Шестте най-добри добавки за гледане на легални, безплатни филми на Kodi

Безплатни филми на KodiАко търсите безплатни филми в Kodi, лесно е да намерите информация как да ги получите от неофициални потоци. Много по-трудно е да намерите информация за добавките за правен филми по Коди. И все пак има изобилие от Kodi добавки, които законно предават безплатни филми. Тази статия ще изброява шестте най-добри добавки за гледане на легални, безплатни филми на Kodi и къде могат да бъдат намерени. Моля, обърнете внимание, че тази статия се основава на изследванията на автора и не представлява правен съвет.

Kodi е безплатен видео плейър с отворен код. Може да бъде инсталиран на компютър, Mac, Android или iOS телефон, нови и стари версии на Apple TV или всяка версия на Amazon Fire TV.

Свързана статия: Най-добрите 105 Kodi добавки.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) често се разглеждат като шлюз за частни, нелицензирани видео потоци. Въпреки това, всички потребители на Kodi трябва да използват VPN, включително хора, които предават само от официални източници.

VPN ви позволява да поддържате високата скорост на интернет и да предотвратявате буферирането, ако вашият интернет доставчик участва в скоростно дроселиране. Той също така отключва съдържание, което стрийминг услугите могат да се крият зад географски блок. В допълнение, това може да помогне за предотвратяване на атаки на човек в средата.

Въпреки това, не всички VPN мрежи са еднакво ефективни за справяне с тези проблеми. Някои VPN съхраняват журнали на данни на потребителите, които потенциално биха могли да бъдат откраднати от хакери. Други са твърде бавни, за да се справят с видеото с висока разделителна способност, изисквано от потребителите на Kodi. Други обаче са трудни за инсталиране, като нямат местни приложения за популярни телевизионни устройства.

Поради тези причини препоръчваме потребителите на Kodi да се възползват от IPVanish. IPVanish има над 950 сървъра, поддържащи високи скорости и видео без буфер. Тя има собствено приложение за Amazon Fire TV и Nvidia Shield и не поддържа никакви дневници на дейностите на потребителите.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% на IPVanish

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

  Cum să urmărești boxul live pe Kodi: addonuri de box live Kodi

Най-добрите добавки на Kodi за безплатни легални филми

Следващите добавки струват от напълно легални източници и никой от тях не струва и стотинка.

пукане

Официален Crackle Kodi addon

Crackle е сайт за видео и телевизионни поточни видео платени с реклама. Той няма абонаментни такси. Има хитови филми като Шерлок Холмс: Игра на сенките (с участието на Робърт Дауни-младши), Nutty професор (с участието на Еди Мърфи) и Хобитът: Неочаквано пътешествие (с участието на Илия Ууд и Иън Маккелън), сред много други.

Има няколко различни добавки, които можете да използвате за достъп до Crackle от Kodi, но този, който работи най-добре, е от репото на eracknaphobia. За да го инсталирате, първо изтеглете репо пощенския файл на eracknaphobia от тази github страница. След това направете следните стъпки:

 • Отидете в менюто „addons“ и изберете иконата „инсталатор на пакети“ (тази, която изглежда като отворена кутия)
 • Кликнете върху „инсталирайте от zip файл“ и изберете цип файла, който сте изтеглили по-рано
 • Върнете се към инсталатора на пакети и изберете „инсталирайте от хранилище“
 • Отидете до добавката Crackle в рамките на репортажа на eracknaphobia и кликнете, за да изведете бутона „install“
 • Кликнете върху „инсталиране“

Ето по-подробни инструкции за инсталиране и съвети как да използвате Crackle за Kodi.

Туби телевизор

Tubi TV Kodi addon

Tubi TV е друг сайт за телевизия и филм, платен с реклама. Има над 20 000 лицензирани телевизионни предавания и филми, всички безплатни за гледане без такса за абонамент. За достъп до всички 20 000 обаче ще трябва да използвате VPN към регионален хоп, тъй като Tubi TV има различно съдържание в различни региони. Нейната филмова колекция включва Jeepers Creepers, Бандити (с участието на Брус Уилис и Били Боб Торнтън), Всичко е загубено (с участието на Робърт Редфорд), задгробен живот (с участието на Кристина Ричи) и много други.

Kodi добавката на Tubi TV Kodi е достъпна на страницата на репо github на Kodi1. Името на файла започва с plugin.video.tubi. След като изтеглите файла, изпълнете следните стъпки, за да го инсталирате.

 • Изберете добавки от главното меню на Kodi
 • Щракнете върху иконата, която изглежда като отворена кутия
 • Избирам инсталирайте от zip файл
 • Намерете plugin.video.tubi файл и щракнете, за да инсталирате.

ВИЖТЕ СЪЩО: Най-добрите Kodi добавки за гледане на аниме

YouTube добавка Kodi

Много хора мислят YouTube за място за намиране на кратки видеоклипове, като смешни клипове и трейлъри на филми. Всъщност обаче в YouTube има много игрални филми. Някои от тези филми са публично достояние, докато в други случаи собствениците на авторски права са ги предлагали в YouTube в замяна на приходи от споделяне на реклами. Независимо каква е причината, има много филми, които можете да гледате безплатно в YouTube.

  MetalliQ Kodi Addon - Cum se instalează și se folosește

Ето някои от най-добрите канали в YouTube за намиране на безплатни филми:

 • PopcornFlix
 • Царе на ужаса
 • FilmRise
 • MyFlix
 • Филми в Маверик
 • Класически канал за филми
 • FilmTube

За да инсталирате добавката на YouTube Kodi, просто щракнете инсталирайте от хранилище от менюто на инсталатора на addons и изберете официалното Хранилище Kodi addon. Не е необходимо да изтегляте файлове, различни от самия Kodi.

За повече информация как да инсталирате и конфигурирате YouTube за Kodi, прочетете тази статия.

FilmRise

filmrise

Вече споменах YouTube канала FilmRise като едно от най-добрите места за намиране на безплатни филми, но не е нужно да използвате добавката в YouTube за достъп до него. Има специален добавка на Kodi, създаден специално за YouTube канала на FilmRise. Това допълнение съдържа съдържанието на FilmRise, категоризирано в лесни за навигация менюта, което позволява повече удобство при сърфиране на филмите му.

FilmRise е компания за разпространение на телевизия и филми с права на хиляди филми. Каналът му в YouTube съдържа филми с популярни звезди като P.U.N.K.S. (с участието на Джесика Алба) и Градините на нощта (с участието на Джон Малкович).

Добавката FilmRise Kodi е част от официалното хранилище Kodi. За да го инсталирате, изпълнете следните стъпки:

 • От главното меню изберете добавки
 • Щракнете върху иконата, която изглежда като отворена кутия.
 • Изберете инсталирайте от хранилище
 • Ако има повече от едно хранилище в списъка, изберете Хранилище Kodi addon
 • Кликнете видео добавки
 • Избирам FilmRise - YouTube
 • Изберете Инсталирай

Свързана статия: Повече за това как да инсталирате, конфигурирате и използвате добавката FilmRise Kodi.

Филми за интернет архив

интернет архив видео

Искате безплатни филми без реклами? Можете да намерите над 5300 от тях в Интернет архива. Това са филми с обществено достояние, чиито авторски права са изтекли, така че те са класика от 20-те до 1940-те. Много от тях бяха големи хитове, когато бяха пуснати за първи път и са приятни и до днес.

Например, Интернет архивът съдържа адаптацията от 1950 г. на Сирано Де Бержерак, филм, който много фенове на книгата считат за най-точния. Той също съдържа Роди се звезда (1939), Последен от мохиканците (1920), Спасяване от острова на Джилиган, Дик Трейси отговаря на страхотно, и Нощта на живите мъртви (1968), сред много други.

  วิธีดูภาพยนตร์ใน Kodi: คู่มือทีละขั้นตอน

Филмите за интернет архив Kodi addon могат да бъдат намерени в хранилището SuperRepo. За да го инсталирате, изпълнете следните стъпки:

 • Отидете на http://srp.nu
 • Кликнете върху версията на Kodi, която имате
 • Избирам всичко
 • Кликнете върху името на zip файла, който трябва да започне с нещо като superrepo.kodi.krypton.all
 • След като файлът се изтегли, отидете в добавки меню от Kodi
 • Щракнете върху иконата на отвореното поле в горния ляв ъгъл на екрана
 • Кликнете инсталирайте от zip файл
 • Отворете файла, който сте запазили по-рано, и щракнете, за да го инсталирате
 • Върнете се в менюто за инсталиране на пакети, като кликнете отново върху иконата на отворения прозорец
 • Кликнете инсталирайте от хранилище
 • Избирам SuperRepo хранилище
 • Изберете Филми за интернет архив
 • Кликнете Инсталирай

Internet Archive Movies е напълно легална добавка. Въпреки това, SuperRepo съдържа други добавки, които текат от неофициални източници. Бихме ви препоръчали да се избягвате от тези други добавки.

ВИЖТЕ СЪЩО: Два начина за инсталиране на хранилище SuperRepo

MovieZoot

MovieZoot Kodi addon

Подобно на филмите за интернет архиви, MovieZoot е уебсайт, който излъчва филми с публично достояние. Той съдържа много класики като Принцът и шоугурата (с участието на Мерилин Монро), Сбогом на оръжие (с участието на Гари Купър и Хелън Хейс), и Арабска конспирация (с участието на Шон Конъри).

Добавката MovieZoot Kodi може да бъде намерена в хранилището SuperRepo. За да го инсталирате, следвайте инструкциите за инсталиране на филми за интернет архиви (по-горе), но щракнете MovieZoot и Инсталирай в последните две стъпки.

Свързана статия: Най-добрият Kodi repos

заключение

Има много добавки от Kodi, които можете да използвате, за да получите безплатни легални филми. В крайна сметка кой добавка трябва да инсталирате или използвате, зависи от филмите, които бихте искали да видите. В някои случаи може да е по-добре да инсталирате добавки, които изискват абонаментна такса, а не да използвате безплатна услуга. Това най-често се случва, когато искате да гледате по-нови филми, които са много популярни.

Въпреки това, дори ако решите да използвате услуга, базирана на такса, поне тези безплатни добавки са достъпни като резервно копие. За повече информация относно най-добрите добавки на Kodi за гледане на филми, спорт, телевизионни предавания и друго съдържание, разгледайте нашите ръководства за филми на Kodi, къде да намерите филми в Боливуд, телевизия на живо в Kodi или най-добрите добавки за спорт.

About the author

Comments

 1. Written in Bulgarian:

  Ако търсите безплатни филми в Kodi, може да се окаже лесно да намерите информация за неофициални потоци. Обаче, търсенето на информация за добавките за правен филми по Коди може да бъде много по-трудно. Въпреки това, има изобилие от Kodi добавки, които законно предават безплатни филми. Тази статия ще ви представи шестте най-добри добавки за гледане на легални, безплатни филми на Kodi и къде можете да ги намерите. Важно е да обърнете внимание, че тази статия се основава на изследванията на автора и не представлява правен съвет.

  Kodi е безплатен видео плейър с отворен код, който може да бъде инсталиран на компютър, Mac, Android или iOS телефон, нови и стари версии на Apple TV или всяка версия на Amazon Fire TV. Въпреки това, важно е да използвате VPN с Kodi, за да предотвратите буферирането и да отключите съдържание, което може да се крие зад географски блок. IPVanish е една от препоръчаните VPN мрежи, която има над 950 сървъра и не съхранява никакви дневници на дейностите на потребителите.

  Следващите добавки струват от напълно легални източници и никой от тях не струва и стотинка. Crackle е сайт за видео и телевизионни поточни видео платени с реклама, който няма абонаментни такси. Tubi TV е друг сайт за телевизия и филм, платен с реклама, който има над 20 000 лицензирани телевизионни предавания и филми. FilmRise, Филми за интернет архив, и MovieZoot също предлагат безплатни легални филми на Kodi.

  Важно е да се отбележи, че Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Comments are closed.

Adblock
detector