SportsDevil Kodi Addon: Treba li ga instalirati? Da li je sigurno? Postoje li bolje alternative?

SportsDevil Kodi Addon: Treba li ga instalirati? Da li je sigurno? Postoje li bolje alternative?

Zanima vas dodatak SportsDevil Kodi? Ovaj vodič objašnjava što je SportsDevil, kako djeluje i govori o nekim dostupnim alternativnim sportskim dodacima.

Kodi je besplatni softver otvorenog koda koji vam omogućava brzo i jednostavno postavljanje vlastitog kućnog medijskog centra. Jedna od najvećih privlačnosti Kodija je njegova svestranost; može se instalirati na širokom spektru platformi, uključujući PC (Windows, Mac i Linux), Amazon Firestick, Amazon Fire TV, Android, iPhone, Roku, Apple TV, Raspberry Pi, pa čak i USB bljeskalice.

Kodi vam omogućuje izravno reproduciranje svih audio ili video datoteka koje su pohranjene na vašem uređaju. Međutim, postoje ograničenja količine medija koji svaki uređaj može sadržavati. To može biti posebno velik problem za mobilne korisnike zbog njihovih manjih kapaciteta interne memorije. Da bi se borili protiv toga, mnogi Kodi korisnici odlučuju instalirati dodatke nazvane addons. Ovi dodaci sadrže biblioteke sadržaja prikupljenog s web stranica i iako im je potrebna internetska veza da bi funkcionirali, zauzimaju daleko manje prostora za pohranu.

SportsDevil je Kodi dodatak treće strane koji se fokusira na pružanje pristupa sportskom sadržaju uživo. U ovom ćemo članku biti prikazan kako SportsDevil djeluje i istražit ćemo neke probleme privatnosti s kojima dijele sve službene i treće strane Kodi dodataka.

Vidi također: Najbolji dodaci za Kodi sport 

Kodi je sam po sebi potpuno zakonit za korištenje, ali u posljednje vrijeme bilježi mnogo negativnih pokrića za novinare. To je zato što su neki dodaci trećih strana pružali neograničen pristup sadržaju zaštićenom autorskim pravima. Zakon o autorskim pravima može biti zbunjujući u najboljim vremenima, a zakonski zakoni na jednom mjestu ne moraju biti na drugom. Iz tog razloga, važno je istražiti i razumjeti zakone vaše zemlje u vezi sa strujanjem sadržaja na mreži prije nego što pokušate koristiti Kodi u tu svrhu..

Comparitech ne odobrava niti potiče bilo kakvo kršenje ograničenja autorskih prava, uključujući ilegalnu struju putem Kodi-ja. Kodi se može koristiti u brojne izvrsne, legalne svrhe strujanja putem Interneta. Prije preuzimanja ili strujanja materijala zaštićenog autorskim pravima bez dopuštenja, razmotrite zakon, žrtve i rizike piratstva. Uvijek posjedujte istraživanje prije nego što pristupite bilo kojem Kodi dodatku, streamu ili spremištu.

Kako sigurno koristiti Kodi

Sve više i više ljudi se okreće virtualnim privatnim mrežama (VPN-ovima) kako bi zaštitili svoje povjerljive podatke i navike pregledavanja. Unatoč tome što neki vlasnici autorskih prava misle, više je razloga zbog kojih korisnik zakona Kodi može koristiti VPN da bi se zaštitio.

Svaki Kodijev dodatak podložan je otmici. Jednom kada se to dogodi, vrlo je malo što napadač ne može učiniti s vašim računalom. Ako bi presreli vaš mrežni promet koristeći napad Man-in-the-Middle (MitM), imali bi čak pristup svim vašim vjerodajnicama za prijavu i povijesti pregledavanja.

Čak i vaš vlastiti davatelj internetskih usluga (ISP) mogao bi biti zainteresiran za prodaju podataka vašeg pregledavanja. Također, bilo je nekoliko slučajeva važnih slučajeva kod kojih su davatelji internetskih usluga priznali ili bili uhvaćeni u brzini mrežne brzine svog kupca.. 

VPN može zaštititi od hakera i znatiželjnih očiju vašeg davatelja internetskih usluga. Oni funkcioniraju tako što kriptiraju sav dolazni i odlazni mrežni promet. To sprječava da se događa većina MitM napada i budući da su vaše aktivnosti skrivene, vaš davatelj internetskih usluga ne može prepoznati prenosite li videozapis ili ne. S nesputanim brzinama možete otkriti da vaš sadržaj igra s manje punjenja i mucanja.

IPVanish je popularan izbor VPN-a među Kodi korisnicima. Radi sa svim Kodijevim dodacima koje smo testirali i ima namjenske aplikacije u Android, Apple i Fire TV trgovinama. To ga čini jednim od najpopularnijih dostupnih VPN-ova i omogućava vam da ostanete zaštićeni bez obzira koji uređaj koristite.

Dok vas svi VPN-ovi malo usporavaju, IPVanish nudi brže i stabilnije veze od većine ostalih VPN-a koje smo testirali. Uz to, uz poslužitelje u 55 različitih zemalja, sadržaju zaključanom u regiji postaje nevjerojatno jednostavan pristup. IPVanish radi na svim popularnim uređajima i najlakši je VPN instalirati na Firestick koji smo testirali.

Deo čitatelja: uštedite do 60% na IPVanish planovima ovdje.

Što je dodatak SportsDevil Kodi?

Izbornik SportsDevil

SportsDevil je Kodi dodatak treće strane. Okuplja veze do sportskih sadržaja uživo i na zahtjev te ih grupira na jednom mjestu radi lakšeg pristupa. Dok većina Kodi adona ili skuplja veze ili dopušta korisnicima da se povezuju na mreže peer-to-peer (P2P), SportsDevil radi i jedno i drugo. Iako se većina njegovog sadržaja nalazi na mreži, određene veze zahtijevaju od korisnika da instalira dodatne dodatke drugih proizvođača poput Acestream ili Plexus.

To donosi povećanu količinu rizika. Svaki instalirani dodatak treće strane povećava rizik da će jedan od njih biti otet. Uz to, za upotrebu P2P mreža u Kodi-u, korisnici moraju omogućiti vanjskim uređajima pristup svojoj instalaciji Kodi. S obzirom na to koliko malo videa zahtijeva P2P funkcionalnost i da napadaču pruža još jedan način da se infiltrira u vaš sustav, ovaj je rizik nepotreban i nesmotren.

SportsDevil nedostaje čak i osnovne funkcije pretraživanja. Umjesto toga, odaberete pružatelja usluga s jedne od nekoliko web lokacija i dobit ćete popis sportova koje pokrivaju. Budući da su mnoge veze prekinute, moglo bi potrajati nekoliko pokušaja prije nego što pronađete radni tok, pa čak i tada, nema garancije da će ostati na mreži bilo koje vrijeme.

Većina sadržaja SportsDevil-a preuzeta je iz nelicenciranih izvora. Gledajući te kanale bez plaćanja, uklanjate poticaj za emitere da i dalje emitiraju sportove koje želite gledati. Dostupno je nekoliko besplatnih za gledanje TV streamova, ali mnogi su od njih dostupni putem sigurnijih i što je još važnije, službenih, Kodi dodataka.

Konačno, SportsDevil se često koristi kao ovisnost drugih dodataka. To znači da se može instalirati zajedno s drugim dodacima trećih strana. Zapravo, postoji mnogo verzija SportsDevila, a s obzirom na to da postoji u velikom broju spremišta, netko ga može lako oteti do ako nema dobrog.

Iz gore navedenih razloga, ne preporučujemo Kodi korisnicima instalaciju ili pokušavanje strujanja sadržaja pomoću SportsDevila.

Alternativa za dodatak SportsDevil

SportsDevil ne nudi ništa Kodi korisnicima koji žele gledati sadržaj iz legitimnih izvora. Međutim, postoji nekoliko visokokvalitetnih, legalnih dodataka Kodi koji pružaju bolje iskustvo, ne samo u pogledu samog sadržaja, već i u pogledu funkcionalnosti..

NBC Sports Live Extra

nacionalna komunikaciona mreža

NBC Sports usluga je pretplate koja nudi pristup sportskom sadržaju uživo i na zahtjev. Omogućuju pokrivanje širokog spektra sportova, uključujući hokej, boks i tenis.

Trebat će vam NBC Gold račun kako biste pogledali većinu njegovih videozapisa, ali odabrane istaknutosti i istaknuti sadržaj mogu se gledati besplatno bez registracije..

