Őrült Kodi rajzfilm kiegészítése: Az őrült rajzfilm legális? Biztonságos?

Őrült rajzfilm

Ha otthonban vannak kisgyermekek, fontos, hogy elfoglalja őket valami olyannel, amit élveznek. Ha olyan kábelvágó vagy, aki megpróbál elkerülni a magas kábeltelevíziós számlákat, néha nehéz lehet megtalálni a minőségi gyermekprogramokat csupán online forrásokból..

E probléma miatt sok szülő a Crazy Kodi Cartoon kiegészítővel fordul. A Cartoon Crazy egy nagyon népszerű kiegészítő, amely lehetővé teszi a szülők számára, hogy rajzfilmeket és más gyermekek programjait megtalálja. A népszerű Kodi médiaközponton futó Cartoon Crazy szinte bármilyen eszközön lejátszható, beleértve a Roku, az Apple TV, az Amazon Fire Stick, a Macintosh PC, a Windows PC, valamint az Android vagy iOS mobil eszközöket.

Az összes olyan tartalom mellett, amelyet a Cartoon Crazy elérhetővé tesz, kíváncsi lehet, hogy törvényes vagy biztonságos. Ez a cikk elmagyarázza, hogyan működik a Cartoon Crazy, és milyen kockázatokkal jár annak telepítésekor.

Előfordulhat, hogy hasznos útmutatót is talál arról, hogyan nézhet filmeket a Kodi-on.

Hogyan kell használni a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban?

A Kodi sokféle felhasználása közül a streaming a legnépszerűbb. A Kodi-on keresztüli streaming azonban jelentős adatvédelmi és biztonsági kockázatokkal jár. Ezeknek a kockázatoknak egy része a nem hivatalos kiegészítőkön keresztüli adatfolyamokkal kapcsolatos, valami gyakran a virtuális magánhálózatok vagy VPN-k használatával oldódik meg. A VPN-ek azonban szükségesek a Kodi kiegészítéshez, még azok számára is, akik tökéletesen indokolt okokból és hivatalos kiegészítőkkel történő adatfolyamként használják az alkalmazást..

Még a hivatalos adattár részét képező kiegészítőket is feltörhetik és felhasználhatják a felhasználó számítógépének rosszindulatú programokkal való megfertőzésére. Ezek a Man-in-the-Middle (MitM) támadások lehetővé teszik a hackerek számára, hogy az Ön internet-kapcsolatán keresztül lopják meg személyes adatait a rendszerhez való hozzáféréssel. 

A kiegészítőkkel kapcsolatos kockázatok mellett az internetszolgáltatók is megragadták az online videót közvetítő kábelvágók internet sebességét. A szélessávú internetes társaságok a streaming videofilmet versenytársaknak tekintik a kábel TV-csomagjaiknak. Nekik sem tetszik az a tény, hogy a videó streaming nagy sávszélességet igényel és pénzbe kerül, ami befolyásolja azok alsó sorát.

A legtöbb régóta alkalmazott Kodi-felhasználó most VPN-szolgáltatáson keresztül továbbítja a tartalmat. A VPN titkosítja az összes adatát, miközben az interneten keresztül mozog. Ennek eredményeként az internetszolgáltatónak és a támadóknak nagyon nehéz, ha nem lehetetlen meghatározni, hogy ki vagy vagy, amit csinál. A VPN megállítja az internetszolgáltatókat az online tevékenységek szippantását és a Kodi pufferelését is.

A Kodi felhasználók számára az IPVanish a VPN szolgáltatás, amelyet leginkább ajánlunk. Saját kiszolgálóit és infrastruktúráját használja, hogy magas adatátviteli sebességet tudjon tartani. Ez lehetővé teszi a folyamatos videó és a nagy felbontású képeket. Nem tart nyilván naplót a tevékenységeiről, amely nélkülözhetetlen, ha az adatvédelem aggodalomra ad okot. Az IPVanish minden népszerű eszközzel és a Firestick egyetlen VPN-jével működik, amelynek dedikált alkalmazása van.

  Можете ли да гледате Bellator 223: Мусаси срещу Ловато на Kodi?

Olvasó üzlet: Olvasóink 60% -ot spórolhatnak az IPVanish-on, itt 60% -ot spórolhatnak meg..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy patakba helyezi. Mindig végezzen saját kutatást, mielőtt hozzáférne a Kodi kiegészítőkhez, adatfolyamokhoz vagy adattárakhoz.

Mi a Crazy Kodi rajzfilm kiegészítő??

A Crazy Crazy egy olyan kiegészítő, amely az egész interneten keresi a felhasználó által keresett videókat. Ez nem része a hivatalos Kodi-lerakatnak. A telepítéshez a felhasználóknak először telepíteniük kell egy harmadik fél által létrehozott "Lucifer's Repo" nevű tárolót.

