Reddit Kodi Addon: Cum să difuzați videoclipuri Reddit pe Kodi

Există un lucru minunat Kodi Reddit Add-on care vă permite să vizualizați videoclipuri direct de pe Reddit. Vă vom vorbi despre modul de instalare și vom profita la maxim.

Kodi Reddit addon

Kodi este un software gratuit, open-source, care vă permite să configurați rapid și ușor propriul sistem de home theater. Unul dintre avantajele sale principale este gama largă de dispozitive pe care poate fi instalat. Puteți instala Kodi pe orice, de la PC-urile tradiționale Windows sau Mac la dispozitivele de streaming precum Amazon Fire Stick, Roku, USB Flash Drive, Nvidia Shield, Apple TV, iPhone sau Raspberry Pi.

Cu Kodi, există două moduri de a accesa conținut. Puteți să-l redați direct din stocarea dispozitivului sau să îl transmiteți pe internet. Pentru a face acest lucru, va trebui să instalați software suplimentar, numit suplimente. Aceste linkuri rasucă link-uri de pe anumite site-uri web precum Reddit și livrează conținutul către Kodi, astfel încât să poți să-l răsfoiești într-un singur loc, mai degrabă decât să trebuiască să vizitezi site-urile web.

Atunci când oamenii se gândesc la site-urile video de pe Internet, sar de multe ori direct pe YouTube sau Vimeo, dar Reddit are multe de oferit. Este posibil să nu poată concura cu biblioteca colosală de conținut YouTube, dar își grupează conținutul mult mai eficient folosind subreddituri.

În acest articol, vă vom ghida prin instalarea și configurarea unui add-on Kodi numit Reddit Viewer. Acest lucru vă va permite să vizualizați imagini și videoclipuri din Reddit direct folosind Kodi. Instalarea Reddit Viewer este foarte simplă, dar nu vă faceți griji dacă nu ați instalat niciodată un supliment, deoarece vă vom parcurge pas cu pas..

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Cum să utilizați suplimentele Kodi în siguranță

Înainte de a începe, este important să cunoașteți riscurile care implică utilizarea Kodi pentru a transmite conținut. Orice supliment pe care îl instalați, fie că este oficial sau terț, poate fi deturnat. Dacă se întâmplă acest lucru, un atacator ar putea infecta computerul cu malware sau mai rău, să vă fure informațiile personale și datele de autentificare online.

Chiar și propriul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP) dorește să fie atent la activitățile dvs. Deși nu vor face nimic la fel de nefiresc ca un hacker, li se știe că încetinesc viteza de internet a utilizatorilor care transmit frecvent conținutul online. Acest lucru se poate întâmpla chiar dacă sunteți abonat la un plan de date nelimitat și dacă nu faceți ceva ilegal.

Din fericire, există o modalitate de a împiedica orice observatori externi să știe ce faceți. Prin descărcarea și instalarea unui serviciu de rețea virtuală (VPN) de renume, puteți cripta tot traficul de intrare și de ieșire. Acest lucru menține istoricul și activitățile de navigare private și face ca majoritatea atacurilor Man in the Middle (MitM) să fie inutile. De asemenea, deoarece un VPN vă permite să vă conectați la servere din alte țări, conținutul blocat de regiune nu vă va mai fi inaccesibil, indiferent de locația dvs..     

Desigur, protecția dvs. este la fel de puternică ca și compania care o furnizează. Există o mulțime de servicii VPN gratuite, dar multe dintre acestea reduc viteza de navigare până la o rampă, iar unele includ chiar și malware. Recomandăm IPVanish - spre deosebire de majoritatea concurenței lor, această companie își păstrează propriile servere și infrastructură, ceea ce înseamnă că viteza dvs. nu suferă.

Dacă este ceva, IPVanish vă poate îmbunătăți chiar experiența cu Kodi. Funcționează cu fiecare supliment pe care l-am testat, plus că viteza sa este suficient de mare pentru a vă oferi acces neîntrerupt la conținutul dvs. Poate ajuta chiar la rezolvarea problemelor de tamponare cauzate de ISP-ul dvs. care vă accelerează conexiunea.

Poate fi instalat și pe dispozitive portabile precum Amazon Firestick, permițându-vă să rămâneți protejat chiar și în afara casei. În plus, IPVanish nu ține jurnalele activităților dvs., ceea ce înseamnă că ISP-ul dvs. nu poate afla dacă faceți streaming, chiar dacă solicitați direct IPVanish.