NBC zahtijeva američku IP adresu za pristup većini njihovog sadržaja, no postoje odabrani pretplatni paketi dostupni gledateljima na drugim lokacijama (Austrija, Kanada, Danska, Njemačka, Irska, Italija, Japan, Luksemburg, Nizozemska, Španjolska, Švedska, Švicarska i Ujedinjeno Kraljevstvo). U nekim slučajevima također možete platiti za gledanje jedne utakmice. Ako samo želite gledati besplatne isječke, to možete učiniti spajanjem svoje VPN na američki poslužitelj.

NBC Sports Live Extra možete pronaći u službenom skladištu Kodi addon-a.

USTV Now

USTV Sada je Kodi addon

USTV Now je internetska pretplatna služba čiji je cilj omogućiti pripadnicima američkih oružanih snaga da gledaju američku TV dok nisu daleko od kuće. Unatoč tome, ne morate dokazivati ​​svoj identitet, a iako USTV Now tvrdi da dozvoljava gledanje samo iz SAD-a, njegov sadržaj nije zaključan u regiji.

Dostupan je besplatni plan koji omogućava pristup sedam najpopularnijih mrežnih TV stanica (CBS, NBC, FOX itd.), Ali premium članstvo (19 USD mjesečno) otključava dodatnih 25 kanala, uključujući NBC Sports, ESPN i ESPN 2.

Kodi dodatak USTV Now Kodi održava sve funkcionalnosti mrežne usluge. Postoji TV vodič koji prikazuje sadržaje za svaki kanal, a skuplje pretplate omogućuju vam snimanje emisija dok emitiraju.

USTV Now možete naći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Sportsnet sada

Sportsnet premijerligaš

Sportsnet Now je kanadska streaming platforma koja pruža pristup živim sportovima i na zahtjev. Hokej, bejzbol i košarka pokriveni su, a manje su popularni sportovi poput curlinga. Ova usluga mjesečno košta 24,99 dolara, a račun je potreban za pregled bilo kojeg njegovog sadržaja pomoću dodatka Sportsnet Now Kodi.

Sportsnet regija zaključava njihov sadržaj, tako da će Kodi korisnici izvan Kanade morati povezati svoj VPN na kanadski poslužitelj. Uz to su neke igre vidljive samo ako prebivate u području iz kojeg potiče jedan od timova. Na primjer, ako želite gledati kako se igraju Maple Leafs u Torontu, morat ćete se povezati s poslužiteljem u Torontu ili okolini.

Sportsnet Now možete pronaći u službenom spremištu Kodi addon-a.

Pregled i brige o privatnosti

SportsDevilu nedostaje struktura i organizacija što dodatak s tako velikom bibliotekom sadržaja čini jednostavnim za korištenje. Osim toga, činjenica da okuplja struje iz nelicenciranih izvora čini ga lošim izborom za Kodi korisnike koji gledaju sportove legitimno.

SportsDevil dolazi s više rizika od većine ostalih dodataka trećih strana zbog svog uključivanja P2P tokova. Iako je instaliranje dodataka potrebnih za izradu ovih poslova neobvezno, ne spominje ranjivosti koje oni dodaju u vaš sustav. To bi moglo navesti korisnike na mišljenje da su P2P tokovi sigurniji nego što zapravo jesu. Istražili smo rizike koje ovi dodaci predstavljaju prije, a bilo koji Kodi korisnik zainteresiran za njihovo korištenje dobro bi prethodno detaljnije ih istražiti..

SportsDevil nije sasvim siguran, čak i ako ne gledate njegove P2P tokove. Dodaci trećih strana obično se ne izrađuju istim strogim postupcima ispitivanja i provjere kao i službeni dodaci. Kao rezultat toga, mogli bi sadržavati više neprimerenih ranjivosti koje napadač može iskoristiti. Što više dodataka treće strane instalirate, veća je vjerojatnost da će jedan od njih biti otet.

Kad razmislite koliko ima legitimnih izvora sportskog sadržaja, SportsDevil postaje daleko manje atraktivan. Korisnicima Kodija zainteresiranima za smanjenje rizika za njihove sustave bolje bi se služio jedan od sigurnijih, legalnih alternativa koje smo gore spomenuli.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + = 14

Adblock
detector