SportsAccess Kodi addon: Ar trebui să-l utilizați? Care sunt alternativele?

Dacă ați decis să puneți capăt abonamentului la televiziunea prin cablu și să obțineți tot conținutul online, este posibil să fi avut dificil să găsiți programarea sportivă dorită. Adăugarea SportsAccess Kodi este deseori recomandată pentru a rezolva această problemă. Cu toate acestea, SportsAccess Kodi este o completare legală? Este sigur pentru computer? Puteți proteja confidențialitatea dvs. în timp ce îl utilizați și există alternative mai bune pe care ar trebui să le luați în considerare. Acest articol răspunde la toate aceste întrebări.


Acces sport la Kodi addon

Ce este Kodi

Kodi este o aplicație software descărcabilă pe care o puteți utiliza pentru a vizualiza filme, emisiuni TV, evenimente sportive și alte tipuri de conținut video. Este complet gratuit de instalat. Cu toate acestea, singurul lucru pe care Kodi îl va reda implicit este fișierele care sunt pe dispozitivul dvs., cum ar fi filmele de pe computer. Pentru a reda orice conținut de pe Internet, trebuie să instalați un „addon” pe Kodi.

Există multe suplimente diferite disponibile pentru aceasta. Unele fac parte din depozitul oficial Kodi addon și pot fi instalate folosind meniurile din interiorul său, în timp ce altele se află în depozite terțe și trebuie să fie găsite pe Internet. Indiferent de tipul de addon pe care îl utilizați, fiecare dintre ele este creat de un dezvoltator independent. Nu toate suplimentele sunt sigure, iar unele conținut în flux ilegal. Ar trebui să evaluați întotdeauna riscurile unui addon înainte de instalarea acestuia.

Kodi în sine poate fi instalat pe oricare dintre dispozitivele populare: NVidia Shield, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, smartphone Android sau iOS, PC sau Mac.

Utilizați întotdeauna un VPN cu Kodi

Unii utilizatori Kodi folosesc suplimente terțe pentru a transmite conținut din surse licențiate. Cu toate acestea, utilizatorii Kodi care transmit doar conținut legal ar trebui să ia în considerare utilizarea unui VPN.

Folosirea unui VPN vă protejează de atacurile între oameni, de accelerarea vitezei ISP și de blocarea conținutului geografic. Încetează atacurile omului în mijloc prin criptarea datelor dvs. astfel încât un hacker să nu vă poată citi informațiile personale. Încetează accelerarea vitezei ISP în același mod, prin criptarea datelor dvs. astfel încât ISP-ul dvs. să nu știe că transmiteți de pe un anumit site.

Când vă conectați la internet în afara țării proprii, acesta împiedică blocarea conținutului geografic prin deghizarea adresei IP și făcând să pară că vă conectați din zona locală. Utilizarea unei VPN este utilă pentru a rezolva toate aceste probleme.

Cu toate acestea, multe VPN-uri sunt dificil de instalat, sunt prea lente pentru a transmite video de înaltă definiție sau au politici care duc la probleme de confidențialitate. Acesta este motivul pentru care recomandăm IPVanish pentru toți utilizatorii Kodi. IPVanish este ușor de instalat. Este unul dintre puținele servicii cu o aplicație VPN nativă pentru Amazon Fire Stick. De asemenea, nu păstrează jurnalele, astfel încât puteți fi sigur că istoricul dvs. de streaming nu este distribuit cu nimeni nu ar trebui să fie. Și oferă propriile servere și infrastructură, menținând viteze suficient de mari pentru video-ul fără rezoluții buffer, de care depind utilizatorii Kodi.

LECTURĂ DE CITITOR: Cititorii noștri pot economisi exclusiv 60% din planurile IPVanish aici.

Avertisment: Kodi trebuie utilizat doar pentru conținutul la care aveți dreptul legal de acces. Nici Fundația Kodi și nici Comparitech nu pledează pentru utilizarea Kodi pentru confidențialitate.

Ce este SportsAccess Kodi addon?

La fel ca Smoothstreams, SportsAccess este un serviciu TV de plată cu plata, conceput pentru a găsi evenimente sportive pe Internet. Te abonezi la 12 USD pe lună în Bitcoin. Adaosul SportsAccess Kodi le permite abonaților să acceseze acest serviciu.

Suporterii SportsAccess susțin că faptul că este un serviciu plătit îi permite să aibă fluxuri de calitate superioară, cu mai puține legături de tip dead dead și mai puține tamponări. Cu toate acestea, este important să înțelegem câteva lucruri despre modul în care funcționează SportsAccess. Doar pentru că este un serviciu plătit nu înseamnă că transmite conținut legal autorizat. Dimpotrivă, cea mai mare parte a conținutului oferit de SportsAccess este piratat. Acesta este motivul pentru care acceptă doar plata Bitcoin.

De asemenea, poate fi greu să găsești pagina de înscriere la SportsAccess. Pagina de autentificare este ușor de găsit printr-o simplă căutare. Dar dacă nu aveți deja un cont, acest lucru nu vă va ajuta. Deși există mai multe link-uri pe paginile Reddit care pretind a fi pagina de înscriere, toate conduc la erori 404. Dată fiind această confuzie, utilizatorii ar trebui să fie preocupați de fiabilitatea site-ului. Ce trebuie să facă un client dacă plătește Bitcoin și site-ul scade ulterior? Acest lucru s-a întâmplat înainte, iar clienții plătitori au ratat evenimente majore ca urmare.

SportsAccess Kodi addon: Ar trebui să-l utilizați? Care sunt alternativele?

De asemenea, nu există nicio modalitate de a ști cât de sigure sunt serverele SportsAccess. SportsAccess este vulnerabil la hacking? SportsAccess ar putea fi folosit pentru a răspândi malware? Având în vedere natura ilicită a serviciului și secretul care îl înconjoară, este imposibil de știut.

Având în vedere aceste probleme, nu vă recomandăm să instalați sau să folosiți SportsAccess Kodi addon. În schimb, vă recomandăm alternativele enumerate mai jos.

Cele mai bune alternative pentru adăugarea de sport la SportsAccess: PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue este un serviciu de televiziune streaming pentru tăieturile de cablu. Pentru 39,99 dolari, PS Vue vă oferă canale ESPN, ESPN2, FS1, FS2 și alte 38 de canale. În unele piețe, acest pachet vă va oferi, de asemenea, canale de rețea locale. Cu aceste canale, puteți vedea o mare varietate de programări MLB, NBA, NHL, NASCAR și alte programe sportive.

Dacă aceste canale sportive nu sunt suficiente, sunt disponibile pachete premium care includ rețeaua MLB, NBA TV, ESPNU, canalul de golf și altele..

Adăugarea PS Vue Kodi are o mulțime de caracteristici utile pentru fanii sportului. De exemplu, are un meniu dedicat care oferă o listă de evenimente sportive actuale și spectacole, astfel încât nu trebuie să căutați în jurul pentru a afla ce se întâmplă. Dacă aveți un anumit show de discuții despre sport pe care doriți să îl vizionați, îl puteți adăuga pe lista „emisiunilor mele” de pe site-ul PS Vue și acesta va fi înregistrat automat pentru dvs. După ce este înregistrat, acesta apare apoi într-un meniu special din interiorul suplimentului Kodi. De asemenea, puteți salva toate canalele de sport preferate în lista „canalelor preferate” și puteți să le afișați într-un meniu separat Kodi.

PS Vue addon sports menu 1

PS Vue Kodi addon sport menu 2

În general, PS Vue Kodi addon este o modalitate excelentă de a obține programarea sportivă fără riscurile financiare și de securitate care afectează SportsAccess.

Adăugarea PS Vue Kodi face parte din depozitul oficial Kodi.

Legate de: Cele mai bune 5 addon-uri sportive Kodi din 2017

Alternative adiționale SportsAccess

La fel ca PS Vue, toate următoarele completări se extind din surse autorizate de deținătorii de drepturi de autor. Sunt ușor de înregistrat și au site-uri web de încredere. Unele sunt disponibile gratuit și sunt plătite cu publicitate, în timp ce altele au o taxă de abonament.

USTVNow

SportsAccess Kodi addon: Ar trebui să-l utilizați? Care sunt alternativele?

USTVNow este un serviciu pentru militarii americani și alți expați din SUA, dar oricine se poate înscrie la acesta. Acesta oferă gratuit ABC, CBS, NBC, FOX, CW și PBS. Deoarece majoritatea evenimentelor sportive majore sunt difuzate pe aceste canale, puteți vedea toate cele mai populare evenimente sportive gratuit folosind acest addon. Dacă sunteți dispus să plătiți 19,00 USD / lună, puteți adăuga o grămadă de alte canale, inclusiv ESPN și ESPN2, extinzând și mai mult evenimentele sportive disponibile..

USTVNow face parte din depozitul oficial Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn este o colecție de peste 600 de canale TV gratuite. Pentru fanii sportivi, FilmOn are o secțiune „Sporturi extreme” care include 13 canale care oferă meciuri MMA, Lupte de Impact, kickboxing și evenimente de watercross. Dacă îți place oricare dintre aceste tipuri de sport, adaosul FilmOn Simple Kodi este un plus excelent în colecția ta de addon.

FilmOn Simple face parte din depozitul oficial Kodi.

Legate de: Cum să urmărești UFC pe Kodi.

Sportsnet Acum

Official Sportsnet Acum Kodi addon

Dacă locuiți în Canada și aceste servicii gratuite nu oferă tot ceea ce doriți, luați în considerare abonarea la Sportsnet Now. Sportsnet oferă acum tot conținutul pe care l-ați obține de pe canalele TV prin cablu Sportsnet, dar fără a fi necesar să vă abonați la un pachet scump. Acestea poartă jocuri NHL, NBA Raptors, jocuri Blue Jays MLB, Premier League, un talk-show sportiv foarte apreciat, numit „Sportsnet Central” și o mulțime de alte conținuturi sportive grozave..

Sportsnet Acum costă 24,99 USD / lună. Pentru a vă înscrie, veți avea nevoie de un card de credit canadian. Dacă călătoriți în afara Canadei, va trebui să aveți un VPN pentru a-l accesa.

Adăugarea Sportsnet Now Kodi face parte din depozitul oficial Kodi.

NBA League Pass

NBA Liga de trecere

Dacă sunteți un mare fan al baschetului, o altă opțiune este să vă abonați la NBA League Pass. Pentru 17,88 USD / lună, NBA League Pass vă va permite să alegeți o echipă pe care doriți să o urmați și să transmiteți toate jocurile sale. Singura excepție este aceea dacă un joc este purtat de rețele naționale sau locale, caz în care va fi anulat. Cu toate acestea, dacă echipa ta preferată nu este locală, întreruperile ar trebui să fie rare.

Adaosul NBA League Pass Kodi face parte din depozitul oficial Kodi.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi addon

Dacă sunteți un mare fan al fotbalului și nu doriți să cheltuiți bani pe canalele non-sportive pe care nu le vizionați, NFL Game Pass este o soluție excelentă. Pentru 74,99 dolari / sezon, vă permite să urmăriți fiecare meci NFL fără niciun oprit. Din moment ce sezonul NFL are cinci luni, asta înseamnă că este, în esență, 15 USD / lună. Singura captură este că nu poți urmări jocurile în direct. Trebuie să aștepți până în seara zilei în care apar pentru jocuri de zi sau imediat după ce se termină pentru jocurile de noapte.

NFL Game Pass Kodi addon face parte din depozitul oficial Kodi.

CITESTE MAI MULT: Cum să urmărești NFL pe Kodi.

Adăugarea SportsAccess Kodi este adesea recomandată ca o modalitate de a obține programare sportivă dacă nu aveți TV prin cablu. Cu toate acestea, acest addon transmite conținut piratat care este ilegal în multe țări. În plus, există riscuri semnificative în ceea ce privește securitatea și confidențialitatea. Cu siguranță, există modalități mai bune de a obține programări sportive pe Kodi decât de a utiliza acest addon.

Lectură ulterioară:

Cele mai bune suplimente Kodi pentru TV & filme în 2017

Cele mai bune suplimente Kodi pentru vizionarea anime-ului în 2017

Cele mai bune suplimente TV live Kodi

Cum să urmărești desene animate pe Kodi

Cum să urmărești NHL pe Kodi

Obțineți subtitrări pentru a lucra la Kodi

Vizualizați fișierele de jurnal Kodi și remediați mesajele de eroare

Cum să dezinstalați un Kodi build pe Amazon Fire

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

64 − = 57