SportsAccess Kodi addon: Treba li ga koristiti? Koje su alternative?

Ako ste odlučili prekinuti pretplatu na kablovsku televiziju i nabaviti sav svoj sadržaj na mreži, možda ste imali poteškoća u pronalaženju sportskog programa koji želite. SportsAccess Kodi addon se često preporučuje za rješavanje ovog problema. No, je li SportsAccess Kodi addon zakonit? Je li sigurno za vaše računalo? Može li se vaša privatnost zaštititi dok je koristite i postoje li bolje alternative koje biste trebali razmotriti. Ovaj članak daje odgovore na sva ova pitanja.


Sportski pristup Kodi addon

Što je Kodi

Kodi je dio softvera za preuzimanje koji možete koristiti za gledanje filmova, TV emisija, sportskih događaja i drugih vrsta video sadržaja. Instalacija je potpuno besplatna. Međutim, Kodi će zadano reproducirati samo datoteke koje se nalaze na vašem uređaju, poput kućnih filmova na računalu. Za reprodukciju bilo kojeg sadržaja s Interneta, morate instalirati dodatak na svoj Kodi.

Na raspolaganju je mnogo različitih dodataka. Neki su dio službenog skladišta Kodi addon-a i mogu se instalirati pomoću izbornika unutar njega, dok su drugi smješteni u trećim spremištima i moraju se naći na Internetu. Bez obzira koju vrstu dodataka koristite, svaki od njih kreira neovisni programer. Nisu svi dodatci sigurni, a neki strujno prenose sadržaj ilegalno. Uvijek biste trebali procijeniti rizike dodatka prije nego što ga instalirate.

Sama Kodi može se instalirati na bilo koji od popularnih uređaja: NVidia Shield, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Android ili iOS pametni telefon, PC ili Mac.

Uz Kodi uvijek koristite VPN

Neki Kodi korisnici koriste dodatke treće strane za strujanje sadržaja iz nelicenciranih izvora. Međutim, Kodi korisnici koji samo struju pravnih sadržaja trebali bi razmotriti i korištenje VPN-a.

Korištenje VPN-a štiti vas od napada "čovjek-u-sredini", zaustavljanja brzine internetskih usluga i blokiranja geografskog sadržaja. Zaustavlja se napadajima čovjeka u sredini kriptiranjem vaših podataka tako da haker ne može pročitati vaše osobne podatke. Na isti način zaustavlja prigušivanje brzine davatelja internetskih usluga na način da šifrira vaše podatke tako da vaš davatelj internetskih usluga ne zna da struji s određene web lokacije..

Kad se povežete s internetom izvan svoje zemlje, on sprečava blokiranje zemljopisnog sadržaja prikrivanjem vaše IP adrese i čini se da se povezujete iz svog lokalnog područja. Korištenje VPN-a korisno je za rješavanje svih ovih problema.

Međutim, mnoge je VPN teško instalirati, prespori za strujanje videozapisa visoke razlučivosti ili imaju pravila koja vode do privatnih problema. Zbog toga preporučujemo IPVanish za sve Kodi korisnike. IPVanish je jednostavan za instalaciju. To je jedna od rijetkih usluga s izvornom VPN aplikacijom za Amazon Fire Stick. Također ne zadržava zapise, tako da možete biti sigurni da svoju povijest streaminga ne dijeli s nikim tko ne bi trebao biti. I nudi vlastite poslužitelje i infrastrukturu, održavajući brzinu dovoljno visoku za međuspremnik videozapisa visoke razlučivosti od kojih Kodi korisnici ovise.

PROČITANJE ČITALA: Naši čitatelji mogu ekskluzivno uštedjeti 60% na IPVanish planovima ovdje.

Upozorenje: Kodi treba upotrebljavati samo za sadržaj na koji imate zakonsko pravo pristupa. Ni Kodi fondacija, ni Comparitech ne zagovaraju upotrebu Kodija za privatnost.

Što je SportsAccess Kodi addon?

Kao i Smoothstreams, SportsAccess je TV streaming platforma koja je namijenjena pronalaženju sportskih događaja na Internetu. To košta 12 dolara mjesečno u Bitcoinu za pretplatu na njega. Dodatak SportsAccess Kodi omogućava pretplatnicima pristup ovoj usluzi.

