SportsAccess Kodi addon: Трябва ли да го използвате? Какви са алтернативите?

Ако сте решили да прекратите абонамента си за кабелна телевизия и да получите цялото си съдържание онлайн, може би ви е било трудно да намерите спортното програмиране, което искате. SportsAccess Kodi addon често се препоръчва за решаване на този проблем. Дали обаче законният SportsAccess Kodi addon е легален? Безопасен ли е за вашия компютър? Може ли вашата поверителност да бъде защитена, докато я използвате и има ли по-добри алтернативи, които трябва да обмислите. Тази статия отговаря на всички тези въпроси.


Спортен достъп Kodi addon

Какво е Коди

Kodi е софтуер за изтегляне, който можете да използвате за гледане на филми, телевизионни предавания, спортни събития и други видове видео съдържание. Инсталирането е напълно безплатно. Въпреки това, единственото, което Kodi ще играе по подразбиране, са файловете, които са на вашето устройство, като например домашни филми на вашия компютър. За да възпроизвеждате каквото и да е съдържание от Интернет, трябва да инсталирате добавка към вашия Kodi.

Има много различни добавки за него. Някои са част от официалното хранилище на добавки Kodi и могат да бъдат инсталирани с помощта на менютата в него, докато други са разположени в трети хранилища и трябва да бъдат намерени в Интернет. Независимо какъв тип добавка използвате, всеки от тях е създаден от независим разработчик. Не всички добавки са безопасни, а някои поточно съдържание незаконно. Винаги трябва да оценявате рисковете от добавка, преди да го инсталирате.

Самата Kodi може да бъде инсталирана на всяко от популярните устройства: NVidia Shield, Apple TV, Amazon Fire TV, Roku, Android или iOS смартфон, компютър или Mac.

Винаги използвайте VPN с Kodi

Някои потребители на Kodi използват добавки на трети страни, за да предават съдържание от нелицензирани източници. Потребителите на Kodi, които само поточно правно съдържание, също трябва да обмислят използването на VPN.

Използването на VPN ви предпазва от атаки от човек в средата, отдръпване на скоростта на ISP и блокиране на географско съдържание. Той спира атаките от човек в средата, като криптира вашите данни, така че хакер да не може да чете личната ви информация. Спира да намалява скоростта на ISP по същия начин чрез криптиране на вашите данни, така че вашият интернет доставчик да не знае, че предавате поточно от определен сайт.

Когато се свързвате с интернет извън вашата собствена държава, тя предотвратява блокирането на географско съдържание, като прикрива вашия IP адрес и прави впечатлението, че се свързвате от местния си район. Използването на VPN е полезно за справяне с всички тези проблеми.

Въпреки това, много VPN мрежи са трудни за инсталиране, твърде бавни за поточно видео с висока разделителна способност или имат политики, които водят до собствени притеснения. Ето защо препоръчваме IPVanish за всички потребители на Kodi. IPVanish е лесен за инсталиране. Това е една от малкото услуги с родно приложение за VPN за Amazon Fire Stick. Освен това не съхранява регистрационни файлове, така че можете да сте сигурни, че историята ви на поточно предаване не се споделя с никого, който не трябва да бъде. И осигурява собствени сървъри и инфраструктура, поддържайки достатъчно високи скорости за без буферно видео с висока разделителна способност, от което потребителите на Kodi зависят.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Нашите читатели могат да спестят изключително 60% от IPVanish планове тук.

Предупреждение: Kodi трябва да се използва само за съдържание, до което имате законно право на достъп. Нито Фондация Kodi, нито Comparitech не се застъпват за използването на Kodi за поверителност.

Какво е SportsAccess Kodi addon?

Подобно на Smoothstreams, SportsAccess е телевизионна услуга за поточно плащане, предназначена да намира спортни събития в Интернет. Това струва 12 долара на месец в Bitcoin, за да се абонирате за него. Добавката SportsAccess Kodi позволява на абонатите да имат достъп до тази услуга.

Поддръжниците на SportsAccess твърдят, че използването на услуга срещу заплащане му позволява да има по-висококачествени потоци с по-малко мъртви връзки и по-малко буфериране. Важно е обаче да разберете няколко неща за това как работи SportsAccess. Само защото е услуга срещу заплащане, не означава, че тя предава законно, разрешено съдържание. Напротив, по-голямата част от съдържанието, което SportsAccess предоставя е пиратско. Ето защо те приемат само биткойни в заплащане.

Освен това може да бъде трудно да се намери страницата за регистрация за SportsAccess. Страницата за вход е лесна за намиране чрез обикновено търсене. Но ако вече нямате акаунт, това няма да ви помогне. Въпреки че има и няколко връзки на страниците на Reddit, които твърдят, че са страницата за регистрация, всички те водят до 404 грешки. Като се има предвид това объркване, потребителите трябва да бъдат загрижени за надеждността на сайта. Какво трябва да направи клиентът, ако плати биткойн и сайтът слезе след това? Това се е случвало и преди и клиентите, които плащат, са пропуснали да участват в големи събития.

SportsAccess Kodi addon: Трябва ли да го използвате? Какви са алтернативите?

Също така няма начин да знаете колко са сигурни сървърите на SportsAccess. SportsAccess уязвим ли е за хакване? Може ли SportsAccess да се използва за разпространение на зловреден софтуер? Като се има предвид незаконният характер на услугата и тайната около нея, е невъзможно да се знае.

Предвид тези проблеми, не препоръчваме да инсталирате или използвате addA SportsAccess Kodi. Вместо това препоръчваме алтернативите, изброени по-долу.

Най-добрите алтернативи за спортен добавка на SportsAccess: PS Vue

PS Vue Kodi addon

PS Vue е услуга за стрийминг на телевизия за режещи кабели. За 39,99 долара PS Vue ви предоставя ESPN, ESPN2, FS1, FS2 и 38 други канала. На някои пазари този пакет ще ви даде и канали за локална мрежа. С тези канали можете да видите голямо разнообразие от MLB, NBA, NHL, NASCAR и други спортни програми.

Ако тези спортни канали не са достатъчни, се предлагат премиум пакети, които включват MLB Network, NBA TV, ESPNU, Golf Channel и други.

Добавката PS Vue Kodi има много полезни функции за спортните фенове. Например, тя има специално меню, което предоставя списък на текущите спортни събития и шоу програми, така че не е нужно да търсите наоколо, за да намерите какво се случва. Ако има конкретно спортно токшоу, което обичате да гледате, можете да го добавите в списъка си „моите предавания“ от уебсайта на PS Vue и то автоматично ще бъде записано за вас. След като бъде записан, той се появява в специално меню от вашия Kodi addon. Можете също да запазите всичките си любими спортни канали в списъка си с „любими канали“ и да ги покажете в отделно меню Kodi.

PS Vue addon спортно меню 1

PS Vue Kodi addon спортно меню 2

Като цяло, PS Vue Kodi addon е отличен начин да получите спортно програмиране без финансовите рискове и рисковете за сигурността, които пораждат SportsAccess.

Добавката PS Vue Kodi е част от официалното хранилище Kodi.

Свързани: 5-те най-добри спортни добавки на Kodi през 2017 г.

Допълнителни алтернативи на SportsAccess

Точно като PS Vue, всички следващи добавки се предават от източници, които са оторизирани от притежателите на авторски права. Те са лесни за регистрация и имат надеждни уебсайтове. Някои от тях се предлагат безплатно и се заплащат с реклама, докато други имат абонаментна такса.

USTVNow

SportsAccess Kodi addon: Трябва ли да го използвате? Какви са алтернативите?

USTVNow е услуга за американски военни и други американски експатри, но всеки може да се регистрира за нея. Той предлага ABC, CBS, NBC, FOX, CW и PBS безплатно. Тъй като повечето големи спортни събития се излъчват по тези канали, можете да видите всички най-популярни спортни събития безплатно, като използвате тази добавка. Ако желаете да плащате $ 19,00 / месец, можете да добавите куп други канали, включително ESPN и ESPN2, разширявайки спортните събития, достъпни за вас още повече.

USTVNow е част от официалното хранилище Kodi.

FilmOn Simple

FilmOn Simple Kodi addon

FilmOn е колекция от над 600 безплатни телевизионни канала. За любителите на спорта FilmOn има раздел „Екстремни спортове“, който включва 13 канала, осигуряващи MMA мачове, борба с въздействието, кикбокс и водни кросове. Ако харесвате някой от тези видове спортове, добавката FilmOn Simple Kodi е чудесно допълнение към вашата колекция addon.

FilmOn Simple е част от официалното хранилище Kodi.

Свързани: Как да гледате UFC на Kodi.

Sportsnet Now

Официален Sportsnet Сега Kodi addon

Ако живеете в Канада и тези безплатни услуги не предлагат всичко, което искате, помислете дали да се абонирате за Sportsnet Now. Sportsnet Now предлага цялото съдържание, което бихте получили от кабелните телевизионни канали на Sportsnet, но без да се налага да се абонирате за скъп пакет. Те носят игри NHL, NBA Raptors, MLB игри на Blue Jays, Висша лига, високо оценено спортно токшоу, наречено „Sportsnet Central“, и много други страхотни спортни съдържания.

Sportsnet сега струва $ 24,99 на месец. Ще ви трябва канадска кредитна карта, за да се регистрирате. Ако пътувате извън Канада, ще ви трябва VPN за достъп.

Добавката Sportsnet Now Kodi е част от официалното хранилище Kodi.

Пропуск в НБА Лига

Пропуск за НБА лига

Ако сте голям фен на баскетбола, друг вариант е да се абонирате за NBA League Pass. За $ 17.88 / месец NBA League Pass ще ви позволи да изберете един отбор, който искате да следвате и да предавате всичките му игри. Единственото изключение от това е, ако играта се извършва от национални или местни мрежи, в този случай тя ще бъде изчерпана. Ако обаче любимият ви отбор не е местен, затъмненията трябва да са рядкост.

Kodi addon на NBA League Pass Kodi е част от официалното хранилище на Kodi.

NFL Game Pass

NFL Game Pass Pass Kodi addon

Ако сте голям футболен фен и не искате да харчите пари за не спортни канали, които не гледате, NFL Game Pass е чудесно решение. За $ 74.99 / сезон ви позволява да гледате всяка игра с NFL без никакви затъмнения. Тъй като сезонът на NFL е дълъг пет месеца, това означава, че той е по същество $ 15 / месец. Единствената уловка е, че не можете да гледате игрите на живо. Трябва да изчакате до вечерта на деня, в който те се появяват за игрите през деня или веднага след като приключат за нощните игри.

NFL Game Pass Kodi addon е част от официалното хранилище Kodi.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Как да гледате NFL на Kodi.

Добавката SportsAccess Kodi често се препоръчва като начин да получите спортно програмиране, ако нямате кабелна телевизия. Този аддон обаче разпространява пиратско съдържание, което е незаконно в много страни. Освен това съществуват значителни рискове за сигурността и поверителността на използването му. Определено има по-добри начини да получите спортно програмиране на Kodi, отколкото да използвате тази добавка.

Допълнителна информация:

Най-добрите добавки от Kodi за телевизия & филми през 2017г

Най-добрите Kodi добавки за гледане на аниме през 2017 година

Най-добрите добавки на телевизия Kodi на живо

Как да гледате карикатури на Kodi

Как да гледате NHL на Kodi

Вземете субтитри, за да работите върху Kodi

Преглеждайте журнални файлове на Kodi и коригирайте съобщения за грешки

Как да деинсталирате изграждането на Kodi на Amazon Fire

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 49 =