Míg sok Kodi kiegészítés a felnőtteknek szóló filmek és TV-műsorok keresésére összpontosít, a Cartoon Crazy kifejezetten olyan forrásokat keres, amelyekről ismert, hogy a gyermekek számára továbbítják a tartalmakat. Ezért nagyon népszerűvé vált a szülők körében.

A szülőknek azonban tisztában kell lenniük azzal, hogy jelentős kockázatokkal jár a Cartoon Crazy telepítése. Őrült rajzfilm-patakok olyan forrásokból, amelyekről ismert, hogy kalóz tartalmat tartalmaznak. Az Ön országától függően ebbe a forrásból videofelvételek lejátszása illegális lehet.

Ezenkívül a harmadik felek által létrehozott kiegészítők nem mennek keresztül a szigorú ellenőrzési folyamaton, amelyet a hivatalos vállalkozások is végrehajtanak. Ez azt jelenti, hogy nagyobb a kockázata a Cartoon Crazy rosszindulatú verziójának megszerzéséhez, mint más gyermekek programozási kiegészítéseivel szemben..

Ezen okok miatt nem javasoljuk a Cartoon Crazy telepítését. Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​alternatív kiegészítők használatát.

Alternatívák a Cartoon Crazy Kodi addon-hoz

A Cartoon Crazy-től eltérően a következő kiegészítésekről ismert, hogy csak a forrásokból származó tartalmakat közvetítik, amelyek kompenzálják a tartalom készítői munkáját. Eltérő megjegyzés hiányában megtalálhatók a hivatalos Kodi-tárhelyen.

PBS Kids

PBS Kids

A PBS Kids az Egyesült Államok nyilvános televíziójának gyermekeinek programozási szárnya. Leginkább magánadományokból finanszírozzák, költségeinek kis részét a Kongresszus fedezi.

  Mi a Seren Kodi addon? Biztonságos és vannak-e alternatívák?

A PBS Kids Kodi addon lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy ebből a hálózatból nagy választékot nézzenek a hálózatból, köztük Arthur, Bob The Builder, Caillou, Clifford the Big Red Dog és még sokan mások.

Ez a kiegészítő ingyenesen elérhető, és a programozásnak nincs reklámja.

TV Ontario Kids

Ontario Kids

A TV Ontario Kids a kanadai angol nyelvű nyilvános televíziószolgáltatás gyermekek műsorideje. Az Egyesült Államokhoz hasonlóan, állami támogatások és magánadományok kombinációjával is finanszírozzák.

Számos szórakoztató és szórakoztató kanadai rajzfilmet és gyerekbemutatót tart, amelyek közül néhány jól ismert Kanada határain kívül. Bing, Alfred Hedgehog, Paw Patrol és Floogals csak néhány a rendelkezésre álló címek közül.

A TV Ontario Kids addon a Kodi hivatalos lerakatában található.

Játszani

Játszani

A PlayOn maga nem tartalmaz tartalmat. Ez azonban lehetővé teszi a Netflix, a Hulu, a HBO Now, az Amazon Prime Video és sok más szolgáltatás előfizetőinek a Kodi-on keresztül történő adatfolyamát. Ezenkívül lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bármilyen előfizetésükről videókat rögzítsenek.

A PlayOn-val kompatibilis szolgáltatások szinte minden szolgáltatásának óriási gyűjteménye van a gyermekek számára. És a legtöbb kábelvágó már előfizetéssel rendelkezik egyre vagy többre. A PlayOn hozzáadása a Kodi-hoz jelentősen megnövelheti a gyerekek műsorát és filmeit.

A PlayOn egyetlen hátránya, hogy évente 30 dollárba kerül. Ez a díj ellenében nemcsak lehetővé teszi ezen szolgáltatások használatát a Kodi-nál, de legálisan letöltheti azokat, és gyermekének folytathatja a játékot sokkal azután, hogy a tartalomszolgáltató leszereli őket..

VÉGREHAJTÁS: Próbálja ki 7 napig a Playon alkalmazást

SnagFilms

Snag Films

A Snagfilms egy független filmekkel foglalkozó weboldal. Van egy „gyerekek és család” rész, amely rengeteg klasszikus gyermekfilmet tartalmaz. Van egy „animációs” rész is, amely olyan filmeket tartalmaz, amelyek a gyermekek érdekelnének, például Fantoons, Sárkányvadászok, és Doolittle fiatal orvos útjai.

A Snagfilms Kodi addon lehetővé teszi a Kodi belépését erre az oldalra. Nincs előfizetési díja, de megjelenít néhány hirdetést.

FilmRise

FilmRise

A FilmRise TV és film terjesztő cég. Tartalmuk nagy része díj ellenében más platformon érhető el. A társaság ugyanakkor fenntart egy olyan weboldalt is, amely tele van a saját filmjeikkel, és hajlandóak ingyen adni őket.

