Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

Vessen egy pillantást a Kodi Smoothsteams kiegészítőre, beleértve azt is, hogy biztonságos-e telepíteni, mit csinál, és vannak-e jobb alternatívák.

Kodi Smoothstreams
A Kodi Media Player bevezetésével a huzalvágók mindenütt örültek. Míg a múltban az embereknek sok különböző weboldalra kellett látogatniuk, hogy megtalálják a keresett tartalmat, a Kodi most lehetővé teszi számukra, hogy az összes különféle TV- és film-előfizetési szolgáltatást integrálják egy lejátszóba. Ennek a lejátszónak intuitív felülete van, amely megkönnyíti a kívánt figurák megtekintését, amikor csak akarnak.

A Kodi szinte bármilyen eszközre telepíthető, például Windows PC-re, Mac-re, Apple TV-re, Roku-ra vagy Amazon Fire TV-re.

Mivel a Kodi tartalomkönyvtára kiterjedő lehet, néha nehéz megtalálni a legális sportprogramozást. Sok sportcsatorna még mindig nem ragadta meg azt az elképzelést, hogy tartalmát online kínálja. Előfordulhat, hogy a felhasználó által keresett bizonyos sportesemények nem könnyen beszerezhetők.

Ha megoldást keresett erre a problémára, akkor hallhatott már a Smoothstreams Kodi addonról. A Smoothstreams törvényes? És hogyan lehet egy ember biztonságos, ha használja?

Ez az útmutató elmagyarázza mindazt, amit tudnia kell a Kodi Smoothstreams addonjáról, beleértve annak telepítésének kockázatait is.

Biztonság és magánélet a Kodi használatakor

A Kodi egy nagyon hasznos szoftver. Ez lehetővé teszi számos film, TV-műsor és egyéb tartalom online közvetítését, bár magánélet és biztonság veszélyeit hordozza.

Az internetszolgáltató és mások láthatják, hogy mit közvetít, ha nem tesz megfelelő lépéseket az online tevékenység privát és biztonságos megőrzése érdekében.

Aggódó módon néhány Kodi-kiegészítést olyan webhelyeken találnak, amelyek nem biztonságosak, lehetséges, hogy rosszindulatú verzióval is járnak. A lerakaton keresztül telepített kiegészítők frissíthetők és megváltoztathatók anélkül, hogy rájött volna. Ilyen volt a népszerű harmadik fél Exodus kiegészítő, amelyet titokban a saját alkotója változtatott meg, és DDoS botnetként használták fel..

Az internetszolgáltatókról ismert, hogy pufferolják a videókat közvetítő ügyfeleket, mivel sok értékes sávszélességet használnak, amelyet inkább nem biztosítanának. Javasoljuk, hogy tartsa be a hivatalos Kodi kiegészítőket, mivel a szerzői joggal védett tartalmakhoz való hozzáférés törvényes levelet vagy figyelmeztetést eredményezhet az internetszolgáltatójától..

A VPN használata megakadályozza, hogy az internetszolgáltató kémkedjen a tevékenysége iránt, és megóvja magánéletét. Ez segít megállítani az internetszolgáltatónak a Kodi és más streaming pufferelését, és megvédi a biztonsági kockázatokat, például a Man In the Middle Attacks.

Három okból javasoljuk az IPVanish VPN-t. Az összes VPN lelassítja az internetkapcsolatot, néhány olyannyira, hogy a Kodi használhatatlanná válik. Az IPVanish az egyik leggyorsabb odakint, és minimális hatással van a sebességre. Számos VPN naplózza az ön tevékenységét, az IPVanish nem, ez nélkülözhetetlen az adatvédelem fenntartásához. Az IPVanish minden népszerű eszközzel működik, ha VPN-t akar telepíteni a Firestick-re, akkor az IPVanish messze a legegyszerűbb, és nem igényel bonyolult oldalsó betöltést..

Olvasó üzlet: Takarítson meg akár 60% -ot az IPVanish tervein itt. Ez magában foglalja a 7 napos pénz-visszafizetési garanciát, így kipróbálhatja kockázatmentesen.

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja.

Mi a Kodi zökkenőmentes áramlása??

A Smoothstreams Kodi kiegészítője, amely elsősorban az ESPN, a Fox Sports Go, a Tennis Channel, az NBCSN és sok más népszerű csatorna sporttartalmát közvetíti. Néhány film- és TV-csatornát közvetít.

Nemcsak a sportra összpontosít, hanem azért is különbözik sok más Kodi-kiegészítőktől, mert fizetett streaming szolgáltatás. Az addon csak akkor fog működni, ha felhasználónevet és jelszót kap. És ezt nem lehet megtenni anélkül, hogy előfizetünk egy csomagra akár Bitcoin, akár Paypal segítségével.

Sok felhasználó azt állította, hogy magasabb minõségû adatfolyamokkal és könnyebben használható felülettel rendelkezik, mint más kiegészítõkhöz képest. Tehát néhányan úgy érvelnek, hogy megéri a többletköltségeket.

Fontos azonban hangsúlyozni, hogy a tartalom készítői nem részesülnek a Smoothstreams fizetésében a szerzői joggal védett anyagok használatáért. Annak ellenére, hogy a felhasználóknak fizetniük kell az előfizetésért, a legtöbb tartalom jogosulatlan, kalóz anyag.

Kalóz anyag felhasználása miatt, nem javasoljuk a Smoothstreams Kodi addon használatát.

