SportsDevil Kodi Addon: Telepítened kellene? Biztonságos? Vannak jobb alternatívák?

SportsDevil Kodi Addon: Telepítened kellene? Biztonságos? Vannak jobb alternatívák?

Érdekli a SportsDevil Kodi kiegészítő? Ez az útmutató elmagyarázza, mi a SportsDevil, hogyan működik, és bemutatja a rendelkezésre álló alternatív sport-kiegészítőket.

A Kodi ingyenes, nyílt forráskódú szoftver, amely lehetővé teszi a saját otthoni médiaközpont gyors és egyszerű beállítását. A Kodi egyik legnagyobb vonzása a sokoldalúság; telepíthető számosféle platformon, beleértve a PC-t (Windows, Mac és Linux), az Amazon Firestick, az Amazon Fire TV, az Android, az iPhone, a Roku, az Apple TV, a Raspberry Pi, és még az USB flash meghajtókat is..

A Kodi lehetővé teszi a készülékén tárolt audio- vagy videofájlok közvetlen lejátszását. Azonban a médiamennyiség korlátozott, amelyet minden eszköz képes tartani. Ez különösen nagy problémát jelenthet a mobil felhasználók számára a kisebb belső memória kapacitásuk miatt. Ennek kiküszöbölésére sok Kodi-felhasználó úgy dönt, hogy kiegészítők nevű bővítményeket telepít. Ezek a kiegészítők weboldalakról gyűjtött tartalom könyvtárakat tartalmaznak, és noha működésükhöz internetkapcsolat szükséges, sokkal kevesebb tárhelyet igényelnek.

A SportsDevil egy harmadik féltől származó Kodi kiegészítő, amelynek célja az élő sporttartalom elérésének biztosítása. Ebben a cikkben a SportsDevil működésével foglalkozunk, és felfedezzük azokat az adatvédelmi kérdéseket, amelyekkel minden hivatalos és harmadik fél Kodi-kiegészítése megoszlik..

Lásd még: A legjobb Kodi sport-kiegészítők 

Maga a Kodi teljesen törvényesen használható, de a közelmúltban sok negatív sajtóterjesztést látott. Ennek oka az, hogy néhány harmadik féltől származó bővítmény korlátlanul hozzáférést biztosított a szerzői joggal védett tartalomhoz. A szerzői jogi törvények a legjobb időkben zavaróak lehetnek, és az, ami az egyik helyen törvényes, a másikban nem lehet. Ezért fontos, hogy mielőtt megkísérelte használni a Kodi-t, tanulmányozza és megérti országának törvényeit a tartalom online streamingjével kapcsolatban..

A Comparitech nem ismeri el, és nem ösztönzi a szerzői jogi korlátozások megsértését, ideértve a Kodi-on keresztüli illegális adatfolyamot sem. A Kodi számos kiváló, legális online streaming célra felhasználható. Kérjük, vegye figyelembe a törvényeket, az áldozatokat és a kalózkodás kockázatait, mielőtt a szerzői joggal védett anyagot engedély nélkül letölti vagy adatfolyamát továbbítja. Mindig végezzen kutatást saját magával, mielőtt bármilyen Kodi kiegészítőhez, adatfolyamhoz vagy tárolóhoz hozzáférne.

Hogyan kell biztonságosan használni a Kodi-t?

Egyre többen fordulnak a virtuális magánhálózatokhoz (VPN), hogy bizalmas adataikat és a böngészési szokásaikat biztonságban tartsák. Annak ellenére, hogy egyes szerzői jogtulajdonosok mit gondolnak, számos oka lehet annak, hogy egy törvényköteles Kodi-felhasználó VPN-t használhat saját védelmére.

Minden Kodi-kiegészítés ki van téve az eltérítésnek. Ha ez megtörténik, nagyon kevés olyan, amit a támadó nem tud megtenni a számítógépével. Ha el kellene szakítani a hálózati forgalmat egy középtávú (MitM) támadással, akkor még hozzáférhetnek az összes bejelentkezési hitelesítő adathoz és a böngészési előzményekhez.

Még a saját internetszolgáltatója is érdekli az Ön böngészési adatainak eladását. Számos olyan magas szintű eset is volt, amikor az internetszolgáltatók beismerték, vagy elkaptak, hogy ügyfeleik hálózati sebességét fojtogassák. 

A VPN megvédi a hackerektől és az internetszolgáltató kíváncsiskodó szemétől. A bejövő és kimenő hálózati forgalom titkosításával működnek. Ez megakadályozza, hogy a legtöbb MitM támadás bekövetkezzen, és mivel a tevékenységeid rejtve vannak, az internetszolgáltató nem tudja megmondani, hogy videót közvetít-e vagy sem. Fojthatatlan sebességgel előfordulhat, hogy tartalma kevesebb pufferolással és dadogással játszik.