  1Channel Kodi addon: Какво е, безопасно ли е, има ли по-добри добавки?

A FimRise Kodi kiegészítő hozzáférést biztosít mindezen ingyenes filmekhez, beleértve a szórakoztató gyermekek filmeit is A testvérem, a disznó és Dalmátus művelet: A nagy kaland.

BBC iPlayer

BBC iPlayer Kodi Addon

A BBC iPlayer a British Broadcasting Corporation online szolgáltatása. Hozzáférést biztosít minden olyan műsorhoz, amelyet élő televízión találhat meg bármelyik BBCs csatornán.

Külön kiemelve a szülők számára, ez hozzáférést biztosít a CBBC-hez és a CBeebies-hez is. A CBBC programozása 6-15 éves korú gyermekek számára, míg a CBeebies 6 és annál fiatalabb gyermekek számára készül.

A BBC iPlayer Kodi addon lehetővé teszi mindkét csatorna tartalmának elérését a Kodi-n keresztül, jelentősen megnövelve a gyermeke számára nyújtható szórakoztató videók számát..

A BBC iPlayer csak az Egyesült Királyság lakosai számára érhető el.

Youtube

YouTube Kodi kiegészítő

A YouTube Kodi kiegészítés hozzáférést biztosít a 1,2 milliárd videóhoz a YouTube-on.

Több száz YouTube-csatorna foglalkozik a gyermekek szórakoztatásával, ideértve a ABCKid TV, Kis bomba, Blippi, Ryan Toys Review, és sokan mások.

Big Star filmek

Big Star filmek Kodi Addon

A SnagFlimhez hasonlóan a Big Star Movies egy független filmcsatorna is. Ez egy „gyermekek és család” részt tartalmaz, több mint 40 címmel. Jungle Tales, Kalóz kutya, és Sárkány penge csak néhány a rendelkezésre álló programok közül.

A gyermekek számára tartalmat kereső szülőknek távol kell maradniuk a Big Star Filmek „animáció” részétől, mivel szinte mindegyik felnőttek számára készült.

A Big Star Movies Kodi addon a SuperRepo lerakatban található.

Disney Junior

Disney Junior Kodi Addon

A Disney Junior egy gyermektelevízió, mely nyolcéves vagy annál fiatalabb gyermekeknek szól. Számos népszerű show-t hoz létre, például Doc McStuffins, Az első Sofia, és Miki egér klubház.

A webhely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy streaming videókat közvetítsenek ezekről a műsorokról, valamint néhány klipet és teljes epizódot ingyen. A DisneyJunior Kodi addon lehetővé teszi az összes tartalom elérését a Kodi kényelme alapján. Megtalálható a Noobsandnerds lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

Nem kétséges, hogy a Cartoon Crazy Kodi kiegészítő hatékonyan megtalálja a gyermeki műsorokat és filmeket streamingként. De az általa közvetített tartalmat olyan források biztosítják, amelyek nem fizetnek az alkotóknak a gyermekek szórakoztatása érdekében végzett munkáért. Ha csak engedéllyel rendelkező, engedélyezett tartalmat szeretne, akkor a Cartoon Crazynek nincs sok felajánlása.

Ezenkívül a Cartoon Crazy egy harmadik féltől származó kiegészítő, amely nem része a hivatalos Kodi-lerakatnak. Ez azt jelenti, hogy nem ment keresztül ugyanazon ellenőrzési folyamaton, mint ezek a többi kiegészítők. Ez kockázatosabbá teszi a többi opcióval összehasonlítva.

Ezen okok miatt a Cartoon Crazy nem a legjobb módja a rajzfilmek és a gyermekek műsorának a Kodi-on keresztül történő letöltésére.

About the author

Comments

  1. elmet, hogy a gyerekek számára fontos, hogy olyan elfoglaltságot találjanak, amit élveznek. Az online forrásokból való minőségi gyermekprogramok megtalálása azonban nehéz lehet, különösen ha szeretnénk elkerülni a magas kábeltelevíziós számlákat. A Cartoon Crazy Kodi kiegészítő nagyon népszerű a szülők körében, mivel lehetővé teszi a rajzfilmek és más gyermekprogramok megtalálását. Azonban fontos megjegyezni, hogy az ilyen kiegészítők használata biztonsági és adatvédelmi kockázatokkal járhat. Ezért fontos, hogy a Kodi-t biztonságosan és magántulajdonban használjuk, például VPN használatával. Alternatívák is léteznek a Cartoon Crazy Kodi kiegészítőhöz, mint például a PBS Kids, a TV Ontario Kids, a Play, a SnagFilms, a FilmRise, a BBC iPlayer, a Youtube, a Big Star Movies és a Disney Junior. Az adatvédelem és a biztonság fontos szempontok, amikor online tartalmakat nézünk, különösen ha kisgyermekekkel vagyunk.

Comments are closed.