SportsAccess Kodi addon: Használnia kellene? Melyek az alternatívák?

Ha úgy döntött, hogy véget vet a kábeltelevíziós előfizetésnek, és az összes tartalmát online elérhetővé teszi, akkor nehéz lehet, hogy megtalálta a kívánt sportos műsorokat. A SportsAccess Kodi kiegészítést gyakran javasolják ennek a problémának a megoldására. Azonban a SportsAccess Kodi addon jogszerű? Biztonságos a számítógépére? Védelmezhető-e a magánélet védelme használat közben, és vannak-e jobb alternatívák, amelyeket meg kell fontolnia. Ez a cikk megválaszolja ezeket a kérdéseket.

Sports Access Kodi addon

Mi az Kodi

A Kodi egy letölthető szoftver, amely filmek, TV-műsorok, sportesemények és egyéb típusú videotartalmak megtekintésére használható. Telepítés teljesen ingyenes. Azonban a Kodi alapértelmezés szerint csak a fájlokat játszik le, amelyek a készüléken vannak, például a házi filmeket a számítógépen. Annak érdekében, hogy bármilyen tartalmat lejátsszon az internetről, telepítenie kell egy „kiegészítőt” a Kodi-ba.

Számos különféle kiegészítő áll rendelkezésre. Néhányuk a hivatalos Kodi addon lerakat részét képezi, és a benne lévő menük használatával telepíthetők, mások harmadik féltől származó leraktárakban találhatók, és megtalálhatók az interneten. Függetlenül attól, hogy milyen kiegészítőt használ, mindegyiket független fejlesztő hozza létre. Nem minden kiegészítés biztonságos, és néhányuk a tartalmat illegálisan továbbítja. A telepítés előtt mindig értékelnie kell egy kiegészítő kockázatait.

Maga a Kodi telepíthető bármelyik népszerű eszközre: NVidia Shield, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Android vagy iOS okostelefon, PC vagy Mac.

Mindig használjon VPN-t a Kodi-val

Néhány Kodi-felhasználó harmadik féltől származó bővítményeket használ az engedély nélküli forrásokból származó tartalmak streamingjére. A Kodi felhasználóknak, akik csak legális tartalmat közvetítenek, szintén fontolóra kell venniük a VPN használatát.

A VPN használata megvédi a közepén zajló támadásoktól, az ISP sebességszabályozásától és a földrajzi tartalom blokkolásától. Megállítja a középtávú támadásokat az adatok titkosításával, hogy a hackerek nem tudják olvasni a személyes adatait. Ugyanúgy megállítja az internetszolgáltató sebességének csökkentését is, titkosítva az adatait, hogy az internetszolgáltató nem tudja, hogy egy adott webhelyről streaming.

Ha a saját országán kívül csatlakozik az internethez, megakadályozza a földrajzi tartalom blokkolását azáltal, hogy álcázza az IP-címet, és úgy tűnik, hogy a helyi hálózathoz kapcsolódik. A VPN használata segít ezeknek a problémáknak a kezelésében.

Számos VPN-t azonban nehéz telepíteni, túl lassú a nagyfelbontású videók streamingjéhez, vagy olyan házirendek vannak, amelyek saját magánélettel kapcsolatos aggályokat vetnek fel. Ezért ajánljuk az IPVanish alkalmazást minden Kodi felhasználó számára. Az IPVanish telepítése egyszerű. Ez azon kevés szolgáltatás egyike, amely natív VPN-alkalmazással rendelkezik az Amazon Fire Stick számára. Ezenkívül nem tartalmaz naplókat, így biztos lehet benne, hogy a streaming előzményeit nem osztják meg senkivel, aminek nem kellene lennie. Saját kiszolgálóit és infrastruktúráját biztosítja, elegendő sebességet biztosítva a puffermentes, nagy felbontású videó számára, amelytől a Kodi felhasználók függnek.

OLVASÓ OLDAL: Olvasóink kizárólag 60% -ot spórolhatnak meg itt az IPVanish tervekkel.

Figyelem: A Kodi csak olyan tartalomhoz használható, amelyhez Ön törvényesen hozzáfér. Sem a Kodi Alapítvány, sem a Comparitech nem támogatja a Kodi használatát a magánélet védelme érdekében.

Mi a SportsAccess Kodi kiegészítő?

A Smoothstreamshez hasonlóan a SportsAccess egy fizetős, streaming TV-szolgáltatás, amelyet sportesemények megtalálására terveztek az interneten. A havi 12 dollárba kerül a Bitcoinban történő előfizetés. A SportsAccess Kodi addon lehetővé teszi az előfizetők számára, hogy hozzáférjenek ehhez a szolgáltatáshoz.

