Reddit Kodi Addon: Kako strujati Reddit videozapise na Kodi

Izvrsno je Kodi Reddit dodatak koji vam omogućuje gledanje videozapisa izravno s Reddita. Razgovarat ćemo vas o tome kako instalirati i na najbolji način iskoristiti sve.

Kodi Reddit addon

Kodi je besplatni softver otvorenog koda koji vam omogućava brzo i jednostavno postavljanje vlastitog sustava kućnog kina. Jedna od njegovih glavnih prednosti je širok raspon uređaja na koje je moguće instalirati. Kodi možete instalirati na sve, od tradicionalnih Windows ili Mac računala do strujnih uređaja poput Amazon Fire Stick-a, Rokua, USB Flash pogona, Nvidia Shielda, Apple TV-a, iPhone-a ili Raspberry Pi.

Kodi Kodi ima dva načina za pristup sadržaju. Možete ga reproducirati izravno iz pohrane uređaja ili ga strujati putem interneta. Da biste to učinili, morat ćete instalirati dodatni softver, koji se zove dodatci. Ove strugalne veze s određenih web lokacija poput Reddita i isporučuju sadržaj Kodi-ju tako da možete pregledavati sve na jednom mjestu, umjesto da sami morate posjetiti web stranice.

Kad ljudi razmišljaju o internetskim video stranicama, često skoče izravno na YouTube ili Vimeo, ali Reddit također ima mnogo toga za ponuditi. Možda se neće moći natjecati s YouTubeovom kolosalnom bibliotekom sadržaja, ali svoj sadržaj grupiše mnogo učinkovitije koristeći podredove.

U ovom ćemo vas članku voditi kroz instalaciju i konfiguriranje dodatka Kodi nazvanog Reddit Viewer. Ovo će vam omogućiti da izravno pregledate slike i videozapise sa Reddita koristeći Kodi. Instalacija Reddit Viewera vrlo je jednostavna, ali ne brinite ako nikad prije niste instalirali dodatak jer ćemo vas korak po korak voditi kroz njega.

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva.

Kako sigurno koristiti Kodi dodatke

Prije nego što počnemo, važno je da znate rizike koji dolaze s pomoću Kodi-a za strujanje sadržaja. Svaki dodatak koji instalirate, bilo da je službeni ili treća strana, može se oteti. Ako se to dogodi, napadač može potencijalno zaraziti vaše računalo zlonamjernim softverom ili još gore, ukrasti vaše osobne podatke i vjerodajnice za mrežnu prijavu..

Čak i vaš vlastiti pružatelj internetskih usluga (ISP) želi voditi računa o svojim aktivnostima. Iako neće učiniti ništa zločesto poput hakera, poznato je da usporavaju brzinu interneta korisnika koji često struje putem Interneta. To se čak može dogoditi ako ste pretplaćeni na neograničeni podatkovni plan i ako ne radite ništa nezakonito.

Srećom, postoji način da spriječite vanjske promatrače da znaju što radite. Preuzimanjem i instaliranjem ugledne usluge virtualne privatne mreže (VPN) možete kriptirati sav dolazni i odlazni promet. Zbog toga su povijest i aktivnosti pregledavanja privatni i većina napada Man in Middle (MitM) čini beskorisnim. Također, jer vam VPN omogućava povezivanje s poslužiteljima u drugim zemljama, sadržaj zaključan u regiji više vam neće biti nedostupan, bez obzira na vašu lokaciju.     

Naravno, vaša je zaštita samo jaka koliko i tvrtka koja je pruža. Postoji mnogo besplatnih VPN usluga vani, ali mnoge od njih usporavaju brzinu pregledavanja sve do indeksa, a neke uključuju čak i zlonamjerni softver. Preporučujemo IPVanish - za razliku od većine konkurencije, ova tvrtka održava vlastite poslužitelje i infrastrukturu, što znači da vaša brzina ne pati.

Ako ništa drugo, IPVanish može čak poboljšati vaše iskustvo kod Kodi-ja. Radi uz svaki dodatak koji smo testirali, plus što su njegove brzine dovoljno velike da vam omogućuju nesmetan pristup vašem sadržaju. To čak može pomoći u rješavanju problema s punjenjem uzrokovanih ugrozom vaše internetske veze.

Također se može instalirati na prijenosne uređaje poput Amazon Firestick, omogućujući vam da ostanete zaštićeni čak i kad niste daleko od kuće. Uz to, IPVanish ne vodi evidenciju vaših aktivnosti, što znači da vaš davatelj internetskih usluga ne može otkriti da li struji, čak i ako izravno zatraži IPVanish..

