Smrtonosni tokovi Kodi addon: je li to sigurno koristiti? Koje su alternative?

Razmišljate o instaliranju dodataka Death Streams Kodi? Detaljno smo pogledali dodatak Smrtonosnih tokova da vidimo je li vrijedno vašeg vremena i postoje li alternative koje biste trebali razmotriti.

Smrtni tokovi Kodi addon

Kodi je softver koji postavljanje kućnog medijskog centra jednostavnije nego ikad prije. Može se instalirati na sve najpopularnije uređaje, uključujući Nvidia Shield, Raspberry Pi i Roku.

U ovom ćemo članku istražiti dodatak Kodi Streams Smrti kako bismo otkrili što je, kako funkcionira i je li dobar izbor za većinu korisnika Kodija. Također ćemo raspravljati o nekim pitanjima privatnosti koja dijele i službeni i treći strani Kodi dodataka.

Sam Kodi potpuno je zakonit, ali neki dodaci trećih strana pružaju pristup sadržaju koji obično nije slobodno dostupan. Potičemo naše čitatelje da koriste službene dodatke te da istraže pravna i etička pitanja oko strujanja sadržaja prije upotrebe Kodija u tu svrhu..

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za piratstvo.

Važno: Uz Kodi uvijek koristite VPN

Virtualne privatne mreže (VPN-ovi) često se koriste za skrivanje nelegitimnih naviga streaminga od korisnika davatelja internetskih usluga (ISP). Međutim, postoji mnogo načina kako VPN može biti koristan i korisniku Kodi koji poštuje zakon.

VPN-ovi povećavaju sigurnost vašeg sustava kriptiranjem mrežnog prometa. To sprječava većinu napada Man-in-Middle i sprečava vašeg davatelja internetskih usluga da prodaje vašu povijest pregledavanja ili da gasi mrežnu vezu na temelju vašeg prometa.

Svaki VPN usporit će vaše mrežne brzine, ali neki su brži od drugih. Važno je pronaći VPN s malim učinkom, jer za streaming HD videozapisa potrebna je brza veza. Također, neki VPN-ovi čuvaju zapise vaše prometne povijesti, što u potpunosti ne pogađa svrhu upotrebe VPN-a.

Preporučujemo IPVanish. Izuzetno je prenosiv sa namjenskim mobilnim aplikacijama i najlakši je VPN instalirati na Amazon Firestick. IPVanish ne održava zapise o prometu, ima minimalan utjecaj na brzinu mreže i omogućuje brze, dosljedne veze s poslužiteljima u više od 50 zemalja.

PROČITANJE ČITALA: Ovdje uštedite 60% na godišnjem planu IPVanish. IPVanish nudi sedmodnevno probno testiranje tako da se može testirati bez rizika.

Što je dodatak Kodi Streams Death?

Smrtni tokovi Kodi addon je vilica zloglasnog streamova dodatka Stream Svi izvori (SALTS). Izreže veze na filmove i TV emisije s nekoliko neslužbenih stranica za streaming i okuplja ih na jednom mjestu radi lakšeg pristupa.

Iako pojedini davatelji usluga mogu biti onemogućeni iz dodatnog izbornika postavki, nema onih koji pružaju samo ispravno licencirani sadržaj. Budući da Smrtonosni tokovi ne koriste službene izvore, ne dopušta vam da podržavate glumce ili studije koji omogućuju ovaj sadržaj.

Na prvi se pogled ovaj dodatak čini dobro organiziran, ali pomnijim pregledom ustanovili smo da su žanrovske mape prazne. To znači da su korisnici prisiljeni tražiti određeni naslov ili pregledavati stranice rezultata kako bi pronašli nešto što bi željeli gledati.

Death Streams nudi kalendar koji vam omogućuje lakše pronalaženje TV emisije, ali ta značajka zapravo ne funkcionira. Također, odjeljak "Očekivani filmovi" nema drugu svrhu osim nabrajanja filmova koji će se pojaviti u sljedećih nekoliko godina. Ovi datumi puštanja često se mijenjaju i nismo sigurni zašto je taj odjeljak uopće uključen.

Iz gore navedenih razloga ne preporučujemo Kodi korisnicima instalaciju ili korištenje dodatka Death Streams.

Najbolja alternativa strujama smrti: FilmRise - YouTube

Premda Smrtonosni tokovi Kodi addon ne zadovoljavaju korisnike Kodija koji traže službene izvore sadržaja, postoje mnogi dodaci koji to čine. Službeni dodaci u nastavku imaju velike knjižnice sadržaja visoke razlučivosti i bili bi sjajna alternativa Smrtnim tokovima.

FilmRise - YouTube

FilmRise Kodi addon

FilmRise je distributer neovisnih filmskih i TV emisija. Njihov je sadržaj slobodno dostupan na njihovim YouTube kanalima, a FilmRise - YouTube Kodi dodatak sakuplja njihovu medijsku biblioteku.

Dostupne su cijele sezone TV emisija, kao i velik izbor filmova. Ovaj dodatak nema funkciju pretraživanja i neka imena mapa nisu jasna u sadržaju koji sadrže, ali pošto većina filmova nije baš dobro poznata, ovaj je dodatak bolji za otkrivanje novih naslova, umjesto za ponovno gledanje starih. U tom smislu, na raspolaganju su neke kultne klasike, poput 1998. godine Kisela kuća.

FilmRise - glavni zaslon YouTube

Jedna od najboljih stvari u vezi s tim dodatkom je to što sadrži popise za reprodukciju za svaku od njegovih kategorija sadržaja. To ga čini vrlo jednostavnim za pronalaženje svake epizode određene TV emisije i štedi korisniku da mora tražiti nešto više epizoda u istoj emisiji kada traži nešto drugačije.

FilmRise - YouTube ima široku i raznoliku medijsku biblioteku koja pokriva sve, od pravog zločina do klasičnog hrvanja. U stvari, ima daleko bolju organizaciju od nekih puno poznatijih dodataka poput Internet Arhiva. Iz gore navedenih razloga, FilmRise - YouTube jedna od najboljih zvaničnih alternativa smrtnim tokovima.

FilmRise - dodatak na YouTubeu dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Dodatne alternative tokovima smrti

Tražite više opcija? Sljedeći dodaci također su dobre alternative Smrtnim tokovima.

FilmOn.TV

Instalirajte FilmOn za Kodi

FilmOn.TV je web stranica koja nudi live streamove više od 600 TV kanala iz cijelog svijeta. Pregledajte ih besplatno izravno putem Kodija pomoću dodataka FilmOn.TV. Na raspolaganju su i premium članstva koja otključavaju dodatne kanale i DVR funkcionalnost.

MediaOn Filmnova biblioteka grupirana je po žanru i zemlji podrijetla. To vam omogućuje da brzo pronađete sadržaj na svom materinjem jeziku ili gledate TV iz svog doma ako ste u stranoj zemlji. Na raspolaganju je i mala zbirka sadržaja na zahtjev, ali većina ih je u javnom vlasništvu, za razliku od najnovijih izdanja.

Dodatak FilmOn.TV dostupan je u spremištu SuperRepo. Za više detalja možete pročitati naš vodič za instalaciju FilmOn.

PlayOn Browser

Playon Kodi addon

Preglednik PlayOn razlikuje se od većine video dodataka po tome što zahtijeva dodatne pretplate za uslugu streaminga kako bi ostvarili svoj puni potencijal. Nakon što se unose podaci za prijavu, on sakuplja sadržaj s svih vaših pretplata na jedno mjesto radi lakšeg pregleda. Kako ne postoji službeni dodatak Netflix Kodi, preglednik PlayOn najsigurniji je način gledanja originalnog sadržaja Netflixa.

Dostupna je besplatna verzija, ali dolazi s pregršt izvora. Za povezivanje drugih računa korisnici moraju plaćati 2,50 USD mjesečno, što također otključava DVR i funkcionalnost preskakanja oglasa.

Dodatak PlayOn preglednika dostupan je u službenom spremištu Kodi adona.

SnagFilms

SnagFilms Kodi addon

SnagFilms Kodi addon nudi kolekciju od preko 5000 dokumentarnih filmova i nezavisnih filmova koje su besplatne za gledanje. Njena biblioteka sadržaja sadrži sve, od horora do korejskih drama, tako da uvijek nešto može biti zanimljivo.

Postoji nekoliko malih organizacijskih problema s ovim dodatkom, ali ništa veliko. Iako nema funkcije pretraživanja, naslovi su odvojeni po žanru. Također, SnagFilms nema potkategorije, tako da su sve dostupne TV emisije sadržane u jednoj mapi. Ipak, sadrži širok izbor klasičnih filmova kao i neke novije naslove, od kojih je većina dostupna u HD-u.

Snagfilms dodatak dostupan je u službenom spremištu Kodi addon-a.

Filmovi BigStar & televizor

Filmovi BigStar i dodatak za TV Kodi

Filmovi BigStar & TV dodatak Kodi uklanja sadržaj sa BigStar Movies platforme za strujanje. Iako web stranica BigStar zahtijeva podatke o kreditnoj kartici za kupnju određenih filmova, ova funkcija ne postoji u dodatku, tako da je sav njezin besplatni sadržaj u potpunosti zakonit za gledanje i lako dostupan.

Iako većina filmova nije blockbuster, na raspolaganju je nekoliko nagrađivanih naslova. Ovaj dodatak ima jak izbor TV emisija uključujući i cijele sezone Inbetweeneri i Peep Show. Korisnici mogu pregledati naslove po žanru ili pomoću funkcije pretraživanja.

Filmovi BigStar & TV addon dostupan je u metalChris repozitoriju.

Pregled i brige o privatnosti

Dodaci trećih strana poput Smrtnih tokova na prvi pogled mogu biti privlačni, ali dolaze s etičkim problemima i problemima u vezi s privatnošću koje službeni dodaci nemaju. Dok Death Streams ima veliku biblioteku sadržaja, nijedan nije službeno izvor.

Činjenica je da ako želite gledati sport, TV emisije na zahtjev, filmove ili televiziju uživo s Kodijem, postoje bolji, potpuno licencirani dodatni dodaci. Mnoge od njih su besplatne za upotrebu i nude nekoliko pouzdanih izvora podrške u slučaju bilo kakvih problema.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =

Adblock
detector