul principal dintre Tyrone Woodley și Darren Till. Cu toate acestea, dacă încercați să urmăriți Kodi, veți fi fără noroc.

Singura modalitate oficială de a urmări UFC 228 pe Kodi este dacă aveți un cont PlayStation Vue și addon PS Vue Kodi instalat. Chiar și atunci, veți putea urmări doar meciurile preliminare prin fluxul de canale FX al PS Vue și chiar atunci, numai în SUA. Există mai multe suplimente neoficiale care ar putea să arate lupta, cum ar fi Playlistul turc din Marea Britanie, Sportsdevil sau Nemesis, dar acestea prezintă riscuri semnificative și sunt susceptibile să aibă o acoperire de grad scăzut. Mai multe despre asta mai târziu.

Mai jos, vom explora mai multe despre evenimentul UFC 228, în care Kodi se încadrează în opțiunile dvs. de vizualizare și unde puteți găsi unele surse alternative de vizualizare.

Puteți viziona UFC 228 Woodley vs. Till live pe Kodi_

Evitați restricțiile de conținut cu un VPN

Dacă intenționați să urmăriți UFC 228 Woodley vs. Până în acest septembrie, probabil va trebui să vă conectați la o opțiune de difuzare cu plată. Există mai multe opțiuni care există, dar orice opțiune pe care o alegeți va fi ușor expusă monitorizării ISP.

Indiferent de site-urile sau suplimentele pe care le utilizați, ISP-ul dvs. vă poate vedea activitatea de streaming. Multe ISP-uri vor accelera datele utilizatorilor, iar unele pot lua măsuri împotriva utilizatorilor conectați la fluxuri neoficiale.

Pentru utilizatorii Kodi, IPVanish este cea mai bună soluție pentru a ascunde activitățile de streaming. Veți găsi IPVanish funcționează bine cu Kodi pentru a împiedica ISP-urile să vadă orice trafic în flux și să elimine accelerarea ISP pentru fluxurile video de înaltă calitate. De asemenea, vă maschează identitatea online complet prin criptarea grea și împiedică spionarea de la atacurile omului în mijloc. IPVanish are mii de servere din întreaga lume, care facilitează trecerea la restricțiile de conținut geografic la orice supliment pe care îl utilizați.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți până la 60% pe IPVanish aici. Aceasta include o garanție de returnare de 7 zile pentru a putea încerca serviciul fără riscuri.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Există suplimente Kodi pentru UFC 228 Woodley vs. Till?

După cum am spus mai devreme, nu există din păcate opțiuni de streaming bune pentru UFC 228 pe Kodi. În prezent, cardul de luptă UFC 228 poate fi accesat prin următoarele opțiuni:

 • SUA: UFC Fight Pass (Early Prelim), FX (Prelim), Pay-Per-View (Card principal) 
 • Canada: Pay-Per-View
 • Marea Britanie: BT Sport
 • Australia: Pay-Per-View
 • Germania: UFC Fight Pass

În funcție de locul în care locuiți, singurele opțiuni legitime pentru vizionarea UFC 228 sunt FX (meciuri preliminare din SUA), UFC Fight Pass (meciuri preliminare anticipate din SUA) și Pay-Per-View. Pentru majoritatea locațiilor, Pay-Per-View va fi opțiunea exclusivă pentru transmiterea cardului principal și a altor evenimente.

În SUA, puteți avea acces la FX dacă vă înscrieți la PlayStation Vue. Cu toate acestea, serviciul este oarecum costisitor și vei putea obține doar meciurile preliminare - nu preliminarele anterioare și nu cardul principal.

Nu există suplimente Kodi disponibile care să vă ofere acces funcțional la orice opțiuni viabile de streaming.

Dacă doriți să urmăriți UFC 228, va trebui să utilizați una dintre sursele alternative de streaming enumerate mai sus.

Pentru mai multe informații despre opțiunile de streaming legal, consultați ghidul nostru despre cum puteți viziona UFC 228 Woodley vs. Till în direct online.