Deo čitatelja: uštedite do 60% na IPVanish planovima ovdje.

Instaliranje Kodija

Prvi je korak instalacija Kodija ako to već niste. Da biste to učinili, unesite https://kodi.tv/download u adresnu traku preglednika. Kodi se može instalirati na više različitih platformi, pa odaberite operativni sustav koji koristite i verziju Kodija koja vam se sviđa.

Nakon što to učinite, instalacijski program počet će preuzimanje. Trebala bi trajati samo minutu ili nešto, a nakon što je preuzme, kliknite je i slijedite korake za instaliranje Kodi-ja.

Instaliranje dodatka Kodi Reddit Viewer

reddit 2

Za početak ćemo morati otvoriti Kodi. Pomaknite se prema dolje popisa lijevo od početnog zaslona i kliknite na opciju koja piše Add-ons.

reddit 3

Zatim kliknite na ikonu koja izgleda kao kutija. To je u gornjem lijevom boku stranice.

reddit 4
Naći ćete se na stranici preglednika s dodatkom. Odavde kliknite Instalacija iz skladišta. Obično bi prvo trebalo instalirati spremište, ali s obzirom da je Reddit Viewer u službenom repo-u, ovaj put to nije potrebno..

Pomaknite se prema dolje popisa instaliranih spremišta sve dok ne nađete jedno nazvano Spremište dodataka Kodi. Ako koristite novu instalaciju Kodi, to će biti jedina postava koja je ovdje predinstalirana.

reddit 5
Kliknite na Video dodaci i pronađite onu po imenu Reddit Viewer. Kliknite gumb označen Instalirati u donjem desnom kutu sljedećeg zaslona.

reddit 6

Konfiguriranje dodatka Kodi Reddit Viewer

Tehnički ne morate ništa drugo raditi nakon instaliranja dodatka Reddit Viewer, ali s obzirom na to koliko je Reddit organiziran sadržaj, sramota je ne.

Kada otvorite dodatak, vidjet ćete da su neki od najpopularnijih video podredova već evidentirani. Međutim, možete dodati i druge na popis, ako želite.

Da biste to učinili, jednostavno se pomaknite do dna popisa i kliknite na Dodajte prečac Subreddit, Multidomena ili Domena. U tekstni okvir koji se prikaže unesite ime podrediste koju želite dodati. Kada završite, kliknite gumb u redu dugme.

Napomena: unesite samo ime podredova, bez drugih pojedinosti. Na primjer, unos "slučajne komedije" bio bi u redu, ali "r / slučajna komedija" ili "www.reddit.com/r/accidentalcomedy" ne bi.

reddit 7

Umjesto RedDit korisničkih imena možete upisati i umjesto podredova. Ovo će vam pokazati sve teme koje je korisnik poslao ili objavio u njima i prikupiti sve slike i videozapise koje sadrže. Sintaksa za to je nešto drugačija: upisujete "/ korisnik /", a slijedi korisničko ime.

Izbornik postavki Reddit Viewer nudi nekoliko korisnih opcija koje biste mogli pogledati. Da biste došli do ovog izbornika, desnom tipkom miša kliknite ikonu dodatka ili kliknite ikonu Opcije gumb u donjem lijevom kutu ekrana.

Prva opcija koju biste možda željeli promijeniti je Stavke po upitu, ispod Općenito kartica. To jednostavno mijenja broj rezultata koji ćete vidjeti na stranici. Veći brojevi isporučuju više sadržaja u jednom potezu, ali povećava vrijeme potrebno za pregled rezultata.

filteri karticu je koju biste svakako trebali posjetiti. Omogućuje vam odabir da li želite vidjeti ili ne slike i tekstualne postove uz video rezultate. Tu je i prebacivanje nesigurno za rad (NSFW) - to skriva sadržaj namijenjen zrelim gledateljima. Uobičajeno je uključeno, ali ponekad može biti pretjerano ljubomorno, filtriranje pjesama sa eksplicitnim tekstovima kao i sadržaj za odrasle.

reddit 9

Reddit Viewer je jednostavan dodatak za Kodi koji je jednostavan za upotrebu i omogućava brz pristup sadržaju koji obuhvaća mnoštvo različitih žanrova. Iako ne možete slati poruke ili nadograđivati ​​sadržaj, to omogućuje jednostavan način pregledavanja Reddita na velikom zaslonu i samo to ga čini dodatkom koji vrijedi instalirati.  

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4

Adblock
detector