Pristalice SportsAccess tvrde da njegova usluga uz naplatu omogućava da se dobivaju struje više kvalitete s manje mrtvih veza i manje punjenja. Međutim, važno je razumjeti nekoliko stvari o načinu funkcioniranja SportsAccess. Samo što je usluga uz naplatu, ne znači da struji legalni, autorizirani sadržaj. Suprotno tome, većina sadržaja koje SportsAccess pruža je piratska. Zbog toga oni prihvaćaju samo Bitcoin u plaćanju.

Također može biti teško pronaći stranicu za prijavu na SportsAccess. Jednostavnu pretragu lako je pronaći stranicu za prijavu. Ali ako već nemate račun, to vam neće pomoći. Iako na stranicama Reddita postoji i nekoliko veza za koje se tvrdi da su stranica za prijavu, sve vode do 404 pogreške. S obzirom na ovu zbrku, korisnici bi se trebali brinuti o pouzdanosti web mjesta. Što kupac treba učiniti ako plati bitcoin i web stranica nakon toga propadne? To se događalo i prije, a kupci koji plaćaju propustili su velike događaje.

SportsAccess Kodi addon: Treba li ga koristiti? Koje su alternative?

Također se ne može znati koliko su sigurni poslužitelji SportsAccess. Je li SportsAccess podložan hakiranju? Može li se SportsAccess koristiti za širenje zlonamjernog softvera? S obzirom na nezakonitu prirodu usluge i tajnost koja je okružuje, nemoguće je znati.

S obzirom na ove probleme, ne preporučujemo instaliranje ili korištenje SportsAccess Kodi addon-a. Umjesto toga, preporučujemo dolje navedene alternative.

Najbolje sportske dodatne opcije za SportsAccess: PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue je usluga za streaming televiziju za rezače kabela. Za 39,99 USD, PS Vue vam nudi ESPN, ESPN2, FS1, FS2 i 38 drugih kanala. Na nekim tržištima ovaj će vam paket pružiti i kanale lokalnih mreža. Pomoću ovih kanala možete vidjeti široku paletu MLB, NBA, NHL, NASCAR i drugih sportskih programa.

Ako ti sportski kanali nisu dovoljni, na raspolaganju su premium paketi koji uključuju MLB mrežu, NBA TV, ESPNU, Golf Channel i druge.

Dodatak PS Vue Kodi ima mnoštvo korisnih značajki za ljubitelje sporta. Na primjer, ima namjenski izbornik koji sadrži popis trenutnih sportskih događaja i emisija tako da ne morate pretraživati ​​oko sebe da biste pronašli ono što se događa. Ako postoji određeni sportski talk show koji želite gledati, možete ga dodati na svoj popis "moje emisije" s web stranice PS Vue i on će se automatski snimiti za vas. Kad se jednom zabilježi, pojavljuje se u posebnom izborniku iz vašeg Kodi dodatka. Također možete spremiti sve svoje omiljene sportske kanale na popis svojih najdražih kanala i prikazivati ​​ih u zasebnom izborniku Kodi.

PS Vue addon sportski izbornik 1

PS Vue Kodi dodatak sportskog izbornika 2

Sveukupno, PS Vue Kodi addon odličan je način dobivanja sportskog programiranja bez financijskih i sigurnosnih rizika koji donose SportsAccess.

Dodatak PS Vue Kodi dio je službenog skladišta Kodi.

Povezano: 5 najboljih sportskih dodataka Kodi u 2017. godini

Dodatne SportsAccess alternative

Baš kao i PS Vue, i svi sljedeći dodaci struju se iz izvora koje su ovlastili vlasnici autorskih prava. Jednostavno se prijaviti i imati pouzdane web stranice. Neki su dostupni besplatno i plaćaju se oglašavanjem, dok drugi imaju pretplatu.

USTVNow

SportsAccess Kodi addon: Treba li ga koristiti? Koje su alternative?

