Споразумение Addon за Kodi: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е?

Искате да използвате добавката на Covenant Kodi? Това ръководство разгражда какво представлява Съглашението и също така предоставя повече подробности относно възможните алтернативи на добавката на Споразумението.

Споразумение Addon за Kodi: Трябва ли да го инсталирате? Безопасно ли е?

Kodi е безплатен софтуер с отворен код, който прави настройката на вашия собствен домашен медиен център бързо и лесно. Отнема само няколко минути за настройка и е почти безкрайно адаптивни.

Една от най-големите атракции на Kodi е неговата универсалност: тя може да бъде инсталирана в огромен набор от платформи, включително компютри с Windows, Mac и Linux, iPhone, Apple TV, Amazon Fire TV, Amazon Firestick, Roku, Raspberry Pi, USB флаш устройство и Android.

След като инсталирате Kodi, ще трябва да създадете медийна библиотека; има два начина да направите това. Първо, можете да импортирате всички видео или аудио файлове, които се съхраняват на вашето устройство. Това ви позволява да ги гледате без интернет връзка, но можете бързо да използвате цялото пространство за съхранение на вашето устройство. Вместо това имате възможност и да инсталирате добавки. Това са плъгини Kodi, които създават собствени библиотеки със съдържание, като събират медии, хоствани онлайн. Тези библиотеки често съдържат много повече съдържание, отколкото вашето устройство би могло да съхранява, но им е необходима интернет връзка.

Заветът е един такъв аддон. Той е вилица на популярния Exodus addon, но има някои значителни проблеми с него. В тази статия ще обясним какво точно представлява Пактът, как работи и ще изследваме някои от рисковете, които споделят всички добавки на Kodi, независимо дали са официални или трети страни.

Наскоро Коди е в приемния край на много негативна преса. Голяма част от това произтича от факта, че някои добавки на трети страни предоставят на потребителите неограничен достъп до лицензирано съдържание. Самата Kodi е напълно легална за използване, но законите за авторските права се различават от местоположението до местоположението и в резултат на това е жизненоважно да проучите законите относно стрийминг на съдържание онлайн, където сте преди да опитате да инсталирате добавка за тази цел.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно стрийминг през Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение. Винаги притежавате изследвания, преди да получите достъп до която и да е добавка, поток или хранилище на Kodi.

Важно: Как да използвате Kodi безопасно и частно

Тъй като държавите по целия свят увеличават силата и обхвата на своите правомощия за надзор, не е изненадващо, че все повече хора се обръщат към виртуални частни мрежи (VPN), за да запазят себе си и данните си поверителни. Някои хора обаче гледат VPN като някакъв мистериозен инструмент, използван само от хакери или хора с нещо, което да скрият. Истината е, че има много причини, поради които гражданинът на закона може да използва VPN, особено ако е потребител на Kodi.

Знаете ли, че на вашия доставчик на интернет услуги (ISP) е позволено да продава или съхранява вашата история на сърфиране? Ако някога сте търсили продукт онлайн и получавате поща за него, това може да е причината. Ако това не беше достатъчно лошо, няколко интернет доставчици бяха уловени умишлено да ограничават скоростта на интернет на своите потребители. Обикновено това се прави, за да ви обезсърчи от поточно видео онлайн и може да има огромно влияние върху вашето гледане.

Вашият интернет доставчик обаче не е единственият, който се интересува от навиците ви за сърфиране. Хакерите могат да използват техника, наречена Man-in-the-Middle (MitM) атака, за да пресекат целия ви уеб трафик. Те могат да използват това, за да открият вашите данни за онлайн банкиране или идентификационни данни за вход и дори могат да ви принудят да изтеглите зловреден софтуер, който им дава по-голям контрол върху вашия компютър.

Можете да се защитите от двете тези заплахи с помощта на VPN. Тъй като VPN маршрутизира целия ви мрежов трафик през шифрован тунел, повечето MitM атаки просто няма да работят. Ако успее, нападателят все още няма да може да прегледа вашите дейности, без да наруши шифроването на VPN. Вашият интернет доставчик ще може да вижда само че сте свързани с VPN, а не какво правите. Тъй като не знаят, че предавате видео, има по-малка вероятност автоматично да преустановите връзката ви. Това оставя скоростите на мрежата ви непокътнати и може да помогне за разрешаване на проблеми с буферирането или заекването, които срещат потребителите на Kodi, ще забави интернет връзките.

Препоръчваме IPVanish. Той е много популярен VPN с потребителите на Kodi, защото предлага някои от най-бързите скорости и много стабилна връзка. Това е така, защото за разлика от повечето им конкуренти, IPVanish изгражда и поддържа собствена сървърна инфраструктура. Гео-ограниченото съдържание също вече не е проблем. Достъпът до ограничен носител с IPVanish е толкова просто, колкото и свързването към сървър в една от 55-те поддържани от тях страни.

IPVanish работи с всеки добавен Kodi, който сме тествали и дори идва в магазина за приложения по подразбиране Amazon Firestick. Освен това, той е посветил приложения за Android и iOS, за да ви позволи да останете защитени, дори когато сте в движение.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА KODI: IPVanish е нашият топ избор. Има голяма незабранена мрежа от сървъри и постига добри скорости. Силните функции за сигурност и поверителност правят IPVanish предпочитан за потребителите на Kodi и Amazon Fire TV Stick. Опитайте безрисково със 7-дневната гаранция за връщане на парите.

Какво е добавката на Завет Коди?

Меню на завета

Заветът е вилица на добавката Exodus Kodi. Тъй като Exodus вече не се актуализира от създателите си, Съглашението на практика е неговото заместване. Този адон работи, като събира връзки към съдържание, което се хоства на различни уебсайтове и ги предоставя на потребителя за по-лесен достъп.

Основният проблем на този аддон е, че по-голямата част от неговото съдържание е нелицензирано. Въпреки че можете да изключите конкретни доставчици, има само няколко официални източници. Това беше съзнателно решение на екипа за разработка и означава, че е много лесно да се намери нелицензирана медия, но потребителите, които желаят да гледат законно съдържание, ще трябва да проучат всяко заглавие поотделно, преди да гледат.

Има известно съдържание в публичното пространство чрез Пакта, като например 1932 година Райска птица. Въпреки че можете да търсите филми по годината на излизането им, няма гаранция, че дори най-старите филми ще бъдат легални за гледане. Това е така, защото не съществува изчерпателен списък на публичното съдържание. Жалко е да видиш добавка с толкова добре организирана медийна библиотека, която да се погрижи предимно за нелицензирани заглавия. Неговата силна категоризация и обширна библиотека биха могли да бъдат използвани за създаване на напълно легален ресурс за трудно намиране на публични заглавия от публичен домейн.

Алтернативи на добавката на Съглашението

Споразумението предлага някои публично съдържание, но има далеч по-голям избор от нелицензирани заглавия. Потребителите на Kodi, които искат да гледат филми и телевизионни предавания, ще бъдат по-добре обслужвани от една от следните официални добавки. Те използват само официални източници, имат медийни библиотеки, които се конкурират или надвишават тази на Споразумението и са напълно легални за използване.

FilmRise - Youtube

filmrise

FilmRise е компания, която разпространява независими филми и телевизионни предавания. На разположение са две добавки на FilmRise Kodi, но тази с име FilmRise - Youtube има далеч по-обширна библиотека от заглавия.

Съдържанието му е групирано по жанр, а продължителните сериали имат свои плейлисти, така че не е нужно да навигирате в множество страници с резултати. Въпреки че структурата на тази добавка може да бъде по-добра (има и категории „телевизия“ и „телевизия“, например), в по-голямата си част е достатъчно проста, за да намерите нещо, което да гледате. По-голямата част от филмите са с доста нисък бюджет, но има някои класики като адаптацията на Ървайн Уелс от 1998 г. Киселината къща, както и няколко разумно популярни телевизионни предавания като Съдебни досиета и Американските най-глупави престъпници.

Добавката FilmRise - Youtube Kodi може да се намери с инсталатора на Indigo addon или в хранилището MetalChris.

Vimeo

Информация за Vimeo

Когато повечето хора мислят за онлайн видео платформи, те прескачат към YouTube. Ако обаче се интересувате от независими филми, документални филми или музика, Vimeo всъщност може да бъде по-добър избор.

С добавката Vimeo Kodi можете да гледате наградено съдържание, качено от хората, които са го създали. Съдържанието на Vimeo има по-високи производствени стойности от YouTube и въпреки че има по-малко видеоклипове, за разлика от Youtube, има много малко, които биха могли да се считат за „малко усилия“.

Някои създатели на Vimeo избират да таксуват пари за своите видеоклипове, но мнозинството не го правят. Ако наистина харесвате работата на конкретен потребител, Vimeo предоставя начин да покажете вашата подкрепа, но това е напълно незадължително. Дори и да не искате да плащате пари, има хиляди видеоклипове, които обхващат почти всеки жанр, така че винаги ще можете да намерите нещо, което ви интересува.

Добавката Kodi Vimeo може да бъде намерена в официалното хранилище на Kodi addon.

FilmOn.TV

filmon

Ако се интересувате повече от телевизионни предавания, отколкото от филми, FilmOn.TV може да се окаже добре. Това е услуга, която предоставя телевизионни предавания на живо от канали по целия свят и като бонус, много от тях са безплатни за гледане. Ще ви е необходим първокласен абонамент за FilmOn, ако искате да гледате в HD, но ако стандартната дефиниция не ви притеснява, всички канали са безплатни в SD..

Медийната библиотека на FilmOn е добре организирана. Съдържанието се разделя на папки въз основа на неговия жанр и страна на произход. Това ви позволява бързо да намерите каналите, които ви интересуват, без да се налага да превъртате през множество страници с резултати. Има канали от САЩ, Великобритания, Африка, Близкия Изток и Европа, така че независимо от къде сте, ще можете да настройвате на канали от вашата родна страна.

Този адон не е перфектен. Няма начин да търсите директно конкретен канал и липсва изборът му на съдържание по заявка. Това каза, FilmOn е един от най-лесните, безплатни начини да гледате телевизия на живо законно, като използвате Kodi.

VideoOn.TV Kodi добавката може да бъде намерена в видео хранилището на SuperRepo категория.

Преглед и проблеми с поверителността

Covenant има голяма медийна библиотека, но тъй като повечето от нейните доставчици са домакин предимно на нелицензирано съдържание, той предлага малко на потребителите на Kodi, които искат да предават законно.

Всички добавки на Kodi, независимо дали са официални или трети страни, са уязвими за отвличане. Официалните добавки обикновено са по-сигурни поради строгите си процедури за проверка и тестване, но добавките на трети страни като Пакта обикновено не се проверяват толкова подробно по време на разработването. В резултат на това пактът може да съдържа повече незакачени уязвимости, които атакуващият може да използва, отколкото легитимен източник на съдържание.

Заветът може да е популярен, но има много по-безопасни, законни начини за гледане на филми и телевизия на Kodi. Ние разгледахме някои от тях по-горе, но има няколко други възможности. Имайки предвид, че има толкова много алтернативи, които осигуряват подобно ниво на преживяване, без да предоставят нелицензирано съдържание, не препоръчваме на потребителите на Kodi да инсталират или предават съдържание с Covenant.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 + = 69

Adblock
detector