Repoziția Kodi Colossus nu va instala sau lipsește? Iată de ce și unele alternative.

Colossus repo lipsă

Dacă ați ajuns pe această pagină, este probabil pentru că ați constatat că reprezentanța Kodi Colossus nu va funcționa sau nu se va instala. Dacă ați încercat adresa URL la care toată lumea spune că este localizată, dar ați primit fie o eroare 404, fie un mesaj care să spună „Colossal1 nu are încă niciun depozit public”, acest articol vă va explica de ce nu puteți găsi. 

Răspunsul scurt este că Colossus a fost luat offline, deoarece unul dintre principalii săi dezvoltatori a primit o scrisoare de încetare și dezistare de la MPA (Motion Picture Association). Această scrisoare îl acuza pe Colossus de a facilita pirateria prin adăugarea de locuințe care le permit utilizatorilor să difuzeze conținut fără licență.

Pentru mai multe detalii și o listă de alternative la Colossus repo, citiți mai departe.

Kodi este un software descărcabil care permite utilizatorilor să urmărească o varietate de videoclipuri de pe Internet. Poate fi instalat pe majoritatea dispozitivelor TV populare, inclusiv Apple TV și Nvidia Shield. Poate fi, de asemenea, utilizat pe un computer sau smartphone sau cu un Amazon Firestick.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru piraterie.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Oamenii care folosesc suplimente Kodi de la Colossus sau alte repos pentru a viziona fluxuri neoficiale de emisiuni și filme utilizează adesea VPN-urile pentru a-și păstra secretul activitățile. Există însă motive întemeiate pentru care toată lumea care transmite video ar trebui să utilizeze un VPN.

VPN-urile protejează utilizatorii împotriva atacurilor MiTM (man-in-the-middle), criptând datele utilizatorilor și făcându-i ilegibili pentru hackeri. Atacurile MiTM reprezintă o preocupare deosebită pentru cei care încearcă să folosească Pactul (de asemenea, nu funcționează) și alte suplimente le plac acum, când repoziția inițială a fost scoasă offline. VPN-urile ajută, de asemenea, la prevenirea tamponării cauzate de accelerarea vitezei ISP și pot debloca conținut care este blocat geo.

Cu toate acestea, nu toate VPN-urile sunt create egale. Unii păstrează jurnalele activităților utilizatorilor, creând noi riscuri de securitate și confidențialitate. Altele sunt prea lente pentru a transmite video HD sau sunt greu de instalat.

Din aceste motive, recomandăm utilizatorilor Kodi să utilizeze IPVanish ori de câte ori transmit stream video. IPVanish are peste 850 de servere, menținând viteze mari și maximizând conținutul disponibil pentru utilizatori. De asemenea, nu păstrează jurnalele și este ușor de instalat datorită aplicației sale native pentru Amazon Fire Stick și Nvidia Shield. În general, este o alegere excelentă pentru VPN pentru streamingul video și protejarea confidențialității.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii Comparitech pot economisi până la 60% în planurile IPVanish.

De ce lipsește Colossus repo

Repoziția Colossus a coborât în ​​jurul orei 1 p.m. Ora estică, 15 noiembrie. Pagina oficială de github pentru repo a început să afișeze un mesaj care spunea că „Colossal1 nu are încă niciun depozit public”. Între timp, multe alte site-uri care transportau copii ale repo au ieșit complet offline și au început să afișeze 404 erori..

În aceeași zi, unul dintre dezvoltatorii din spatele repoziției Colossus, jsergio123, a anunțat pe pagina sa de twitter „Îmi pare rău să spun, dar opresc toată dezvoltarea urlresolver-ului, metahandler-ului și a celorlalte suplimente ale mele. Nu sunt responsabil pentru legământ și bennu, dar colosul a fost de acord să șterge repoziția. ”Într-un răspuns către un alt utilizator de pe Twitter, Jsergio a menționat că, dacă s-ar întoarce vreodată la dezvoltarea addonului Kodi, el ar dezvolta doar adunări legale din aceasta punct înainte.

TheAlphaP și MPA

Un al doilea dezvoltator care a purtat numele de „TheAlphaP” pe Twitter a replicat, de asemenea, pe data de 15, implicând că a avut probleme legale și nu va mai dezvolta suplimente care încalcă. Contul lui a dispărut apoi. Contul de Twitter al unui al treilea dezvoltator Colossus, numit Echocoder, a fost de asemenea offline în același timp.

După aceasta, TVAddons a publicat o scrisoare adresată TheAlphaP de la MPA. Acest grup este format din furnizori de conținut gigant și servicii de streaming precum Netflix, Amazon, Sky, Disney și Warner Brothers. Scrisoarea acuză AlphaP că a dezvoltat „suplimente care încalcă” care „oferă acces ilegal la opere protejate de drepturi de autor”.

Nu este clar dacă Jsergio și Echocoder au primit, de asemenea, încetarea și abandonarea scrisorilor sau dacă au auzit pur și simplu despre ce s-a întâmplat cu AlphaP și au decis să înceteze implicarea cu Colos. Concluzia este că deținătorii de drepturi de autor au stabilit acum identitatea unuia sau mai multor dezvoltatori Colpo Reppo și sunt angajați în acțiuni legale împotriva lor. Drept urmare, Colossus a dispărut.

