Real Debrid pe Kodi? Funcționează de fapt? Există alternative mai bune?

Ce este Real Debrid pentru Kodi

Vă interesează utilizarea Real Debrid pe Kodi? În această piesă vom explora ce este Real Debrid, cum funcționează acest serviciu și dacă Real Debrid este potrivit pentru dvs. Vom analiza, de asemenea, cum puteți îmbunătăți fluxul fără a plăti Real Debrid.

Kodi este un pachet software care simplifică procesul de creare a unui centru media acasă. Unul dintre cele mai mari avantaje ale lui Kodi este că este foarte portabil și poate fi instalat pe cele mai populare platforme, inclusiv PC, iPhone, Android, Amazon Fire TV și Firestick, Roku, Nvidia Shield și unitatea flash USB.

Deoarece suplimentii terți utilizează link-uri neoficiale către surse, conținutul lor este adesea încărcat lent sau disponibil numai de calitate scăzută. Real Debrid își propune să schimbe acest lucru oferind acces la mai multe gazde de fișiere suplimentare. În acest articol vom explica ce face Real Debrid și unele dintre problemele pe care le ridică pentru utilizatorii Kodi.

Trebuie menționat faptul că Real Debrid este utilizat numai atunci când este combinat cu suplimente terțe. Aceste suplimente oferă adesea acces fără restricții la conținutul licențiat și au contribuit la percepția negativă a Kodi în ansamblu. Încurajăm cititorii noștri să utilizeze surse oficiale mai presus de toate celelalte și să cerceteze legile cu privire la streamingul din țara lor înainte de a utiliza Kodi în acest scop..  

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Rețelele private virtuale (VPN) sunt adesea folosite pentru a ascunde transmisiile fără licență de la furnizorul de servicii de internet al utilizatorului Kodi (ISP), dar există multe moduri în care un VPN poate beneficia și de utilizatorii legitimi.

Un VPN criptează traficul dvs. de internet și îl face imposibil de citit pentru observatorii externi. Acest lucru ajută la prevenirea majorității atacurilor de tip Man-in-the-Middle și, de asemenea, împiedică ISP-ul dvs. să vândă datele dvs. sau să vă accelereze conexiunea în funcție de activitățile dvs..

  A Kodi webes felületének használata és fájlok elérése bármilyen eszközről

În timp ce toate VPN-urile vor încetini viteza internetului într-un anumit grad, unele au un impact mai mare decât altele. Transmiterea videoclipurilor este foarte intensă în date și, prin urmare, este important să găsiți un VPN care să aibă un efect cât mai mic asupra vitezei dvs. Unii furnizori VPN păstrează și jurnalele detaliate ale activităților dvs., așa că merită să verificați politicile de jurnal înainte de înregistrare.

Vă recomandăm să utilizați IPVanish. Oferă conexiuni rapide și stabile constant la servere din întreaga lume. IPVanish nu păstrează jurnalele traficului dvs. și este unul dintre cele mai ușoare VPN-uri de instalat pe platformele mobile precum Amazon Firestick.

LECTURĂ DE CITITOR: Economisiți 60% pe un plan anual IPVanish aici.

Ce este Real Debrid?

Real Debrid pentru Kodi

Real Debrid este un serviciu de abonament care oferă utilizatorilor săi acces la gazde suplimentare de fișiere. Abonamentele încep de la 4 € (4,64 USD) pe lună, iar în timp ce există o versiune gratuită disponibilă, aceasta funcționează numai între orele 6 și 12.

Când un utilizator Kodi selectează ceva de urmărit, Real Debrid oferă linkuri suplimentare de la cele 56 de gazde acceptate. Deoarece aceste legături sunt mai puțin utilizate decât cele implicite razuite de majoritatea suplimentelor terțe, este posibil să se încarce cu mai puțină memorie tamponantă și pot oferi chiar versiuni HD ale titlului selectat.

Cu toate acestea, dintre cele 56 de gazde, mai puțin de cinci furnizează doar conținut legitim, iar unele dintre acestea, cum ar fi YouTube, Vimeo și Dailymotion, au deja disponibile suplimente oficiale Kodi. Alte gazde includ faimoasa platformă Mega, succesorul Megaupload, un serviciu care a fost închis pentru încălcarea dreptului de autor de către Departamentul de Justiție al SUA.