Az IPVanish a Kodi felhasználók körében népszerű VPN-választás. Mindegyik tesztelt Kodi-kiegészítővel működik, és dedikált alkalmazásai vannak az Android, az Apple és a Fire TV alkalmazásboltokban. Ez teszi az elérhető leghordozhatóbb VPN-k egyikét, és lehetővé teszi a védelmet, függetlenül attól, hogy melyik készüléket használja.

Bár az összes VPN kissé lelassítja Önt, az IPVanish gyorsabb, stabilabb kapcsolatokat kínál, mint a legtöbb más tesztelt VPN. Ezen felül, 55 különféle ország szervereivel a régiókhoz kötött tartalmak hihetetlenül egyszerűvé válnak. Az IPVanish minden népszerű eszközzel működik, és a legkönnyebb VPN-t telepíteni a Firestick-re, amelyet teszteltünk.

Olvasó üzlet: akár 60% -ot spórolhat meg itt egy IPVanish-tervnél.

Mi a SportsDevil Kodi kiegészítő?

SportsDevil menü

A SportsDevil egy harmadik fél Kodi-kiegészítő. Összegyűjti a linkeket mind az élő, mind az igény szerinti sporttartalmakkal, és egy helyen csoportosítja őket a könnyebb hozzáférés érdekében. Míg a legtöbb Kodi kiegészítés vagy linkeket gyűjt, vagy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy csatlakozzanak a peer-to-peer (P2P) hálózatokhoz, addig a SportsDevil mindkettőt megteszi. Noha tartalmának nagy részét online üzemelteti, egyes linkek megkövetelik a felhasználó számára, hogy további külső kiegészítőket telepítsen, például az Acestream vagy a Plexus..

Ez megnövekedett kockázatot jelent. Minden telepített harmadik fél által létrehozott kiegészítő növeli annak kockázatát, hogy egyikük eltérítésre kerül. Ezen felül, annak érdekében, hogy a P2P hálózatokat Kodi-ban használják, a felhasználóknak lehetővé kell tenniük a külső eszközök számára a Kodi telepítésük elérését. Figyelembe véve, hogy kevés videóra van szükség a P2P funkcionalitáshoz, és hogy ez a támadónak újabb módot kínál a rendszer beszivárgására, ez a kockázat felesleges és meggondolatlan.

A SportsDevilnek még az alapvető keresési funkciók sem szükségesek. Ehelyett kiválasztja a szolgáltatót a több webhely közül, és megkapja a listáját az általuk lefedett sportágakról. Ha sok hivatkozás megszakad, akkor néhány kísérlet eltarthat, mielőtt megtalálná a működő adatfolyamot, és még akkor sem garantálható, hogy bármikor online marad.

A SportsDevil tartalmának nagy része engedély nélküli forrásokból származik. Ha ezeket a csatornákat fizetés nélkül figyeli, megszünteti a műsorszolgáltatók arra irányuló ösztönzését, hogy folytassák a nézni kívánt sportok sugárzását. Van egy maroknyi ingyenes TV-nézés, amelyek elérhetők, de ezek közül sok hozzáférhető a biztonságosabb és ami még fontosabb, hivatalos, Kodi kiegészítők útján..

Végül, a SportsDevil-t gyakran használják függőségként más kiegészítők. Ez azt jelenti, hogy telepítésre kerülhet más harmadik fél által létrehozott kiegészítők mellett. Az igazság az, hogy a SportsDevil sok verziója létezik, és mivel számos tárolóban létezik, valakit könnyen elrabolhat, akárcsak nem jó.

A fenti okokból nem javasoljuk a Kodi felhasználók számára, hogy telepítsenek tartalmakat, vagy megkíséreljék a tartalom streamingjét a SportsDevil segítségével.

Alternatívák a SportsDevil kiegészítéshez

A SportsDevil semmit nem kínál azoknak a Kodi-felhasználóknak, akik legitim forrásokból szeretnék megnézni a tartalmat. Számos kiváló minőségű, legális Kodi-kiegészítés kínál jobb élményt, nemcsak a tartalom, hanem a funkcionalitás szempontjából is..

NBC Sports Live Extra

NBC

Az NBC Sports előfizetési szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít mind élő, mind igény szerinti sporttartalomhoz. A sport széles skáláját kínálja, beleértve a jégkorongot, a bokszt és a teniszt.

Szüksége lesz egy NBC Gold fiókra a videóinak nagy részének megtekintéséhez, de a kiválasztott kiemelések és kiemelt tartalmak regisztráció nélkül ingyenesen megnézhetők..

Az NBC tartalmak nagy részének eléréséhez amerikai IP-címet igényel, azonban vannak olyan előfizetési csomagok, amelyek más helyeken (Ausztria, Kanada, Dánia, Németország, Írország, Olaszország, Japán, Luxemburg, Hollandia, Spanyolország, Svédország, Svájc) állnak a nézők rendelkezésére. és az Egyesült Királyság). Bizonyos esetekben fizethet egy játék nézéséért is. Ha csak az ingyenes klipeket szeretné megnézni, akkor ezt megteheti úgy, hogy a VPN-t egy amerikai szerverhez csatlakoztatja.

Az NBC Sports Live Extra a Kodi addon hivatalos tárházában található.

USTV most

USTV Most Kodi addon

Az USTV Now egy online előfizetési szolgáltatás, amelynek célja, hogy lehetővé tegye az amerikai fegyveres erők tagjainak, hogy otthonuk nélkül nézzék meg az amerikai tévét. Ennek ellenére nem kell igazolnia személyazonosságát, és míg az USTV Now azt állítja, hogy csak az Egyesült Államokon belül engedélyezi a megtekintést, annak tartalma nem régiókonkénti.

Van egy ingyenes csomag, amely hozzáférést biztosít a hét legnépszerűbb hálózati TV-állomáshoz (CBS, NBC, FOX stb.), De egy prémium tagság (havonta 19 dollár) további 25 csatornát nyit meg, beleértve az NBC Sports, az ESPN és az ESPN 2 csatornát..

Az USTV Now Kodi addon fenntartja az online szolgáltatás összes funkcióját. Van egy TV-útmutató, amely megmutatja, mi működik az egyes csatornákon, és a drágább előfizetések lehetővé teszik, hogy műsorokat rögzítsen, amikor azok sugárzottak.

Az USTV Now megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Sportsnet most

A Sportsnet Premier League

A Sportsnet Now egy kanadai streaming platform, amely hozzáférést biztosít élő és igény szerinti sporthoz. A jégkorong, a baseball és a kosárlabda egyaránt vonatkoznak, valamint a kevésbé népszerű sportágak, mint a curling. Ez a szolgáltatás havi 24,99 dollárba kerül, és tartalmának megtekintéséhez a Sportsnet Now Kodi addonnal számlára van szükség.

A Sportsnet régió lezárja tartalmát, így Kanadán kívüli Kodi felhasználóknak VPN-jüket csatolniuk kell egy kanadai szerverhez. Ezenkívül egyes játékok csak akkor tekinthetők meg, ha azon a területen tartózkodik, ahol az egyik csapat származik. Például, ha szeretnéd nézni a Toronto Maple Leaf játékot, csatlakoznia kell egy torontói szerverhez vagy a környező területhez..

A Sportsnet Now megtalálható a hivatalos Kodi addon lerakatban.

Áttekintés és adatvédelmi aggályok

A SportsDevil-nek hiányzik az a szerkezet és szervezettség, amely egy ilyen nagy tartalomkönyvtár kiegészítését egyszerűvé teszi. Ezenkívül az a tény, hogy az engedély nélküli forrásokból gyűjti a patakokat, rossz választást jelent a Kodi-felhasználók számára, akik jogszerűen szeretnék sportolni.

A SportsDevil több kockázattal jár, mint a legtöbb más gyártótól származó kiegészítő, mivel a P2P-patakok beépítésére került sor. Noha a munka elvégzéséhez szükséges kiegészítők telepítése nem kötelező, nem említi a rendszer által hozzáadott biztonsági réseket. Ez arra késztetheti a felhasználókat, hogy azt gondolják, hogy a P2P adatfolyamok biztonságosabbak, mint valójában. Megvizsgáltuk azokat a kockázatokat, amelyeket ezek a kiegészítők korábban jelentenek, és minden Kodi-felhasználó, aki érdeklődik azok használatában, jó lenne, ha előbb részletesebben kutatná őket..

A SportsDevil nem teljesen biztonságos, még akkor sem, ha nem figyeli a P2P adatfolyamát. A harmadik fél által létrehozott kiegészítőket általában nem ugyanazzal a szigorú tesztelési és ellenőrzési eljárással hozzák létre, mint a hivatalos kiegészítők. Ennek eredményeként a támadó kiaknázhatatlan biztonsági réseit is tartalmazhatják. Minél több külső gyártót telepít, annál nagyobb az esélye, hogy egyikük eltérítésre kerüljön.

Ha figyelembe vesszük, hogy mennyi legitim sportforrás van, a SportsDevil sokkal kevésbé vonzó. A rendszereik kockázatának minimalizálása iránt érdeklődő Kodi-felhasználókat jobban kiszolgálná a fent említett biztonságosabb, legális alternatívák..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 + = 72

Adblock
detector