Reddit Kodi Addon: Как да предавате видеоклипове Reddit на Kodi

Има страхотно Kodi Reddit добавка което ви позволява да гледате видео директно от Reddit. Ще ви поговорим как да инсталирате и да се възползвате максимално от него.

Kodi Reddit addon

Kodi е безплатен софтуер с отворен код, който ви позволява бързо и лесно да настроите вашата собствена система за домашно кино. Едно от основните му предимства е широката гама от устройства, на които може да се инсталира. Можете да инсталирате Kodi на всичко - от традиционните компютри с Windows или Mac до стрийминг устройства като Amazon Fire Stick, Roku, USB флаш устройство, Nvidia Shield, Apple TV, iPhone или Raspberry Pi.

С Kodi има два начина за достъп до съдържание. Можете да го възпроизвеждате директно от хранилището на устройството си или да го предавате по интернет от интернет. За целта ще трябва да инсталирате допълнителен софтуер, наречен добавки. Тези стърчащи връзки от конкретни уебсайтове като Reddit и доставят съдържанието до Kodi, така че да можете да разглеждате всичко на едно място, вместо да се налага да посещавате самите уебсайтове.

Когато хората мислят за интернет видео сайтове, те често прескачат направо към YouTube или Vimeo, но Reddit също може да предложи много. Може да не е в състояние да се конкурира с колосалната библиотека на съдържанието на YouTube, но тя групира съдържанието си далеч по-ефективно, използвайки subreddits.

В тази статия ще ви преведем през инсталирането и конфигурирането на добавка на Kodi с име Reddit Viewer. Това ще ви позволи да преглеждате изображения и видео от Reddit директно с помощта на Kodi. Инсталирането на Reddit Viewer е много просто, но не се притеснявайте, ако никога не сте инсталирали добавка преди, тъй като ние ще ви превеждаме стъпка по стъпка.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Как да използвате добавките на Kodi безопасно

Преди да започнем, важно е да знаете рисковете, които идват с използването на Kodi за поточно съдържание. Всяка добавка, която инсталирате, независимо дали е официална или трета страна, може да бъде отвлечена. Ако това се случи, нападател може потенциално да зарази компютъра ви със злонамерен софтуер или по-лошо, да открадне личната ви информация и идентификационните данни за онлайн вход.

Дори вашият собствен доставчик на интернет услуги (ISP) иска да следи вашите дейности. Въпреки че няма да направят нещо толкова злобно като хакер, известно е, че забавят скоростта на интернет на потребителите, които често предават съдържание онлайн. Това дори може да се случи, ако сте абонирани за неограничен план за данни и ако не правите нещо незаконно.

За щастие, има начин да попречите на външни наблюдатели да разберат какво правите. Чрез изтегляне и инсталиране на реномирана услуга за виртуална частна мрежа (VPN) можете да шифровате целия входящ и изходящ трафик. Това запазва историята на вашите сърфи и дейности частна и прави повечето атаки на Man in the Middle (MitM) безполезни. Освен това, тъй като VPN ви позволява да се свързвате със сървъри в други страни, съдържанието, заключено за региона, вече няма да бъде достъпно за вас, независимо от вашето местоположение.     

Разбира се, вашата защита е толкова силна, колкото и компанията, която я предоставя. Има много безплатни VPN услуги навън, но много от тях забавят скоростта на сърфиране до обхождане, а някои дори включват зловреден софтуер. Препоръчваме IPVanish - за разлика от по-голямата част от тяхната конкуренция, тази компания поддържа свои собствени сървъри и инфраструктура, което означава, че скоростта ви не страда.

Ако не друго, IPVanish може дори да подобри вашето преживяване с Kodi. Той работи с всяка добавка, която сме тествали, плюс скоростите му са достатъчно високи, за да ви осигурят непрекъснат достъп до съдържанието ви. Той дори може да помогне за разрешаването на проблеми с буферирането, причинени от прекъсването на връзката на вашия интернет доставчик.

Той може да бъде инсталиран и на преносими устройства като Amazon Firestick, което ви позволява да останете защитени дори когато сте далеч от дома. Освен това IPVanish не поддържа дневници на вашите дейности, което означава, че вашият интернет доставчик не може да разбере дали предавате поточно съдържание, дори ако те поискат IPVanish директно.

Сделка за четене: спестете до 60% от планове за IPVanish тук.

Инсталиране на Kodi

Първата стъпка е да инсталирате Kodi, ако още не сте го направили. За целта въведете https://kodi.tv/download в адресната лента на браузъра си. Kodi може да бъде инсталиран на множество различни платформи, така че изберете операционната система, която ще използвате, и версията на Kodi, която искате.

След като направите това, инсталаторът ще започне да изтегля. Тя трябва да отнеме само минута или около това и след като бъде изтеглена, щракнете върху нея и следвайте стъпките за инсталиране на Kodi.

Инсталиране на добавката Kodi Reddit Viewer

reddit 2

За начало ще трябва да отворим Kodi. Превъртете списъка надолу вляво от началния екран и кликнете върху опцията, която казва Добавки.

reddit 3

След това кликнете върху иконата, която изглежда като кутия. Той е в горната лява част на страницата.

reddit 4
Ще намерите на страницата на браузъра за добавки. От тук щракнете Инсталиране от хранилище. Обикновено първо трябва да инсталирате хранилището, но тъй като Reddit Viewer е в официалното репо, този път не е необходимо.

Превъртете надолу списъка с инсталирани хранилища, докато не намерите едно повикано Хранилище за добавки Kodi. Ако използвате нова инсталация на Kodi, тя ще бъде единственото репо тук, тъй като е предварително инсталирано.

reddit 5
Кликнете върху Видео добавки и намерете този с име Reddit Viewer. Щракнете върху бутона маркиран Инсталирай в долната дясна част на следващия екран.

reddit 6

Конфигуриране на добавката Kodi Reddit Viewer

Технически не е нужно да правите нищо друго, след като добавката за Reddit Viewer е инсталирана, но като се има предвид колко добре е организирано съдържанието на Reddit, ще е жалко да не.

Когато отворите добавката, ще установите, че някои от най-популярните видеоподредове вече са отчетени. Можете обаче да добавите и други в списъка, ако желаете.

За да направите това, просто превъртете до дъното на списъка и кликнете върху Добавете пряк път Subreddit, Multidomain или Domain. В текстовото поле, което се показва, въведете името на подредакта, който искате да добавите. Когато сте готови, щракнете върху Добре бутон.

Забележка: въведете само името на subreddit, без други подробности. Например, въвеждането на „случайна комедия“ би било добре, но „r / случайна комедия“ или „www.reddit.com/r/accidentalcomedy“ не би.

reddit 7

Можете също да въвеждате потребителски имена на Reddit вместо subreddits. Това ще ви покаже всички теми, които потребителят е изпратил или публикувал, и ще събере всички изображения и видеоклипове, които съдържат. Синтаксисът за това е малко по-различен: въвеждате „/ потребител /“, последвано от потребителско име.

Менюто за настройки на Reddit Viewer предлага няколко полезни опции, които може да искате да разгледате. За да стигнете до това меню, щракнете с десния бутон върху иконата на добавката или щракнете върху Настроики бутон в долната лява част на екрана.

Първата опция, която може да искате да промените, е Елементи на запитване, под Общ раздел. Това просто променя броя на резултатите, които ще видите на страница. По-високите числа доставят повече съдържание с едно движение, но увеличава времето, необходимо за да видите резултатите.

Най- Филтри раздела е един, който определено трябва да посетите. Тя ви позволява да изберете дали да виждате изображения или текстови публикации заедно с резултатите от видео. Има и не безопасно за работа (NSFW) превключване - това крие съдържание, насочено към зрели зрители. По подразбиране е включено, но понякога може да бъде прекалено завистлив, филтрирайки песни с явни текстове, както и повече съдържание за възрастни.

reddit 9

Reddit Viewer е опростена, удобна за потребителя добавка за Kodi, която позволява бърз достъп до съдържание, което обхваща множество от различни жанрове. Въпреки че не можете да изпращате съобщения или да актуализирате съдържание, той предоставя лесен начин за сърфиране в Reddit на голям екран и само това го прави добавка, струваща да се инсталира.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 70

Adblock
detector