Смъртните потоци Kodi addon: безопасно ли е да се използва? Какви са алтернативите?

Мислите ли да инсталирате Death Streams Kodi addon? Погледнахме задълбочено Адон потоците, за да видим дали си заслужава времето и дали има алтернативи, които трябва да помислите.

Смъртните потоци Kodi addon

Kodi е софтуер, който прави настройването на домашен медиен център по-лесно от всякога. Може да бъде инсталиран на всички най-популярни устройства, включително Nvidia Shield, Raspberry Pi и Roku.

В тази статия ще разгледаме добавката от Kodi на Death Streams, за да разберем какво е, как работи и дали това е добър избор за повечето потребители на Kodi. Също така ще обсъдим някои проблеми, свързани с поверителността, които споделят както официалните, така и третите страни от Kodi Addons.

Самият Kodi е напълно легален, но някои добавки на трети страни предоставят достъп до съдържание, което обикновено не е свободно достъпно. Ние насърчаваме нашите читатели да използват официални добавки и да изследват правните и етичните проблеми около поточното съдържание, преди да използват Kodi за тази цел.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Коди, нито Компаритех не се застъпват за използването на Коди за пиратство.

Важно: Винаги използвайте VPN с Kodi

Виртуалните частни мрежи (VPN) често се използват за скриване на нелегитимни навици за стрийминг от доставчика на интернет услуги на потребителя (ISP). Въпреки това, има много начини, VPN може да бъде полезен и за спазващ закона Kodi потребител.

VPN мрежите повишават вашата системна сигурност чрез криптиране на мрежовия ви трафик. Това предотвратява по-голямата част от атаките на Man-in-Middle и не позволява на вашия интернет доставчик да продава историята на сърфирането ви или да заглушава мрежовата ви връзка въз основа на вашия трафик.

Всеки VPN ще забави скоростта на вашата мрежа, но някои са по-бързи от други. Важно е да намерите VPN с ниско въздействие, тъй като поточното HD видео изисква високоскоростна връзка. Също така някои VPN поддържат дневници от историята на вашия трафик, напълно побеждавайки целта на използването на VPN.

Препоръчваме IPVanish. Той е много преносим със специализирани мобилни приложения и е най-лесният VPN за инсталиране на Amazon Firestick. IPVanish не поддържа дневници на трафика, има минимално въздействие върху скоростта на мрежата и осигурява бързи и последователни връзки със сървъри в повече от 50 държави.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете 60% от годишния план за IPVanish тук. IPVanish предлага седемдневна пробна версия, за да може да се тества безрисково.

Какво е добавката на потоците на Kodi?

Смъртните потоци Kodi addon е разклонение на прословутата Stream All Sources (SALTS) поточна добавка. Преписва връзки към филми и телевизионни предавания от няколко неофициални стрийминг сайтове и ги събира на едно място за по-лесен достъп.

Въпреки че отделните доставчици могат да бъдат деактивирани от менюто за настройки на добавката, няма такива, които да предоставят само правилно лицензирано съдържание. Тъй като Death Streams не използва официални източници, не ви позволява да подкрепяте актьорите или студията, които правят това съдържание възможно.

На пръв поглед този аддон изглежда добре организиран, но при по-внимателна проверка установихме, че жанровите папки са празни. Това означава, че потребителите са принудени да търсят определено заглавие или да разглеждат страници с резултати, за да намерят нещо, което биха искали да гледат.

Death Streams предлага календар, който ви позволява да намерите по-лесно телевизионно предаване, но тази функция всъщност не работи. Също така, разделът „Очаквани филми“ няма друга цел, освен да изброява филми, които излизат през следващите няколко години. Тези дати на издаване често се променят и не сме сигурни защо изобщо е включена тази секция.

Поради горепосочените причини не препоръчваме потребителите на Kodi да инсталират или използват addon Streams.

Най-добрата алтернатива на смъртните потоци: FilmRise - YouTube

Въпреки че Death Streams Kodi addon не се грижи за потребителите на Kodi, които търсят официални източници на съдържание, има много добавки, които го правят. Официалните добавки по-долу имат големи библиотеки със съдържание с висока разделителна способност и биха били чудесна алтернатива на потоците на смъртта.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise е дистрибутор на независими филмови и телевизионни предавания. Съдържанието им е свободно достъпно в каналите им в YouTube, а добавката FilmRise - YouTube Kodi събира своята медийна библиотека от тях.

На разположение са цели сезони телевизионни предавания, както и богата селекция от филми. Този добавка няма функция за търсене и някои от имената на папките не са ясни по отношение на съдържанието, което съдържат, но тъй като повечето филми не са много известни, този добавка е по-добра за откриване на нови заглавия, вместо за преглеждане на стари. Има предвид, че има на разположение някои култови класици като 1998-та Киселината къща.

FilmRise - Основен екран на YouTube

Едно от най-добрите неща за този аддон е, че той съдържа плейлисти за всяка от съдържателните му категории. Това прави много лесно да се намери всеки епизод от дадено телевизионно предаване и спестява на потребителя да не трябва да кликва през няколко страници от епизодите на едно и също предаване, когато търси нещо различно.

FilmRise - YouTube има широка и разнообразна медийна библиотека, която обхваща всичко - от истинско престъпление до класическа борба. Всъщност той има далеч по-добра организация от някои много по-известни добавки като Internet Archive. Поради горните причини, FilmRise - YouTube е една от най-добрите официални алтернативи на наличните потоци на смърт.

Добавката FilmRise - YouTube е достъпна в официалното хранилище на добавки Kodi.

Допълнителни алтернативи на смъртните потоци

Търсите още опции? Следващите добавки също са добри алтернативи на Смъртните потоци.

FilmOn.TV

Инсталирайте FilmOn за Kodi

FilmOn.TV е уебсайт, който предлага поточни предавания на живо от над 600 телевизионни канала от цял ​​свят. Те могат да се гледат безплатно директно през Kodi с помощта на добавката FilmOn.TV. Налични са и премиум членства, които отключват допълнителни канали и DVR функционалност.

Мултимедийната библиотека на FilmOn е групирана по жанр и страна на произход. Това ви позволява бързо да намерите съдържание на родния си език или да гледате телевизия от дома си, ако сте в чужда държава. Налична е и малка колекция от съдържание по поръчка, но по-голямата част от тях е в публичното пространство, за разлика от последните издания.

Добавката FilmOn.TV е достъпна в хранилището SuperRepo. За повече подробности можете да прочетете нашето ръководство за инсталиране на FilmOn.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

Браузърът PlayOn се различава от повечето видео добавки по това, че изисква допълнителни абонаменти за стрийминг услуги, за да достигне пълния си потенциал. След като въведете данните си за вход, той събира съдържание от вашите абонаменти на едно място за по-лесно гледане. Тъй като няма официален добавка за Netflix Kodi, браузърът PlayOn е най-сигурният начин за гледане на оригиналното съдържание на Netflix.

Предлага се безплатна версия, но се предлага само с няколко източници. За да свържат други акаунти, потребителите трябва да плащат 2,50 долара на месец, което също отключва DVR и функционалност за пропускане на реклами.

Добавката на браузъра PlayOn е достъпна в официалното хранилище на добавки Kodi.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms Kodi addon предлага колекция от над 5000 безплатни за гледане документални филми и независими филми. Библиотеката му със съдържание съдържа всичко - от ужас до корейски драми, така че винаги ще има нещо интересно.

Има няколко малки организационни проблема с този аддон, но нищо важно. Въпреки че няма функция за търсене, заглавията са разделени по жанр. Също така, SnagFilms няма подкатегории, така че всички налични телевизионни предавания се съдържат в една папка. Все пак той съдържа богат избор от класически филми, както и някои по-нови заглавия, повечето от които се предлагат в HD.

Добавката Snagfilms е налична в официалното хранилище на добавки Kodi.

Филми на BigStar & телевизия

Филми на BigStar и TV Kodi addon

Филмите на BigStar & TV addon Kodi изтрива съдържание от стрийминг платформата BigStar Movies. Въпреки че уебсайтът BigStar изисква информация за кредитни карти за закупуване на конкретни филми, тази функционалност не съществува в добавката, така че цялото му безплатно съдържание е напълно законно за гледане и лесно достъпно.

Докато повечето филми не са блокбастери, има няколко награди заглавия. Тази добавка има богат избор от телевизионни предавания, включително цели сезони The Inbetweeners и Peep Show. Потребителите могат да преглеждат заглавия по жанр или чрез функцията за търсене.

Филмите на BigStar & TV addon е наличен в хранилището на MetalChris.

Преглед и проблеми с поверителността

Пристрастявания на трети страни като „Потоци на смърт“ могат да изглеждат привлекателни на пръв поглед, но идват с етични проблеми и проблеми с поверителността, които официалните добавки нямат. Докато Death Streams има голяма библиотека със съдържание, нито едно от тях не е официално снабдено.

Факт е, че независимо дали искате да гледате спорт, телевизионни предавания по заявка, филми или телевизия на живо с Kodi, има по-добри, напълно лицензирани алтернативни добавки, от които да избирате. Много от тях са безплатни за използване и предлагат няколко надеждни източника на подкрепа в случай на проблеми.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 2

Adblock
detector