Probleme cu Real Debrid

Există două mari probleme cu Real Debrid. În primul rând, oferă beneficii minime utilizatorilor Kodi care folosesc surse oficiale, dar recompensează pe cei care caută materiale protejate prin drepturi de autor.

  Kodi ne radi na tvom Firesticku? Isprobajte ove jednostavne popravke (ažurirano 2023.)

În al doilea rând, costă bani. Acest lucru împinge clienții Real Debrid într-o zonă gri legală, iar în timp ce Real Debrid susține că nu are legătură cu fișierele care încalcă drepturile de autor, oferă multe surse alternative pentru filme blockbuster. Aceasta este o contradicție completă de care utilizatorii Kodi ar trebui să fie conștienți dacă iau în considerare plata pentru Real Debrid.

Pur și simplu, taxele lunare ar putea fi cheltuite mai bine pentru un abonament la una dintre numeroasele platforme de streaming de înaltă calitate disponibile. Netflix, de exemplu, costă doar câțiva dolari în fiecare lună și este complet legitim.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să se înregistreze sau să utilizeze Real Debrid.

Îmbunătățirea calității de streaming fără Real Debrid

Există câteva moduri de a îmbunătăți calitatea streamingului fără a apela la Real Debrid sau servicii similare. Soluțiile de mai jos pot fi implementate în câteva minute și spre deosebire de Real Debrid, niciuna dintre ele nu costă bani.

Folosiți surse oficiale

Aceasta este o soluție simplă de streaming de calitate scăzută. Sursele oficiale furnizează de obicei conținut de înaltă definiție și, deoarece sunt concepute pentru a ajunge la o audiență largă, există, de obicei, foarte puțin timp de buffering.

Kodi oferă o selecție puternică de suplimente oficiale și multe dintre ele nu necesită înregistrare sau abonament pentru a le utiliza. Componente oficiale precum Crackle, Viewster și FilmOn.TV oferă totul, de la filme la TV live – ceva pe care Real Debrid și cele mai populare suplimente terțe nu le acceptă.

Nu numai acest lucru, dar suplimentele oficiale sunt supuse unor testări riguroase în timpul dezvoltării. Aceasta permite dezvoltatorilor să găsească și să corecteze vulnerabilități care ar putea fi utilizate pentru a compromite sistemul. Din motivele de mai sus, recomandăm cititorilor noștri să folosească surse oficiale, acolo unde este posibil.

Testează-ți conexiunea la internet

Unul dintre cele mai frecvente motive pentru tamponarea și timpii lungi de încărcare este că conexiunea dvs. la internet este prea lentă. Netflix recomandă o viteză de cel puțin 1,5 Mbps pentru conținut de definiție standard și 5Mbps pentru HD.

  Что такое сборка Kodi Durex? Это законно и безопасно для установки?

Puteți testa viteza conexiunii dvs. de internet utilizând un verificator de viteză online. Dacă descoperiți că viteza dvs. este mai mică decât se aștepta, există o serie de soluții, cum ar fi resetarea routerului, îmbunătățirea gamei dvs. wifi sau modernizarea pachetului dvs. de bandă largă., .

Este posibil să descoperiți o redare mai ușoară a videoclipurilor prin reducerea rezoluției. Aceasta nu este o soluție ideală, dar este o soluție rapidă și un indiciu bun că viteza rețelei dvs. este unul dintre factorii care contribuie la redarea slabă..

Pentru un ghid mai complet de testare și depanare a conexiunii dvs. de internet, aruncați o privire la articolul nostru de tamponare Kodi.

Utilizați un VPN pentru a evita accelerarea ISP

ISP-urile au cunoscut că limitează viteza clienților lor pe baza obiceiurilor de streaming. Acest lucru vă poate reduce viteza la punctul în care videoclipurile se bâlbâie sau se tamponează la nesfârșit. Așa cum am menționat anterior, un VPN îți ascunde activitățile și face mai puțin probabil ca conexiunea dvs. să fie accelerată.

Dacă aveți viteze destul de rapide, dar totuși întâmpinați probleme atunci când sunteți conectat la un VPN, poate doriți să încercați conectarea la un server diferit. IPVanish vă permite să vă conectați la orice server este cel mai bun în orice moment. Din moment ce există mai multe servere în cele mai multe țări, nu va trebui să vă opriți să vizionați conținut fără regiune dacă găsiți unul care funcționează..

