SportsDevil Kodi Addon: Ar trebui să-l instalați? Este sigur? Sunt alternativele mai bune?

SportsDevil Kodi Addon: Ar trebui să-l instalați? Este sigur? Sunt alternativele mai bune?

Vă interesează suplimentul SportsDevil Kodi? Acest ghid explică ce este SportsDevil, cum funcționează și discută unele dintre suplimentele sportive alternative disponibile.

Kodi este un software gratuit, open source, care vă permite să vă configurați rapid și cu ușurință propriul centru de media acasă. Unul dintre cele mai mari remize ale lui Kodi este versatilitatea sa; poate fi instalat pe o gamă largă de platforme, inclusiv PC (Windows, Mac și Linux), Amazon Firestick, Amazon Fire TV, Android, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi și chiar unități flash USB.

Kodi vă permite să redați direct orice fișiere audio sau video care sunt stocate pe dispozitiv. Cu toate acestea, există limite la cantitatea de suport pe care fiecare dispozitiv le poate conține. Aceasta poate fi o problemă deosebit de mare pentru utilizatorii de telefonie mobilă, datorită capacităților lor de memorie internă mai mici. Pentru a combate acest lucru, mulți utilizatori Kodi aleg să instaleze pluginuri numite suplimente. Aceste suplimente conțin biblioteci de conținut colectate de pe site-uri web și, în timp ce necesită o conexiune la internet pentru a funcționa, ocupă mult mai puțin spațiu de stocare.

SportsDevil este un terț addon Kodi care se concentrează pe furnizarea de acces la conținut sportiv live. În acest articol, vom aborda modul în care funcționează SportsDevil și vom explora unele dintre problemele de confidențialitate pe care le împărtășesc toate addon-urile oficiale și terțe părți Kodi..

Vezi si: Cele mai bune suplimente sportive Kodi 

Kodi în sine este complet legal de utilizat, dar a văzut o mulțime de acoperiri de presă negative recent. Acest lucru se datorează faptului că unele suplimente terțe au oferit acces fără restricții la conținut protejat de drepturi de autor. Legea privind drepturile de autor poate fi confuză în cel mai bun timp, iar ceea ce este legal într-un loc poate să nu fie în altul. Din acest motiv, este important să cercetați și să înțelegeți legile țării dvs. cu privire la streamingul de conținut online înainte de a încerca să utilizați Kodi în acest scop.

Comparitech nu supune sau încurajează nicio încălcare a restricțiilor privind drepturile de autor, inclusiv transmiterea ilegală prin Kodi. Kodi poate fi utilizat în multe scopuri excelente, legale de streaming online. Vă rugăm să luați în considerare legea, victimele și riscurile pirateriei înainte de a descărca sau de a transmite materiale protejate de drepturi de autor fără permisiune. Dețineți întotdeauna cercetarea înainte de a accesa orice add-on, flux sau depozit Kodi.

Cum să folosiți Kodi în siguranță

Tot mai multe persoane apelează la rețelele private virtuale (VPN) pentru a păstra în siguranță datele lor confidențiale și obiceiurile de navigare. În ciuda a ceea ce cred unii deținători de drepturi de autor, există mai multe motive pentru care un utilizator Kodi care respectă legea ar putea utiliza o VPN pentru a se proteja.

Fiecare adonament Kodi este vulnerabil la deturnare. Odată ce se întâmplă acest lucru, este foarte puțin ce un atacator nu poate face cu computerul tău. Dacă ar fi să vă intercepteze traficul de rețea folosind un atac Man-in-the-Middle (MitM), vor avea chiar acces la toate datele de autentificare și la istoricul de navigare..

Chiar și propriul dvs. furnizor de servicii de internet (ISP) poate fi interesat să vândă datele dvs. de navigare. De asemenea, au existat mai multe cazuri cu profil înalt în care ISP-urile au recunoscut sau au fost surprinse accelerând viteza de rețea a clienților lor.. 

Un VPN vă poate proteja împotriva hackerilor și a privirilor indurerate ale ISP-ului. Funcționează prin criptarea întregului trafic de rețea care intră și iese. Acest lucru împiedică majoritatea atacurilor MitM și deoarece activitățile dvs. sunt ascunse, ISP-ul dvs. nu vă poate spune dacă transmiteți video sau nu. Cu viteze nestrămutate, s-ar putea să descoperiți că conținutul dvs. se joacă cu mai puține tamponări și bâlbâieli.

IPVanish este o alegere populară a VPN în rândul utilizatorilor Kodi. Funcționează cu fiecare supliment Kodi pe care l-am testat și are aplicații dedicate în magazinele de aplicații Android, Apple și Fire TV. Acest lucru îl face unul dintre cele mai portabile VPN-uri disponibile și vă permite să rămâneți protejat indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.

În timp ce toate VPN-urile vă încetinesc ușor, IPVanish oferă conexiuni mai rapide și mai stabile decât majoritatea altor VPN-uri pe care le-am testat. În plus, cu servere din 55 de țări diferite, conținutul blocat prin regiune devine incredibil de simplu de accesat. IPVanish funcționează cu toate dispozitivele populare și este cel mai ușor VPN de instalat pe Firestick pe care l-am testat.

Ofertă pentru cititor: economisiți până la 60% pentru planurile IPVanish aici.

Care este suplimentul SportsDevil Kodi?

Meniu SportsDevil

SportsDevil este un addon al Kodi de la o terță parte. Adună link-uri atât la conținut sportiv live cât și la cerere și le grupează într-un singur loc pentru un acces mai ușor. În timp ce majoritatea suplimentelor Kodi adună legături sau le permit utilizatorilor să se conecteze la rețele peer-to-peer (P2P), SportsDevil face ambele. În timp ce majoritatea conținutului său este găzduit online, anumite link-uri impun utilizatorului să instaleze suplimente suplimentare terță parte, precum acestream sau Plexus.

Aceasta aduce o cantitate crescută de risc. Fiecare terț supliment care este instalat crește riscul ca unul dintre ei să fie deturnat. În plus, pentru a utiliza rețelele P2P în Kodi, utilizatorii trebuie să permită dispozitivelor externe să acceseze instalarea Kodi. Având în vedere cât de puține videoclipuri necesită funcționalitate P2P și că oferă un atacator o altă modalitate de a vă infiltra în sistem, acest risc este inutil și nechibzuit.

SportsDevil nu are funcționalitate de căutare de bază. În schimb, selectați un furnizor de pe unul dintre mai multe site-uri web și vi se oferă o listă cu sporturile pe care le acoperă. Cu multe dintre linkurile întrerupte, ar putea dura câteva încercări înainte de a găsi un flux de lucru și, chiar și atunci, nu există nicio garanție că va rămâne online pentru o perioadă de timp.

Cea mai mare parte a conținutului SportsDevil este preluată din surse fără licență. Urmărind aceste canale fără să plătiți, eliminați stimulentul pentru ca radiodifuzorii să continue să difuzeze sporturile pe care doriți să le urmăriți. Există o serie de fluxuri de televiziune gratuite pentru a viziona, dar multe dintre acestea sunt accesibile prin intermediul mai multor sigure și, mai important, adonamente oficiale, Kodi.

În cele din urmă, SportsDevil este adesea folosit ca dependență de alți aditivi. Aceasta înseamnă că poate fi instalată alături de alte suplimente terțe. Într-adevăr, există multe versiuni ale SportsDevil și, având în vedere că există într-un număr mare de depozite, acesta poate fi ușor deturnat de către cineva până la niciun bun.

Din motivele de mai sus, nu recomandăm utilizatorilor Kodi să instaleze sau să încerce să difuzeze conținut cu SportsDevil.

Alternative la addon SportsDevil

SportsDevil nu oferă nimic utilizatorilor Kodi care doresc să urmărească conținut din surse legitime. Cu toate acestea, există mai multe suplimente legale de calitate Kodi, care oferă o experiență mai bună, nu numai în ceea ce privește conținutul în sine, ci și în ceea ce privește funcționalitatea..

NBC Sports Live Extra

nbc

NBC Sports este un serviciu de abonament care oferă acces atât la conținut sportiv live cât și la cerere. Acestea oferă acoperire pentru o gamă largă de sporturi, inclusiv hochei, box și tenis.

Veți avea nevoie de un cont NBC Gold pentru a putea vizualiza majoritatea videoclipurilor sale, dar elementele evidențiate și conținutul afișat pot fi vizionate gratuit fără a vă înregistra.