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Instalarea Kodi

Primul pas este să instalați Kodi dacă nu ați făcut-o deja. Pentru a face acest lucru, introduceți https://kodi.tv/download în bara de adrese a browserului. Kodi poate fi instalat pe o serie de platforme diferite, deci alegeți sistemul de operare pe care îl veți folosi și versiunea Kodi pe care o doriți.

După ce ați făcut acest lucru, instalatorul va începe să descarce. Trebuie să dureze doar un minut și, odată descărcat, faceți clic pe el și urmați pașii pentru instalarea Kodi.

Instalarea suplimentului Kodi Reddit Viewer

reddit 2

Pentru început, va trebui să deschidem Kodi. Parcurgeți lista din stânga ecranului de start și faceți clic pe opțiunea care spune Add-on-uri.

reddit 3

Apoi, faceți clic pe pictograma care arată ca o cutie. Se află în partea stângă sus a paginii.

reddit 4
Te vei regăsi pe pagina browserului suplimentar. De aici, faceți clic pe Instalați din depozit. De obicei, trebuie să instalați mai întâi depozitul, dar din moment ce Reddit Viewer se află în repoziția oficială, nu este necesar de data aceasta.

Derulați în jos lista depozitelor instalate până găsiți unul apelat Depozitul Kodi Add-on. Dacă utilizați o nouă instalare Kodi, va fi singura repoziție aici, deoarece vine preinstalată.

reddit 5
Click pe Componente video și găsiți cel numit Reddit Viewer. Faceți clic pe butonul marcat Instalare în partea dreaptă jos a ecranului următor.

reddit 6

Configurarea suplimentului Kodi Reddit Viewer

Din punct de vedere tehnic nu trebuie să faceți nimic altceva după instalarea suplimentului Reddit Viewer, dar având în vedere cât de bine este organizat conținutul Reddit, ar fi păcat să nu.

Când deschideți suplimentul, veți vedea că unele dintre cele mai populare subreddituri video sunt deja contabilizate. Cu toate acestea, puteți adăuga și altele pe listă dacă doriți.

Pentru a face acest lucru, pur și simplu parcurgeți în partea de jos a listei și faceți clic pe Adăugați scurtătură Subreddit, Multidomain sau Domeniu. În caseta de text care apare, introduceți numele subreditării pe care doriți să o adăugați. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul O.K buton.

Notă: introduceți doar numele subreditării, fără alte detalii. De exemplu, introducerea „accidentalcomedy” ar fi bine, dar „r / accidentalcomedy” sau „www.reddit.com/r/accidentalcomedy” nu ar face.

reddit 7

Puteți introduce, de asemenea, numele de utilizator Reddit în loc de subreddit. Aceasta vă va arăta toate firele pe care utilizatorul le-a trimis sau postat și va aduna toate imaginile și videoclipurile pe care le conțin. Sintaxa pentru aceasta este ușor diferită: introduceți „/ user /” urmată de un nume de utilizator.

Meniul de setări Reddit Viewer vă oferă mai multe opțiuni utile pe care v-ar putea dori să aruncați o privire. Pentru a accesa acest meniu, faceți clic dreapta pe pictograma suplimentului sau faceți clic pe butonul Opțiuni butonul din partea stângă jos a ecranului.

Prima opțiune pe care poate doriți să o schimbați este Elemente pe interogare, sub General tab. Acest lucru modifică doar numărul de rezultate pe care le veți vedea pe pagină. Numerele mai mari furnizează mai mult conținut dintr-o singură dată, dar crește timpul necesar pentru a vedea rezultatele.

Filtre fila este una pe care ar trebui să o vizitați cu siguranță. Vă permite să alegeți dacă vedeți sau nu postări pe bază de imagine și text alături de rezultatele video. Există, de asemenea, o opțiune care nu este sigură pentru muncă (NSFW) - aceasta ascunde conținutul destinat telespectatorilor maturi. Este activat implicit, dar poate fi uneori excesiv, filtrând melodiile cu versuri explicite, precum și mai mult conținut pentru adulți.

reddit 9

Reddit Viewer este un add-on simplist, ușor de utilizat pentru Kodi, care permite accesul rapid la conținut care se întinde pe o multitudine de genuri diferite. Deși nu puteți trimite mesaje sau actualizați conținut, acesta oferă o modalitate ușoară de a naviga pe Reddit pe un ecran mare, iar acest lucru face ca acesta să fie în valoare de instalare.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 60

Adblock
detector