Evitați suplimentele și fluxurile Kodi neoficiale

Deoarece nu există suplimente de streaming legitime disponibile pentru UFC 228, unii utilizatori pot încerca să utilizeze suplimente neoficiale pentru a transmite cartea de luptă. Probabil veți găsi că nu există suplimente neoficiale care oferă o experiență de streaming de calitate prin intermediul Kodi pentru meciurile care urmează. Aceste suplimente care există ar trebui evitate atât pentru confidențialitate, cât și pentru probleme de securitate, printre alte motive.

Completele ilegale de Kodi pe care doriți să le evitați includ:

 • răzbunare
 • Playlist turc din Marea Britanie
 • Sportie
 • cCloud TV
 • Planeta MMA
 • Sportsdevil

Există și altele pe care le puteți vedea recomandate în altă parte. Cu toate acestea, șansele ca acești aditivi să funcționeze sunt reduse și nu este posibil să vă expuneți riscului de a descărca malware prin addon-uri. Unii dezvoltatori au introdus, de asemenea, codul de monitorizare în addon-urile lor pentru a dezimula datele de la utilizatori sau conexiunile utilizatorilor de deturnare.

Aceste probleme, de asemenea, suplimentele neoficiale pot oferi fluxuri de materiale protejate de drepturi de autor. Un astfel de streaming poate fi ilegal în zona dvs., în funcție de legile locale și naționale. Pentru o experiență mai sigură, este mai bine să utilizați doar surse oficiale pentru UFC 228.

UFC 228 fluxuri, programe și emisiuni live

Woodley vs. Till este meciul principal care va participa la evenimentul UFC 228. Există, de asemenea, câteva alte evenimente principale pe cărți pe care poate doriți să le surprindeți, inclusiv greutatea feminină a mușchiului dintre Montaño și Șevchenko.

Celelalte două evenimente principale pentru cărți sunt două evenimente Femei fără greutate. UFC 228 va cuprinde patru meciuri preliminare și 5 meciuri preliminare timpurii. Oricine are accesul corect ar trebui să poată urmări câteva ore în valoare de 228 de evenimente UFC.

Așa cum este obișnuit, nu va fi nevoie de VPN pentru cântărire și este posibil să fiți capabil să afișați comentarii în diferite rețele, precum ESPN și chiar pe YouTube. De asemenea, vei putea găsi unele live.

Programa

Iată un program al UFC 228, care va avea loc în Dallas, Texas:

 • Cântărește: vineri, 7 septembrie @ 18:00 / 15:00. EST / PT (22:00 UTC)
 • Prelimi anticipate (UFC Fight Pass): sâmbătă, 8 septembrie @ 18:00 / 3 pm. EST / PT (22:00 UTC)
 • Prelimi (FX): sâmbătă, 8 septembrie - 20:00 / 17:00. EST / PT (ora 12:00 UTC, 9 septembrie)
 • Card principal: Sâmbătă, 8 septembrie @ 22:00 / 19:00. EST / PT (2:00) UTC, 9 septembrie) 

Cartea de luptă UFC 228: Toate evenimentele

Iată întreaga carte de luptă UFC 228, începând de la primele evenimente preliminare

Carte preliminară precoce:

 • Geoff Neal vs. Frank Camacho
 • Ryan Benoit vs. Roberto Sanchez
 • Irene Aldana vs. Lucie Pudilova
 • Jim Miller vs. Alex White
 • Diego Sanchez vs. Craig White

Cartea preliminară:

 • Jimmie Rivera vs. John Dodson
 • Abdul Razak Alhassan vs. Niko Price
 • Charles Byrd vs. Darren Stewart
 • Aljamain Sterling vs. Cody Stamann

Card principal:

 • Carla Esparza vs. Tatiana Suarez
 • Jéssica Andrade vs. Karolina Kowalkiewicz
 • Nicco Montaño (c) vs. Valentina Șevcenko
 • Tyron Woodley (c) vs. Darren Till

Vezi si: Cum să trăiești stream UFC în străinătate.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 − = 61

Adblock
detector