Concluzie

Real Debrid ar putea oferi linkuri suplimentare către conținut, dar are un preț. Deoarece costă bani și se adresează numai utilizatorilor care circulă din surse nelicențiate, acesta prezintă aceleași riscuri ca suplimentele terțe care au fluxuri premium precum Streamhub, Exodus, Covenant și altele..

Legate de: 105 Best Kodi Addons din 2023

Există mai multe modalități de a experimenta streaming de înaltă calitate fără a plăti bani unui serviciu ambiguu din punct de vedere moral. Am enumerat mai sus aceste sfaturi și suntem siguri că vă vor ajuta să abordați problemele care vă simt cel mai iritate, indiferent dacă este lipsă de conținut HD sau de timp de încărcare lung..

About the author

Comments

  1. ctat. Cu toate acestea, există unele probleme cu utilizarea Real Debrid pe Kodi. În primul rând, utilizatorii trebuie să plătească pentru abonamentul lunar, ceea ce poate fi costisitor pentru unii. În plus, Real Debrid este utilizat numai atunci când este combinat cu suplimente terțe, care pot fi neoficiale și pot oferi acces la conținut piratat. Acest lucru poate fi ilegal în unele țări și poate duce la amenzi sau alte consecințe legale. În loc să utilizeze Real Debrid, există alte modalități de a îmbunătăți calitatea de streaming pe Kodi. Utilizarea surselor oficiale, testarea conexiunii la internet și utilizarea unui VPN pot ajuta la îmbunătățirea experienței de streaming fără a plăti pentru un abonament Real Debrid. În concluzie, utilizarea Real Debrid pe Kodi poate fi utilă pentru unii utilizatori, dar trebuie să fie utilizată cu precauție și în conformitate cu legile din țara respectivă.

  2. estea, trebuie să fiți conștienți de faptul că Real Debrid este utilizat numai în combinație cu suplimente terțe și poate ridica probleme legale. În plus, abonamentul poate fi costisitor pentru unii utilizatori. În loc să utilizați Real Debrid, există alte modalități de a îmbunătăți calitatea fluxului pe Kodi. De exemplu, puteți utiliza surse oficiale, testa conexiunea la internet și utiliza un VPN pentru a evita accelerarea ISP. În concluzie, utilizarea Real Debrid pe Kodi poate fi o opțiune pentru unii utilizatori, dar trebuie să fie conștienți de problemele legale și costurile implicate. În schimb, există alte modalități de a îmbunătăți calitatea fluxului pe Kodi.

  3. ate acestea, trebuie să fiți conștienți că Real Debrid este utilizat numai în combinație cu suplimente terțe și poate ridica probleme legale. În plus, abonamentul poate fi costisitor pentru unii utilizatori. În schimb, există alte modalități de a îmbunătăți calitatea de streaming fără a plăti pentru Real Debrid. De exemplu, puteți utiliza surse oficiale, testa conexiunea la internet și utiliza un VPN pentru a evita accelerarea ISP. În concluzie, utilizarea Real Debrid pe Kodi poate fi o opțiune pentru unii utilizatori, dar trebuie să fie conștienți de problemele legale și costurile implicate. În schimb, există alte modalități de a îmbunătăți calitatea de streaming fără a plăti pentru acest serviciu.

  4. tă acestea, trebuie menționat că Real Debrid este utilizat numai în combinație cu suplimente terțe și poate ridica probleme pentru utilizatorii Kodi. De asemenea, încurajăm utilizarea surselor oficiale și respectarea legilor cu privire la streamingul din țara dvs. În plus, recomandăm utilizarea unui VPN pentru a proteja traficul dvs. de internet și a evita accelerarea ISP. În cele din urmă, există și alte modalități de îmbunătățire a calității de streaming fără a plăti pentru Real Debrid, cum ar fi utilizarea surselor oficiale și testarea conexiunii la internet. În concluzie, Real Debrid poate fi o opțiune interesantă pentru utilizatorii Kodi, dar trebuie utilizat cu precauție și în conformitate cu legile și regulamentele locale.

Comments are closed.