Quasar Kodi kiegészítő: Telepítenie kellene? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

Vessen egy pillantást a népszerű Kodi Quasar Addon-ra, beleértve azt is, mi ez és ha telepítenie kellene. Megismerjük az adatvédelmi és biztonsági kérdéseket, amelyekre tudatában kell lennie, ha ezen kiegészítő telepítését tervezi, és megmutatunk néhány nagyszerű alternatívát..

Kodi kvazár addon

A Kodi egy nyílt forráskódú szoftvercsomag, amely lehetővé teszi, hogy percek alatt elkészítse saját házimozi rendszerét. Fellebbezésének részét képezi az a tény, hogy nagyon sokféle platformon telepíthető. A hagyományos Windows, Linux és Mac számítógépeket, valamint az olyan kevésbé hagyományos streaming eszközöket, mint például az iPhone, Roku, Raspberry Pi, USB Flash meghajtókat, Apple TV-t és az Amazon Fire Stick-t, gondoskodják a gondoskodásról..

A legtöbb Kodi legismertebb külső gyártója hasonló módon működik. Általában lekaparják a különféle webhelyek linkjeit, és a könnyebb hozzáférés érdekében eljuttatják azokat a felhasználóhoz. Ha azonban sok ember megpróbálja egyszerre megnézni ugyanazt a dolgot, az a tartalom gyakori pufferolását okozhatja, és megzavarhatja a megtekintési élményt..

A Kodi Quasar kiegészítője másképp működik. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy letöltjön torrenteket több különféle szolgáltatótól, hasonlóan egy olyan programhoz, mint a BitTorrent vagy a Frostwire. Mivel ezek a fájlok gyorsabban töltődnek le, amikor sok ember használja őket, nem szenvednek ugyanolyan problémáktól, mint a szokásos streaming webhelyek.

A torrenting önmagában nem illegális, az ország törvényeitől függően azonban a torrent felhasználása szerzői joggal védett tartalom letöltésére használható. Fontos, hogy jól megismerje a tartalom streamingjével kapcsolatos jogi kérdéseket ott, ahol tartózkodik, annak érdekében, hogy megvédje magát a tartalom streaming által okozott kockázatoktól..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mielőtt elkezdenénk: Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy a Quasar harmadik fél kiegészítő. Ez azt jelenti, hogy nem a szigorú és intenzív validációs folyamatokkal hozták létre, amelyek általában a hivatalos kiegészítők. Ennek ellenére nem létezik áthatolhatatlan szoftver.

A Kodi sok felhasználója virtuális magánhálózatot (VPN) alkalmaz annak megakadályozására, hogy internetszolgáltatójuk (ISP) felfedezzék, hogy kalóz tartalomhoz férnek hozzá. Ennek ellenére számos teljesen legitim ok van arra, hogy minden Kodi-felhasználó VPN-t használjon.

Például még a hivatalos kiegészítőket is veszélyezteti, hogy rosszindulatú harmadik felek eltérítsék őket. Ha ez megtörténne, a támadó potenciálisan hozzáférhet az Ön böngészési előzményeihez, a merevlemez tartalmához, és akár a jelszavakhoz is minden online szolgáltatáshoz, amelyet használ.

Természetesen a hackerek nem csak azok, akiket érdekel az online tevékenységek. A világ legnagyobb internetszolgáltatóinak közül többről ismert, hogy az online tartalmat streamáló felhasználók sebességét fojtja. Ez akkor is megtörténhet, ha állítólag korlátlan szélessávú tervet folytat, és azt jelenti, hogy nem biztos, hogy megkapja az internetes sebességet, amelyért fizet.

Mivel többségünk az internetet mindent felhasználja, a banktól kezdve az üzleti életig, magánéletünk rendkívül fontos. Szerencsére van egy módja annak, hogy online tevékenységeit elrejtsük a kíváncsiskodó szemektől. A VPN letöltésével és telepítésével biztosíthatja, hogy az összes internetes forgalom titkosítva legyen. Ez azt jelenti, hogy bárki, aki figyeli, nem tudja megmondani, amit csinál, ami nem csak megvédi az internetszolgáltató szimatolásától, hanem használhatatlanná teszi a Man-in-the-Middle (MitM) támadásokat is..