Deși Colossus este în scădere, există încă o mulțime de modalități de a viziona emisiuni TV și filme pe Kodi folosind suplimente legale care nu încalcă legea drepturilor de autor. Mai jos este o listă de repos unde puteți găsi aceste suplimente.

Alternative la Kodi Colossus repo

Următoarea este o listă de repos-uri care au o politică de respingere a suplimentelor care curg din surse nelicențiate. Drept urmare, aceste repos sunt încă online.

TVAddons

TVAddons repo

TVAddons a adăpostit anterior câteva completări de încălcare, inclusiv popularul addon Exodus. Cu toate acestea, a fost trimisă în judecată de Bell Canada, Videotron, TVA și Rogers. Drept urmare, site-ul web original a fost eliminat. Dar, în loc să dispară, TVAddons și-a eliminat toate addonurile care încalcă drepturile de autor și s-a deschis într-o nouă locație.

Noul depozit TVAddons are multe suplimente valoroase pentru Kodi. Iată câteva care sunt notabile.

 • USTVCatchup - Permite utilizatorilor să urmărească emisiuni de rețea și televiziune prin cablu după ce le transmit prin streaming pe site-ul oficial al rețelei.
 • Inot pentru adulti - Permite utilizatorilor să vizioneze spectacole de pe site-ul oficial al canalului Adult Swim, inclusiv episoade din Aqua Teen Hunger Force, Attack on Titan și The Boondocks.
 • Citirea proastă a buzelor - Vă permite să vizionați videoclipuri amuzante cu dialog alternativ din filme de succes și discursuri politice.
 • FilmOn Simple - Oferă peste 600 de canale de televiziune gratuite de la Filmon.com, inclusiv canale dedicate filme, sporturi extreme, știri, muzică și altele.
 • Indigo - O aplicație de depanare care vă permite să vă mențineți Kodi în formă de top. Vă permite să vizualizați fișierele de jurnal, să ștergeți memoria cache, să resetați din fabrică și să efectuați multe alte tipuri de întreținere.

Articol conex: Cum se instalează și se utilizează Indigo Kodi add

Reprezentarea lui Eracknaphobia

Eracknaphobias repo ecran de informații

Reprezentarea lui Eracknaphobia este probabil mai cunoscută pentru faptul că are un addon de Crackle care funcționează de fapt. Iată câteva altele care sunt, de asemenea, importante.

 • AMA Pro Racing - Vă permite să vizionați evenimente Motocross și Supercross în direct, fără abonament prin cablu.
 • FXNOW - Necesită un abonament plătit. Permite utilizatorilor să urmărească emisiuni FX și filme prin Kodi, inclusiv episoade de poveste de groaza americana, Sons of Anarchy, și Americanii
 • Transmitere live - redă videoclipuri de pe Livestream.com

Citeste mai mult: Cum se instalează addonul Crackle Kodi

BludHavenGrayson

Repunerea lui BludHavenGrayson

Acest depozit nu este foarte cunoscut și are doar câteva suplimente. Dar cele pe care le are, merită să le verifici pentru unii utilizatori. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente ale acestora.

 • Lupta inelul de onoare - Permite utilizatorilor să urmărească fiecare episod al RoHW din anul trecut.
 • TVPlayer - Oferă peste 60 de fluxuri legale de canale TV U.K. Este posibil să fie solicitată o VPN pentru a vizualiza unele dintre ele dacă vă conectați din afara U.K.
 • TVCatchup.com - Similar cu TVAddons ” USTVCatchup, TVCatchup.com vă oferă acces la rețelele și emisiile TV prin cablu după ce sunt difuzate.

BludHavenGrayson poate fi găsit pe această pagină de github.

Articol conex: Cele mai bune reparații Kodi

Depozitul oficial de adăugare Kodi

Republica oficială Kodi

Desigur, nu trebuie să căutați un depozit online pentru a obține suplimente extraordinare Kodi. Puteți utiliza doar cea care vine preinstalată cu Kodi. Iată câteva dintre cele mai bune suplimente din depozitul oficial Kodi.

 • PSVue - Necesită un abonament plătit. Oferă utilizatorilor acces la un catalog de canale TV de rețea și cablu, inclusiv CNBC, CNN, Disney Jr., Fox Sports, Animal Planet și multe altele.
 • Crunchyroll - Vă permite să urmăriți o colecție uriașă de titluri anime de la Crunchyroll.
 • Dailymotion.com - Vă permite să vizionați mii de videoclipuri încărcate de utilizatori de la Dailymotion.com.
 • Pluto.tv - Vă oferă acces la peste 100 de canale TV gratuite, inclusiv Bloomberg, IGN, Food TV și multe altele.

Citeste mai mult: Cum se instalează addonul Pluto.tv Kodi

Concluzie

Acum știți de ce lipsește repo-ul Colossus. Dezvoltatorii asociați cu depozitul au fost închise din cauza unui proces care îi acuză că au creat suplimente care încalcă drepturile de autor. Cu toate acestea, există o mulțime de alte suplimente disponibile pe care le puteți utiliza pentru a viziona TV și filme pe Kodi. Utilizați lista de repos-uri de mai sus care sunt încă online pentru a găsi ceea ce căutați.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

59 + = 60

Adblock
detector