Смртоносни токови Коди аддон: да ли је безбедан за употребу? Које су алтернативе?

Размишљате о инсталирању додатака Деатх Стреамс Коди? Детаљно смо погледали Аддон Стреамс Деатх да видимо да ли је вредно вашег времена и да ли постоје алтернативе које би требало да размотрите.

Смртни токови Коди аддон

Коди је софтвер који постављање кућног медијског центра чини лакшим него икад. Може се инсталирати на све најпопуларније уређаје, укључујући Нвидиа Схиелд, Распберри Пи и Року.

У овом ћемо чланку истражити додатак Коди Стреамс Деатх Стреамс да бисмо сазнали шта је то, како функционише и да ли је добар избор за већину Коди корисника. Такође ћемо расправљати о неким питањима приватности која деле и званични и трећи страна Коди додаци.

Сама Коди је у потпуности легална, али неки додаци трећих страна пружају приступ садржају који обично није слободно доступан. Охрабрујемо наше читатеље да користе службене додатке и да истраже правна и етичка питања око стриминг садржаја пре употребе Коди-а у ову сврху.

Упозорење: Коди треба користити само за садржај на који имате законско право приступа. Ни Коди фондација, ни Цомпаритецх не заговарају употребу Кодија за пиратерију.

Важно: Увек користите ВПН уз Коди

Виртуелне приватне мреже (ВПН-ови) често се користе да сакрију нелегитимне навике стриминга од добављача интернет услуга (ИСП) корисника. Међутим, постоји много начина како ВПН може бити користан и кориснику Коди који поштује законе.

ВПН-ови повећавају сигурност вашег система криптирањем вашег мрежног промета. То спречава већину напада Ман-ин-Миддле и спречава вашег даватеља интернетских услуга да продаје историју прегледавања или да гаси вашу мрежну везу на основу вашег промета.

Сваки ВПН успорит ће ваше мрежне брзине, али неки су бржи од других. Важно је пронаћи ВПН са малим утицајем, јер за стреаминг ХД видео је потребна веза велике брзине. Такође, неки ВПН-ови чувају евиденцију ваше историје саобраћаја, у потпуности рушећи сврху коришћења ВПН-а.

Препоручујемо ИПВанисх. Изузетно је преносив са наменским мобилним апликацијама и најлакши је ВПН за инсталирање на Амазон Фирестицк. ИПВанисх не одржава евиденцију саобраћаја, има минималан утицај на брзину мреже и омогућава брзе, доследне везе са серверима у више од 50 земаља.

ПРОЧИТАЊЕ ПРОЧИТА: Уштедите 60% на годишњем плану ИПВанисх овде. ИПВанисх нуди седмодневно пробно тестирање тако да се може тестирати без ризика.

Шта је додатак Коди смртних токова?

Смртни токови Коди аддон је вилица за злогласни додатак за стриминг свих извора (САЛТС). Оно брише везе до филмова и ТВ емисија с неколико неслужбених страница за стриминг и окупља их на једном мјесту ради лакшег приступа.

Иако поједини провајдери могу бити онемогућени из менија за подешавања додатака, не постоје они који пружају само правилно лиценцирани садржај. Будући да Смртоносни токови не користе званичне изворе, не дозвољава вам да подржавате глумце или студије који омогућавају овај садржај могућ.

На додатак овај додатак делује добро организовано, али помнијим прегледом установили смо да су жанровске мапе празне. То значи да су корисници приморани да траже одређени наслов или да прегледају странице резултата да би пронашли нешто што би волели да гледају.

Деатх Стреамс нуди календар који омогућава лакше проналажење ТВ емисије, али ова функција заправо не функционира. Такође, одељак „Очекивани филмови“ не служи ниједној другој него да пописује филмове који ће се појавити у следећих неколико година. Ови датуми пуштања често се мењају и нисмо сигурни зашто је овај одељак уопште укључен.

Из горе наведених разлога не препоручујемо Коди корисницима да инсталирају или користе додатак Деатх Стреамс.

Најбоља алтернатива за смртне токове: ФилмРисе - ИоуТубе

Премда Смртоносни токови Коди аддон-а не задовољавају кориснике Кодија који траже званичне изворе садржаја, постоје многи додаци који то чине. Званични додаци у наставку имају велике библиотеке садржаја високе резолуције и били би сјајна алтернатива Смртним токовима.

ФилмРисе - ИоуТубе

ФилмРисе Коди аддон

ФилмРисе је дистрибутер независних филмских и ТВ емисија. Њихов садржај је слободно доступан на њиховим ИоуТубе каналима, а ФилмРисе - ИоуТубе Коди додатак сакупља њихову медијску библиотеку.

На располагању су читаве сезоне ТВ емисија, као и велики избор филмова. Овај додатак нема функцију претраживања и нека имена мапа нису јасна у садржају који садрже, али пошто већина филмова није баш добро позната, овај је додатак бољи за откривање нових наслова уместо за поновно гледање старих. У том смислу, на располагању су неке култне класике, попут 1998. године Кисела кућа.

ФилмРисе - главни екран ИоуТубе

Једна од најбољих ствари о овом додатку је та што садржи спискове за репродукцију за сваку од његових категорија садржаја. То олакшава проналазак сваке епизоде ​​одређене ТВ емисије и спречава корисника да мора да клика кроз више страница епизоде ​​исте емисије када тражи нешто другачије.

ФилмРисе - ИоуТубе има широку и разнолику медијску библиотеку која покрива све, од правог злочина до класичног хрвања. У ствари, има далеко бољу организацију од неких много познатијих додатака попут Интернет Архива. Из горе наведених разлога, ФилмРисе - ИоуТубе једна од најбољих званичних алтернатива смртним токовима.

ФилмРисе - додатак за ИоуТубе доступан је у службеном складишту коди додатака.

Додатне алтернативе токовима смрти

Тражите још опција? Следећи додаци су такође добре алтернативе Смртним токовима.

ФилмОн.ТВ

Инсталирајте ФилмОн за Коди

ФилмОн.ТВ је веб страница која нуди преносе уживо више од 600 ТВ канала из целог света. Они се могу бесплатно гледати преко Кодија користећи додатак ФилмОн.ТВ. На располагању су и премиум чланства која откључавају додатне канале и ДВР функционалност.

Библиотека филма ФилмОн груписана је по жанру и земљи порекла. Ово вам омогућава да брзо пронађете садржај на свом матерњем језику или гледате телевизију из куће ако сте у страној земљи. Доступна је и мала збирка садржаја на захтев, али већина је у јавном власништву, за разлику од најновијих издања.

Додатак ФилмОн.ТВ доступан је у СуперРепо репозиторијуму. За више детаља можете прочитати наш водич за инсталацију ФилмОн.

ПлаиОн Бровсер

Плаион Коди аддон

Прегледник ПлаиОн разликује се од већине видео додатака по томе што му је потребна додатна претплата за стриминг услуга да би достигао свој пуни потенцијал. Једном када се унесу подаци за пријаву, он сакупља садржај са свих ваших претплата на једно место ради лакшег прегледа. Како нема званичног додатка за Нетфлик Коди, ПлаиОн прегледач је најсигурнији начин гледања оригиналног садржаја Нетфлика.

Доступна је бесплатна верзија, али долази са само неколико извора. Да би повезали друге рачуне, корисници морају плаћати 2,50 УСД месечно, што такође откључава ДВР и функционалност прескакања огласа.

Додатак ПлаиОн Бровсер-а доступан је у службеном складишту Коди аддон-ова.

СнагФилмс

СнагФилмс Коди аддон

СнагФилмс Коди додатак нуди колекцију од преко 5000 бесплатних за гледање документарних и независних филмова. Њена библиотека садржи све, од хорора до корејских драма, тако да ће увек постојати нешто занимљиво.

Постоји неколико малих организационих проблема са овим додатком, али ништа велико. Иако не постоји функција претраживања, наслови су одвојени по жанру. Такође, СнагФилмс нема подкатегорије, тако да су све доступне ТВ емисије садржане у једној мапи. Ипак, садржи широк избор класичних филмова као и неке новије наслове, од којих је већина доступна на ХД-у.

Додатак Снагфилмс доступан је у званичном складишту Коди додатака.

БигСтар Мовиес & ТВ

Филмови БигСтар и ТВ Коди аддон

БигСтар Мовиес & ТВ додатак Коди брише садржај са платформе БигСтар Мовиес. Иако веб локација БигСтар захтева информације о кредитној картици за куповину одређених филмова, ова функција не постоји у додатку, тако да је сав њен бесплатни садржај потпуно легалан за гледање и лако доступан..

Иако већина филмова није блоцкбустер, на располагању је неколико награђиваних наслова. Овај додатак има јак избор ТВ емисија, укључујући читаве сезоне Тхе Инбетвеенерс и Пееп Схов. Корисници могу прегледати наслове по жанру или помоћу функције претраживања.

БигСтар Мовиес & ТВ аддон доступан је у металЦхрис репозиторијуму.

Преглед и бриге о приватности

Додаци трећих страна попут Смртоносних токова на први поглед могу бити привлачни, али долазе са етичким проблемима и проблемима у вези са приватношћу које званични додаци немају. Док Деатх Стреамс има велику библиотеку садржаја, ниједан није званично објављен.

Чињеница је да да ли желите да гледате спортске, ТВ емисије на захтев, филмове или телевизију уживо са Коди-јем, постоје бољи, потпуно лиценцирани алтернативни додаци. Многе од њих су бесплатне за употребу и нуде неколико поузданих извора подршке у случају било каквих проблема.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 47 = 49

Adblock
detector