USTVNow je usluga za američku vojsku i ostale američke iseljenike, ali svatko se može prijaviti na nju. Besplatno nudi ABC, CBS, NBC, FOX, CW i PBS. Budući da se najveći broj sportskih događaja emitira na ovim kanalima, sve najpopularnije sportske događaje možete besplatno pregledati koristeći ovaj dodatak. Ako želite platiti 19,00 USD mjesečno, možete dodati hrpu drugih kanala, uključujući ESPN i ESPN2, proširujući sportske događaje koji su vam na raspolaganju još više.

USTVNow je dio službenog skladišta Kodi.

Film jednostavno

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn je zbirka od preko 600 besplatnih TV kanala. Za ljubitelje sporta, FilmOn ima odjeljak "Ekstremni sportovi" koji uključuje 13 kanala koji pružaju MMA utakmice, Impact Wrestling, kickboxing i vodene krosove. Ako volite bilo koju od ovih vrsta sportova, FilmOn Simple Kodi addon odličan je dodatak vašoj kolekciji dodataka.

FilmOn Simple dio je službenog skladišta Kodi.

Vezani: Kako gledati UFC na Kodi.

Sportsnet sada

Službeni Sportsnet Now Kodi addon

Ako živite u Kanadi i ove besplatne usluge ne nude sve što želite, razmislite o pretplati na Sportsnet Now. Sportsnet Now nudi sav sadržaj koji bi stekli s Sportsnetovih kabelskih TV kanala, ali bez da se pretplatite na skupi paket. Imaju NHL, NBA Raptors igre, MLB igre Blue Jays, Premier ligu, visoko ocjenjeni sportski talk show pod nazivom "Sportsnet Central", i puno drugih sjajnih sportskih sadržaja.

Sportsnet sada košta 24,99 USD mjesečno. Za prijavu će vam trebati kanadska kreditna kartica. Ako putujete izvan Kanade, trebat će vam VPN da biste joj pristupili.

Dodatak Sportsnet Now Kodi dio je službenog skladišta Kodi.

Prolaz za NBA ligu

Prolaz za NBA ligu

Ako ste veliki ljubitelj košarke, druga opcija je pretplata na NBA League Pass. Za 17,88 USD mjesečno NBA League Pass će vam odabrati jedan tim koji želite pratiti i strujati sve njegove igre. Jedina iznimka od ovoga je ako igra nosi nacionalna ili lokalna mreža, u tom slučaju ona će biti crna. Međutim, ako vaš omiljeni tim nije lokalni, otkazi bi trebali biti rijetki.

Kodi addon u NBA ligi Pass dio je službenog skladišta Kodi-ja.

NFL igra pass

NFL igra Proći Kodi addon

Ako ste veliki ljubitelj nogometa i ne želite trošiti novac na ne-sportske kanale koje ne gledate, NFL Game Pass je sjajno rješenje. Za 74,99 USD / sezona, omogućuje vam gledanje svake NFL igre bez zamračenja. Budući da je sezona NFL-a duga pet mjeseci, to znači da ona u biti iznosi 15 USD mjesečno. Jedina je zamisao što igre ne možete gledati uživo. Morate pričekati do večeri dana kad se dogode za dnevne igre ili odmah nakon što završe za noćne igre.

Kodi dodatak NFL Game Pass je dio službenog skladišta Kodi.

ČITAJ VIŠE: Kako gledati NFL na Kodi.

SportsAccess Kodi dodatak često se preporučuje kao način za sportsko programiranje ako nemate kablovsku TV. Međutim, ovaj dodatak struji piratske sadržaje koji su u mnogim zemljama ilegalni. Pored toga, značajni su sigurnosni i privatni rizici za njegovo korištenje. Na programu Kodi definitivno su bolji načini za sportsko programiranje od korištenja ovog dodatka.

Daljnje čitanje:

Najbolji dodaci Kodi za TV & filmova u 2017. godini

Najbolji dodaci Kodi za gledanje animea u 2017. godini

Najbolji dodaci za TV Kodi uživo

Kako gledati crtiće na Kodi

Kako gledati NHL na Kodi

Nabavite titlove za rad na Kodi-ju

Pregledajte Kodi datoteke dnevnika i popravite poruke o pogrešci

Kako deinstalirati Kodi izgradnju na Amazon Fire

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =