Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

Aruncăm o privire la addonul Kodi Smoothsteams, inclusiv dacă este sigur de instalat, ce face și dacă există alternative mai bune.

Kodi Smoothstreams
Odată cu introducerea Kodi Media Player, tăieturile de cabluri peste tot s-au bucurat. În timp ce, în trecut, oamenii trebuiau să meargă pe multe site-uri web diferite pentru a găsi conținutul pe care îl căutau, Kodi le permite acum să integreze toate serviciile de abonare TV și filme într-un singur player. Acest player are o interfață intuitivă care face ușor să urmărești orice își doresc, oricând doresc.

Kodi poate fi instalat pe orice dispozitiv, inclusiv pe un PC Windows, Mac, Apple TV, Roku sau Amazon Fire TV.

Așa cum se poate extinde din biblioteca de conținut a lui Kodi, uneori este dificil să găsești programări sportive legitime. Multe canale sportive încă nu au prins ideea de a-și oferi conținutul online. Eventualele evenimente sportive pe care le caută un utilizator nu pot fi ușor obținute.

Dacă ați căutat o soluție la această problemă, este posibil să fi auzit despre adaosul Smoothstreams Kodi. Smoothstreams este legal? Și cum poate o persoană să fie în siguranță atunci când o folosește?

Acest ghid vă va explica tot ce trebuie să știți despre Smoothstreams addon pentru kodi, inclusiv riscurile instalării acestuia.

Securitate și confidențialitate atunci când utilizați Kodi

Kodi este un software foarte util. Vă poate permite să transmiteți online multe filme, emisiuni TV și alte conținuturi, cu toate acestea prezintă riscuri de confidențialitate și securitate.

ISP-ul dvs. și alții pot vedea ce transmiteți în flux dacă nu luați măsurile adecvate pentru a vă menține activitatea online privată și sigură.

În mod îngrijorător, unele suplimente Kodi se găsesc pe site-uri web care nu pot fi sigure, este posibil să se termine cu o versiune dăunătoare. Addonurile instalate printr-un depozit pot fi actualizate și schimbate fără să vă dați seama. Așa a fost și cazul popularului terț addon Exodus, care a fost schimbat în secret de propriul său creator și folosit drept botnet DDoS.

ISP-urile au fost cunoscute de clienții tampon care transmit stream video, deoarece folosește multă lățime de bandă prețioasă pe care nu ar oferi-o mai degrabă. Vă recomandăm să vă lipiți la suplimentele oficiale Kodi, deoarece accesarea conținutului protejat de drepturi de autor poate rezulta o scrisoare legală sau un avertisment din partea ISP.

Utilizarea unui VPN împiedică ISP-ul să spioneze activitatea dvs. și vă protejează confidențialitatea. Vă va ajuta să opriți tamponarea ISP Kodi și alte fluxuri și vă poate proteja împotriva riscurilor de securitate, cum ar fi Man In The Middle Attacks.

Vă recomandăm IPVanish VPN din trei motive. Toate VPN-urile încetinesc conexiunea la internet, unele atât de mult încât Kodi va deveni inutilizabil. IPVanish este printre cele mai rapide acolo și are un impact minim asupra vitezei. Multe VPN-uri vă înregistrează activitatea, IPVanish nu, acest lucru este esențial pentru menținerea vieții private. IPVanish funcționează cu toate dispozitivele populare, dacă doriți să instalați o VPN pe Firestick, atunci IPVanish este de departe cel mai simplu și nu necesită o încărcare complicată laterală.

Ofertă pentru cititor: Economisiți până la 60% în planurile IPVanish aici. Aceasta include o garanție de returnare a banilor de 7 zile, astfel încât să o puteți încerca fără riscuri.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune.

Ce este Smoothstreams pentru Kodi?

Smoothstreams este un addon pentru Kodi care transmite în principal conținut sportiv de la ESPN, Fox Sports Go, Tennis Channel, NBCSN și multe alte canale populare. De asemenea, transmite unele canale de filme și TV.

Este diferit de multe alte suplimente Kodi nu numai datorită accentului său pe sport, ci și pentru că este un serviciu de streaming plătit. Completa nu va funcționa decât dacă veți primi un nume de utilizator și o parolă pentru acesta. Și acest lucru nu se poate face fără abonarea la un pachet folosind Bitcoin sau Paypal.

Mulți utilizatori au susținut că are fluxuri de calitate superioară și o interfață mai ușor de utilizat în comparație cu alte suplimente. Așadar, unii susțin că merită costul suplimentar.

Cu toate acestea, este important să subliniem faptul că creatorii de conținut nu sunt plătiți de Smoothstreams pentru utilizarea materialelor protejate prin drepturi de autor. Chiar dacă utilizatorii trebuie să plătească pentru a se abona la acesta, cea mai mare parte a conținutului este material neautorizat, piratat.

Din cauza folosirii sale de materiale piratate, nu vă recomandăm să folosiți suplimentul Smoothstreams Kodi.

În schimb, vă recomandăm să folosiți unul dintre celelalte suplimente sport enumerate mai jos.

Cele mai bune alternative Smoothstreams

Nu există nicio întrebare că Smoothstreams este un addon foarte popular pentru fanii sportivi care folosesc Kodi. Dar este, de asemenea, un serviciu TV plătit care nu compensează deținătorii de drepturi de autor. În plus, deși poate fi mai fiabil decât unele suplimente gratuite ale unor terți, totuși nu este la fel de fiabil ca serviciile de streaming legal.

Din aceste motive, vă recomandăm următoarele suplimente sportive ca alternative la Smoothstream.

Cu excepția cazului în care este menționat, fiecare dintre aceste suplimente este disponibil prin intermediul depozitului oficial de addonuri Kodi.

Playstation Vue

Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

Playstation Vue este serviciul de streaming TV oferit de Sony. Acesta oferă un pachet de bază „acces” pentru 39,99 USD / lună care include ESPN, ESPN2, FS1, FS2 și NBCSN. Puteți adăuga rețea NFL, televiziune NBA, rețea Big Ten, canal de golf și alte câteva pentru încă 5 dolari.

Vezi si: Cel mai bun VPN pentru ESPN

Nu este necesară nicio cutie de cablu sau set-top box. Și addonul Playstation Vue Kodi vă permite să integrați complet serviciul cu playerul dvs. media Kodi.

SportsNet acum

Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

SportsNet este un canal de televiziune sportiv foarte popular în Canada. Puteți obține un abonament online pentru aproximativ 25 USD. Aceasta include Sportsnet, Sportsnet One și Sportsnet 360.

Aceste canale poartă o mare varietate de jocuri NHL, MLB, NBA și Premier League, precum și curse Indycar și alte evenimente. De asemenea, produc câteva show-uri sportive foarte apreciate.

Adăugarea SportsNet Now Kodi permite utilizarea serviciului ca parte a Kodi. Și cu un VPN, îl puteți urmări chiar dacă locuiți în afara Canada.

Fox Sports Go

Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

Chiar dacă nu utilizați Playstation Vue pentru pachetul dvs. TV principal, puteți accesa canalele Fox Sports în continuare prin complementul Fox Sports Go Kodi.

Trebuie doar să introduceți datele de acreditare de la Sling TV, FuboTV sau de la un furnizor de cablu. Acest lucru vă oferă acces la toate canalele Fox Sports pe care le-ați avea pe aceste platforme, dar prin Kodi.

FilmOn

Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

FilmOn este un serviciu video complet gratuit de streaming. Pentru fanii sportului, este deosebit de util pentru a găsi MMA, box, motocross, watercross și alte conținuturi de sporturi extreme..

Nu are prea multe în ceea ce privește programele de baseball, baschet sau fotbal. Dar dacă vă bucurați din când în când de aceste alte sporturi, acesta poate fi un supliment minunat pentru celelalte suplimente din această listă.

FilmOn poate fi localizat în depozitul de adăugări Noobsandnerds.

USTVNow

Smoothstreams Kodi addon: Ce este Smoothstreams? Este sigur să instalați?

Deși USTV Now este un serviciu pentru armata americană staționată de peste mări, oricine se poate înscrie la aceasta. Versiunea gratuită a serviciului include ABC, CBS, CW, FOX și NBC.

Multe evenimente sportive majore sunt purtate pe aceste canale. Pentru 19,99 USD / lună, puteți adăuga și ESPN și ESPN2 la lineup.

Vezi si: Cum se instalează USTV Now Kodi addon

Smoothstreams Kodi addon: Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Având în vedere popularitatea Smoothstreams, este important să subliniem modul în care funcționează. Smoothstreams nu găzduiește niciun conținut direct. În schimb, utilizează algoritmi complexi pentru a căuta pe internet pentru a găsi conținutul pe care îl caută utilizatorul.

Cea mai evidentă preocupare în utilizarea serviciului este transmiterea accidentală de conținut piratat și sfârșitul de a fi semnalat de ISP.

Dar există și alte riscuri în utilizarea Smoothstreams. În trecut, terții suplimenti Kodi au fost vizați de atacuri „om-la-mijloc”. Acestea se întâmplă atunci când un hacker creează o nouă versiune a unui addon, pe care apoi îi convinge pe utilizatorii Kodi să-l descarce.

Odată ce hackerul realizează acest lucru, addon-ul este folosit pentru a spiona utilizatorul pentru a obține informații sensibile. Nu numai că hackerii pot afla obiceiurile de streaming ale unui utilizator cu această strategie, dar pot afla și informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului.

Există multe suplimente legitime pentru sporturi Kodi disponibile în afara SmoothStreams. Populația este deoparte, SmoothStreams prezintă multe riscuri decât majoritatea suplimentelor oficiale și ar trebui evitate.

Vezi si: Dacă instalați suplimentul Kodi SportsDevil?

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector