Sports World Kodi Addon: Ce este, ar trebui să-l instalați și este sigur?

Sunteți interesat de Sports World Kodi addon? În acest ghid vom explica ce este suplimentul Sports World, cum funcționează și dacă merită instalat.

Sportsworld Kodi addon

Kodi este un software gratuit, open source, care vă permite să vă configurați cu ușurință propriul sistem de home theater. Una dintre cele mai mari atracții ale Kodi este portabilitatea sa: poate fi instalată pe o gamă uriașă de diferite dispozitive, inclusiv PC (Windows, Mac și Linux), Android, iPhone, Raspberry Pi, Roku, Amazon Fire TV, Firestick și unități flash USB . Mai bine, nu există nicio diferență între desktop și platformele mobile; dacă ceva funcționează pe un computer, cel mai probabil va funcționa și pe un telefon mobil sau pe o tabletă.

Vezi si: Cele mai bune suplimente Kodi din 2017

Kodi oferă două moduri de acces la conținut. În primul rând, puteți importa fișiere audio sau video care sunt stocate pe dispozitiv. Acest lucru este convenabil, deoarece acestea pot fi vizionate fără conexiune la internet, dar nu este ideal pentru dispozitivele mobile, deoarece au un spațiu limitat de stocare. Utilizatorii Kodi pot instala, de asemenea, plugin-uri numite suplimente. Aceste suplimente adună biblioteci de conținut găzduite online și, de obicei, au o dimensiune de instalare relativ mică. Cu toate acestea, necesită o conexiune la internet pentru a funcționa.

În acest articol, vom discuta despre un addon de la terți Kodi, numit Sports World. Oferă acces la fluxurile live ale diferitelor canale TV axate pe sport. Vom explora legalitatea și funcționalitatea Sports World și vom descrie unele dintre problemele de confidențialitate pe care le adaugă toți adjuncții oficiali și terți Kodi..

În ultimele luni, Kodi a atras atenția mass-media negativă, chiar dacă este complet legal de utilizat. O mare parte din această atenție decurge din faptul că unii aditivi terți au oferit acces fără restricții la conținutul licențiat. Acest lucru poate fi sau nu legal de urmărit, în funcție de țara în care trăiți.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice addon, flux sau depozit Kodi.

Important: utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

VPN-urile sunt adesea folosite cu Kodi pentru a ascunde identitatea și activitățile persoanelor de la ISP-uri. Cu toate acestea, există multe motive legitime pentru a utiliza un VPN cu Kodi.

VPN-urile vă protejează confidențialitatea, împiedicând ISP-ul dvs. să nu folosească activitatea online sau să încetinească conexiunea și să protejeze Kodi, astfel încât să devină inutilizabil. Un VPN vă poate proteja și împotriva amenințărilor de securitate legate de Kodi, cum ar fi atacurile Man in The Middle.

Nu toate VPN-urile sunt potrivite pentru utilizatorii Kodi. Fiecare serviciu VPN va încetini conexiunea la internet, dar unele mai mult decât altele. Fără un furnizor VPN rapid, veți fi frustrat de o conexiune lentă. În plus, multe VPN-uri păstrează jurnalele activității clienților lor, înfrângând scopul utilizării unui VPN pentru a rămâne privat online.

Vă recomandăm IPVanish. Funcționează perfect cu Kodi, este unul dintre cele mai rapide VPN-uri disponibile și, spre deosebire de multe VPN-uri, nu vă înregistrează activitatea de navigare. IPVanish funcționează cu toate dispozitivele populare și este cel mai ușor VPN de instalat pe un Firestick pe care l-am testat.

LECTURĂ DE CITITOR: economisiți 60% la un plan anual IPVanish aici.

Care este addonul Sports World Kodi?

Meniu Sportsworld

Sports World este un terț addon care oferă acces la diverse canale TV sportive în direct. Funcționează prin găsirea acestor link-uri pe mai multe site-uri de streaming diferite și agregarea lor într-un singur loc pentru un acces mai ușor.

Cea mai mare problemă cu Sports World este că niciunul din conținutul său nu este autorizat corespunzător. Deși există o opțiune de meniu intitulată „Canale sportive”, aceasta nu vă permite de fapt să selectați un canal individual pe care să îl urmăriți. În schimb, acesta caută noi canale și le adaugă la categoria corectă. Acest lucru duce la discrepanțe, cum ar fi atunci când canalele de știri sportive generale sunt atribuite unei categorii de sport.

Sports World nu are opțiuni accesibile utilizatorului și nu poate fi configurat deloc. Nu există nicio modalitate de a adăuga surse legitime de conținut și nici o modalitate de a dezactiva furnizorii care oferă fluxuri fără licență. În timpul testelor noastre, am găsit mai mulți furnizori inaccesibili, iar cei care au funcționat au necesitat mult timp pentru a se încărca de când au oferit atât de multe jocuri.

Sports World este disponibil în prezent numai dintr-un singur depozit puțin cunoscut. De asemenea, dezvoltatorul pare să nu aibă prezență în social media. Aceasta înseamnă că, în cazul în care repo sau adăugarea ar fi deturnată, este foarte probabil ca utilizatorii Sports World să nu primească niciun avertisment. Există mai multe suplimente oficiale Kodi care pot oferi o mare parte din aceeași funcționalitate ca Sports World cu un risc mult mai mic.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să transmită flux de conținut prin Sports World.

Alternative la addon Sports Sports

Sports World nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care doresc să difuzeze media oficial licențiată. Cu toate acestea, există multe suplimente Kodi care oferă surse legitime pentru o gamă largă de conținut sportiv. Aceste suplimente nu numai că sunt mai sigure, dar sunt mai fiabile, deoarece nu riscă să primească notificări de retragere de la titularul dreptului de autor.

Sportsnet Acum

Sportsnet Acum pe Kodi

Sportsnet Now este un serviciu care oferă conținut sportiv canadian live și la cerere. Acoperă o gamă largă de sporturi, inclusiv hochei, curling și baseball.

Puteți utiliza suplimentul Sportsnet Now pentru a vizualiza conținutul Sportsnet direct prin Kodi. Nu există conținut gratuit pentru a urmări, așa că veți avea nevoie de un cont Sportsnet. Aceasta costă 24,99 USD pe lună, dar poate fi deja inclusă în pachetul dvs. de cablu.

Regiunea Sportsnet-blochează conținutul lor, astfel încât dacă locuiți în afara Canada, va trebui să vă conectați VPN-ul la un server canadian pentru a urmări orice. Anumite jocuri de hochei au restricții suplimentare, dar le puteți urmări conectând la un server din regiunea Canada că una dintre echipele de joc este din.

Adăugarea Sportsnet Now este disponibilă în depozitul oficial de completări Kodi.

USTV Acum

USTV Acum Kodi addon

USTV Now este un serviciu online conceput pentru a permite membrilor forțelor armate ale SUA să privească televiziunea americană în străinătate. Cu toate acestea, nu necesită nici un fel de verificare a identității și oricine se poate înscrie pentru un cont.

USTV are acum trei opțiuni diferite de membru. Un membru gratuit oferă acces la șapte posturi TV de rețea, dar plătind 19 dolari pe lună puteți debloca 25 de canale suplimentare. Acestea includ ESPN și ESPN 2 și NBC Sports, astfel încât USTV Now este o alegere solidă pentru fanii sportului.

Adăugarea USTV Now Kodi include și ghid TV și funcționalitate DVR (pentru abonamente plătite). În timp ce USTV spune că conținutul lor este disponibil numai pentru cetățenii americani, ei nu își blochează regiunea fluxurile și, ca urmare, pot fi urmăriți de oriunde din lume.

Adăugarea USTV Now este disponibilă în depozitul oficial de completări Kodi.

FOX Sports GO

Fox Sports Go addon

Componenta FOX Sports GO vă permite să urmăriți conținut sport live și la cerere în cadrul Kodi. Este nevoie de un abonament Fox Sports, dar acesta poate fi deja inclus în abonamentul dvs. la cablu TV sau la unul dintre celelalte abonamente de streaming, cum ar fi PlayStation Vue sau Sling TV..

Acest addon acoperă toate sporturile mai populare precum fotbalul și baseball-ul, dar și unele care sunt mai puțin întâlnite, cum ar fi NASCAR și baschetul universitar. Conținutul selectat este disponibil în afara SUA, dar pentru a vedea tot ce este oferit, va trebui să vă conectați VPN-ul la un server american.

Adăugarea FOX Sports GO este disponibilă în depozitul oficial de adăugare Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

Sports World poate părea atractiv, dar are un risc semnificativ și nu include niciun fel de caracteristici de personalizare. Niciunul dintre fluxurile sale nu este autorizat de către titularul dreptului de autor și, fără niciun fel de a adăuga sau elimina furnizori de conținut specific, este imposibil de văzut dacă este disponibil un conținut licențiat oficial.

Deoarece Sports World este un terț addon, a fost mai puțin probabil să fi fost dezvoltat cu aceleași procese de validare tehnică stricte ca majoritatea suplimentelor oficiale. Aceasta înseamnă că probabil include mai multe vulnerabilități pentru ca un atacator să exploateze și prezintă un risc mai mare decât concurenții oficiali.

Am menționat câteva alternative la addon-ul Sports World de mai sus și în alte articole și suntem siguri că există un supliment acolo care vi se potrivește mai bine. Completele sportive oficiale pe care le-am recomandat anterior nu sunt doar mai sigure, dar vă permit să sprijiniți sportivii și difuzorii care fac acest conținut disponibil în primul rând..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 30 = 31

Adblock
detector