A SportsAccess támogatói azt állítják, hogy ha fizetős szolgáltatás, akkor magasabb színvonalú adatfolyamok érhetők el, kevesebb holtponttal és kevesebb pufferolással. Fontos azonban megérteni néhány dolgot a SportsAccess működéséről. Csak azért, mert fizetős szolgáltatásról van szó, ez nem azt jelenti, hogy legális, engedélyezett tartalmat közvetít. Éppen ellenkezőleg, a SportsAccess által nyújtott tartalom nagy része kalóz. Ezért fogadják el csak a Bitcoint fizetésként.

Nehéz lehet megtalálni a SportsAccess feliratkozási oldalát is. A bejelentkezési oldal könnyen megtalálható egy egyszerű kereséssel. De ha még nem rendelkezik fiókkal, ez nem fog segíteni. Bár a Reddit oldalakon számos olyan link található, amelyek állítólag regisztrációs oldalnak számítanak, mindazonáltal 404 hibához vezetnek. E zavar miatt a felhasználóknak a webhely megbízhatóságával kell foglalkozniuk. Mit kell tennie egy ügyfélnek, ha fizetnek a Bitcoinért, és az oldal később lemerül? Ez történt korábban, és a fizető ügyfelek ennek eredményeként kihagyták a jelentős eseményeket.

SportsAccess Kodi addon: Használnia kellene? Melyek az alternatívák?

Nem is lehet tudni, hogy a SportsAccess szerverek mennyire biztonságosak. A SportsAccess sebezhető-e a hackelés által? Használható a SportsAccess a rosszindulatú programok terjesztésére? Tekintettel a szolgáltatás tiltott természetére és az azt körülvevő titoktartásra, lehetetlen tudni.

Figyelembe véve ezeket a problémákat, nem javasoljuk a SportsAccess Kodi kiegészítő telepítését vagy használatát. Ehelyett az alább felsorolt ​​alternatívákat javasoljuk.

A SportsAccess legjobb sportellátási alternatívái: PS Vue

PS Vue Kodi addon

A PS Vue egy streaming TV szolgáltatás kábelvágók számára. 39,99 dollárért a PS Vue ESPN, ESPN2, FS1, FS2 és 38 további csatornát biztosít Önnek. Egyes piacokon ez a csomag helyi hálózati csatornákat is kínál Önnek. Ezekkel a csatornákkal az MLB, NBA, NHL, NASCAR és egyéb sportprogramok széles választékát láthatja.

Ha ezek a sportcsatornák nem elegendőek, akkor prémium csomagok érhetők el, amelyek tartalmazzák az MLB hálózatot, az NBA TV-t, az ESPNU-t, a Golf Channel-t és mások.

A PS Vue Kodi kiegészítő sok hasznos funkcióval rendelkezik a sport rajongók számára. Például rendelkezik egy dedikált menüvel, amely felsorolja az aktuális sporteseményeket, és azt mutatja, hogy Önnek ne kelljen körbejárnia, hogy megtalálják a programot. Ha van egy olyan sportbeszélgetés, amelyet szeretsz nézni, akkor hozzáadhatja azt a „Saját műsorok” listájához a PS Vue webhelyen, és automatikusan rögzíti az Ön számára. A felvétel után ez megjelenik egy speciális menüben a Kodi addonon belül. Az összes kedvenc sportcsatornát mentheti a „kedvenc csatornák” listájára, és megjelenítheti őket külön Kodi menüben.

PS Vue addon sportmenü 1

PS Vue Kodi kiegészítő sportmenü 2

Összességében a PS Vue Kodi kiegészítés kiváló módja a sportprogramozás megszerzésének a SportsAccess-t sújtó pénzügyi és biztonsági kockázatok nélkül..

A PS Vue Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része.

Összefüggő: Az 5 legjobb sport Kodi-kiegészítő 2017-ben

További SportsAccess alternatívák

Csakúgy, mint a PS Vue, az összes alábbi kiegészítés a szerzői jogok tulajdonosai által engedélyezett forrásokból származik. Könnyű regisztrálni és megbízható weboldalakkal rendelkeznek. Néhány ingyenesen elérhető és a reklámért fizetendő, mások előfizetési díjjal fizetnek.

USTVNow

SportsAccess Kodi addon: Használnia kellene? Melyek az alternatívák?

Az USTVNow egy szolgáltatás az amerikai katonák és más amerikai emigránsok számára, de bárki feliratkozhat rá. Ingyenesen kínál ABC, CBS, NBC, FOX, CW és PBS programokat. Mivel a legtöbb jelentős sporteseményt ezeken a csatornákon közvetítik, az összes kiegészítő segítségével ingyenesen megtekintheti az összes legnépszerűbb sporteseményt. Ha hajlandó fizetni 19,00 USD / hónapot, felvehet egy csomó más csatornát, beleértve az ESPN-t és az ESPN2-t, és ezáltal tovább bővítheti az elérhető sporteseményeket..

Az USTVNow a Kodi hivatalos lerakatának része.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

A FilmOn több mint 600 ingyenes TV-csatorna gyűjteménye. A sport rajongók számára a FilmOn rendelkezik egy „Extreme Sports” szekcióval, amely 13 csatornát tartalmaz, amelyek MMA mérkőzéseket, Impact Wrestling-et, kick-boxot és vízi keresztezési rendezvényeket biztosítanak. Ha kedveled az egyik ilyen típusú sportot, akkor a FilmOn Simple Kodi kiegészítő nagyszerű kiegészítés a kiegészítő gyűjteményhez.

A FilmOn Simple a Kodi hivatalos lerakatának része.

Összefüggő: Hogyan nézhetem az UFC-t a Kodi-n.

Sportsnet most

Hivatalos Sportsnet Now Kodi kiegészítő

Ha Kanadában él, és ezek az ingyenes szolgáltatások nem kínálnak minden kívántat, érdemes feliratkoznia a Sportsnet Now szolgáltatásra. A Sportsnet Now minden olyan tartalmat kínál, amelyet a Sportsnet kábeltelevíziós csatornáitól szerezhetne meg, anélkül, hogy fel kellene fizetnie egy drága csomagban. Hordozzák az NHL, az NBA Raptors játékokat, a Blue Jays MLB játékokat, a Premier Ligát, a „Sportsnet Central” elnevezésű, magas rangú sportbeszélgetést és sok más nagyszerű sporttartalmat..

A Sportsnet most 24,99 dollárt fizet havonta. A regisztrációhoz kanadai hitelkártyára van szüksége. Ha Kanadán kívül utazik, VPN-re lesz szüksége annak eléréséhez.

A Sportsnet Now Kodi addon a Kodi hivatalos lerakat része.

NBA League Pass

NBA bajnokság

Ha Ön nagy kosárlabda rajongó, akkor másik lehetőség az NBA League Pass előfizetése. Havonta 17,88 dollárért az NBA League Pass lehetővé teszi, hogy válasszon egy olyan csapatot, amelyet követni szeretne, és közvetíteni tudja az összes játékát. Az egyetlen kivétel ez alól, ha egy játékot nemzeti vagy helyi hálózat szállít, ebben az esetben a játék el lesz fedve. Ha azonban a kedvenc csapata nem helyi, az áramszüneteknek ritkának kell lenniük.

Az NBA League Pass Kodi addon a Kodi hivatalos lerakatának része.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Kodi kiegészítő

Ha nagy labdarúgó-rajongó vagy, és nem akar pénzt költeni olyan nem sport csatornákon, amelyeket nem néz, akkor az NFL Game Pass remek megoldás. Szezononkénti 74,99 dollárért lehetővé teszi minden NFL-játék nézését, áramkimaradások nélkül. Mivel az NFL szezon öt hónap hosszú, ez azt jelenti, hogy lényegében havi 15 dollár. Az egyetlen fogás, hogy nem lehet élőben nézni a játékokat. Nappali játékokat, vagy közvetlenül az éjszakai játékokat befejezése után kell várni, amíg a nap estejéig meg nem jelennek.

Az NFL Game Pass Kodi kiegészítő a hivatalos Kodi adattár része.

OLVASS TOVÁBB: Hogyan nézhetem az NFL-t a Kodi-n.

A SportsAccess Kodi kiegészítést gyakran javasolják sportprogramok készítésének egyik módjaként, ha nincs kábel TV-je. Ez a kiegészítő azonban olyan kalóz tartalmat közvetít, amely sok országban illegális. Ezen túlmenően jelentős biztonsági és adatvédelmi kockázatok merülnek fel annak használatakor. Határozottan vannak jobb módok a sportprogramozáshoz a Kodi-on, mint ennek a kiegészítőnek a használata.

További irodalom:

A legjobb Kodi kiegészítők a TV-hez & filmek 2017-ben

A legjobb Kodi kiegészítők az anime megtekintéséhez 2017-ben

A legjobb élő TV Kodi kiegészítők

Hogyan nézhetek rajzfilmeket a Kodi-on

Hogyan nézhetem az NHL-t a Kodi-n

Legyen feliratok a Kodi-on

Tekintse meg a Kodi naplófájljait és javítsa ki a hibaüzeneteket

Hogyan lehet eltávolítani a Kodi-t az Amazon Fire-en

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

45 + = 51

Adblock
detector