Ehelyett javasoljuk az alább felsorolt ​​többi sport-kiegészítő használatát.

A legjobb Smoothstreamek alternatívái

Nem kétséges, hogy a Smoothstreams nagyon népszerű kiegészítő a Kodi-t használó sport rajongók számára. De ez egy fizetett TV-szolgáltatás is, amely nem jár kompenzációval a szerzői jog tulajdonosai számára. Ezenkívül, bár megbízhatóbb lehet, mint néhány ingyenes harmadik fél által létrehozott kiegészítő, mégis nem olyan megbízható, mint a legális streaming szolgáltatások..

Ezen okok miatt a következő sport-kiegészítőket javasoljuk a Smoothstream alternatívájaként.

Kivéve, ha erre utalunk, ezek a kiegészítők a Kodi addon hivatalos lerakatán keresztül érhetők el.

Playstation Vue

Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

A Playstation Vue a Sony által kínált streaming TV-szolgáltatás. Alapvető „hozzáférési” csomagot kínál 39,99 USD / hó értelemben, amely tartalmazza az ESPN, ESPN2, FS1, FS2 és NBCSN csatornákat. Felveheti az NFL hálózatot, az NBA TV-t, a Big Ten Network-t, a Golf Channel-t és még néhányat további 5 dollárért.

Lásd még: A legjobb VPN az ESPN számára

Nincs szükség kábeldobozra vagy set-top boxra. A Playstation Vue Kodi kiegészítő lehetővé teszi a szolgáltatás teljes integrálását a Kodi médialejátszóba.

SportsNet most

Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

A SportsNet nagyon népszerű sporttelevíziós csatorna Kanadában. Online előfizetést kaphat körülbelül 25 dollárért. Ide tartoznak a Sportsnet, a Sportsnet One és a Sportsnet 360.

Ezek a csatornák számos NHL, MLB, NBA és Premier League játékot, valamint Indycar versenyt és egyéb rendezvényt tartanak. Néhány magas rangú sportbeszélgetést is készítenek.

A SportsNet Now Kodi addon lehetővé teszi a szolgáltatás egyszerű használatát a Kodi részeként. És egy VPN segítségével megnézheti, akkor is, ha Kanadán kívül él.

Fox Sports Go

Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

Még akkor is, ha nem a Playstation Vue-t használja az elsődleges TV-csomaghoz, továbbra is elérheti a Fox Sports csatornákat a Fox Sports Go Kodi-kiegészítőn keresztül.

Csak tegye be a hitelesítő adatait a Sling TV-től, a FuboTV-től vagy egy kábelszolgáltatótól. Ez hozzáférést biztosít a Fox Sports összes csatornájához, amelyek ezeken a platformokon lennének, de a Kodi-n keresztül.

FilmOn

Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

A FilmOn egy teljesen ingyenes streaming video szolgáltatás. A sport rajongók számára ez különösen hasznos az MMA, a boksz, a motokrosz, a vízi út és más extrém sportok felkutatására.

Nincs sok akadálya a baseball, a kosárlabda vagy a futball programozásának. De ha időről időre élvezi ezeket a többi sportot, ez kiváló kiegészítés lehet a listán szereplő többi kiegészítőhöz.

A FilmOn a Noobsandnerds addon lerakatában található.

USTVNow

Smoothstreamek Kodi addon: Mi az a Smoothstreams? Biztonságos a telepítés?

Bár az USTV Now egy szolgáltatás a tengerentúli amerikai katonai állomás számára, bárki feliratkozhat rá. A szolgáltatás ingyenes verziója tartalmazza az ABC, CBS, CW, FOX és NBC szolgáltatásokat.

Ezen a csatornán sok jelentős sportesemény zajlik. Havonta 19,99 USD-ért felvehet ESPN-t és ESPN2-t is a felállásba.

Lásd még: Hogyan telepítsük az USTV Now Kodi kiegészítőt

Smoothstams Kodi addon: Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A Smoothstreams népszerűsége miatt fontos hangsúlyozni annak működését. A Smoothstreams közvetlenül nem tárol semmilyen tartalmat. Ehelyett összetett algoritmusokat használ az interneten való kereséshez, hogy megtalálják a felhasználó által keresett tartalmat.

A szolgáltatás igénybevételének legkézenfekvőbb problémája a kalóz tartalom véletlenszerű streamingje és az Internet szolgáltató megjelölése.

De a Smoothstreams használata más kockázatokkal is jár. A múltban a külső Kodi kiegészítőket „közép-ember” támadások célozták meg. Ezek akkor fordulnak elő, amikor egy hacker létrehoz egy kiegészítő verziót, amelyet ezután meggyőz a Kodi-felhasználók letöltéséről.

Amint a hackerek ezt megtették, az addon a felhasználót kémkedik a felhasználó számára, hogy érzékeny információkat szerezzen. A hackerek nemcsak megtudhatják a felhasználó streaming szokásait ezzel a stratégiával, hanem információkat is megtudhatnak a felhasználó merevlemezén..

Számos jogos Kodi sport-kiegészítő elérhető a SmoothStreams-en kívül. Népszerűségétől eltekintve, a SmoothStreams sokkal több kockázattal jár, mint a legtöbb hivatalos kiegészítő, ezért kerülendő.

Lásd még: Telepítenie kell a Kodi SportsDevil kiegészítőt?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

88 − 80 =

Adblock
detector