NBC necesită o adresă IP americană pentru a accesa cea mai mare parte a conținutului lor, cu toate că există pachete de abonamente selectate disponibile telespectatorilor din alte locații (Austria, Canada, Danemarca, Germania, Irlanda, Italia, Japonia, Luxemburg, Olanda, Spania, Suedia, Elveția , și Marea Britanie). De asemenea, puteți plăti pentru a urmări un singur joc în unele cazuri. Dacă doriți doar să vizionați clipurile gratuite, puteți face acest lucru prin conectarea VPN la un server american.

NBC Sports Live Extra poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

USTV Acum

USTV Acum Kodi addon

USTV Now este un serviciu de abonament online menit să permită membrilor forțelor armate americane să privească televiziunea americană în timp ce sunt plecați de acasă. În ciuda acestui fapt, nu trebuie să vă dovediți identitatea și, în timp ce USTV Now susține că permite doar vizualizarea din interiorul SUA, conținutul său nu este blocat în regiune.

Există un plan gratuit care oferă acces la șapte dintre cele mai populare posturi TV de rețea (CBS, NBC, FOX, etc.), dar un membru premium (19 dolari pe lună) deblochează alte 25 de canale, inclusiv NBC Sports, ESPN și ESPN 2.

USTV Now Kodi addon menține toate funcționalitățile serviciului online. Există un ghid TV care arată ce se întâmplă pentru fiecare canal, iar abonamentele mai scumpe vă permit să înregistrați emisiuni în timp ce acestea transmit.

USTV Acum poate fi găsit în depozitul oficial Kodi addon.

Sportsnet Acum

Sportsnet liga premieră

Sportsnet Now este o platformă de streaming canadian care oferă acces la sporturi live și la cerere. Hocheiul, baseball-ul și baschetul sunt toate acoperite, la fel și sporturile mai puțin populare precum curlingul. Acest serviciu costă 24,99 dolari pe lună și este necesar un cont pentru a vizualiza conținutul său cu suplimentul Sportsnet Now Kodi.

Regiunea Sportsnet își blochează conținutul, astfel încât utilizatorii Kodi din afara Canada vor trebui să-și conecteze VPN-ul la un server canadian. În plus, unele jocuri sunt vizibile numai dacă vă aflați în zona din care face parte una dintre echipe. De exemplu, dacă doriți să vizionați jocurile de Toronto Maple Leafs, va trebui să vă conectați la un server din Toronto sau din împrejurimi.

Sportsnet Acum poate fi găsit în depozitul oficial de addon Kodi.

Prezentare generală și probleme de confidențialitate

SportsDevil îi lipsește structura și organizația care fac ca un addon cu o bibliotecă de conținut atât de mare să fie ușor de utilizat. În plus, faptul că adună fluxuri din surse nelicidate face o alegere slabă pentru utilizatorii Kodi care doresc să privească sport în mod legitim.

SportsDevil are mai multe riscuri decât majoritatea altor suplimente terțe datorită includerii fluxurilor P2P. Deși instalarea suplimentelor necesare pentru ca aceste funcționări să fie opționale, nu face nicio mențiune despre vulnerabilitățile pe care le adaugă sistemului. Acest lucru ar putea determina utilizatorii să creadă că fluxurile P2P sunt mai sigure decât în ​​realitate. Am explorat riscurile pe care le prezintă aceste suplimente și orice utilizator Kodi interesat să le folosească ar face bine să le cerceteze mai pe deplin înainte.

SportsDevil nu este în totalitate în siguranță, chiar dacă nu îi urmăriți fluxurile P2P. Addon-urile terțe părți nu sunt de obicei create cu aceleași proceduri riguroase de testare și verificare care sunt completările oficiale. Drept urmare, acestea ar putea conține mai multe vulnerabilități neatacate pentru ca un atacator să le exploateze. Cu cât se instalează mai multe suplimente terțe, cu atât mai mari sunt șansele ca unul dintre ei să fie deturnat.

Atunci când aveți în vedere câte surse legitime de conținut sportiv există, SportsDevil devine mult mai puțin atractiv. Utilizatorii Kodi interesați să minimizeze riscul pentru sistemele lor ar fi mai bine deserviți de una dintre cele mai sigure și alternative legale menționate mai sus.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 87

Adblock
detector