Ugyanakkor nem minden VPN jön létre egyenlően. Vannak olyanok, amelyek részletes naplót vezetnek az Ön tevékenységeiről, mások rosszindulatú szkripteket tartalmaznak, mások pedig még nem titkosítják az adatait. Amikor a biztonsága folyamatban van, fontos, hogy legyen egy VPN-je, amelyben megbízhat

Javasoljuk az IPVanish használatát. Ez egy VPN-szolgáltatás, amely nem követi nyomon az Ön tevékenységeit, nem adja el az Ön adatait, és rendkívül biztonságos titkosítással rendelkezik. Sőt, még jobb, ha saját infrastruktúrát építenek és tartanak fenn, ami azt jelenti, hogy az internet sebessége nem lesz negatív hatással.

Ezenkívül minden Kodi kiegészítőn működik, amelyet teszteltünk. Ha az internetszolgáltató gátolja a kapcsolatot a tartalom Kodi vagy hasonló programon keresztüli streamingje miatt, leállíthatja ezt, és egyenletesebb, megszakítás nélküli, puffermentes hozzáférést biztosíthat a tartalomhoz..

Olvasó üzlet: Itt akár 60% -ot takaríthat meg az IPVanish tervekkel.

Mi a Quasar Kodi kiegészítő??

2. kvazár

A Quasar egy harmadik féltől származó kiegészítő Kodi számára, amely kiküszöböli a középső embert az átitatott tartalom letöltéséből és megtekintéséből. Hozzáfér a világ számos torrent webhelyéhez, és lehetővé teszi a felhasználó számára a tartalom streaming letöltését a torrent letöltés során.

A torrent webhelyek azonban hírhedtek a szerzői joggal védett tartalmak tárolására. A rendelkezésre álló tartalom túlnyomó része engedély nélküli és törvénytelen, és csak a hivatalosan engedélyezett torrentokat lehet megtekinteni. Ez az egyik oka annak, hogy ezeket a webhelyeket gyakran leállítják vagy lefoglalják, és mint ilyen, nincs garancia arra, hogy megbízható források lesznek.

Ez nem azt jelenti, hogy az összes torrent webhely engedély nélküli tartalmat tárol. Egyesek kizárólag a köztulajdonban lévő médiára összpontosítanak. Noha a leghírhedtebb webhelyek kiválasztott közkincs filmeket is fogadnak, ezek az általuk kínált teljes tartalom apró részét képviselik. Nincs olyan egyszerű módszer a torrent-szolgáltató hozzáadására, amely még nem szerepel a Quasar Burst vagy a Magnetic szolgáltatók listájában..

A Quasar telepítése több kockázattal jár, mint egy szokásos streaming-kiegészítő használata. Annak érdekében, hogy működjön, engedélyeznie kell más rendszerek számára a Kodi távoli irányítását a számítógépen. Ez csak egy újabb módszer arra, hogy valakinek kompromisszumba kerüljön a rendszere, és nagyon rosszul végződhet az ön számára.

A fenti okok miatt nem javasoljuk, hogy a Kodi felhasználók telepítsenek vagy folytassanak tartalmat a Quasar segítségével.

A Quasar Kodi kiegészítő alternatívái

Noha a Quasar hozzáférést biztosít a média hatalmas választékához, ez rossz választás azok számára, akik legálisan közvetítik a tartalmat. A kínzás lényege azt is jelenti, hogy kevésbé biztonságos. Szerencsére a Kodi számos kiváló minőségű kiegészítőt tartalmaz nagyméretű tartalomkönyvtárakkal, amelyek teljes licenccel bírnak.

ESPN Player

3. kvazár

Ha sportos tartalmat keres, néhány kevés Kodi-kiegészítő van jobb, mint az ESPN Player. Ez nem csak lehetővé teszi, hogy igény szerint játékokat nézzen, hanem lehetővé teszi az élő közvetítések megtekintését is, amit egy torrent egyszerűen nem tud megtenni.

Ehhez a kiegészítőhöz előfizetés szükséges az ESPN Select-re, de ez kevesebb, mint 10 dollárba kerül, és a 24 órás átutalások még olcsóbbak. Két lehetőség közül választhat: az egyik a főiskolai sportok számára, a másik pedig a professzionális szintű, és a kiegészítőben van egy olyan lehetőség, amely lehetővé teszi az előfizetésedben nem szereplő tartalom elrejtését..

A rendelkezésre álló tartalom országonként eltérő, és az Egyesült Államokat és Kanadát egyáltalán nem támogatják. Ennek ellenére, ha VPN-t használ, akkor ennek a kiegészítő tartalomnak az elérése ugyanolyan egyszerű, mint a szerverhez való csatlakozás az ESPN Player egyik támogatott területén, például Európában vagy Afrikában..   

Az ESPN Player elérhető a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

Crunchyroll

4. kvazár

Az anime egy másik erősen szenvedő tartalomtípus. A klasszikus sorozatok gyakran nem érhetők el legálisan, vagy az általunk használt szolgáltatás nem tölti fel az epizódokat, amikor megjelennek. A Crunchyroll viszont néhány órával azután játszik le Japánban, és több száz show-t kínál, köztük Támadás a Titán ellen és Kard művészet online.

Míg a Crunchyroll webhely lehetővé teszi a kiválasztott címek ingyenes megtekintését, a Kodi kiegészítő működéséhez prémium tagságra van szükség. Ennek néhány további előnye van, beleértve a jobb minőségű streameket, a hirdetések eltávolítását és a korlátozott korlátozásokat a nézhető nézetek számára. . A tagság havi 7 dollárba kerül, tehát költséghatékony módszer az összes kívánt animáció megtekintésére.

Meg kell jegyezni, hogy a Crunchyroll-on elérhető tartalom túlnyomó része japánul van felirattal, de ha szinkronizált tartalmat keres, akkor kipróbálhatja a Funimation alkalmazást - hasonló élményt kínálnak, de kizárólag angol nyelvű médiával rendelkeznek. Van még egy kiegészítő a Daisuki számára, de mivel ezt a szolgáltatást októberben leállítják, lehet, hogy nem a legjobb választás.

A Crunchyroll megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

Reddit Viewer

5. kvazár

A Kodi Reddit Viewer kiegészítő tökéletes azokban az időkben, amikor nem biztos abban, hogy mit szeretne nézni. Videókat von le a legnépszerűbb video- és képalapú alhitelek közül, és lehetővé teszi még azok testreszabását is, amelyekhez hozzáférnek.

A felhasználókat is felveheti ebbe a listába, amely megkönnyíti a barátok által közzétett szálak böngészését. A beállítások menü lehetővé teszi néhány meglehetősen mély testreszabást; ez lehetővé teszi a hozzászólások elrejtését a tartalom, a webhely, amelyre hivatkoznak, vagy az alhirdetésük alapján, ahova közzétették őket.

Nem rendelkezik a Reddit webhely összes funkciójával (például nem küldhet üzenetet vagy kommentálhat), ez a kiegészítő médiaközpont-barát módot kínál az internet egyik legnagyobb felhasználói által benyújtott tartalom-összesítő webhelyének eléréséhez..

A Reddit Viewer megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő lerakatban.

Youtube

6. kvazár

Mindenki hallott a YouTube-ról, és jó okból. Ez a világ legnagyobb videomegosztó platformja, több ezer új videóval tölthető fel minden nap. Jelenleg több mint egymilliárd videó található a webhelyen, tehát rengeteg választás van, ha nem tudja eldönteni, hogy milyen hangulatot néz nézni.

A múltban a YouTube csak igény szerint tartalmazott tartalmat. Ugyanakkor az olyan streaming szolgáltatások népszerűségének növekedésével, mint például a Twitch, arra buzdították a felhasználókat, hogy kezdjenek élő közvetítést is. Itt mindent megtalálhat, az élő eSports versenyektől a hírekig, tehát mindig van valami, ami megfelel az Ön ízlésének.

A YouTube közösség meglehetősen éber, amikor a szerzői joggal védett tartalmakra vonatkozik. Noha a nemrégiben kiadott filmek klipeit találja, általában az egyetlen teljes film, amelyet teljes egészében feltöltöttek, közkincs.

A YouTube-kiegészítő megtalálható a hivatalos Kodi-kiegészítő tárházban.

FilmRise - Youtube

7. kvazár

A Filmrise olyan cég, amely független filmek százaival és még néhány szélesebb körben ismert televíziós műsorral terjeszt Amerika legbájosabb bűnözői. Két Kodi-kiegészítő van, amelyek szállítják a FilmRise tartalmát, az egyik egyszerűen FilmRise nevű, a másik pedig a Filmrise nevű - Youtube.

Az első kiegészítők mindössze hat TV-műsorot kínálnak, az utóbbi ugyanakkor a YouTube-csatornáktól is levonja a tartalmat, így sokkal nagyobb tartalomkönyvtárral rendelkezik. Bár nem fog itt találni mozifilmeket, tartalma meglepően magas színvonalú, és több műfajt foglal magában.

Ha úgy találja, hogy a FilmRise tartalma nem megfelel az Ön ízlésének, ne aggódjon. Útmutatót készítettünk a legjobb Kodi kiegészítők közül, amelyek kifejezetten a filmekre összpontosítanak.

Az egyetlen valódi probléma ezzel a kiegészítővel az, hogy nincs keresési funkció. Mivel a tartalom egy része több kategóriában létezik, alkalmanként azt jelenti, hogy az eredmények több oldalán át kell görgetnie, amíg meg nem talál valamit, amit szeretne látni. Az eredményeket mindig különféle kritériumok szerint rendezheti, ha ezt bosszantónak találja.

FilmRise - A Youtube megtalálható az Indigo kiegészítő telepítőjében vagy a MetalChris lerakatban.

BBC iPlayer

8. kvazár

Az iPlayer WWW egy Kodi kiegészítő, amely lehetővé teszi az élő és igény szerinti tartalmak elérését a BBC iPlayer segítségével. Az Egyesült Királyságban a felhasználóknak TV-engedélyre van szükségük a legális nézéshez, de ettől eltérően nincs olyan követelmény (például kiegészítő díjak vagy számla létrehozás), amelyek megakadályozzák, hogy felzárkózhassanak a BBC egyik legkedveltebb műsorához.

Ha az Egyesült Királyságon kívül tartózkodik, akkor csak VPN használatával jelenítheti meg a tartalmat. Még mindig megkérdezi, hogy van-e TV-licence, bár adatainak megadása teljesen opcionális.

Az iPlayer összes streamje nagyon jó minőségű. Gyorsan betöltődnek, ritkán állnak meg, hogy puffereljenek, és ami a legjobb, a különféle műfajok széles választéka létezik. Ez nemcsak a videó streamingjére vonatkozik: tucatnyi regionális rádióállomás is hallgatható.

Az iPlayer WWW megtalálható a hivatalos Kodi kiegészítő tárolóban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Quasar valóban hozzáférést kínál a média hatalmas választékához, de még ha el is hagyjuk az aggodalmakat a kalóz mennyiségével kapcsolatban, ez a tartalom elérésének módja aggodalomra ad okot. A torrent letöltésekor vagy akár elindításakor fájlmegosztóvá válik, amely bajba kerülhet.

Ha torrent alapú kiegészítőket szándékozik használni a Kodi számára, a VPN használata sokkal fontosabb, mint valaha. VPN nélkül, ha letölt egy torrentet, az IP-címe mindenki számára látható lesz, aki érdekel. Korábban már lefedtük a kínzás veszélyeit, de egy dolog egyértelmű: egyszerűbb és biztonságosabb módszerek vannak a legális tartalom elérésére a Kodi segítségével, mint a Quasar használatával..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 40

Adblock
detector